Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6

Το να αγαπάς είναι μια γεύση από τον Παράδεισο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η αποδοχή κάποιων καταστάσεων που αφορούν σε άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι καθημερινά, θα είναι ένα σημαντικό βήμα για να ξεμπλοκάρεις από αρνητικές καταγραφές και να αλλάξεις το τοπίο της καθημερινότητάς σου.
Έρωτας: Πάντα έχεις το μυαλό σου στον Ζυγό και αν δεν είστε μαζί νιώθεις ότι μπορεί να σε έχει προδώσει με την ανώριμη συμπεριφορά του. Αν πάλι είστε, θα τον προσεγγίσεις για να κατανοήσεις με το παραπάνω κάποιες ανάγκες του. Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι κοντά σου αλλά χρειάζεται να κρατήσεις τους τύπους γιατί δεν του αρέσουν οι παρορμητικές συμπεριφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να φέρεις σε ένα σωστό ισοζύγιο κάποιες ανάγκες σου γιατί μερικές φορές μπορεί να στερείσαι για να τα δίνεις όλα στην οικογένεια σου. Όμως θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεται να ξοδέψεις κάποια χρήματα για σένα για να μπορέσεις να βγάλεις την δουλειά της επόμενης εβδομάδος με κέφι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις ανυπομονησία η οποία δεν συνάδει με τον ήρεμο χαρακτήρα σου αλλά μερικές φορές η παρόρμηση χρειάζεται για να σπάσεις την μονοτονία σου. Η εξωτερική σου εμφάνιση θα σε παρασύρει σε υπερβολές γιατί μπορεί να θέλεις φανείς και ίσως να έχεις μια μικρή ματαιοδοξία.
Έρωτας: Αυτή την περίοδο έχεις μια γενική εύνοια στο συναισθηματικό τομέα και πιθανόν να έχεις ήδη γνωρίσει ένα καινούργιο άτομο που μπορεί να είναι Ταύρος. Με τον Ζυγό θα βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής, χωρίς όμως να πείτε πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις προσπάθειες να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και μάλλον θα αμειφθούν μέσα από κάποιους συνεργάτες οι οποίοι επιβάλλονται από τις συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η ιδανική κατάσταση για σένα, είναι όταν επικοινωνείς ελεύθερα με άλλα άτομα τα οποία έχουν γνώσεις και διαβάζουν πολλά βιβλία. Αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει και αν ασχολείσαι και με οποιαδήποτε μορφή τέχνης, σου κάνει καλό στο αγχώδες νευρικό σου σύστημα.
Έρωτας: Επειδή μερικές φορές αμφιβάλεις για τα συναισθήματα ενός προσώπου γιατί δεν δίνεις εσύ τα εχέγγυα χωρίς να το καταλάβεις δεν παίρνεις πίσω αυτά που θέλεις ή αυτά που έχεις ανάγκη. Τουλάχιστον σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο και κυρίως με έναν Ζυγό που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Από την άλλη ο Ιχθύς ως συνήθως εξαφανίζεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πρότερη εμπειρία σου σε κρατάει και δεν σε αφήνει να κάνεις σπατάλες ή υπερβολές. Τώρα μπορεί να έχεις μεγαλύτερη άνεση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλάς τα χρήματά σου άσκοπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη ηρεμία, συμφιλίωση και αρμονία σε όλους τους τομείς. Η ιδέα του να μείνεις μακριά από κάποια πρόσωπα που μπορεί να είναι της οικογένειας σου αλλά σε ανταγωνίζονται δεν είναι και πολύ απόλυτη μέσα σου και παλαντζάρεις για το τι θα κάνεις.
Έρωτας: Έχεις μερικές φορές νεύρα και μπορεί να ξεσπάς πάνω στο πρόσωπο που είστε μαζί, παρ' όλο που δεν σου δίνει και πολλά δικαιώματα. Το καλύτερο για σήμερα είναι να ηρεμήσεις τα πνεύματα και να χρησιμοποιήσεις περισσότερο την διπλωματία.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές έχεις όλη την καλή διάθεση να χρησιμοποιήσεις τα φόντα σου για να κάνεις κάτι το εντυπωσιακό. Έτσι και σήμερα μπορεί η διαίσθησή σου να σε οδηγήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπορεί σήμερα να βρεθείς μακριά από το σπίτι σου και να περάσεις όμορφα, χωρίς ιδιαιτερότητες και φασαρίες, με άτομα που ταιριάζεις και κάνεις καλή παρέα. Επίσης θα βρεθείς να μιλάς πολύ γιατί έχεις να πεις και να μάθεις συγχρόνως πολλά.
Έρωτας: Η επικοινωνία και μάλιστα με όμορφα λόγια θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα τείχος που μπορεί να έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Γενικά αυτή την περίοδο δεν εστιάζεις ιδιαίτερα σε σημεία που δεν θα σου δημιουργούν χαρά και ξεχνάς κάποιες δύσκολες στιγμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή ο χρόνος είναι με το μέρος σου, μπορείς να πάρεις εύκολα κάποιες πληροφορίες για να μην φανείς ότι είσαι εκτός παιχνιδιού. Απλά χρειάζεσαι περισσότερο διάβασμα ή επιμέλεια για αυτό που κάνεις και θα έχεις μέσα στην εβδομάδα μια επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει ο ανταγωνισμός αλλά μερικές φορές τον κρίνεις απαραίτητο για να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα, κυρίως στον κύκλο των φίλων σου, όπου εκεί υπάρχουν κάποια άτομα που σε προκαλούν. Σήμερα θα έχεις χρόνο σαν πρακτικός άνθρωπος που είσαι να μαζέψεις ντουλάπια ή συρτάρια και να ολοκληρώσεις το καθάρισμα μιας αποθήκης ή ενός κήπου.
Έρωτας: Βρίσκεσαι στην κόψη του ξυραφιού γιατί από την μια μεριά η νέα σχέση που έχεις ξεκινήσει τώρα ζητάει όλο και περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν σου και από την άλλη εσύ θα πρέπει να μην μιλήσεις και πολύ για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είναι πάντως Σκορπιός θα σε ξεψαχνίσει περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι δυνατότητές σου να μαζεύεις χρήματα δεν είναι περιορισμένες, απλά θα πρέπει να προσθέσεις στις ικανότητές σου και ένα κομμάτι ρίσκου γιατί φοβάσαι μερικές φορές και τον ίσκιο σου και αυτό σε πάει πολύ πίσω.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αφού έδωσες πολλά περιθώρια και σε εσένα και σε κάποια άτομα, αποφάσισες να κινηθείς αυτόνομα και ανεξάρτητα γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Καλό είναι να επιμένεις να διατηρείς την δική σου γνώμη.
Έρωτας: Έχεις ένα απωθημένο που δεν είναι εύκολο να το εμφανίσεις γιατί δεν αντέχεις την απόρριψη, παρ' όλα αυτά θα δράσεις αυτόνομα χωρίς να φοβάσαι γιατί πιστεύεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου από ό, τι άλλες φορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν καταθέτεις τα όπλα εύκολα για αυτό θα περάσεις στην αντεπίθεση και με τον τρόπο σου θα αναθεωρήσεις κάποιες συνεργασίες που νιώθεις ότι σε καταπιέζουν ή τρώνε τον χρόνο σου άδικα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις όλα τα φόντα να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις, κυρίως αν μαζέψεις τις δυνάμεις σου και μείνεις με τον εαυτό σου γιατί χρειάζεσαι λίγο χώρο και χρόνο για να ξεκουραστείς από το στρες και την ένταση των ημερών. Κάποια κούρα ομορφιάς που σκέφτεσαι, θα σου κάνει καλό.
Έρωτας: Η δυναμική σου προσωπικότητα μερικές φορές αφήνει περιθώρια και στο άλλο πρόσωπο γιατί νιώθεις την ανάγκη να δώσεις τα ηνία ή τον έλεγχο. Το πιο σημαντικό είναι ο Κριός που γυρίζει συνέχεια στα πόδια σου και δεν λέει να ξεκολλήσει. Από την άλλη ένας φίλος μπορεί να σε βοηθήσει για να τα ξαναβρείτε με τον Ταύρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εμπειρία του Κρόνου σε έχει μάθει να κάνεις υπερβάσεις και να δικαιολογείς κάθε τι που δεν μπορείς να πιάσεις με την λογική σου και αυτό σίγουρα θα σου προσθέσει πείρα αλλά και υποστηρικτές. Οι κρυφές συζητήσεις με συνεργάτες δεν θα λείψουν ακόμα και αυτές τις ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η ελαφρότητα των συναισθημάτων σου θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες κινήσεις με φίλους και γνωστούς που θα σου δώσουν μια μεγαλύτερη ώθηση και για αυτό θα κινηθείς άριστα στις δημόσιες σχέσεις.
Έρωτας: Το να δίνεις είναι πολύ εύκολο για σένα αλλά δεν πρέπει να το μετανιώνεις γιατί μπορεί να θεωρηθεί από την πλευρά σου ότι αλλάζεις γνώμη και δεν έχεις σταθερό χαρακτήρα ενώ η αλήθεια δεν είναι έτσι. Απλά μερικές φορές κουράζεσαι όταν συναντάς αχαριστία ή αγνωμοσύνη. Το καλύτερο είναι να δίνεις επιλεκτικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι αναγκαίο να ανοίξεις τον κύκλο σου και να μην μπαίνεις σε περιορισμό γιατί γενικά έχεις μεγάλη αποδοχή και ευκολία με τις συνεργασίες σου. Απλά μην υποσχεθείς κάτι που στο τέλος δεν μπορείς να το κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η αναφορά σε πρόσωπα που δεν είναι πολύ κοντά σου και υπάρχει περίπτωση να σε ανταγωνίζονται μπορεί σίγουρα να σε ενοχλεί. Για να περάσεις όμως καλά και να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις χρειάζεται να αποδεχτείς κάποιες συνθήκες που υπάρχουν αυτή την στιγμή.
Έρωτας: Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να περάσεις πολύ όμορφα, δημιουργώντας με δική σου πρωτοβουλία την γεφύρωση κάποιων διαφορών. Αυτό που πρέπει είναι να προσθέσεις περισσότερο αγάπη και ευγένεια στον τρόπο που εκφράζεσαι, κυρίως με τον Ζυγό που πληγώνεται εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρησιμοποιείς κάποιες σχέσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μια τάξη όλες σου τις γνωριμίες. Πάντως αν έχεις προθυμία και δεν τα βλέπεις όλα μαύρα θα δεις ότι θα σταματήσεις ακόμα και μια αρνητική συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι αποστάσεις δεν βοηθάνε να έρθεις πιο κοντά με άτομα, κυρίως φίλους που έχετε απομακρυνθεί. Για αυτό θα δοκιμάσεις να τηλεφωνήσεις ή να επικοινωνήσεις με τα άτομα που έχεις χαθείς γιατί η δική σου πραγματικότητα δεν είναι η μοναξιά ή η μοναχικότητα αλλά η ποιοτική επιλογή ατόμων και φίλων.
Έρωτας: Αναγνωρίζεις ότι θέλεις να έχεις μια πιο ανοικτή και ευρύχωρη σχέση γιατί λόγω του ανοικτού χαρακτήρα σου μπορείς να συζητήσεις πιο ελεύθερα και να δεχτείς ακόμα και τα δικά σου σφάλματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι αν συνεργάζεσαι ή έχεις την εξυπνάδα να ζητήσεις βοήθεια ή συμπαράσταση ακόμα σε κάποιες δουλειές που σχεδιάζεις, όλα γίνονται πιο εύκολα. Ακόμα και σήμερα αν σηκώσεις το τηλέφωνο θα σου πουν με ευκολία το «ναι».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υπάρχει μια πίεση από την πλευρά κάποιων ατόμων και επειδή πιθανόν να ντρέπεσαι να πεις όχι ίσως να υποκύψεις γιατί δεν θέλεις να τα χαλάσεις μαζί τους, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα καταπιεστείς και μάλιστα αρκετά. Μπορεί να σε γυροφέρνει ένας ναρκισσισμός και θα χρειαστεί να τον περιορίσεις αν το εντοπίσεις μέσα σου.
Έρωτας: Η σκέψη ενός Ζυγού θα σου δώσει μεγάλη ένταση γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τον διαχειριστείς ή τι επιρροές έχει δημιουργήσει πάνω σου η προσωπικότητά του. Μάλλον σε δυσκολεύει για να καταλάβεις επακριβώς όλο του το στυλ. Από την άλλη έχεις κάνει αρκετές προσπάθειες να είσαι μαζί με ένα άτομο και στο τέλος θα τα καταφέρεις γιατί έχεις την σωστή συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα ακίνητο που μπορεί να το είχες ξεγραμμένο ενώ ήθελες πάρα πολύ να το αποκτήσεις ή να το πουλήσεις για να αποκτήσεις κάποια έσοδα, ακόμα και σήμερα ίσως υπάρξει ένα τηλέφωνο που θα το ξαναφέρει στο προσκήνιο και θα μπεις και πάλι στο παιχνίδι.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved