Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/7

Ο ασφαλέστερος δρόμος για την αγάπη είναι η φιλία!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κρατάς κάποιες αποστάσεις και με τον τρόπο σου δείχνεις ότι δεν θέλεις να συμμετάσχεις σε πολλά, νέα δρώμενα. Προτιμάς να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, γιατί το χρειάζεσαι.
Ερωτικά: Μάλλον αφήνεσαι στην ροή των γεγονότων για λίγο, επειδή δε μπορείς συνέχεια να παίρνεις πρωτοβουλίες. Προτιμάς να δώσει ο άλλος το πράσινο φως στη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο πίσω από εσένα και επιδιώκεις η συμπεριφορά σου να είναι άψογη για να μην υπάρχουν σχόλια. Όμως οι σχολιασμοί συνεχίζονται, πράγμα που θα ανακαλύψεις σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Σκοπίμως κρατάς αποστάσεις και επειδή δε θέλεις να εκτίθεσαι, παραμένεις στάσιμος/η. Οι ευαισθησίες σου μπορεί να σε κάνουν να φτάσεις πιο εύκολα σε ένα συμπέρασμα.
Ερωτικά: Ένας Ιχθύς σου δίνεται άνευ όρων και αυτή η «παράδοση» σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να σε καλύψει, οπότε σβήνεις με μια μονοκοντυλιά κάποιες άτυχες στιγμές μεταξύ σας. Στο χώρο εργασίας θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που επιδιώκει περισσότερο την προσοχή και την παρέα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και επιστρατεύεις όλες τις δυνάμεις σου. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν άτομα που βάζουν εμπόδια και δε σε συνδράμουν όσο πρέπει για να πετύχεις ολοκληρωτικά τους στόχους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρισκόσουν σε μια περίοδο που άφηνες τα πράγματα να κυλούν και τις καταστάσεις να περνούν χωρίς να αναλαμβάνεις δράση. Σήμερα, θα συνειδητοποιήσεις, ωστόσο, ότι δε γίνεται να χάνεις άλλο χρόνο και ότι πρέπει να ενεργοποιηθείς.
Ερωτικά: Μερικές φορές σου αρέσει να ονειροπολείς, αλλά τώρα κάτι θα σε ταρακουνήσει και θα νιώσεις σα να ξυπνάς ξαφνικά. Θα δεις, έτσι, τα πράγματα πιο σοβαρά και θα επιδιώξεις να περάσεις τα θέλω σου με το μοναδικό πειστικό τρόπο, που μόνο εσύ ξέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αρχίσει και βαριέσαι και προσπαθείς να ξεφύγεις και να κάνεις κάτι διαφορετικό, που όμως δεν έχεις τη δύναμη να το ολοκληρώσεις, καθώς ο ενθουσιασμός σου κρατάει λίγο. Ό, τι κι αν κάνεις θέλει υπομονή και στόχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις να φανείς και να γίνει το δικό σου. Γι' αυτό μπορεί να έχεις μια επιθετική συμπεριφορά, επειδή ακριβώς χρειάζεται να επιβληθείς. Η αλλαγή στην εμφάνισή σου θα φουντώσει το ενδιαφέρον των γύρω σου και διάφορα σχόλια. Το σπίτι σου μπορεί να είναι αναστατωμένο από διάφορα μαστορέματα και δουλειές, τα οποία πιθανότατα σε εκνευρίζουν.
Ερωτικά: Κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά γιατί δε θες να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, αν δε σιγουρευτείς πρώτα για το τί αισθάνεται ο άλλος. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, μπορεί να έχεις διάθεση να τσακωθείς. Η πίεση και το άγχος σε έχουν κυριεύσει και θέλεις κάπου να ξεσπάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο Ερμής, που τώρα έχει μπει στο ζώδιο σου, σε κάνει να σκέφτεσαι το συμφέρον σου. Σε συνδυασμό με κάποιες νέες ιδέες, που φαίνονται προσοδοφόρες, θα προσπαθήσεις να υλοποιήσεις κάτι καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις μια αλλαγή μέσα σου, η οποία θα συνηγορεί με την αισιοδοξία σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με θετική ματιά.
Ερωτικά: Παίρνεις πρωτοβουλίες και φαίνεται να βιάζεσαι. Γι' αυτό μπορεί να εκπλήξεις το άλλο άτομο με την στάση σου. Θες να το εντυπωσιάσεις και να το κρατήσεις κοντά σου, οπότε μπορεί να κάνεις και κινήσεις που ξεπερνούν τα όρια του χαρακτήρα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθείς τις πρώτες μέρες, θα νιώσεις άμεσα την καλή επιρροή του Δία, και μαζί με κάποιες δυναμικές κινήσεις έχεις τη δυνατότητα να ξεκολλήσεις από μια κατάσταση που σε ενοχλεί αφάνταστα και να κάνεις ένα βήμα μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναζητάς την ησυχία σου, όπως λες, αλλά δεν κάθεσαι καθόλου στα αυγά σου. Προσπαθείς με κάθε τρόπο είτε να προκαλέσεις είτε να διακόψεις τις φιλικές συζητήσεις με κάποια πρόσωπα που πιστεύεις ότι δεν σου πηγαίνουν.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Κριό σου δημιουργεί ένταση και σε οδηγεί σε πολύ βεβιασμένες κινήσεις. Η προσωπική επαφή θέλει τέχνη και χρειάζεται να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπολείς κάποιες καλές στιγμές και προσπαθώντας να τις αναπαράγεις, κινείσαι στο ίδιον δρόμο που είχες ακολουθήσει τότε. Ξεχνάς, ωστόσο, ότι οι συνεργασίες σου χρειάζονται μια εκκαθάριση, πράγμα που δε μπορείς να αποφύγεις, αφού το «ξεκάθαρο τοπίο» είναι το απαραίτητο συστατικό της δουλειάς σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις κάποια προβλήματα με την οικογένεια και μπορεί να ξεσπάσεις για θέματα που σε ενοχλούν εδώ και πολύ καιρό.
Ερωτικά: Κριός και Καρκίνος σε υποχρεώνουν να κάνεις κινήσεις παρορμητικές, οι οποίες δε σε ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Αλλά χρειάζεται να ακολουθήσεις το δρόμο τους, γιατί οι καταστάσεις σε προλαβαίνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι, σίγουρα, κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις τώρα. Δυσκολεύεσαι επίσης να διαχειριστείς και να διοχετεύσεις σε κερδοφόρες επιχειρήσεις τις καινοτόμες ιδέες και την πρωτοπορία που σου έχει δοθεί απλόχερα. Πρόσεξε τον θυμό σου γιατί μπορεί να χαλάσεις πολλά από αυτά που χτίζεις με κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ενθουσιάζεσαι με κάποιες αλλαγές και συγχρόνως μπορεί να επαναστατήσεις για πράγματα που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Δείξε δυναμισμό για να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει.
Ερωτικά: Η ψυχοσύνθεση του ντέντεκτιβ σε χαρακτηρίζει απόλυτα, αφού συνέχεια ερευνάς και μαθαίνεις πράγματα. Έτσι θα ξετρυπώσεις μια πληροφορία που μπορεί να σε ενοχλήσει ή να ανακαλύψεις άκρες για κάτι που δεν είχες παρατηρήσει νωρίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι δράση και θα σε οδηγήσει προς τα εκεί κάτι που πρέπει να τελειώνει για να μπει στην θέση του το καινούργιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα επί τόπου και γι' αυτό δε καθυστερείς λεπτό. Η ανυπομονησία αυτή σε βοηθά, όχι μόνο να λύνεις τα προβλήματά γρήγορα, αλλά σου μαθαίνει τη σωστή διαχείριση των καταστάσεων και των σχέσεων στη ζωή σου.
Ερωτικά: Όταν ανακυκλώνεις ένα θέμα, χωρίς να καταλήγεις κάπου, η τελική απόφαση δε θα είναι η συνετότερη. Άλλαξε σελίδα στην κοινή σου ζωή και λάβε ξεκάθαρες αποφάσεις. Αν το πρόσωπο αξίζει θα μείνει μαζί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να είσαι απέναντι σε κάποια άτομα πολύ ειλικρινής αλλά πιθανόν να μην τους πεις αυτά που θέλουν να ακούσουν. Η διάθεσή σου θα είναι πάντως καλή και θα κερδίσεις την εύνοια ενός πολύ αξιόλογου ατόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αν δεν ξεσηκωθείς από διάφορες ιδέες, αρκετά επαναστατικές, και κάνεις υπομονή, θα διαπιστώσεις ότι θα κρατήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται για να αποφύγεις τη μοναξιά.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Καρκίνο ή έναν Κριό μπορεί να είναι κάπως πρόωρη, καθώς νιώθεις ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα μέσα σου τα συναισθήματα γι' αυτόν τον άνθρωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις τα χρήματα αλλά κυρίως την καταξίωση και την αποδοχή μέσα από τη δουλειά σου και από συνεργάτες που κατέχουν μια σημαντική θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι και μέσα από αυτό αξιώνεις να κάνεις κάτι που θα αναγνωριστείς και θα δικαιωθείς.
Ερωτικά: Μερικές φορές δε θέλεις να ωριμάσεις και βρίσκεις δικαιολογίες, όπως συνήθως, για να ρίχνεις τις ευθύνες στο σύντροφό σου. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να δείξεις τον καλό σου εαυτό στη σχέση, καλύτερα να το κάνεις από σήμερα, παρά να περιμένεις να έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπάντεχα έσοδα προκύπτουν επειδή κινείσαι δυναμικά και διεκδικείς είτε επιστροφή χρημάτων είτε ευκαιρίες που είχες χάσει παλαιότερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη ενέργεια και δε σε κρατάει κανείς. Η έξαρσή σου αυτή είτε φοβίζει κάποιους είτε τους κάνει να αδιαφορούν. Το δεύτερο ειδικά μπορεί να σε θυμώσει ιδιαιτέρως σήμερα.
Ερωτικά: Θες τα πράγματα στα μέτρα σου. Κι αν δε μπορείς να το πετύχεις εκεί που φαίνεται να υποχωρείς, ξαφνικά αλλάζεις και εξαφανίζεσαι. Με έναν Κριό υπάρχουν κάποια απωθημένα που μπορεί να βγουν τώρα στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αμφισβητείς μερικές φορές τις πληροφορίες που σου δίνουν και αποφασίζεις να κάνεις τη δική σου έρευνα. Εκεί θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κάτι που δεν το είχες ανακαλύψει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved