Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 26/2 έως και 28/2

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Βρίσκεσαι στην φάση που θέλεις να είσαι με πολύ κόσμο και σίγουρα αυτό θα ισχύσει μέχρι και την Παρασκευή. Ξαφνικά όμως μπορεί να κάνεις μια μεγάλη στροφή και να ξεκινήσεις να μπαίνεις βαθιά στον εαυτό σου. Το παρελθόν ξανακτυπά και μαζί με αυτό και ο Σκορπιός που σε μπερδεύει συνέχεια με την συμπεριφορά του. Μπορεί να θυμώσεις με κάτι που σου έχουν αποκρύψει από το παρελθόν και πιθανόν τώρα να θέλεις πλέον να το διαχειριστείς. Οι ψυχολογικές αναλύσεις θα πάνε και θα έρθουν. Και αν βρεθείς με άτομα που εμπιστεύεσαι θα τους ανοίξεις την καρδιά σου γιατί έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι σίγουρα θα παραμείνουν δίπλα σου και με τον δικό τους τρόπο θα δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα.

Ταύρος

Γενικεύεις κάποια πράγματα με στόχο να εξαλείψεις τις εντάσεις και τις διαφορές που υπάρχουν στις πολύ κοντινές σου σχέσεις. Ενώ δεν θέλεις να συμβιβαστείς, κυρίως με ομάδες η άτομα που είναι πολύ κοντά σου, θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να κάνεις εσύ κινήσεις για να έρθετε πιο κοντά. Πιθανόν να μην σου αρέσει και τόσο αλλά το βλέπεις αναγκαίο, οπότε εκ των πραγμάτων θα πράξεις τα ανάλογα. Επίσης η συντροφικότητα και οποιαδήποτε μορφή στενής σχέσης θα σε υποχρεώσει να είσαι πολύ κοντά με τα άλλα πρόσωπα και στα δύσκολα αλλά και στα καλά. Μην χαλάσεις τη ζαχαρένια σου με αναφορές στο παρελθόν. Προσπάθησε όσο μπορείς να περάσεις καλά και με τον εαυτό σου. Επιθυμίες και οικονομικές εξαρτήσεις μπορεί να ξεπηδήσουν ξαφνικά.

Δίδυμοι

Η φιλία που αυτή την στιγμή έχεις με συγκεκριμένα πρόσωπα θα σου φτιάξει την διάθεση και το κέφι και, κυρίως την Παρασκευή, θα βιώσεις όμορφες στιγμές και καλές ευκαιρίες για καλύτερη επικοινωνία. Όσο πάντως θα είσαι ανοικτός/η και θα πιστέψεις στον σκοπό και στον στόχο σου, θα βελτιώσεις γενικά το κοινωνικό σου προφίλ. Από το Σάββατο, μπορεί να βιώσεις κάποιες καταστάσεις, περισσότερο μέσα από συναισθήματα που για ένα διάστημα τα είχες ξεχάσει σε ένα ράφι, και τώρα βγαίνουν με έναν πολύ ξαφνικό τρόπο δεν σε αφήνουν ασυγκίνητο/η. Πιθανόν να σε πιάσει μυστικοπάθεια και να μην θέλεις να μιλήσεις ανοικτά ή να μοιραστείς αυτά που έλεγες με κανέναν. Πάντως αν έχεις καλλιτεχνική φλέβα θα περάσεις πολλές έντονες δημιουργικές στιγμές.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου αυτές τις ημέρες, πιθανόν όχι με τον κατεξοχή θετικό τρόπο, αλλά τουλάχιστον θα έχεις με κάτι πολύ σημαντικό να ασχολείσαι το οποίο θα έχει πάθος, βάθος αλλά και έντονα συναισθήματα ζήλειας. Κυρίως στο ερωτικό σου πεδίο όπου εκεί θα βιώσεις πολύ μεγάλες εντάσεις με φουρτουνιασμένα κύματα. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι εσύ δεν νιώθεις καλά ή είσαι έξω από τα νερά σου. Το θέμα ενός παιδιού θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλη ματιά, γιατί αυτήν τη στιγμή θέλεις να κάνεις ένα μεγαλύτερο βήμα σε επίπεδο οικογένειας. Πάντως θα πιεις ένα ποτηράκι ποτό παραπάνω γιατί θα έχεις ερωτικά ντέρτια.

Λέων

Είσαι πάρα πολύ ανοικτός/η σε καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις τελείως διαφορετικά από ότι είσαι αυτή την στιγμή και αυτό σε βάζει στα βαθιά. Πιθανόν μέσα στο σπίτι σου να υπάρχουν κρυφές εντάσεις που όμως αν ξεσπάσουν μπορεί να φέρουν μεγάλη αναταραχή. Η ενασχόληση με το οικογενειακό δέντρο και με κληρονομικά αποκτήματα που αποτελούν κειμήλια θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα. Η σχέση με τον Σκορπιό βρίσκεται σε ένα τεντωμένο σκοινί και επειδή δεν μπορείς να μιλήσεις με άνεση πιθανόν να νιώθεις ότι πνίγεσαι ή ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν. Παρόλα αυτά η σεξουαλικότητα σου θα είναι πολύ έντονη, ενώ τα ενδιαφέροντά σου θα στραφούν και σε θέματα οικονομικά.

Παρθένος

Θα περάσεις καλά και θα δημιουργήσεις γόνιμες και θετικές απασχολήσεις με στόχο να εξασφαλίσεις τα καλύτερα για σένα αλλά και για την οικογένεια σου. Η δράση σου θα είναι συγκεκριμένη και αυτό είναι που θα σε βάλει σε έναν πολύ καλό δρόμο, γιατί θα σου ανοιχτούν πόρτες από εκεί που δεν το περίμενες. Η διορατικότητα που πιθανόν να έχεις αυτές τις ημέρες καλό είναι να σε οδηγήσει σε λύσεις πρακτικές και όχι σε εντάσεις εσωτερικές που πιθανόν να μην πρέπει να τις μοιραστείς γιατί πιθανόν να απομονωθείς από όλους και όλα. Χρήματα από μια συγκεκριμένη δουλειά που περίμενες ότι θα έρθουν, θα είναι ένα κίνητρο προκειμένου να συνεχίσεις μια δουλειά που αυτήν τη στιγμή δεν σου δίνει αυτά που περιμένεις. Οι συζητήσεις με τον Σκορπιό αν είναι τοποθετημένες σωστά θα δώσουν λύσεις.

Ζυγός

Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες. Από το Σάββατο και μετά θα περιορίσεις τις επαφές με στόχο να συγκεντρωθείς μόνο στα δικά σου, κυρίως σε θέματα αγοροπωλησιών η οικονομικών. Μπορεί να νιώσεις ότι είσαι έξω από το παιχνίδι και θέλεις να ξαναμπείς μέσα με έναν πολύ δυναμικό τρόπο, αλλά μην αφήσεις συναισθήματα κτητικότητας και κυρίως ζήλειας να υπονομεύσουν τις όμορφες στιγμές σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις το μυαλό σου σε εγρήγορση και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό εκεί που χρειάζεται. Καλύτερα να κλείσεις τα αυτιά σου σε άτομα που δεν σου μεταφέρουν καλά λόγια για τους υπόλοιπους για να μην επηρεάζεσαι. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να μην πέσεις στις παγίδες των άλλων, κυρίως για την ερωτική σου ζωή που τώρα έχει μια ιδιαίτερη σημασία για σένα.

Σκορπιός

Από την απομόνωση και το κράτημα ισορροπιών της Παρασκευής θα βρεθείς με την ατομική σου δύναμη και μπορεί να πιστέψεις για μια στιγμή ότι είσαι μόνος/η για να αντιμετωπίσεις ακόμα και μικρά προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι εσύ θα απομονωθείς αλλά όχι με στόχο να κρυφτείς αλλά να πάρεις δυναμικές αποφάσεις που πιθανόν εδώ και καιρό σου ήταν δύσκολες, Γιατί είσαι αρκετά μετέωρος/η αυτό το διάστημα και τώρα όλα είναι πλέον τελείως διαφορετικά. Θα κάνεις ένα βήμα μπροστά αλλά μέσα από μεγάλη πίεση. Επίσης θα το ρίξεις στην γυμναστική και πιθανόν να έχεις αυξημένη σεξουαλική διάθεση. Η σχέση σου με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα είναι πολύ εκρηκτική γιατί θα πρέπει τελικά να γίνουν αποκαλύψεις που εσύ μέχρι τώρα φοβάσαι. Πίστεψε στον εαυτό σου και κινήσου με την σκέψη ότι θα κερδίσεις τους στόχους σου.

Τοξότης

Φίλοι, έντονη κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες θα είναι η επιδίωξη σου, με στόχο να σταματήσεις την πλήξη που νιώθεις έντονα αυτόν τον καιρό, γιατί δεν έχεις διάθεση να μείνεις καθόλου μόνος/η. Όμως από το Σάββατο και μετά θα σου βγουν όλες οι ευαισθησίες στην επιφάνεια και θα κλειστείς εύκολα σε ένα καβούκι που εκεί θα δουλέψουν μόνο οι δικές σου σκέψεις που πιθανόν να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες ή ευχάριστες. Το παρασκήνιο μιας σχέσης θα δουλέψει στο φουλ γιατί δεν θα έχεις καμία διάθεση να μιλήσεις ανοικτά ή δεν θα το σηκώνει το περιβάλλον σου. Από την άλλη θα βελτιώσεις κάποιες πολύ στενές σου σχέσεις γιατί μέσα από μια έντονη συναισθηματική διάθεση θα έρθεις πολύ κοντά στο να μπεις στα παπούτσια των άλλων. Η επαφή με τον Ταύρο μπορεί να είναι πολύ δύσκολη στην επικοινωνία γιατί εσύ θα κλείσεις τα κανάλια πολύ εύκολα.

Αιγόκερως

Δίνεις στον εαυτό σου ευκαιρίες να ξεφύγεις από την απομόνωση ακόμα και με το που θα σηκώσεις το τηλέφωνο να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα ξανακλείσεις τα χαρτιά σου με στόχο να ψάξεις να βρεις τι και ποιους τελικά πρέπει να εμπιστεύεσαι. Αυτό μπορεί να σε κάνει απόλυτα επιλεκτικό/η σε όλους τους τομείς αλλά κυρίως με φίλους και ομάδες που θα πρέπει να κάνεις την τελική ποιοτική επιλογή. Πάντως, το κοινωνικό σου ενδιαφέρον θα είναι έντονο αυτές τις ημέρες και μπορεί να βοηθήσεις ακόμα και άτομα που έχουν ανάγκη από την στήριξή σου. Είναι ευκαιρία να δεις την δύναμή σου και με αυτό τον τρόπο θα κάνεις ένα διαφορετικό προγραμματισμό για την επόμενη εβδομάδα. Αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο που κατά την γνώμη σου έχει φιλική συμπεριφορά απέναντί σου θα πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

Υδροχόος

Μοιράζεσαι τις όμορφες στιγμές με φίλους και με άτομα που έχετε κυρίως καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η σκέψη σου χρειάζεται όμως αλλαγή από το Σάββατο και μετά για να μην πέσεις σε ιστορίες, κυρίως ερωτικές, με τον Σκορπιό γιατί με τον τρόπο του/ης μπορεί να σε γυρίσει πίσω, ενώ εσύ θέλεις να τραβήξεις μπροστά. Σίγουρα θα είσαι πολύ συγκεντρωτικός/η και με διάθεση για έλεγχο σε οτιδήποτε κάνεις και κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Σίγουρα δεν θα είσαι ο εαυτός σου αλλά έτσι νιώθεις αυτήν τη στιγμή και θα πρέπει να σταθείς ανώτερος/η των καταστάσεων. Όμως επειδή μέσα σου έχεις μεγάλο πλούτο γνώσεων και δυνάμεων θα δεις ότι αναδύεται μια μεγάλη εσωτερική πηγή που μπορείς να αντλείς από εκεί τεράστια δημιουργική έμπνευση, κυρίως όταν κοντράρεσαι και νιώθεις ανασφάλεια. Αν έχεις καλλιτεχνική φλέβα σίγουρα θα ασχοληθείς με πολύ ενδιαφέροντα χόμπι.

Ιχθύες

Έχεις στο νου σου ότι μπορείς να ξεκαθαρίζεις πιο εύκολα το τοπίο, οπότε νιώθεις ασφάλεια. Τώρα, τα πέρα-δώθε με άτομα που ίσως να μη σου ταιριάζουν τόσο πολύ αλλά σου δημιουργούν ευφορία μπορεί να σε συγκινούν γιατί σε πιάνει κάτι από μέσα σου να πας κόντρα σε οποιονδήποτε σου λέει να κάνεις αυτό και εκείνο χωρίς όμως να υπολογίζουν τη γνώμη σου. Για αυτό θα δουλέψεις με ένα δικό σου τρόπο και τελικά θα δεις ότι θα διαπεράσεις όλα τα τείχη που υπάρχουν μπροστά σου. Η διορατικότητα και η σχέση με τον εσωτερικό σου εαυτό θα είναι τόσο έντονη που θα σου έρχονται βροχή οι πληροφορίες για το πως πρέπει να κινηθείς σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Οι σκέψεις για το εξωτερικό θα είναι πολύ έντονες και τελικά θα καταφέρεις σίγουρα να εξασφαλίσεις ένα μικρό ταξίδι.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved