Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/6

Τα τρία Ταυ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τύχη και Τόλμη

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα πατήσεις γερά στα πόδια σου και αν θέλεις, δεν χρειάζεται να μετακινηθείς γιατί οι συνθήκες σε αφήνουν να σταθεροποιηθείς.
Έρωτας: Το πάθος που μπορεί να σε δένει με έναν Σκορπιό μπορεί να ολοκληρωθεί, αν εσύ με τον τρόπο σου δείξεις την βαθιά σου αποδοχή, απέναντι σε αυτό το άτομο. Το ότι θα ζηλέψεις ή θα έχεις κατακτητικές τάσεις θα σου βγάλει στην επιφάνεια άλλο εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια στάση αρκετά επιφυλακτική γιατί δεν βλέπεις ότι έχεις κέρδος από μια δουλειά με την οποία ασχολείσαι καιρό. Μην απογοητεύεσαι χρειάζεσαι και λίγο υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είναι η τυχερή σου ημέρα γιατί θα μαζέψεις τις δυνάμεις σου και θα διεκδικήσεις αυτά που κατά την γνώμη σου έχεις χάσει όλο αυτό τον καιρό. Η μεγάλη σου σιγουριά όμως μπορεί να σε φέρει σε κόντρα χωρίς να σου χαλάει το κέφι.
Έρωτας: Το να διατηρείς την ατομικότητά σου μερικές φορές μπορεί να σε απομακρύνει από το άτομο που είναι κοντά σου. Αλλά, ευτυχώς θα διαχειριστείς καλά την απόσταση οπότε δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Ιχθύς και Σκορπιός θα σου δώσουν πολύ συναίσθημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πατάς γερά τα πόδια σου κάτω στην γη. Για αυτό κάνεις κινήσεις που θα σε εξασφαλίσουν και δεν θα βγεις εκτός παιχνιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί για λίγο να κρυφτείς για να ξεκουραστείς. Πιθανόν να νιώθεις έντονη επιθυμία για γλυκό ή φαγητό και να τρως στα κρυφά για να μην σε κατακρίνει το περιβάλλον σου. Ο χορός και η μουσική σίγουρα θα σου κάνουν πολύ καλό και θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις νέους φίλους αλλά και να ξεφύγεις από την πλήξη σου.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να το βλέπεις κρυφά και να μην έχεις την ευχέρεια να το γνωρίσεις καλύτερα. Για αυτό δεν σου είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι έξτρα χρήματα για να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια που μπορεί να σου αποφέρουν στην πορεία εισόδημα αλλά πρέπει να μετρήσεις πολύ καλά τις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ηρεμία γιατί νιώθεις ασφάλεια και όλα έχουν μπει σε μια τάξη. Αυτό θα βοηθήσει στο να κάνεις οτιδήποτε με ευκολία και να μην γκρινιάζεις ή να αποφεύγεις τις επαφές με φίλους και γνωστούς.
Έρωτας: Θέλεις να εξασφαλίσεις κατά κάποιο τρόπο την σχέση σου για αυτό θα έχεις ευκολία στο να δώσεις και να περιποιηθείς το πρόσωπο που είσαι μαζί. Ένα γεύμα με καλό κρασί θα σας φέρει πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια σταθερή πορεία η οποία δεν θα χαλάσει τις επόμενες ημέρες. Απλά χρειάζεται να εμπιστευτείς ακόμα και κάποιες φιλικές συμβουλές ή να δοκιμάσεις την διαφορετικότητα για να έχεις επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Το ότι χρειάζεται να ξανασυζητήσεις και να σκεφτείς από την αρχή τα θέματα ενός σπιτιού που σε απασχολούν, θα σου δώσει την δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσεις όλες σου τις γνώσεις και να δοκιμάσεις επιπλέον τις πρακτικές σου εμπειρίες για να λυθεί το ζήτημα οριστικά.
Έρωτας: Δεν σου αρέσουν τα κλισέ και για αυτό προσπαθείς να κρατήσεις ένα επίπεδο ποιοτικό στην σχέση σου για να μην βρεθείς εκτός ουσίας. Η κατάσταση όμως που υπάρχει με εσένα και έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα σε καθορίσει πολύ πιο βαθύτερα από ό, τι νομίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες οικονομικές σκοτούρες πάνω σε θέματα καριέρας γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο πρέπει να διατηρήσεις αυτά που ήδη έχεις. Η σταθερότητα των αξιών σου θα βοηθήσει στο να κρατήσεις την ποιότητα που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις εντυπωσιαστεί από κάποια αποτελέσματα που σου φαίνονται σαν θαύμα και κυρίως αν είσαι ήδη στο εξωτερικό. Για αυτό θα λειτουργήσεις πολύ θετικά σε οποιοδήποτε ερέθισμα, κάνοντας τις στιγμές σου μοναδικές.
Έρωτας:
Έχεις καλή επικοινωνία με τον Σκορπιό που μπορεί να λείπει και αυτός μακριά από εσένα αλλά τα βρίσκετε εύκολα μεταξύ σας. Ο Καρκίνος επίσης θα σου δώσει ένα πολύ καλό ερέθισμα και την πληροφορία ότι θέλει και πάλι να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα:
Η πολιτική που ακολουθείς μερικές φορές σχετίζεται έντονα με την ποιότητα και την πίστη που δείχνεις σε κάθε τι που έχεις στο μυαλό σου. Η θετική σου σκέψη θα βοηθήσει στο να γίνουν πιο εύκολα και γρήγορα αυτά που έχεις ήδη βάλει στο μυαλό σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη την επαφή με την πραγματικότητα σε αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν κι αυτό σίγουρα δεν είναι και τόσο εύκολο.
Έρωτας: Η απλή συμπεριφορά ενός Ταύρου μπορεί να μην σου αρέσει και πάρα πολύ γιατί πιθανόν να μην σε κομπλιμεντάρει τόσο αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα χάσεις κάθε ελπίδα για καλυτέρευση στην σχέση σου. Με τον Κριό ή τον Καρκίνο θα δέσεις πολύ περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου γιατί πιθανόν να χρειαστεί να φροντίσεις περισσότερα άτομα από όσα αντέχεις. Ακόμα, θα πρέπει να κάνεις κάποιες συμφωνίες οι οποίες δεν σε συμφέρουν τόσο πολύ αλλά χρειάζεσαι ένα αποκούμπι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να τα βρεις με τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου και να μοιραστείτε από κοινού καλές εμπειρίες ή ακόμα και να γευτείτε την καλή ζωή που για σένα είναι απαραίτητη. Για αυτό η διασκέδασή σου θα γίνει με πολύ δικά σου άτομα.
Έρωτας: Αφήνεσαι γιατί μπορείς να ακουμπήσεις πάνω σε ένα άτομο που σου πηγαίνει και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά. Πιθανόν ο Ταύρος να έχει βρει το κουμπί σου και να μην θέλεις με τίποτα να φύγεις από κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν προτεραιότητες και κυρίως σε πρόσωπα που ταιριάζεις σε ιδέες και σε εμπειρίες και δεν μπορείς να ζήσεις χώρια από αυτούς γιατί τους θεωρείς αναπόσπαστο κομμάτι στο θέμα των συνεργασιών σου αλλά και των ατόμων που μπορείς να εμπιστευτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η ενασχόληση με πολύ πρακτικά θέματα θα σου δώσει την δυνατότητα να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι καλό με το σπίτι σου και γενικά με οτιδήποτε έχεις αφήσει στην άκρη και χρειάζεται να το πιάσεις ξανά από την αρχή.
Έρωτας: Η επαφή με τον Ταύρο σε ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά υπάρχει και δυσκολία στο να επικοινωνήσετε ανοικτά γιατί υπάρχουν αντιδράσεις από τις δυο πλευρές. Ο Καρκίνος που μπορεί να σχετίζεται με τον στενό σου κύκλο θα σου δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά είναι δύσκολο να έρθετε κοντά, αν δεν το παλέψετε και οι δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κανονικά χρειάζεσαι να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και ο πήχης να μην είναι τόσο ψηλά για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Το καλύτερο είναι να προσγειωθείς και να σκεφτείς να ανέβεις ένα-ένα τα σκαλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια και μεγαλύτερη ισορροπία. Θα αφεθείς πιο εύκολα γιατί θα νιώθεις και πάλι ότι είσαι ένα μικρό παιδί. Η διασκέδαση θα σου κάνει καλό γιατί θα βγεις έξω από τα πλαίσια.
Έρωτας: Όταν παίρνεις ρίσκο και χαλαρώνεις, περνάς καλά και για αυτό θα αφεθείς στα χέρια ενός ατόμου που παλιά δεν εμπιστευόσουν. Ο Κριός θα γίνει περισσότερο ευαίσθητος και συναισθηματικός και μπορεί να έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί μετά από κάποιες συζητήσεις να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και να κινηθείς μεθοδικά και να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποια κολλήματα και πιθανόν να γίνεις αρκετά απόλυτος/η. Η κοκεταρία, το στυλ και γενικά οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ότι αναβαθμίζεσαι εξωτερικά θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Η σχέση σου με τα γλυκά μπορεί να είναι υπερβολική.
Έρωτας: Μπορεί να έχεις ενθουσιαστεί από έναν Ταύρο και πιθανόν να σου δίνει τα εχέγγυα ότι θα είστε μαζί αλλά υπάρχει και από τις δυο πλευρές απολυτότητα. Ο Σκορπιός μπορεί να ομορφύνει για λίγο το τοπίο σου και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις να γίνονται αλλαγές.
Οικονομικά & Καριέρα: Από την δική σου πλευρά γίνονται πράγματα που όμως δεν έχεις σιγουριά ότι κάνεις τις σωστές κινήσεις. Το καλύτερο από όλα είναι να συζητάς και να βρίσκεσαι όσο μπορείς στο επίκεντρο των πληροφοριών και της γνώσης. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για την καλοπέρασή σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθεις καλά και γι' αυτό ανοίγεσαι με φίλους ή καλείς κάποια άτομα στο σπίτι σου. Γύρω από ένα τραπέζι με ένα καλό φαγητό θα μοιραστείς τα εσώψυχά σου.
Έρωτας: Μερικές φορές αναβάλλεις και αναβάλλεις γιατί φοβάσαι να οριοθετηθείς και αυτό πιθανόν να σε κουράζει γιατί δεν δίνεις άμεσες λύσεις. Η εκκεντρικότητα ενός προσώπου μπορεί να σε φοβίζει αλλά αν έρθεις κοντά του θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι καθόλου αυτό που δείχνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην υποτιμάς τον εαυτό σου και δώσε του κίνητρα να κινηθεί όπως είναι το σωστό. Πιθανόν να κερδίσεις χρήματα που δεν τα περίμενες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved