Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/6

Η θρησκεία μου είναι πολύ απλή, η θρησκεία μου είναι η καλοσύνη

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια υποτονικότητα γιατί σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου κυρίως σε θέματα πολύ προσωπικά και έχεις ανάγκη να παραμείνεις για λίγο στην αφάνεια.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ θα σε αναγκάσει να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου για να μπορέσεις να κάνεις την σωστή επαφή χωρίς να δημιουργηθεί μεταξύ σας κάποια κόντρα ή κάποια αλλαγή στο σκηνικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κινείσαι με μεγάλο δυναμισμό γιατί κάπως έχεις μπερδευτεί και δεν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πώς να φερθείς σε ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι. Επειδή χρειάζεται να κρατάς την συνεργασία σε ένα επίπεδο, προσπάθησε να έχεις χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και πιθανόν να παρασυρθείς από κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν μεγαλύτερη ανοχή σε πολλά θέματα. Τα προβλήματα κάποιων φίλων σου θα σε κάνουν να φερθείς με μεγάλη ευαισθησία.
Έρωτας: Η επαφή με ένα Παρθένο ή Ιχθύ θα σου δημιουργήσει ηρεμία και έτσι θα αποκτήσεις εσωτερική γαλήνη και θα βρεις την καλύτερη φόρμουλα για να περάσεις όμορφα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια δουλειά που χρειάζεται να κάνεις σε υποχρεώνει να οργανώσεις περισσότερο τις κινήσεις σου και να φερθείς ανάλογα. Το καλό είναι ότι θα έχεις ένα εύκολο κέρδος γιατί η εύνοια θα σου κτυπήσει την πόρτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθεις ένα μεγάλο μπέρδεμα και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δεις ότι δεν θα σου είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου γιατί είσαι μέσα σε μια ασάφεια και ευαισθησία. Μέχρι και το ρόλο του θύματος μπορεί να παίξεις και χωρίς να το καταλάβεις.
Έρωτας: Το χάος μερικές φορές που υπάρχει μέσα στην ψυχή σου είναι πιο εύκολο να ξεπεραστεί, αν βάλεις την φαντασία, τον λυρισμό και τον ρομαντισμό να λειτουργήσει στην σχέση σου. Κυρίως με τον Παρθένο, Σκορπιό ή Ιχθύ θα επικρατήσει αυτό το κλίμα για αυτό χρειάζεται να έχεις δημιουργικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωρινή αποχή από κάποια ενεργή συμμετοχή μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε μια συναισθηματική κούραση. Απλά προσπάθησε να μην έχεις αυταπάτες για να δεις σωστά την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η συναισθηματική προστασία που θα δεχτείς από πολλά άτομα θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα. Είναι φυσικό του χαρακτήρα σου να προστατεύεις και να προστατεύεσαι.
Έρωτας: Έχεις κατά κάποιο τρόπο μαλακώσει αρκετά και δέχεσαι να ανοιχτείς σε ένα Σκορπιό που μπορεί να τον ήξερες από παλιά. Ο Ιχθύς θα σου δώσει πολύ συναίσθημα και κυρίως θα σε καταλάβει εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες που χρειάζεται όμως να δουλέψεις αρκετά καλά για να σου έρθουν κάποια άμεσα κέρδη. Επειδή μερικές φορές δεν δρας όπως χρειάζεται και αφήνεσαι πιθανόν σε άλλους, καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι τόσο πολύ γιατί θα γίνουν λάθη.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Επιβάλλεται να έχεις εσωτερική ηρεμία για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη προσωπικές αδυναμίες οι οποίες μερικές φορές σε φέρνουν σε ευάλωτη θέση.
Έρωτας: Ο Ιχθύς μπορεί να σε κουράζει με τον τρόπο που χειρίζεται τις κοινές σας υποθέσεις. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα τάξεις με την παρουσία σου γιατί μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να υποσχεθείς ζωή χαρισάμενη και να μην μπορείς τελικά να αντεπεξέλθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει κάποιο μπέρδεμα σε μια συνεργασία και πιθανόν να κερδίσεις κάτι με ευκολία και μετά να το χάσεις επίσης πολύ εύκολα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς κάποιες επιφυλάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές. Το συναίσθημά σου μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένο.
Έρωτας: Μην παραδίνεσαι στο άτομο που είσαι μαζί και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείς τελικά σε αδύναμη θέση. Να αναζητάς την ισοτιμία όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προοπτική που θα σου δοθεί να γνωρίσεις καλύτερα κάποιους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να ξεχωρίσεις τελικά τι είναι αυτό που ταιριάζει στον καθένα, κρίνοντας όμως με τη λογική γιατί το συναίσθημά σου μπορεί να σε ξεγελάσει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ένα χάος επικρατεί μέσα σου και πρέπει να ξεχωρίσεις τι είναι αυτό που τελικά χρειάζεται να μάθεις για να μην πέφτεις σε παγίδες και κυρίως σε προσωπικά λάθη.
Έρωτας: Το ότι μπορεί να βρίσκεσαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και κυρίως από την σχέση σου με έναν Ιχθύ δεν σημαίνει ότι παραδίνεις τα όπλα. Αντίθετα πρέπει να πάρεις τα πάνω σου και ας μην είναι οι συνθήκες όπως θα ήθελες.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεχνάς μερικές φορές πόσο χρειάζεται να αναπτυχθείς και να κάνεις μοντέρνα ή καινούργια πράγματα. Μπορεί να θεωρείς ότι όλα μπορεί να γίνουν εύκολα και άμεσα και να μην έχεις αληθινή αντίληψη της πραγματικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η θετική σου στάση και η ηρεμία σε πολλά θέματα θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια άτομα που θα είναι πολύ φιλικά μαζί σου αλλά θα σε δένουν κιόλας κοινά ενδιαφέροντα, όπως η φωτογραφία ή ο χορός.
Έρωτας: Έχεις χαμηλώσει τους τόνους και νιώθεις την ανάγκη να εκτονώσεις τα συναισθήματα σου και να δουλέψεις μέσα στην σχέση σου περισσότερο εμπειρικά ή προσφέροντας με ευκολία οτιδήποτε σου ζητήσει το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποια ανοίγματα που γίνονται πολύ εύκολα με την δική σου την βοήθεια και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα γιατί φοβάσαι το ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις χαλαρώσει περισσότερο και περιμένεις με την βοήθεια της ανώτερης πίστης και με την επαφή με τα Θεία να συμβούν κοσμογονικές αλλαγές στην ζωή σου και εσύ τα παίρνεις όλα ανάλαφρα.
Έρωτας: Μπορεί να έχεις αφεθεί σε ένα ψέμα, το οποίο όμως χρειάζεται να το συνειδητοποιήσεις για να μην υπάρχουν παράπονα από κανέναν.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση και να πιάσει τόπο γιατί έχεις καλοσύνη και θετική διάθεση προς όλους και όλα. Η επόμενή σου κίνηση πιθανόν να είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: H συμπονετική συμπεριφορά σου θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με άτομα που έχεις κατά κάποιο τρόπο παραμελήσει ή ακόμα και παρεξηγήσει. Το ζητούμενο είναι να καταλάβεις περισσότερο την βιωματική εμπειρία που χρειάζεται να πάρεις.
Έρωτας: Η σχέση σου με Παρθένο θα σε βάλει σε μια κατάσταση πολύ συναισθηματική και θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Η κατανόηση σε προβλήματα θα είναι πιο έντονη. Η λύπη πάντως δεν είναι το σωστό συναίσθημα γιατί θα μπερδευτείς με αυτόν τον τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια εύνοια και μπορεί να σου παρουσιαστεί μια εύκολη πρόσβαση σε ένα ακίνητο ή σε ένα θέμα πολύ προσωπικό σχετικό με τα οικονομικά σου. Η ελπίδα για το θετικό θα σε σώσει και θα σου δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η διαίσθηση θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα κατανοήσεις με την λογική. Κάποιοι φίλοι χρειάζονται την βοήθειά σου και εσύ επειδή είσαι άτομο που γενικά βοηθάς, θα τρέξεις να τους εξυπηρετήσεις όσο καλύτερα μπορείς.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο θα σε φέρει σε μια κατάσταση πολύ έντονη γιατί θα ανακαλύψεις την έννοια της προσφοράς και της εξυπηρέτησης. Το ζητούμενο είναι να καταλάβεις ότι η σχέση δεν έχει μόνο διανοητική επαφή αλλά κυρίως βιωματική την οποία μερικές φορές αρνείσαι να την δώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που δεν χρειάζεται να αμελήσεις γιατί με τον τρόπο σου μπορεί να αφεθείς και να μην ολοκληρώσεις αυτό που θέλεις. Για αυτό χρειάζεται να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες και στην οργάνωση σε οτιδήποτε κάνεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και θα βγάλεις περισσότερο το συναισθηματικό σου κομμάτι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, καλύτερα να προσέχεις για να μην ξεφύγεις τελείως από την πραγματικότητα.
Έρωτας: Υπάρχει ευελιξία από την πλευρά σου και προσπαθώντας να αντλήσεις περισσότερο συναίσθημα θα δώσεις ό, τι καλύτερο μπορείς. Προσπάθησε όμως να μην κάνεις υπερβολές γιατί πιθανόν να μην έχεις σωστή αντίληψη της πραγματικότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ασάφειες σε σχέση με κάποιους συνεργάτες. Για αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις πολλές συζητήσεις για να ερμηνεύσεις καλύτερα τα πράγματα.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

{youtube}_NAU9wmFzRc{/youtube}

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved