Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/6

Δεν διαπιστώνουμε την ενάρετη ζωή ενός ατόμου από τα ωραία λόγια που λέει αλλά μόνο από τις πράξεις του.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθώντας να γνωρίσεις την αλήθεια του εαυτού σου, κάνεις τολμηρά βήματα και έχεις την δύναμη να ξεκόψεις ακόμα και από κάποια άτομα τα οποία δεν σε εκφράζουν πλέον. Η γνώση που μπορεί να σου παρουσιαστεί θα σε βοηθήσει και θα σε ωθήσει προς την εξέλιξη.
Έρωτας: Η επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό σου δίνει μια μεγάλη δύναμη γιατί νιώθεις ότι δεν κάνεις λάθος. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει μεγάλη εμβέλεια σαν προσωπικότητα και κατορθώνει με τον τρόπο του να σε κερδίζει. Ο Ταύρος είναι πολύ κοντά σου και σου δημιουργεί διάθεση για τις ωραίες γήινες απολαύσεις της ζωής.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική στάση μπορεί να σε βοηθήσει να προσελκύσεις μια πιο καλή ευκαιρία για σένα. Επειδή τον τελευταίο καιρό κτυπιέσαι στα επαγγελματικά, κι όχι απαραίτητα από οικονομικής άποψης αλλά με το πόσο αναγνωρίζεται η αξία σου, σήμερα θα γίνει μια κίνηση που θα αποδεικνύει την δύναμή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ενώ έχεις την Αφροδίτη πάνω σου δεν νιώθεις και τόσο άνετα όσο θα περίμενες γιατί υπάρχει κάτι που σε μπλοκάρει και σου απαγορεύει να ζήσεις όπως θέλεις. Πιθανόν αυτά να είναι εμπόδια που βάζεις εσύ στον εαυτό σου.
Έρωτας: Ένας Τοξότης σε έχει αναστατώσει σεξουαλικά και θέλεις να δώσεις το κάτι παραπάνω αλλά φοβάσαι να εκφραστείς και πιθανόν κολλάς να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αντιφάσεις γιατί από την μια θέλεις να κάνεις ανοίγματα με άτομα και συνεργάτες που στην ουσία σου δημιουργούν ανασφάλεια γιατί κινούνται μπροστά και δεν ακολουθούν τη δική σου μέθοδο και από την άλλη έχεις ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και ο στόχος της είναι να αποκτήσεις μεγαλύτερη ποιότητα στη ζωή σου, βάζοντας πάνω από όλα κάποιες ηθικές αρχές. Η πίστη σου θα σε σώσει γιατί θα αγγίξεις περισσότερο την ουσία των πραγμάτων και θα αντιληφθείς κάποια λάθη που έχεις κάνει σε άλλα άτομα.
Έρωτας: Μπορεί να υπερβάλεις για αυτό θα βγάλεις στην επιφάνεια κρυμμένα κομμάτια ελευθερίας και αυτονομίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει χωρισμό ή κάτι το πολύ φευγάτο. Αντίθετα, ίσως έρθεις πιο κοντά με έναν Τοξότη γιατί θα καταλάβεις αυτό που θέλει να σου δείξει. Χρειάζεται προσοχή η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Από την μια, χρειάζεσαι μια συνεργασία και από την άλλη θες να κρατήσεις την ατομικότητά σου και να μην γίνεις ένα με τους άλλους γιατί θα χάσεις το στυλ σου και αυτό που έχεις να δώσεις. Επίσης μπορεί να ενθουσιαστείς με κάποιες αποφάσεις για θέματα σπουδών αλλά πιθανόν μετά να μην μπορείς να τις τηρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να ζήσεις περισσότερο ελεύθερα και αυτό μπορεί να σου κοστίσει την απώλεια της ασφάλειάς σου. Αυτό είναι ένα στοιχείο αντιφατικό το οποίο σε μπερδεύει γιατί σε φέρνει σε μια βαθιά σύγκρουση με την αληθινή σου φύση. Απέφυγε τις επιπόλαιες και ρηχές συμπεριφορές.
Έρωτας: Η σχέση με Δίδυμο ή Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με άλλες πλευρές της προσωπικότητάς σου και πιθανόν να έχεις κάποιες δυσκολίες να επιβάλεις την δική σου ατομική ελευθερία γιατί μέχρι τώρα έχεις δείξει συναισθηματικές διακυμάνσεις και πιθανόν μια τάση για εξάρτηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεφύγεις από την πνιγηρή καθημερινότητά σου και αυτό είναι που σου δίνει το έναυσμα να κάνεις ακόμα και «κοπάνα» για να νιώσεις κάπως καλύτερα. Η γνώση θα σε βοηθήσει να γεμίσεις κάποια κενά. Οι πολλές επαφές με άλλα άτομα πιθανόν να σε εξαντλήσουν. Προσπάθησε να μην χαλάσεις χρήματα από ανεξέλεγκτες επιθυμίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις αρκετές ανησυχίες αλλά αν ασχοληθείς με ένα ταξίδι που το προγραμματίζεις καιρό θα σου κάνει καλό. Από την άλλη το να γίνεις και πάλι ένα μικρό παιδί που αναζητά το παιχνίδι και την τρέλα θα σε ξελαφρώσει από τα βαριά προγράμματά σου. Η τάση για να αλλάξεις όλα σου τα ρούχα θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη ψυχολογία.
Έρωτας: Κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις μπορεί να μην πηγαίνουν και τόσο καλά και αυτές τις ημέρες να κρατούσες κάποια απόσταση ασφάλειας. Αλλά, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά και θα μιλήσεις πιο εύκολα, δείχνοντας ότι κατανοείς και τα θέλω του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ρισκάρεις και θα καταφέρεις να βγεις από ένα αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και διαφάνεια στις συμφωνίες σου γιατί μερικά πράγματα από ευαισθησία ή από φόβο τα κρύβεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις αναστάτωση αλλά πάνω από όλα υπάρχει μια κατάσταση που μπορεί να σε εκνευρίζει γιατί βλέπεις ότι ορισμένα πράγματα που θέλεις δεν γίνονται ή μερικά από αυτά αναβάλλονται. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και θα διαπιστώσεις ότι θα αισθανθείς καλύτερα.
Έρωτας: Διχάζεσαι και δεν ξέρεις τι είναι αυτό ακριβώς που θέλεις από την σχέση σου. Ενώ αναζητάς ηρεμία και ασφάλεια, μερικές φορές βαριέσαι και μπορεί να σαμποτάρεις μια κατάσταση, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Αν πάλι αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο θα νιώσεις ανασφάλεια. Γι' αυτό, σήμερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές πραγματικότητες που δεν ξέρεις ποια από όλες είναι για σένα. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις καταστάσεις θα σου δώσει την τελική αξιολόγηση. Το καλό είναι ότι έχεις κάποια σταθερή αναφορά, οπότε δεν χάνεται τελείως η βάση σου. Οποιαδήποτε γνώση και να πάρεις, να μην την μπλοκάρεις από φόβο ή από άγνοια γιατί θα σου χρειαστεί.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αποφασίζεις να κινηθείς δυναμικά και με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις σε μια άλλη πραγματικότητα αλλά για να την κρατήσεις χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη συνείδηση. Κάποια ταξίδια θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση. Πιθανόν να αποφασίσεις να λάβεις μέρος σε ένα σεμινάριο.
Έρωτας: Μπορείς και εκφράζεσαι πιο ελεύθερα κι αυτό σε βοηθάει να βάλεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει σε μια τάξη, χωρίς όμως να κουράζεσαι ιδιαίτερα γιατί όλα κυλούν πιο εύκολα. Κυρίως με τον Τοξότη υπάρχει σύμπνοια και πολύ κατανόηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις και νιώθεις δύναμη να αντιμετωπίσεις και κάποιες καταστάσεις που είναι αρκετά δύσκολες, κυρίως με συνεργάτες μέσα στην δουλειά σου. Μην το βάλεις κάτω. Αντέδρασε δυναμικά και ζήτα να μιλήσεις για να μην νιώθεις ότι κάποιος σε φιμώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να σκεφτείς και να κινηθείς αισιόδοξα για αυτό ό, τι και να ακούσεις θα το εκλάβεις σαν κάτι που είναι για το καλό σου. Η γνώση σου χρειάζεται περισσότερο από άλλες φορές οπότε να επιδιώξεις να πάρεις οτιδήποτε εμφανιστεί στο δρόμο σου.
Έρωτας: Η απόσταση από έναν Δίδυμο πιθανόν να μην έπιασε τόπο γιατί τώρα ξαναζητάει από εσένα να είναι κοντά σου. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο θα το αντιμετωπίσεις εσύ για να μην πληγωθείς. Ένα πιο μεγάλο πρόσωπο εξακολουθεί να ωθεί σε οριακή συμπεριφορά και αυτό μερικές φορές σε κουράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν θέματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα ξεπεράσεις, αν δεν τα διαχειριστείς με ανοικτό πνεύμα και ο λόγος είναι ότι τα βλέπεις όλα μέσα από συναισθηματικό πρίσμα. Αν τα δεις πιο ανοικτά θα βοηθήσεις ακόμα και κάποιους συνεργάτες σου που δεν έχετε καλή επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: H Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου ήδη σε έχει ενεργοποιήσει και σου έχει βάλει φωτιά. Εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δοκιμάσεις να κάνεις γνωριμίες οι οποίες θα σε φέρουν κοντά σε μια κρυφή σου πλευρά. Μπορεί να μην αντέχεις να κρατήσεις ένα μυστικό που θα ανακαλύψεις για αυτό χρειάζεται προσοχή η μεταφορά του.
Έρωτας: Θεωρείς τον εαυτό σου πολύ πιο σημαντικό από ένα πρόσωπο που είσαι μαζί αλλά αν νιώσεις συντροφικότητα τότε θα τα δώσεις όλα. Με αυτό το θέμα θα ασχοληθείς επισταμένα τουλάχιστον για σήμερα γιατί θα αρχίσεις να το αντιλαμβάνεσαι σε βάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά θα στραφείς προς συνεργάτες που σου δίνουν μεγαλύτερη εμβέλεια μέσα από τις γνωριμίες τους και τις γνώσεις τους. Το καλό είναι ότι μαθαίνεις εύκολα και αυτό θα σου χαρίσει κάποια ανοίγματα παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κρυμμένες σου αγωνίες πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια και επειδή δεν θέλεις να τις μεταδώσεις ή να τις μεταφέρεις, θα τις κρατήσεις για σένα. Κάποια νέα που μπορεί να μάθεις για ένα φίλο σου θα σε κάνουν να θέλεις να προσφέρεις παραπάνω.
Έρωτας: Πιθανόν να πεις αλήθειες και αυτό να σε φέρει σε ένα σημείο εξομολόγησης, κυρίως σε ένα πρόσωπο που είστε μαζί στην δουλειά. Καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα από μια συμπεριφορά που μπορεί να μην σου κάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις καλύτερη οπτική γωνία για κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις αλλά το κυριότερο για σένα είναι ότι έχεις την διάθεση να πάρεις γνώση ή ακόμα και πληροφορίες που δεν σε αφήνουν μέσα στην αδράνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις γενικά μια πολύ καλή συμπεριφορά η οποία βγαίνει από μέσα σου γιατί νιώθεις άνετα και κυρίως έχεις μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο κάτι καλό θα σου συμβεί γιατί θα έχεις την δύναμη να κάνεις καινούργια πράγματα που θα σου πηγαίνουν πολύ.
Έρωτας: Θέλεις να ρισκάρεις και να ανεβάσεις την σχέση σου σε άλλο επίπεδο. Κυρίως αν είσαι με Δίδυμο, Τοξότη θα συμβούν μεταξύ σας όμορφα πράγματα. Η σχέση σου με Ζυγό μπορεί σίγουρα να αναβαθμιστεί γιατί δεν θα υπάρχουν μεταξύ σας δικαιολογίες για κάτι άλλο.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι ρισκάρεις και διαλέγεις άτομα αρκετά πρωτοποριακά και θέλεις να είναι δίπλα σου θα είναι μια ευκαιρία να στηρίξεις περισσότερο τις θεωρίες σου και τα προσωπικά σου δεδομένα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει τον ρόλο του διαιτητή και μπορεί να μπεις στην μέση μεταξύ φίλων και γνωστών που έχουν κάποιες διαφωνίες. Να προσέξεις τις δικές σου κουβέντες και λόγια γιατί μπορεί να παρασυρθείς. Από την άλλη διαπιστώνεις ότι η γνώση χρειάζεται και θα γίνεις οπαδός νέων θεωριών.
Έρωτας: Είσαι στο τσακ να κάνεις την επανάσταση σου και να αποτραβηχτείς από μια σχέση που δεν σου δίνει πολλά πράγματα. Όμως ο χωρισμός ίσως δεν είναι η λύση που σου χρειάζεται για αυτό να κρατήσεις συντηρητική στάση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορες δουλειές που θέλεις να κλείσεις και τρέχεις από εδώ και από εκεί και τελικά μπορεί να μην κάνεις κάτι το ουσιαστικό. Πιθανόν η αναστάτωση που νιώθεις να σε βγάλει από τα όριά σου και να πηγαινοέρχεσαι, χωρίς όμως να έχεις κάτι το σίγουρο και σταθερό.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

{youtube}QctOCs0vnXA{/youtube}

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved