Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/7

Το μεσημεράκι η Σελήνη εισέρχεται στο αέρινο και κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού και η διάθεση θα είναι πιο θετική για επαφές με άλλους, ενώ ευχάριστα γεγονότα θα έχουν την τιμητική τους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/7

~Σελήνη στην Παρθένο κενή πορείας~

Μείνε στα συνηθισμένα, τα καθημερινά! Η Παρασκευή ξεκινά βρίσκοντας τη Σελήνη κενή πορείας στην τακτική και εξυπηρετική Παρθένο, πράγμα που σημαίνει ότι καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις εκ των προτέρων εργασίες για σημαντικές υποθέσεις τις πρωινές ώρες, γιατί ίσως ο κόπος σου να πάει χαμένος. Ταχτοποίησε τη ντουλάπα ή το γραφείο σου και κάνε πράγματα, απλά, καθημερινά που δεν επηρεάζονται από πιθανές αλλαγές.


~Σελήνη στο Ζυγό~

Με χαρά μαζί να βρεθούμε! Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στις 12:42 η Σελήνη εισέρχεται στο αέρινο και κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού και η διάθεση θα είναι πιο θετική για επαφές με τους άλλους, ενώ ευχάριστα γεγονότα θα έχουν την τιμητική τους. Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στου Διδύμους και δείχνει σχέσεις με παιχνίδι, φλερτ, κέφι, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς.


~Ήλιος αντίθεση με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Με το ζόρι στο τέλος δεν θα τα καταφέρεις! ο σχηματισμός του ταυ-τετραγώνου μεταξύ του Ηλίου, του Πλούτωνα και του Ουρανού που μπαίνει σιγά-σιγά σε ισχύ δείχνει πιέσεις, επιβολές ακόμα και αυτοπεριορισμούς που στη συνέχεια θα φέρουν ξεσπάσματα, ρήξεις και αντιδράσεις. Σήμερα, λοιπόν με την αντίθεση Ηλίου – Πλούτωνα μην αναλάβεις κάτι που θα σε ζορίσει σωματικά, ψυχικά, οικονομικά ή σε άλλο επίπεδο γιατί το επόμενο διάστημα ενδέχεται η πίεση να... εκδηλωθεί αρνητικά.
Η όψη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Ζυγός, Κριός γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμοι και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο!

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύχρωμη, όμορφη και φυσικά ερωτική... Παρασκευή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved