Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/4

Διασπαστικές τάσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ώστε να φέρεις στο φως οτιδήποτε κρυμμένο ή να ξεμπροστιάσεις ένα πρόσωπο που νόμιζε ότι μπορεί να «λύνει και να δένει», χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Κι όσο κι αν η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλεί να τα ξεχάσεις όλα κι απλά να περάσεις όμορφα, η ουσία παραμένει: Δεν μπορείς να κτίσεις κάτι αν περιστοιχίζεσαι από υπονομευτές.

Ερωτικά
Η μεν Αφροδίτη σε ωθεί να «καλλιεργήσεις» μια σχέση από την οποία θα υπάρξει ένα αμοιβαίο όφελος, ο δε Ουρανός σε καλεί να ανταποκριθείς κυρίως στα «θέλω» σου χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μακάρι να μπορούσες να τα συνδυάσεις και τα δύο...


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός φέρνει στην επιφάνεια «κρυφές» έχθρες κι απωθημένα, οπότε μάλλον έχεις πολύ «δουλειά» να κάνεις! Ίσως μάλιστα να καταλάβεις τελικά τι ή ποιος ακριβώς «μεσολάβησε» για να χαλάσει μια υπόθεση, η οποία τυπικά είχε όλες τις προδιαγραφές για να πάει καλά. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να σου προσφέρει κάποιες στιγμές δημιουργικής έμπνευσης αλλά κι έναν νέο φίλο ή φίλη.

Ερωτικά
Τα φλερτ και οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν αλλά θα πρέπει να διαλέξεις μετά... μεγίστης προσοχής, αφού στον αντίποδα μιας καθ’ όλα λειτουργικής σχέσης, υπάρχει κι εκείνη που θα σε μπλέξει μια κατάσταση που δεν έχει ούτε αρχή, ούτε τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Συμμαχίες αλλά και έχθρες αναβιώνουν με αφορμή ενδεχομένως ένα ιδεολογικό ή κοινωνικό ζήτημα. Κι επειδή το «νοητικό πάθος» περισσεύει, δεν αποκλείεται τελικά να χαλάσουν οι σχέσεις σου με κάποιον φίλο ή φίλη, που έχει την ίδια ανυποχώρητη στάση με σένα! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να κερδίσεις νέες συμπάθειες που μάλιστα θα παίξουν θετικό ρόλο σε μια υπόθεσή σου αλλά γιατί να χωριστεί ο κόσμος σου σε δύο «στρατόπεδα»;

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση τα όποια προβλήματα φαίνεται να έχουν «μετακομίσει» στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά να θυμάσαι πως ακόμη και μια καλοπροαίρετη παρέμβαση από την πλευρά σου μπορεί τελικά να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε ένα όμορφο ταξίδι ή να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση με πρακτική αξία. Επιπλέον ίσως μυηθείς στα «άδυτα» της τεχνολογίας και των σύγχρονων εφαρμογών, διαπιστώνοντας ότι έχουν κι αυτές τα πλεονεκτήματά τους. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τις μεθόδους ή τον εξοπλισμό σου, επιλέγοντας κάτι σε πιο μοντέρνο και συνάμα λειτουργικό.

Ερωτικά
Αν αναζητάς πραγματική συναισθηματική «δράση» τότε δεν έχεις παρά να κυκλοφορήσεις ή να ταξιδέψεις. Υπάρχει βέβαια και η «εικονική πραγματικότητα» αλλά αν αυτή «μετράει» για κάποιους, για σένα δεν «λέει» τίποτα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός στον Κριό σου ζητά να μην επαναπαυτείς σε σχέση με μια νομική υπόθεση που κινδυνεύει να «στραβώσει» απότομα εξ αιτίας της αλλαγής πλεύσης της μιας πλευράς. Σε μια πιο πνευματική κατεύθυνση πάντως, μπορείς να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο που δεν είναι «του συρμού». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να βελτιώσει τα οικονομικά σου, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο εργασιών.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε θέλει πιο μεθοδικό/η στις προσεγγίσεις σου, ώστε παράλληλα με μια προσωπική, να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση. Ο Ουρανός όμως δημιουργεί «ανεξήγητες» συμπάθειες ή αντιπάθειες που όσο να ‘ναι σε μπερδεύουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και ιδίως τις επαγγελματικές. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να «σκαλίσεις» μια οικονομική υπόθεση με νομικές προεκτάσεις κι εδώ χρειάζεται προσοχή αφού δεν θέλει και πολύ για να «σπάσει» μια συνεργασία, που μέχρι σήμερα έδειχνε «ακλόνητη». Από την άλλη πλευρά μπορεί να εκμεταλλευτείς ένα «παραθυράκι» του νόμου.

Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια «εξεζητημένη» επιλογή, με κάθε ρίσκο που μπορεί να εμπεριέχει αυτό και σε μια άλλη πιο «ήπια» αλλά και πιο ασφαλή. Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ έχεις το... πεπόνι και το μαχαίρι!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλεί να αφιερώσεις τον χρόνο σου στην φροντίδα του εαυτού σου, ενώ μπορεί να συνδράμει θετικά και στις εργασιακές σου σχέσεις. Ωστόσο ο ενεργός Ουρανός, μπορεί να δημιουργήσει μια έκτακτη «ανωμαλία» στα επαγγελματικά σου, με «δράστη» ένα πρόσωπο που λογίζεται ως φίλος/η ή συνεργάτης αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση κινείται με βάση κάποια εντελώς δικά του κριτήρια.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα μπορεί να γίνει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, φαίνεται να συνδυάζει την λογική με την ευαισθησία κι αν είσαι διαθέσιμος/η, όλα γίνονται! Αν όμως δεν είσαι, τότε πρόσεξε μην πας γυρεύοντας... να γίνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, είναι πιθανόν να πάρεις πολύ πιο «ζεστά» κάποιες καταστάσεις που σε άλλες εποχές θα αντιμετώπιζες μάλλον αδιάφορα, κάτι που αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα ως προς την δημιουργικότητα σου. Παράλληλα όμως ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια «σκανδαλώδη» αποκάλυψη, που μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα μιας επαγγελματικής συνεργασίας

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το πιθανότερο είναι να βρεθείς προ διλήμματος ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι είναι «του χεριού σου» και σε ένα άλλο με το οποίο είστε «στην κόντρα» αλλά αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που σε διεγείρει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου, με αφορμή κι αιτία είτε μια νομική υπόθεση, είτε ένα «καυτό» θέμα που αφορά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ωστόσο η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να επωφεληθείς από αυτήν την κατάσταση, αποκομίζοντας έξτρα παροχές. Επιπλέον καλείσαι να εξωραΐσεις τον προσωπικό σου χώρο.

Ερωτικά
Όσο κι αν αναζητάς την ηρεμία σου μέσα σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον, φαίνεται πως ένα οικείο σου πρόσωπο, έχει τις αντιρρήσεις του, κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να οδηγήσει σε μια κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με τον Ουρανό στον Κριό να «κάνει παιχνίδι» είναι σαν να «κάθεσαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα» κι ίσως προκύψει ένα ξαφνικό όσο και απίστευτο θέμα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Ωστόσο από την άλλη πλευρά, η διάθεσή σου να αναλάβεις δράση και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες μπορεί να «δέσει» άριστα με την επικουρική συνδρομή κάποιων γνωστών που κατέχουν πολύ καλά το αντικείμενο που διαπραγματεύεσαι.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να συλλέξεις όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει. Αν μάλιστα συμβαίνει το ίδιο και από την «άλλη πλευρά», δεν έχετε παρά να... διασταυρώσετε εμπράκτως τις πληροφορίες σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου παρέχει πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης κι ίσως κάνεις κάποιες αγορές που σχεδίαζες από καιρό. Παράλληλα όμως ο ενεργός Ουρανός αυξάνει το «ανικανοποίητό» σου κι ίσως τελικά να μην αρκεστείς στα εύκολα αλλά να ρισκάρεις με σκοπό ένα πιο «ευδιάκριτο» κέρδος ή να ξοδευτείς για είδη που σίγουρα δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά θεωρείς πως «ανεβάζουν το πρεστίζ σου».

Ερωτικά
Για σήμερα η έμφαση πέφτει στην σεξουαλικότητά σου κι ίσως αποκτήσεις κάποιες νέες εμπειρίες, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε καθαρά τεχνικό! Παράλληλα όμως, πρόσεξε μήπως με την συμπεριφορά σου θίξεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σου προσφέρει τις στιγμές ηρεμίας που ζητάς, είτε κοντά στην φύση, είτε με την συντροφιά ενός αγαπημένου σου. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ουρανός σε βάζει να «τρέχεις» για νομικά θέματα, που μάλλον σχετίζονται με τα οικονομικά σου κι όσο είναι πιθανό να λάβεις πίσω κάποιο οφειλόμενο ποσό, άλλο τόσο είναι να σου ζητηθεί να τακτοποιήσεις μια υπάρχουσα εκκρεμότητα.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Δία στο πλευρό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Ίσως μάλιστα να ζήσεις κάποιες μοναδικές στιγμές που πίστευες ότι υπήρχαν μόνον στα όνειρά σου!


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved