Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/12;

Πήγαινε γυμναστήριο, παίξε μπάλα, τένις, μπάσκετ, βγες μια μακρινή βόλτα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/12;

Σελήνη στον Ζυγό αντίθεση με Ουρανό στις 10.36 π.μ.

Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα

Η μέρα ξεκινά με εκνευρισμό ακόμα κι αν το προηγούμενο βράδυ ήταν ευχάριστο. Άλλη μια δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα που έχει προηγηθεί, επιβεβαιώνει πως επικρατούν τάσεις εριστικές και το αν και πώς θα εκδηλωθούν εξαρτώνται από πολλά. Καλό θα είναι ως το μεσημέρι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να κατευνάσεις την πιθανή σου υπερκινητικότητα και να σκεφτείς πως μπορείς να κάνεις δημιουργική την τάση σου για δραστηριότητα και εκτόνωση.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Ζυγό εξάγωνο με Άρη στις 12.05 μ.μ.

Έχω τον τρόπο μου και βρίσκω τον ρυθμό μου

Από το μεσημέρι και μετά δεν είναι δύσκολο να εκτονωθείς, εφόσον είσαι μέσα στο κέφι και την ενέργεια και ευτυχώς παραβλέπεις και το δικό σου εκνευρισμό αλλά και των άλλων. Φρόντισε ως νωρίς το βράδυ να έχεις κάνει αυτό που θέλεις διότι η όψη που θα ακολουθήσει πρέπει να σε βρει χορτασμένο/η και ικανοποιημένο/η. Πήγαινε γυμναστήριο, παίξε μπάλα, τένις, μπάσκετ, βγες μια μακρινή βόλτα με το αμάξι, τη μηχανή ή το σκύλο σου, τρέξε, επιδιόρθωσε κάτι, κάνε μια χειρωνακτική εργασία, μόνο μην μείνεις στατικός/η.

Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα στις 10.14 μ.μ.

Αν δεν κάνω αυτό που θέλω θα σκάσω σαν μπαλόνι

Το βράδυ αναμένεται εκτός από δραστήριο και πολύ εύφλεκτο. Η ενέργεια είναι στα ύψη, η λίμπιντο το ίδιο και χρειάζεσαι τρόπο να εκτονωθείς. Είναι πολύ εύκολο να τσακωθείς, να υψώσεις τη φωνή, να διαφωνήσεις και να φτάσεις στα άκρα. Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί αλλά μην σπαταλιέσαι άδικα γιατί μπορεί να «αδειάσεις» ψυχικά. Οι αδυναμίες έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζεται να κάνεις σωστούς χειρισμούς ώστε να μην συγκρουστείς ούτε με τον εαυτό σου ούτε με τους άλλους. Η όψη αυτή θα έχει διάρκεια άλλες πέντε ημέρες.

Ζυγέ, Κριέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, σήμερα γίνεσαι εύκολα αλλοπρόσαλλος, απαιτητικός και επιθετικός. Αν όμως καταφέρεις να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου θα νιώσεις άρχοντας.

Υδροχόε, Λέοντα, Δίδυμε και Τοξότη, απολαμβάνεις μια υπέροχη μέρα, αν αποφασίσεις να μην περιμένεις τίποτα αλλά να τα οργανώσεις όλα έτσι, ώστε να έχεις τα πάντα.

Ταύρε, Σκορπιέ, Ιχθύ και Παρθένε, βγες έξω, διασκέδασε, δες φίλους, φλέρταρε, μη μείνεις μόνος και μην πέσεις σε αδιέξοδες σκέψεις.
Το astrology.gr σου να έχεις εύχεται μια συναρπαστική μέρα, χωρίς να περάσεις τα όρια και διατηρώντας το μέτρο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved