Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/6

Αν θέλεις οι άλλοι να είναι χαρούμενοι δοκίμασε τη συμπόνια. Αν θέλεις εσύ να είσαι χαρούμενος, δείξε συμπόνια στον εαυτό σου.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ανοίξει πολλές νέες πόρτες και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες οι οποίες θα σου κάνουν καλό γιατί θα μοιραστείς κοινές εμπειρίες που σε βοηθούν σε αυτά που επιδιώκεις.
Έρωτας: Έχεις μια εσωτερική καθοδήγηση η οποία θα σου δώσει κάποιες λύσεις αυτόματα, χωρίς να σκεφτείς πως ή γιατί να το κάνεις. Εμπιστεύσου το καλό κομμάτι μέσα σου και θα γίνουν αλλαγές στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις άμεσα αλλά και να διαπραγματευτείς σε οικονομικά θέματα που άλλες φορές σου ήταν δύσκολο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Κάνεις πολλές σκέψεις και θέλεις να μάθεις διάφορα πράγματα τα οποία μπορεί να μην τα πιστεύεις αρχικά αλλά μετά θα δεις ότι ίσως είναι αλήθεια. Οι φροντίδες σε δικό σου πρόσωπο θα σου πάρουν αρκετό χρόνο και κυρίως θα σε βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά συζητώντας.
Έρωτας: Φοβάσαι να δείξεις πως νιώθεις γιατί όλα θα σε οδηγήσουν σε αληθινά συναισθήματα τα οποία πιθανόν να μην μπορείς να εξομολογηθείς, ούτε και στον εαυτό σου γιατί αρνείσαι να τα παραδεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προχωράς σε κάποιες τομές για να ξεκολλήσεις από αδιέξοδα ή για να βρεις λύσεις που μερικές φορές αρνείσαι να δεις. Μπορεί να έχεις μια μικρή απογοήτευση για κάποια σχέδια που είχες αλλά κάνε υπομονή γιατί θα δεις ότι θα δικαιωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις καλά συναισθήματα τα οποία θα σε οδηγήσουν πολύ δυναμικά εκεί που αρχικά ήθελες και μερικές φορές το έχανες στην πορεία. Πιθανόν να επανέλθουν και πάλι κάποιες ιδέες σου που θα σου δημιουργήσουν ευεξία και διάθεση για προσωπική βελτίωση.
Έρωτας: Έχεις μια ευνοϊκή μεταχείριση από έναν Τοξότη που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις να δίνεις από την καρδιά σου και να μην κολλάς σε θέματα που αφαιρούν την χαρά και την ηρεμία. Ο Αιγόκερως θα σε πιέσει να λύσετε άμεσα τις διαφορές σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις μόνος/η σου και πιθανόν να χρειαστείς την στήριξη από την οικογένειά σου ή από άτομα που έχουν την δύναμη να σε βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να παίρνεις τα πράγματα χαλαρά, κυρίως αν έχεις προβλήματα τα οποία είναι συναισθηματικής φύσεως. Αλλά επειδή μερικές φορές όλο και κάτι γίνεται και βγαίνεις από τις προσωπικές σου σκέψεις, έτσι και τώρα η επικοινωνία και οι γνωριμίες θα βοηθήσουν ώστε να περάσεις καλά.
Έρωτας: Ένα πρόσωπο που βρίσκεται εκτός μπορεί να σε πάρει κάποιο τηλέφωνο και από εκεί που δεν το περίμενες να σου εκφράσει τα συναισθήματά του τα οποία δεν σου είχαν περάσει από το μυαλό. Αν κι εσύ δεν βρίσκεσαι στον τόπο σου, καλό είναι να ζητήσεις χρόνο για να δεις τι θα γίνει μετέπειτα. Με τον Ζυγό θα είστε καλύτερα γιατί θα τον καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν αναθεωρήσεις τις ιδέες σου για κάποιους συνεργάτες, θα παρατηρήσεις ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Μερικές φορές αλλάζοντας στάση αλλάζουν όλα γύρω σου. Μπορεί να φύγεις ξαφνικά από μια συνεργασία αλλά δεν θα σε πειράξει καθόλου γιατί ήδη θα έχει βρεθεί λύση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δείχνεις μεγάλη φιλικότητα κι αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις ντροπές κι αναστολές με συγκεκριμένα άτομα ή με μια ομάδα που σου κάνουν καλό να επικοινωνείς μαζί τους.
Έρωτας: Έχεις ποικιλία γνωριμιών, οπότε είναι πιο εύκολο να διαλέξεις ένα πρόσωπο που θα σου πηγαίνει και πάνω από όλα θα σου φέρεται με τον τρόπο που θέλεις για να νιώθεις ότι σε σέβεται. Ο Τοξότης είναι πιστός φρουρός δίπλα σου. Ένα ταξίδι με το πρόσωπο που είσαι μαζί θα σας φέρει πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να ομολογήσεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια και ότι θέλεις να ξεφύγεις από μια κατάσταση που δεν σου αρέσει, για σένα αποτελεί μεγάλο βήμα γιατί συνήθως δεν μιλάς εύκολα για τον εαυτό σου και τις ανάγκες του και περιμένεις από τους άλλους να το καταλάβουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα χρειάζεσαι την απόλυτη διπλωματία και την εξυπνάδα να γυρίσεις οτιδήποτε υπέρ σου, ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Θα κάνεις συζητήσεις και επαφές οι οποίες βέβαια μπορεί να σε βγάλουν από τον λήθαργο αλλά συγχρόνως θα σε κουράσουν αφάνταστα.
Έρωτας: Έχεις κάποιες ανησυχίες και χρειάζεται να αναλύσεις καλύτερα τα μηνύματα που παίρνεις από την άλλη πλευρά. Ο Σκορπιός μπορεί να επαναστατεί στον έλεγχο και πιθανόν να πρέπει να συμπεριφερθείς με πολύ μεγάλη εξυπνάδα για να μην έχετε κόντρες. Από την άλλη ο Δίδυμος πιθανόν να σου φαίνεται άπιαστο πουλί αλλά σου αρέσει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται κάπως να αφεθείς στις καταστάσεις πάρα να προσπαθείς με την λογική να τις ερμηνεύεις και να τις καθοδηγείς. Ή τουλάχιστον να προσθέσεις κάποιες έξτρα γνώμες ή πληροφορίες οι οποίες σίγουρα θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερα την δουλειά σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Διαπιστώνεις ότι όσο πιο εύκολα αντιμετωπίζεις μέσα σου μια κατάσταση τόσο τα βήματά σου σε οδηγούν σωστά, χωρίς καν να εκτίθεσαι και να γίνονται λάθη. Η ποιότητα των επαφών σου θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις επίπεδο και να νιώσεις αρμονία και ηρεμία. Όσο πιο πολύ ασχολείσαι πάντως με την γνώση τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνεις ότι θα είσαι καλύτερα.
Έρωτας: Ένας Τοξότης με την έντονη προσωπικότητά του θα σε τουμπάρει και θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του. Μόνο μην αφεθείς τελείως γιατί πιθανόν να τον κουράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποια σημεία από το παρελθόν σου που χρειάζεται να γιατρέψεις και κυρίως κάποια χρέη που σε εμποδίζουν να κινηθείς με ευκολία και μερικές φορές σε πιέζουν υπερβολικά. Τουλάχιστον για σήμερα θα έχεις την άνεση να τα διαχειριστείς καλύτερα και να λύσεις άμεσα ένα μέρος από τα θέματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η εικόνα που παρουσιάζεις είναι πιο ανάλαφρη γιατί δεν θα κλειστείς στον εαυτό σου όπως συνηθίζεις. Αντίθετα, θα βρεθείς με διάφορα άτομα τα οποία μπορεί να μην εμπιστεύεσαι βαθιά αλλά κάτι θα σε σπρώξει να μιλήσεις και να μοιραστείς μαζί τους διάφορα.
Έρωτας: Το θάρρος που χρειάζεσαι για να προσεγγίσεις τον Δίδυμο θα το έχεις και θα μιλήσεις με τα δικά του λόγια για να μπορέσεις να τον καταλάβεις αλλά και να σε καταλάβει και αυτός. Το καλύτερο από όλα είναι να μην κρύψεις τις σκέψεις σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ωφεληθείς. Με το Λιοντάρι θα πας πολύ καλύτερα γιατί δεν θα έχετε εκείνες τις κόντρες που υπήρχαν παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να πληρώσεις κάποιους λογαριασμούς και να διαπραγματευτείς με τον δικό σου τρόπο διάφορες υποχρεώσεις που σε βαραίνουν αλλά με διπλωματία και όχι με τρόπο απόλυτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Συνεχίζεις με ευκολία να μοιράζεσαι με άλλα πρόσωπα είτε τις εμπειρίες σου, είτε τις γνώσεις σου, είτε την βοήθεια σου γιατί είσαι ένα άτομο που δεν κρατάς κάτι για σένα και αυτό σε ευχαριστεί.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σου θα γεμίσει τον χώρο και θα σε κάνει να επιβληθείς με τον δικό σου τρόπο στην σχέση σου με τον Δίδυμο. Με τον Ιχθύ μπορεί να υπάρχει δυσκολία να τα βρείτε γιατί άλλα θέλεις εσύ και άλλα αυτός.
Οικονομικά & Καριέρα: Μοιράζεσαι σε πολλά μέτωπα και θέλεις να τους δεις όλους ή να μιλήσεις για πολλά θέματα και συνεργάτες. Πιθανόν να νομίζεις ότι είναι για το καλό σου αλλά τελικά δεν είναι γιατί θα διασπαστείς πάρα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν είναι εύκολο να λες πράγματα άνευ ουσίας γιατί δεν μπορείς να ξεπεράσεις το πολύ σοβαρό και τυπικό κομμάτι του εαυτού σου. Το να μιλάς ανοικτά σε φοβίζει και κυρίως σε αποδιοργανώνει. Όμως η καθημερινότητα μερικές φορές σου ζητάει και άλλα πράγματα που χρειάζεται να τα ασπαστείς.
Έρωτας: Έχεις κάποιες ανησυχίες και γι' αυτό μπορεί να μεταφέρεις την νευρικότητά σου και να έχετε κάποιες προστριβές για ψύλλου πήδημα με τον αγαπημένο σου πρόσωπο. Απλά χρειάζεται να έχεις το νου σου και την καρδιά σου συγκεντρωμένη για να μην ξεφύγεις και πεις κακίες ή δύσκολες αλήθειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κινηθείς προς όλα τα μέτωπα με ένα τρόπο πολύ έξυπνο και να αντλήσεις τις πληροφορίες που σου δίνονται και να τις εκμεταλλευτείς για να κερδίσεις, χωρίς να τις κρίνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι ισχυρισμοί σου θα αποδειχθούν βάσιμοι και τελικά θα δεις ότι για κάτι που επέμενες και έχει να κάνει με θέματα ρίσκου θα σου φέρει τα σωστά αποτελέσματα.
Έρωτας: Το να διατηρήσεις την προσωπική σου ταυτότητα μέσα στην σχέση σε ωθεί μερικές φορές σε υπερβάσεις γιατί θα πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα. Αλλά τελικά αυτό θα σε σώσει από πολλές κακοτοπιές και αν έχεις μοναξιά θα την σπάσεις πιο εύκολα από άλλες φορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κερδίσεις σήμερα χρήματα τα οποία θα βγουν με ευκολία. Η διαδικασία του να συνεργαστείς πάνω σε μια νέα δουλειά θα σου δώσει την ευχέρεια να βάλεις ένα καινούργιο λιθαράκι.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Παλινδρομείς και πελαγώνεις και μέσα από αυτό δοκιμάζεσαι αλλά και δοκιμάζεις κατά πόσο τελικά θα είναι κάποια άτομα δίπλα σου. Νέες θεωρίες μπορεί να σε προσελκύσουν και να σε βάλουν σε μια μοντέρνα διαδικασία αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες οργανωτικές κινήσεις για να σταθεροποιήσεις την κατεύθυνση σου.
Έρωτας: Κρατούσες μέχρι τώρα κάποια χαρτιά τα οποία σε βοηθούσαν να βρίσκεις το δίκιο σου και τώρα πιθανόν να χαλάσεις κάποιες ισορροπίες με ένα τρόπο πολύ επιπόλαιο. Για αυτό φρόντισε τα λόγια σου να είναι ώριμα και όχι επιφανειακά.
Οικονομικά & Καριέρα: Γνωρίζεσαι με πολύ κόσμο και αυτό από την μια σε βάζει σε μια καλή κατεύθυνση και σε οδηγεί σε άτομα που θα σε βγάλουν από το λούκι αλλά πιθανόν να χάσεις το δρόμο σου γιατί θα διχαστείς. Όσο μπορείς να κρατήσεις μια σταθερότητα.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

{youtube}MGSC5IYyx6w{/youtube}

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved