Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/5

Η συγχώρεση είναι ανώτερη από την μετάνοια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η συνεύρεση με φίλους κι η ανταλλαγή απόψεων θα σε βοηθήσει να κάνεις ανοίγματα και να μην έχεις απαισιόδοξες σκέψεις. Το διάβασμα είναι ένα καλό εργαλείο εκτόνωσης. Τα δυναμωτικά σου λόγια θα βοηθήσουν ένα συγγενικό πρόσωπο να βγει από ένα αδιέξοδο.
Έρωτας: Η σχέση με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι πολύ μακριά από εσένα θα σε κάνει να διαχωρίσεις με ευκολία την θέση σου μαζί του γιατί δεν έχεις την υπομονή να το περιμένεις. Εκτός αν τα νέα είναι θετικά από την πλευρά του. Τον τελευταίο καιρό αντιστέκεσαι σε όλα τα λάθος σενάρια που μπορεί να συμμετάσχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προπαγάνδα που μπορεί να έχεις υποστεί από ένα Αιγόκερω τελικά θα πιάσει τόπο και θα αποδεχτείς ότι θέλεις και εσύ να φτάσεις ψηλά. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να συζητήσεις ακόμα και για θέματα που είναι ταμπού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Επειδή το λέει η καρδιά σου δεν θα φοβηθείς να μιλήσεις και να έχεις επιτέλους πιο ανοικτές απόψεις. Ο σχεδιασμός μια νέας πραγματικότητας θα σου δώσει δύναμη και αισιοδοξία.
Έρωτας: Τα μηνύματα είναι θετικά και αυτό σε ευχαριστεί αλλά τα βήματα δειλά από την πλευρά σου γιατί δεν θέλεις να ακούσεις και πάλι το «όχι». Επειδή είσαι και της υπομονής στο τέλος θα δικαιωθείς. Ο Τοξότης έρχεται πιο κοντά σου κι ο Σκορπιός γίνεται πιο ανάλαφρος.
Οικονομικά & Καριέρα: Προκαλείς χωρίς να το καταλάβεις και οι εντυπώσεις που θα αφήσεις θα σε βάλουν σε ένα μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Για αυτό να έχεις τον νου σου και να μην φοβάσαι να μιλήσεις όταν το χρειαστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου θα σε κάνεις να σκεφτείς ότι όταν γνωρίζει τον εαυτό σου και τα 'χεις καλά μαζί του μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Επειδή τον τελευταίο καιρό σου αρέσει ο χορός θα διαπιστώσεις ότι μέσα από εκεί θα κάνεις νέες γνωριμίες και φίλους και θα έχεις έναν εφηβικό ενθουσιασμό για να περνάς καλά.
Έρωτας: Έχεις κάνει καλή εντύπωση σε ένα άτομο που τώρα ίσως έχεις γνωρίσει αλλά μια δεύτερη ματιά δεν βλάπτει για να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι. Ένας άλλος Δίδυμος μπορεί να σου αρέσει ή ένας Υδροχόος που θα σε κάνει να περνάς ευχάριστα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια νέα ευχάριστη πραγματικότητα στην οποία όμως χρειάζεται να μην υπερβάλεις γιατί τότε θα γίνουν λάθη που θα οφείλονται στην δική σου ευπιστία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν έχεις και πολύ διάθεση να βρεθείς μέσα σε κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επικοινωνήσεις με τα δικά σου πρόσωπα.
Έρωτας: Μπορεί να αναβάλεις μια προγραμματισμένη συνάντηση γιατί δεν νιώθεις και πολύ καλά. Ίσως θέλεις να παίξεις και να φλερτάρεις γιατί νιώθεις ότι δεν καλύπτεσαι ολοκληρωτικά με το πρόσωπο που είσαι μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου πείρα μερικές φορές πάει περίπατο και πιθανόν να επηρεάζεσαι από λόγια και κινήσεις ατόμων που σε παρασύρουν σε ανώριμες ενέργειες ή διαπιστώσεις που δεν σε βοηθούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Κάνεις μια νέα αρχή, κυρίως σε επίπεδο φίλων και γνωριμιών και συγχρόνως αναβαθμίζεις τις προσωπικές σου πεποιθήσεις. Οπότε θα έχεις αλλαγή σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα σε βοηθήσει να ξελαφρώσεις και να πετάξεις το αρνητικό φορτίο.
Έρωτας: Έχεις μεγαλύτερη εσωτερική αισιοδοξία που σε βοηθά να διώξεις κάποιες ανασφάλειές σου. Με τον Τοξότη θα τα βρείτε πολύ πιο εύκολα από παλιά. Η φιλική σχέση με το Δίδυμο μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάτι να περιμένεις από μια επιτυχία των τελευταίων ημερών και επειδή τα πράγματα κινούνται πάρα πολύ γρήγορα θα χρειαστεί να κάνεις σύντομα αναπροσαρμογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα κάνεις αρκετές συζητήσεις με κάποια άτομα ίσως γιατί θέλεις να κλείσεις ένα ταξίδι ή να πας σε ένα προγραμματισμένο μέρος και σου χρειάζονται πολλές πληροφορίες.
Έρωτας: Ο Δίδυμος είναι ένα πρόσωπο που δεν σε εκφράζει απόλυτα αλλά αν καταφέρεις να διασφαλίσεις ένα κομμάτι της σχέσης θα τα βρείτε μεταξύ σας. Επειδή όλα σε σπρώχνουν προς μια αλλαγή και νέα ξεκινήματα, θα σε βοηθήσει αναλάβεις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή τα πάντα είναι ρευστά, μερικές φορές αγχώνεσαι που δεν μπορείς να παραμείνεις σε ένα σταθερό σημείο. Το καλό είναι όμως ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο και σε βοηθάει να δεις τελικά έστω και από μακριά τον στόχο σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η όμορφη ατμόσφαιρα που έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις θα σου αλλάξει αρκετές αρνητικές εικόνες που έχεις μέσα σου. Η αρμονία και η επικοινωνία είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θα σε συγκινήσει. Η εμφάνισή σου θα είναι πιο ανάλαφρη και συγχρόνως ελκυστική.
Έρωτας: Θα θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, ξεχνώντας ή αφήνοντας πίσω κάποιες κακές στιγμές και θα δοκιμάσεις να κάνεις κάτι πολύ ξεχωριστό. Μια αιφνίδια γνωριμία θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα σε ανανεώσει, κυρίως με Κριό ή Δίδυμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις κάποιες νέες βάσεις σε όλα τα επαγγελματικά σου θέματα γιατί έχεις ανάγκη να ξαλαφρώσεις. Αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο αρκεί να δεχτείς και να στηρίξεις μια νέα οπτική γωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η προοπτική για κάτι καινούργιο θα σε βάλει σε μια διαδικασία όπου θα μιλήσεις και θα κινηθείς πολύ άνετα και διπλωματικά. Ίσως πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις δίαιτα ή να σταματήσεις κάποιες κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα που σε βαραίνουν εδώ και πολύ καιρό.
Έρωτας: Το ότι θα ανοίξεις την γλώσσα σου δεν σημαίνει ότι θα ανοίξεις και την καρδιά σου αλλά έχεις μαζέψει πάρα πολλά και δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Αν έχεις θυμό προσπάθησε όσο μπορείς να τον ελέγξεις, κυρίως αν έχεις σχέση με Κριό, Δίδυμο ή Παρθένο. Δε χρειάζεται να πληγώσεις τον άλλον ή να τον εκδικηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις πολλές μετακινήσεις αλλά και νέες γνωριμίες την σημερινή ημέρα. Επειδή θα έχεις πολλές πρακτικές υποθέσεις, συμβόλαια και γενικά γραπτά κείμενα προσπάθησε να τις τελειώσεις όλες για να μην σου απασχολήσουν κι άλλες ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η εμπιστοσύνη κερδίζεται και θα προσπαθήσεις με τον δικό σου τρόπο να την κτίσεις. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσεις να κυλήσουν μόνα τους. Έχεις την δυνατότητα να έλκεις πρόσωπα που σου πηγαίνουν περισσότερο.
Έρωτας: Το να φλερτάρεις είναι πολύ εύκολο για σένα γιατί σου αρέσει το παιχνίδι της επικοινωνίας και της επαφής και επειδή τα καταφέρνεις, θα ανοιχτείς, γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Η επαφή με Δίδυμο μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς την θέλεις αλλά τουλάχιστον υπάρχουν μεταξύ σας κοινά ενδιαφέροντα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμπεριφορά σου μερικές φορές έχει ένα άσκοπο ξόδεμα σε επαφές και σε νέες γνωριμίες και στο τέλος δεν παίρνεις αυτό που θέλεις. Για αυτό καλό είναι να έχεις καλύτερο σύστημα αξιολόγησης των στόχων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι περισσότερο ενημέρωση ή πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις είτε κάποια χαρτιά που πρέπει να συμπληρώσεις, είτε να πάρεις αποφάσεις για ένα ταξίδι που σου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία για να γλυτώσεις τα μπερδέματα.
Έρωτας: Έχεις αντιληφθεί ότι ο Δίδυμος είναι ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν σου κάνει για σχέση όμως περιέργως σε τραβάει. Ο Κριός επίσης είναι πολύ θερμός αλλά βιαστικός και ίσως σε φοβίζει με την παρόρμησή του.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι υποθέσεις σου χρειάζονται μπόλικη συζήτηση με κάποιους που είναι γνώστες κι εσύ να μάθεις περισσότερο το αντικείμενο που ασχολείσαι για να μην εκτεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια κρατήματα τα οποία όμως δεν είναι ικανά να σε εμποδίσουν να περάσεις καλά και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Το διάβασμα και η πληροφόρηση που είναι τα στοιχεία σου, θα σε βοηθήσουν αρκετά.
Έρωτας: Το ότι γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις με ένα Καρκίνο, δεν σε υποχρεώνει να το κάνεις κιόλας, ούτε να νιώσεις ότι πρέπει να υποχωρήσεις ή να μην είσαι ο εαυτός σου για να μην υπάρχουν εντάσεις ανάμεσά σας. Σίγουρα θα προτιμήσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα και με στόχο την αληθινή επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προσπάθειές σου να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές ή φοβίες θα πιάσουν τόπο κι επιτέλους θα πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Ακόμα και πάνω σε κάποιες συμφωνίες που έπρεπε να συμβιβαστείς για να μπορέσεις να πληρωθείς τελικά δεν θα υποχωρήσεις γιατί θέλεις να αναγνωριστεί το δίκιο σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις πάρα πολλά στο κεφάλι σου και κάποιες στιγμές μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις από πού θα πρέπει να ξεκινήσεις. Όλα χρειάζονται σωστό χρόνο και προγραμματισμό. Το καλύτερο από όλα είναι να ξεχωρίσεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου από αυτά που σου χρειάζονται πραγματικά.
Έρωτας: Η σχέση με Δίδυμο άλλες φορές πάει καλά και άλλες φορές δημιουργούνται άπειρες δυσκολίες. Από την άλλη ο Τοξότης σε ανοίγει υπερβολικά με τον τρόπο του αλλά δεν σου υπόσχεται και κάτι το συγκλονιστικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανατροπή που μπορεί να συμβεί, λόγω κάποιων ψευδαισθήσεων που διατηρούσες εδώ και καιρό, θα μεταβάλει το τοπίο και πιθανόν να αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι άλλου είδους στρατηγική.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved