Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/7

Η πεμπτουσία της γνώσης είναι όταν την έχεις να την εφαρμόζεις, και όταν δεν την έχεις να ομολογείς την άγνοια σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Συμβαδίζεις περισσότερο με τις επιθυμίες των άλλων, καθώς μέσα σου υπάρχει μια βαθιά ανάγκη να ακούσεις καλά λόγια και επαίνους. Θέλεις να σε εκτιμούν περισσότερο στους κύκλους σου.
Έρωτας: Βρίσκεσαι στα δίχτυα ενός Ζυγού αλλά με τους δικούς σου όρους. Αισθάνεσαι ότι είναι το άλλο σου μισό και υπάρχει κάτι πάνω του που σε ελκύει και σε εκφράζει. Μερικές φορές χρειάζεται να πάρεις πολύ δυναμικές αποφάσεις για να σταματήσει να αμφιταλαντεύεται. Κι ένας ώριμος Σκορπιός, όμως, σε ακολουθεί κατά πόδας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εξασφαλίσει κάποιες καλές προοπτικές και μέσα από αυτές θα χρειαστεί να κινηθείς δραστικά. Μέχρι να φύγει όμως ο Άρης από τον άξονά σου (25.7) να θυμάσαι ότι όλα κινούνται από τους συνεργάτες και πρέπει να είσαι διπλωματικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι έχεις πολλά θέματα να διευθετήσεις και πιθανόν να μην έχεις και πάρα πολύ χρόνο για να κάνεις όλα όπως θέλεις. Πάντως, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις, τουλάχιστον για σήμερα, τις επιταγές του κοινωνικού συνόλου ή της παρέας σου. Πιθανόν να κάνεις υπερβολές σε θέματα ομορφιάς ή δίαιτας.
Έρωτας: Χρειάζεται να δείξεις ανοχές και να κάνεις τα στραβά μάτια σε θέματα που νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να έχεις λάθος και να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα, επειδή μπορεί να ζηλεύεις και να μην συγκρατείς τα συναισθήματά σου. Ένας Ζυγός μπορεί να σου δημιουργεί προβλήματα με τον τρόπο του.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι κάτι πάει να αποσταθεροποιηθεί και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Αυτό συμβαίνει αν προετοιμάζεις κάτι καινούργιο και δεν θέλεις με κανένα τρόπο να τροποποιηθεί. Συμβιβάσου με τις υπάρχουσες συνθήκες για να μην έχεις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα περάσεις ισορροπημένα γιατί το περιβάλλον και οι απαιτήσεις του θα είναι προσαρμοσμένες στα δικά σου θέλω. Κυρίως αν βρεθείς με κόσμο, σε κοινωνική γιορτή ή εκδήλωση θα περάσεις διασκεδαστικά, καθώς όλες οι κοινωνικές σου συναναστροφές περιβάλλονται από θετική ενέργεια.
Έρωτας: Η Αφροδίτη όλο και σου προσφέρει δωράκια αυτό τον καιρό. Αν επιθυμείς να γνωρίσεις νέα πρόσωπα θα γίνει άμεσα και θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η διασκέδαση είναι στο πρόγραμμα, οπότε θα απεμπλακείς για λίγο από τις εντάσεις και τα προβλήματα, ακόμα και της σχέσης σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται που και που να βγαίνεις προς τα έξω για να ενισχύεις τη δημόσια εικόνα σου και γενικά να γνωρίζεις νέα άτομα με καινούργιες προοπτικές και ιδέες. Για σένα αυτό είναι το ιδανικό και δεν πρέπει να το ξεχνάς. Αν σου αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια παίξε ένα μικρό ποσό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να χαμηλώσεις τους τόνους και αν υπάρχουν αντιπαλότητες να προσπαθήσεις να τις προσπεράσεις. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις την εκτίμηση, ακόμα και των πιο δύσπιστων μέσα στην οικογένεια σου. Μπορεί σήμερα να ασχοληθείς με το καλλιτεχνικό κομμάτι του εαυτού σου και να βάφεις ή να επιδιορθώνεις το σπίτι σου, πράγμα που θα σου κάνει πολύ καλό αλλά σίγουρα θα σε κουράσει.
Έρωτας: Όσο εσύ δεν παραδίνεσαι στους όρους του άλλου ατόμου, τόσο θα έχεις κόντρες και αψιμαχίες. Αντίθετα, αν κινηθείς διπλωματικά και με μεγάλη ευγένεια θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Μπορεί να ζητάς απεγνωσμένα το δίκιο σου και να μάχεσαι έντονα γι' αυτό. Βρες καλύτερα άλλο τρόπο να δικαιωθείς, αλλά σίγουρα όχι με μουρμούρες και παράπονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε μια φάση που ζορίζεσαι με διάφορα άτομα από την δουλειά σου, γιατί πιστεύεις ότι εσύ δουλεύεις και κουράζεσαι περισσότερο από αυτούς. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια αλλά μόνο με ευγένεια θα κερδίσεις τον σεβασμό τους. Αν ψάχνεσαι στα επαγγελματικά σου, σήμερα τείνει να σου βγει περισσότερο κάποιο καλλιτεχνικό στοιχείο που είχες από παλιά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Κρατάς πολύ καλά τις ισορροπίες και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια θέματα τα οποία κατά καιρούς σε δυσκόλευαν. Είναι καλό να φέρεσαι απλά και άμεσα γιατί «κερδίζεις πόντους» από τον περίγυρό σου. Η επιθυμία σου για γνώση μπορεί να εκδηλωθεί σήμερα και πιθανόν να πας σε κάποιο μίνι σεμινάριο ή να βρεθείς με άτομα που έχουν κάτι να σου μάθουν.
Έρωτας: Τα βρίσκεις με το πρόσωπο που είστε μαζί και περνάτε πολύ καλά, γιατί ανοίγεσαι και έχεις ρίξει το «Εγώ» σου. Το καλό είναι ότι θα επικοινωνήσεις άμεσα με ένα πρόσωπο που είχατε για λίγο απομακρυνθεί. Ένας Παρθένος ή ένας Ιχθύς που σε έχουν δυσκολέψει στο παρελθόν, σήμερα θα βελτιώσουν τη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο εσύ συζητάς και μαθαίνεις, τόσο γνωρίζεις κάποια πράγματα εις βάθος. Το ζήτημα είναι να καταφέρεις να ανοιχτείς και από εκεί και πέρα όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Κάποια υλοποιήσιμη ευκαιρία μπορεί να σου παρουσιαστεί από έναν γνωστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα όμορφο περιβάλλον για να μην αντιπαρατίθεσαι και να μην είσαι μακριά από τα άτομα που θέλεις και αγαπάς. Μερικές φορές υπερβάλλεις με τις κρίσεις σου και ίσως απομονώνεσαι. Σήμερα όμως, θα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερη ανταπόκριση ακόμα και σε άτομα που σε ζορίζουν.
Έρωτας: Η πιθανή γνωριμία με έναν Σκορπιό, που μπορεί να έχει γίνει πριν καιρό, μερικές φορές σε αποσυντονίζει, γιατί δεν ξέρεις πώς να φερθείς. Σήμερα προσπάθησε να σεβαστείς και να καταλάβεις τον χαρακτήρα του και μην του πεις κάτι που σε έχει θυμώσει. Γι' αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους. Με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς πιο διαλλακτικός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φαντασία μερικές φορές σε βοηθάει να κάνεις συσχετισμούς που πιθανόν να σου φέρουν χρήματα. Μπορεί μια συνεργασία να οδηγεί στην λήξη της και εσύ να φοβάσαι να το αποδεχτείς. Όμως, αν προχωρήσεις, να έχεις σιγουριά και πίστη ότι κάτι καλύτερο θα γίνει παρακάτω.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είναι σήμερα μια έντονη ημέρα για σένα (κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο). Γεμίζεις ακόμα και το πιο μικρό κενό χρόνου, προκειμένου να προλάβεις, όλα αυτά τα ανοίγματα που έχεις κάνει με κόσμο και με παρέες.
Έρωτας: Είσαι στα πάνω σου αλλά πρόσεξε μη γίνεις υπερβολικός/η αν βρεθείς σε μια παρέα και προσπαθείς να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο, γιατί την άλλη μέρα μπορεί να αλλάξεις γνώμη γι' αυτό και να εκτεθείς. Απόφευγε τις εντάσεις με έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω που σε απασχολεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μέσα στο μυαλό σου πολλά πράγματα και θέλεις να τα κάνεις όλα εδώ και τώρα. Κάποια μπορεί να γίνουν γι' αυτό μην σταματάς από τις αρνήσεις κάποιων ανθρώπων. Προχώρα κανονικά στην πορεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Παραμένεις για λίγο στο περιθώριο είτε γιατί θέλεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη είτε γιατί νιώθεις μεγάλη κούραση και εξάντληση. Βέβαια, σε απασχολούν διάφορα θέματα που έχεις να επιλύσεις και προτιμάς να φαίνεσαι κλειστός/η και απόμακρος/η για να τα βρεις με τον εαυτό σου.
Έρωτας: Η προσωπική σου άποψη μπορεί να μη φέρει σωστή κρίση. Πιθανόν να βρίσκεσαι σε ένα δίλλημα για κάποιον Κριό γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τον προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, τα οποία εσύ τα βλέπεις κάπως αλλιώς. Να θυμάσαι ότι αν αγαπάς πραγματικά θα βρεις την λύση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές νιώθεις ότι μπορεί να υπάρχουν άτομα που σου χαλάνε τα σχέδια. Γι' αυτό σήμερα, ό, τι και να ετοιμάζεις για το προσεχές μέλλον, μην το φανερώσεις, προκειμένου να προστατέψεις τις επιδιώξεις σου. Βασίσου στον εαυτό σου και μην έχεις συνέχεια αυτό το φόβο στο μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Πολλές νέες φιλίες και ανοίγματα. Η κοινωνικότητα αυτή όμως μπορεί να σε εξαντλήσει. Ίσως βρεθείς σε δίλλημα μεταξύ των υποχρεώσεων της οικογένειας και των επιθυμιών των φίλων. Προσπάθησε να τα συνδυάσεις και τα δυο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Έρωτας: Σίγουρα σήμερα μπορεί να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα. Νιώθεις πιο απελευθερωμένος/η από πολλά βάρη και αυτό σου δίνει αέρα και αυτοπεποίθηση. Εάν δεν είσαι δεσμευμένος/η ένα πρόσωπο θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα και θα σε ενθουσιάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δίνεις την προσωπική σου μάχη γιατί υπάρχει ο περίγυρος που σου δημιουργεί μιζέρια και σε καταβάλλει. Εάν κρατήσεις την εσωτερική σου δύναμη και την αισιοδοξία, κανένας δεν πρόκειται να σε βλάψει. Κάνε το πρώτο βήμα με άτομα που είχες κάπως κοντραριστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλά θέματα που σε πιέζουν και χρειάζεται να τα λύσεις ένα-ένα. Δε χρειάζεται να χάσεις όμως και την καλή σου διάθεση. Οι ισορροπίες μπορεί να ανατραπούν και να βγουν στην επιφάνεια διάφορα μυστικά που εσύ πιθανόν δεν ήθελες να φανερωθούν. Από την άλλη, όσο και να σε ενοχλεί, είναι καλύτερα τα χαρτιά να μένουν ανοικτά.
Έρωτας: Έχεις διάφορα στο κεφάλι σου που δεν σε αφήνουν να χαρείς και να απολαύσεις τα καλά που μπορεί να παίρνεις από τη σχέση σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ίσως μπλοκάρεις από διάφορες προσωπικές υποθέσεις και δεν μπορείς να χαλαρώσεις καθόλου. Κράτησε ισορροπίες με Κριό ή Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε απασχολούν πάρα πολλά θέματα που έχεις να επιλύσεις και ακόμα και σήμερα σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις για να τα βγάλεις πέρα. Πολύς κόσμος, θόρυβος και απαιτήσεις σου ζητούν να ξεπεράσεις τα όρια σου. Όμως μέσα σε όλο αυτό υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες και χρειάζεται να ψάξεις για να τις βρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις καταλάβει ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες αντιξοότητες που υπάρχουν αυτή την στιγμή και αφορούν στην οικογένεια σου. Μόνο αν δεν «τσιμπήσεις» συναισθηματικά και δεν νιώσεις ενοχές θα φτάσεις στον στόχο σου. Θυμήσου ότι οι ενοχές είναι αυτές που θα σε εμποδίσουν και να σε αποδυναμώσουν.
Έρωτας: Η συναναστροφή με έναν Καρκίνο μπορεί να σου δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνεις τί θέλει. Το πιο σημαντικό για σένα είναι η συζήτηση, η επικοινωνία γιατί από εκεί αντλείς το συναίσθημα. Οπότε προσπάθησε να μην κοντραριστείς αλλά και να ικανοποιήσεις τα θέλω σου. Η σχέση σου με τον Ζυγό είναι καλή, αρκεί να μην την χαλάσεις με τις δικές σου απελευθερωμένες ιδέες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προτάσεις, που για να τις υλοποιήσεις χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις περισσότερο την εμπειρία σου και όχι την γνώση σου. Μερικές φορές φοβάσαι τη δεύτερη και δίνεις βάση περισσότερο στη γνώση. Όμως αν κάνεις συνδυασμό και των δυο, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Κάνεις μεγάλες προσπάθειες αυτές τις ημέρες να κατανοήσεις τους γύρω σου. Τελικά, θα διοχετεύσεις το συναίσθημα σου σε κάτι που θα σε αντιπροσωπεύει πραγματικά, χωρίς να σκέφτεσαι τις γνώμες των άλλων. Μερικές φορές η παρόρμηση χρειάζεται, για να ξεκολλήσεις από καταστάσεις αρρωστημένες.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Δίδυμο τις πιο πολλές φορές είναι δύσκολη, γιατί και οι δυο μαζί χάνετε την σταθερή σας συμπεριφορά και λειτουργείτε παρορμητικά. Εδώ χρειάζεται αληθινή αγάπη για να κρατήσει το οτιδήποτε. Από την άλλη, ένας Σκορπιός ακολουθεί τα χνάρια σου και σίγουρα εκεί έχεις περισσότερες ευκαιρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια ξαφνική αναλαμπή θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις οικονομικές απολαβές, τις οποίες χρειάζεσαι άμεσα για ένα όγκο λογαριασμών. Μη νιώθεις πελαγωμένος/η, κάτι θα γίνει από τις επόμενες ημέρες και τα θέματά σου θα τακτοποιηθούν.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved