Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/5

Ότι κι αν κάνεις σήμερα, να θυμάσαι ότι «γενναιότητα δε σημαίνει να μη φοβηθείς ποτέ αλλά να μην αφήσεις το φόβο ή την απογοήτευση να σε κρατήσει πίσω από αυτό που επιθυμείς»

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/5

~Σελήνη στον Κριό~

Αγωνίσου! Κάνε τη δράση μέρος της ζωή σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σύνθημα, σε προτρέπει, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, η Σελήνη στο μαχητικό Κριό. Μην αφήσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες να πάρουν την πρώτη θέση στη ζωή σου και μην κοιτάς μόνο τη νίκη, αυτή δεν έρχεται ούτε εύκολα ούτε γρήγορα. Για αυτό, αντί να απογοητεύεσαι, δώσε προτεραιότητα σε όλα όσα χρειάζεται να κάνεις ώστε να φτάσεις στη νίκη!


~Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη~

Στο κυνήγι του έρωτα! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Άρη και μάλιστα το απόγευμα σε σύνοδο με την Αφροδίτη, η ερωτική διάθεση θα είναι η σπίθα που θα βάλει φωτιά στα σεντόνια σου και θα σε ωθήσει να ξεφύγεις από το κλουβί του αυστηρού ελέγχου και του φόβου, να χαρείς την Κυριακή σου και να επιδοθείς με ενθουσιασμό σε οτιδήποτε κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά!


~Σελήνη εξάγωνο με Ερμή~

STEFANIA 300

Ειλικρινής έκφραση! Το βράδυ ευνοείται να αποκτήσεις μια εμπειρία που πριν δεν είχες, να δοκιμάσεις μια καινούργια και έντονη ευχαρίστηση και να είσαι αυθόρμητος. Μια έξοδος σε έναν καινούργιο χώρο, μια ευθεία συζήτηση ή μια νέα φλογερή ερωτική προσέγγιση μπορεί να είναι αρκετή για να σου προκαλέσει... ευφορία!

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις σήμερα αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης και Ζυγός, Δίδυμοι, Υδροχόος και έχεις γεννηθεί το γ' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική Κυριακή, αν σε ό,τι κάνεις σήμερα θυμάσαι ότι γενναιότητα «γενναιότητα δε σημαίνει να μη φοβηθείς ποτέ αλλά να μην αφήσεις το φόβο ή την απογοήτευση να σε κρατήσει πίσω από αυτό που επιθυμείς».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved