Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/2

Η επικοινωνία στο φόρτε της

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/2

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την επικοινωνία σου αλλά καλό είναι να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενδιαφέρουν πραγματικά και να μην χάνεις την ώρα σου με υποθέσεις που σε φθείρουν χωρίς να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Παράλληλα η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο ανοίγει έναν νέο κύκλο στις φιλίες σου αλλά και σε συλλογικές δράσεις που πάνω απ’ όλα σε ευχαριστούν.

Ερωτικά
Ανάμεσα στις νέες φιλίες που δρομολογούνται υπάρχει σίγουρα και κάποια, που εύκολα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Ωστόσο η διαχείριση της όλης κατάστασης από την πλευρά σου δεν θα είναι εύκολη αν δεν αλλάξεις νοοτροπία.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, τα οποία ενδέχεται να δοκιμαστούν από κάποια «σκαμπανεβάσματα». Κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» η προνοητικότητα σου αλλά και η αποφασιστική σου στάση απέναντι στις απαιτήσεις των άλλων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο αναμένεται να βελτιώσει την συνολική σου παρουσία και να σου προσφέρει κάποιες επαγγελματικές ευκολίες.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για μια σχέση που να σε καλύπτει τόσο συναισθηματικά, όσο και κοινωνικά, ίσως να μην βρεθείς σε καταλληλότερη συγκυρία. Έχεις όμως μπροστά σου αρκετές διαθέσιμες ημέρες, οπότε πήγαινε με το... πάσο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις διανοητικές αρετές και την ευελιξία σου, ώστε να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου η καθημερινότητα σου θα είναι διανθισμένη με αρκετά ευχάριστα περιστατικά, ενώ μπαίνει στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι που θα σου αρέσει πολύ.

Ερωτικά
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε καθεστώς συναισθηματικής αστάθειας και μόνον όταν τελειώσει η μέρα μπορείς να «κάνεις ταμείο» για αυτά που κέρδισες κι αυτά που έχασες. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ζωή σου έχει ενδιαφέρον κι αυτό είναι που «μετράει»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο φαίνεται να αλλάζει τα πράγματα προς το καλύτερο στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί άμεσα με ένα δώρο ή μπόνους. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα υγείας και διατροφής κι επιπλέον σου επισημαίνει ότι στην περίπτωση που νιώθεις κουρασμένος/η το καλύτερο θα ήταν να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο.

Ερωτικά
Η «αλλαγή βάρδιας» της Αφροδίτης σου στερεί βέβαια ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να συνεχίσεις να ζεις έντονα και με πάθος τον έρωτα σου, αφού ο Άρης από τον Σκορπιό συνεχίζει να σε αναστατώνει!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο συμβάλλει θετικά στην βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου κι ανοίγει τον δρόμο σε μια επωφελή συνεργασία. Μπορεί ακόμη να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους, προάγει την κοινωνικότητα σου και σίγουρα μέσα στον «σωρό» θα υπάρξει και κάποιος/α που θα κερδίσει την εκτίμηση και την φιλία σου.

Ερωτικά
Το «μαγικό ραβδί» της Αφροδίτης αλλάζει μονομιάς το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, βάζοντας στο περιθώριο τον «μουρτζούφλη» Κρόνο και τις ατυχίες του! Σας όαση μέσα στην έρημο μοιάζει αυτό και δεν έχεις παρά να... ξεδιψάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, το πιθανότερο μάλιστα είναι πως θα έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, που δεν βλέπουν τα πράγματα όπως εσύ. Αν όμως φερθείς με ευελιξία, θα καταφέρεις να «τετραγωνίσεις τον κύκλο», ικανοποιώντας όλες τις πλευρές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει έναν... τετράποδο φίλο!

Ερωτικά
Μια γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του, μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ένα μικρό ειδύλλιο κι αν ενδώσεις στην πρόκληση, τα καλά νέα είναι ότι σε πρώτη φάση τα πράγματα θα εξελιχθούν... υπέροχα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη μιας δημιουργικής περιόδου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου και να συνευρεθείς με πρόσωπα τα οποία σε καταλαβαίνουν. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, είναι πιθανό να χαρείς από μια εξέλιξη στην ζωή τους. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να γίνεις... ακόμη πιο κοινωνικός/η, αφού όλο και κάτι παραπάνω θα μάθεις!

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις πιο προσωπικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να δεις άμεσα τα σημάδια αυτής της βελτίωσης, συνειδητοποιώντας το πόσο αρεστός/η είσαι στους άλλους. Από εκεί και ύστερα, φρόντισε να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά σε σχέση με κάποιες εντάσεις που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας της... προέλασης του Άρη στο ζώδιο σου. Κι αυτό αναφέρεται πρωτίστως στην οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να βρεις εκεί τις λύσεις ή τις βοήθειες στα οικονομικά θέματα που πιθανότατα θα εγείρει η Σελήνη στους Διδύμους. Μπορείς ακόμη να εξωραΐσεις τον προσωπικό σου χώρο.

Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή για να πάψεις να «κυνηγάς» δίνοντας προτεραιότητα στο κτίσιμο της... ερωτικής σου «φωλιάς». Εκεί μπορείς να βρεθείς με τον άνθρωπο σου, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας «στενής επαφής»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει μια προσωρινή αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ωστόσο μέχρι να τελειώσει η μέρα όλα θα έχουν τακτοποιηθεί. Παράλληλα η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σε φέρει πιο κοντά με γνωστούς και συγγενείς, περνώντας μαζί τους αρκετές όμορφες στιγμές. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ ίσως μάθεις ή ακούσεις κάτι πολύ ευχάριστο.

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή γενικότερα κατά την διάρκεια μιας εξόδου σου, είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο και ανεξάρτητα με την εξέλιξη της όλης κατάστασης, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο δημιουργεί έναν «άνεμο ανανέωσης» στα οικονομικά σου, κάτι όμως που δεν παραπέμπει απαραίτητα σε άμεσα κέρδη. Θα έρθουν κι αυτά βέβαια, αφού όμως πρώτα αλλάξει η ψυχολογία σου, χαλαρώσεις και πάψεις να μετράς «φασούλι το φασούλι». Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι παραδόξως αυτή η σχετική «αδιαφορία» σου έλκει πρόσωπα και καταστάσεις που σε... συμφέρουν!

Ερωτικά
Η αποχώρηση της Αφροδίτης από το ζώδιο σου βάζει ένα τέλος στις «εύκολες» επιλογές που σου παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα και τα πράγματα επανέρχονται σταδιακά στους «απόλυτους» ρυθμούς του Πλούτωνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των άλλων, κάτι βέβαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να πετύχεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον, αναμένεται να γνωρίσεις κόσμο που ενδιαφέρεται άμεσα για το έργο σου και προτίθεται να συμβάλλει θετικά στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου.

Ερωτικά
Τα πράγματα μπορεί να... αγριέψουν, με την καλή έννοια! Αν λοιπόν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που σου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε τι... πράττεις!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, η οποία όμως δεν αναμένεται να έχει άλλες συνέπειες, πέραν του ότι θα... χάσεις την ησυχία σου! Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο μπορεί να επιδράσει θετικά σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Οι «μυστικοί» έρωτες δεν είναι βέβαια κάτι καινούριο για σένα, ωστόσο καλό είναι να ξέρεις ότι μπαίνεις σε μια φάση «άνθισης» τέτοιων φαινομένων και φυσικά πολλά θα κριθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείς το θέμα.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved