Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/6

Κάθε εμπόδιο που ξεπερνάμε με εξυπνάδα και καλοσύνη γίνεται σκαλοπάτι για να περάσουμε τα επόμενα...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προτιμάς να παραμένεις σε σιωπή ή να ακολουθείς τις εντολές ενός ατόμου που παίζει σοβαρό ρόλο στην ζωή σου. Τα συρτάρια σου, οι ντουλάπες και γενικά οτιδήποτε έχεις αφήσει και δεν έχεις συγυρίσει θα σε πιάσει μια μανία να τα κάνεις όσο καλύτερα μπορείς.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο μπορεί να μην είναι και τόσο συνταρακτική στην αρχή, αλλά με το χρόνο μπορεί να συνηθίσεις και να έχεις καλή εξέλιξη μαζί του. Φρόντισε τουλάχιστον για σήμερα να ζήσεις και λίγο την καθημερινότητα ή την πρακτική ζωή μέσα στη σχέση γιατί τις πιο πολλές φορές πετάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητούνται προϋποθέσεις από εσένα που θα σε κάνουν να κερδίσεις πρώτα από όλα την εσωτερική σου ασφάλεια. Για αυτό πιθανόν να έχεις κάποια κρατήματα σε οτιδήποτε σου λένε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Με τα λόγια σου θα δείξεις μια φειδωλή συμπεριφορά, ενώ αντίθετα με τις πράξεις σου θα είσαι πολύ large και θα κάνεις τους άλλους να νιώσουν πολύ καλά. Απλά προτιμάς να μην λες πολλά και να κάνεις έργα.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αντιστάσεις σε μια γνωριμία η οποία σε τριγυρνάει και όχι μόνο. Δηλαδή, ενώ σε φλερτάρει ανοικτά εσύ έχεις κάποια συγκράτηση γιατί πιθανόν να φοβάσαι κάτι από το παρελθόν και να μην θέλεις να ανοιχτείς. Χρειάζεσαι χρόνο και καλύτερα να τον δώσεις στον εαυτό σου. Ο Ζυγός έχει συνέχεια σκαμπανεβάσματα αλλά έχει και χάρη, για αυτό σε γοητεύει. Ο Αιγόκερως ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα σε σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η υπεύθυνη συμπεριφορά σου σε βοηθάει να κερδίσεις κάποια χρήματα. Με την εύνοια της Αφροδίτης που ευνοεί και τα οικονομικά σου θα δεις ότι θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις οι οποίες θα σου προσφέρουν εύκολα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις ανησυχία και δεν μπορείς να ηρεμήσεις επειδή μπορεί να μη σου αρέσει αυτή την στιγμή το πως έχουν εξελιχτεί κάποιες καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι μπορεί να νιώθεις υποχρέωση ή ενοχές απέναντι σε ένα άτομο και δεν μπορείς να τις απομονώσεις και να κινηθείς με ελευθερία.
Έρωτας: Η σημαντική συνάντηση με έναν Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να ξετυλίξεις το κουβάρι σε μια κατάσταση που είναι για σένα άκρως συναισθηματική και πιθανόν να μη μπορείς να τη διαχειριστείς. Από την άλλη θα συνοδέψεις ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι μεγαλύτερό σου και αυτό θα σε κολακέψει ιδιαιτέρως.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι να κάνεις κάτι καινούργιο για να καλύψεις τις τυχόν ελλείψεις. Παρόλο που δεν σου αρέσει η μιζέρια, μερικές φορές δείχνεις να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο και χάνεις τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ιδανική συνθήκη για σένα είναι όταν δεν κριτικάρεσαι από άτομα της εξουσίας ή από τους γονιούς σου που παίζουν μερικές φορές και αυτόν τον ρόλο. Για αυτό θα επιδιώξεις με κάποιο τρόπο -κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που εσύ νιώθεις πολύ οικεία.
Έρωτας: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου μπορεί να σε κάνει να σκέφτεσαι έναν Αιγόκερω ο οποίος αυτή την στιγμή δεν είναι στη ζωή σου και πιθανόν να θέλεις να γυρίσει και πάλι πίσω. Μια διάθεση που έχεις να προστατέψεις το άλλο το άτομο που είστε μαζί ή να ασχοληθείς με θέματα παιδιού και οικογένειας θα βγει έντονα αυτές τις ημέρες,
Οικονομικά & Καριέρα: Έχουν δημιουργηθεί καλύτερες συνθήκες γιατί εσύ αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εισπράξεις οτιδήποτε καλό έχεις κάνει και κυρίως θα εξοικονομήσεις χρήματα από μια ξαφνική πηγή εισοδήματος. Αρκεί να έχεις την διάθεση συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Με κάποιο τρόπο προσπαθείς να προστατευτείς για να μην εισπράττεις κριτική από άτομα που πιθανόν να μην σε γνωρίζουν πολύ καλά. Για αυτό θα συμμετέχεις ακόμα και σε κάποιες κοινωνικές επισκέψεις που μπορεί να τις βαριέσαι.
Έρωτας: Ο Αιγόκερως νιώθεις ότι σε προσγειώνει με τον τρόπο του και δεν σε κάνει να αισθάνεσαι βασιλικά όπως θα ήθελες. Η επαφή σου πάντως με τον Δίδυμο θα είναι πιο εύκολη γιατί επικοινωνείτε άνετα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες κρυφές σκέψεις οι οποίες σε καθοδηγούν με έναν τρόπο συναισθηματικό και πιθανόν να μην ξέρεις ακριβώς πως πρέπει να χειριστείς τις σχέσεις σου με συναδέλφους ή άλλα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια ανοίγματα τα οποία σε βοηθάνε να κρατήσεις τις ισορροπίες σε καταστάσεις που ίσως άλλη φορά δεν μπορούσες γιατί σου δημιουργούσαν άγχος. Η ανάγκη να ομορφύνεις την ζωή σου ακόμα και με απλά πράγματα θα σου βγει έντονα κυρίως σήμερα.
Έρωτας: Μια καλή επαφή θα σε κάνει να βγάλεις από μέσα σου πολύ δύναμη και κυρίως θα σου δώσει τη σιγουριά ότι μπορείς να συνεχίσεις με ένα πρόσωπο. Κυρίως ο Ταύρος ή ο Σκορπιός έχουν να σου δώσουν κάτι πολύ σημαντικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Προγραμματίζεις πολύ καλά την δουλειά σου γιατί βλέπεις ότι μπορεί να έρθουν κάποια χρήματα, τα οποία δεν θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλο κόπο για να τα αποκτήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να κρατήσεις σήμερα χρυσές ισορροπίες και να μην δεσμευτείς με κάτι που θα σε καταπιέσει. Απλά προσπάθησε να περάσεις καλά ακόμα και σε συνθήκες που σου δημιουργούν κάποια ένταση. Πιθανόν να διαφωνείς με την οικογένειά σου για κάποιες ιδέες που έχουν κυρίως για το άτομό σου.
Έρωτας: Μερικές φορές σκέφτεσαι ότι καλή είναι η δέσμευση αλλά σου δημιουργεί έλλειψη επικοινωνίας με τα άλλα άτομα. Και αν σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω βλέπεις ότι όλη σου η ελευθερία πάει περίπατο γιατί δεν έχουν και τόσο ανοικτούς ορίζοντες.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω σου για αυτό μπορεί να σε έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σου. Φοβάσαι ότι θα χαλάσεις χρήματα και πιθανόν να εξαντλήσεις τα αποθέματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ανταποκρίνεσαι εύκολα στα καλέσματα των διαφόρων φίλων. Αν έχετε σχεδιάσει να πάτε κάπου μαζί θα σε ευχαριστήσει να το οργανώσεις εσύ για να μη χάσεις και τον έλεγχο.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη το άλλο πρόσωπο να σου φέρεται με σεβασμό. Για αυτό δεν θα δώσεις και πολύ αέρα για να μην παραγνωριστείτε. Αυτό δε σημαίνει ότι ένας Καρκίνος δεν θα τραβήξει την προσοχή σου και μάλιστα θα ασχοληθείς πάρα πολύ μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αρνητική σου στάση μπορεί να αλλάξει για κάποια θέματα που έχεις στο μυαλό σου, αν επιδιώξεις να πάρεις οργανωμένες πληροφορίες και γνώσεις που είναι κατοχυρωμένες είτε από επιστημονικές κοινότητες είτε από άτομα που εκτιμάς και σέβεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες κοινωνικές συναναστροφές που κατά κάποιο τρόπο σε υποχρεώνουν να κινηθείς με σεβασμό απέναντι στις ανάγκες της οικογένειας ή ακόμα να χειριστείς κάποιες υποθέσεις με τυπική συμπεριφορά, γιατί χρειάζεται και αυτή, για να κρατιέται τελικά η τάξη.
Έρωτας: Έχεις κάποια παράπονα τα οποία πιθανόν να διαλέξεις να τα εκφράσεις συνδυάζοντας και αναφορές που σχετίζονται με τα κοινά οικονομικά σας. Μπορεί βέβαια να κρατάς τις αποστάσεις σου και να φοβάσαι να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλά από την απόσταση και μόνο, ο άλλος θα καταλάβει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις έννοιες στο κεφάλι σου τις οποίες βέβαια δεν θα τις λύσεις σήμερα, αλλά τουλάχιστον θα οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς το δικό σου κομμάτι για να μην υπάρχουν ελλείψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθεις καλά και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις ότι μπορεί με κάποιο τρόπο να τιμήσεις και να σεβαστείς περισσότερο τον εαυτό σου. Μπορεί να δοθεί ξαφνική λύση για ένα ακίνητο που σε ταλαιπωρεί και να ξελαφρώσεις από τα πολλά προβλήματα. Ή έξοδος με φίλους θα σε κάνει να περάσεις καλά.
Έρωτας: Δεν υπάρχει αμφισβήτηση από έναν Ταύρο και αυτό σου κάνει καλό αν σχετίζεσαι μαζί του. Όλα είναι κάτω από μια ομπρέλα η οποία σε βοηθάει να δημιουργήσεις στέρεο έδαφος. Ο Κριός είναι εκεί αλλά με τους όρους του, ο δε Καρκίνος συμμετέχει και μπορεί να μιλήσετε ακόμα και για γάμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια κοινά ενδιαφέροντα με άτομα τα οποία λειτουργούν στο ίδιο μήκος κύματος με σένα. Για αυτό μπορεί με δική σου πρωτοβουλία να βρεθείτε και να μιλήσετε για δουλειές που σε ενδιαφέρουν ή να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Συνεχίζεις να κρατάς χαμηλούς τόνους και να θέλεις είτε να μείνεις με τον εαυτό σου είτε να μοιραστείς με ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης σου κάποια μυστικά τα οποία σου φαίνεται πολύ δύσκολο να διαχειριστείς.
Έρωτας: Έχεις κάποια κρατήματα γιατί θέλεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και πιθανόν να μη μπορείς με τη τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι να ελέγξεις την κατάσταση και περισσότερο τα δικά σου συναισθήματα. Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που με τον τρόπο του σε τυραννάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις μια δουλειά που να είναι κατά κάποιο τρόπο αποδεκτή και από το περίγυρό σου. Δεν σου αρέσει να χρεώνεσαι αποτυχίες και επειδή τα οικονομικά σου μια είναι καλά και μια όχι, είσαι υπό σκέψη για το πώς θα κατευθύνεις σωστά την ενέργεια σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Κρατάς κάποιες σωστές αποστάσεις και συγχρόνως μέσα από αυτές θα κερδίσεις νέες γνωριμίες στον ευρύ κοινωνικό χώρο. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού σίγουρα θα σου ανεβάσει το ηθικό και θα σε κάνει να σκέφτεσαι το πώς θα περάσεις όμορφα. Η τέχνη είναι κάτι που αγαπάς πολύ για αυτό πιθανόν σήμερα να βρεθείς να ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει πάρα πολύ.
Έρωτας: Ο Καρκίνος χρειάζεται τις αποστάσεις του γιατί μερικές φορές το συναίσθημα τον παρασέρνει και δημιουργούνται εντάσεις. Οπότε θα αρκεστείς στο να φέρεσαι καλά αλλά χωρίς πολλά-πολλά. Αντίθετα, με τον Ταύρο θα περάσεις όμορφα, και αν πάτε μαζί για φαγητό θα έχετε τη διάθεση να το απολαύσετε πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγονται ορίζοντες και αν ψάχνεις να κάνεις κάτι που θα σε ολοκληρώσει αυτή την εβδομάδα θα έχεις καλά νέα – κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved