Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/5

Αυτός που θέλει να αποκτήσει κάτι που δεν είχε ποτέ, θα χρειαστεί να κάνει κάτι καλό που δεν το έχει κάνει ακόμα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεκουραστείς για λίγο γιατί έχεις ανάγκη να περάσεις σε επίπεδο οραματισμού και φαντασίας. Για αυτό τον λόγο θα αποσυρθείς γατί έχεις ανάγκη κάπως να ξαποστάσεις. Ένα πρόσωπο που έχει την ανάγκη σου θα σε κάνει να ασχοληθείς αρκετά μαζί του.
Έρωτας: Μπορεί να σκέφτεσαι ρομαντικά ένα πρόσωπο που αυτή την στιγμή δεν είστε μαζί αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα σε κάνει να οπισθοδρομήσεις για πολύ γιατί όλα τα πράγματα έχουν την δική τους πορεία. Ο Αιγόκερως θα είναι πολύ κοντά σου και αυτό κάπως σε δεσμεύει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια καινούργια ευκαιρία η οποία σε δυναμώνει και σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο πιο αισιόδοξα. Προς το παρόν είναι καλό να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα, κυρίως όμως να αφεθείς σε μια κατάσταση πολύ πιο χαλαρή από άλλες φορές. Η βοήθεια από ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα ήταν κάπως μακριά από την ζωή σου, θα σου δώσει μια άλλη ώθηση.
Έρωτας: Η ευαισθησία σου θα σε κάνει να επικοινωνήσεις με έναν Σκορπιό, το να προσπαθήσεις όμως να καταλάβεις έναν Τοξότη μπορεί να μην είναι εύκολο. Κυρίως θα χρειαστεί να μην ζηλεύεις τον τρόπο που κινείται με τους άλλους γιατί αυτό είναι το πιο δύσκολο να αποδεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Η νοοτροπία σου μερικές φορές σε ακινητοποιεί και σε βγάζει από το τώρα. Ίσως χρειαστεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη αίσθηση στο ρήμα «δρω» από το να περιμένεις να γίνει κάτι με τρόπο πολύ γνώριμο για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις διχαστεί γιατί η ευαισθησία σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά την πραγματικότητα. Αυτό θα σου φέρει κατά κάποιο τρόπο μια αδυναμία στις κινήσεις ή μια απροθυμία να εκτελέσεις το πρόγραμμά σου. Η ρομαντική σου διάθεση σίγουρα θα σε κάνει να ακούσεις παραπάνω μουσική ή να βγεις έξω με φίλους και να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω.
Έρωτας: Αν είχες χαθεί με έναν Ιχθύ, τώρα θα έρθετε πιο κοντά και με τον τρόπο σου θα τον πείσεις ότι θα είστε μαζί. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεται να είστε συνειδητοί και οι δυο και να παρακάμπτετε τα μεταξύ σας εμπόδια. Από την άλλη χρειάζεσαι μεγαλύτερη δύναμη για να μην έχεις επιρροές από διάφορα πρόσωπα τα οποία μπορεί να μην σου λένε την αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να προσέξεις και να μην μπεις στον ρόλο του θύματος, ζητώντας βοήθεια από τα πρόσωπα που είναι γύρω σου γιατί νιώθεις αδυναμία. Το καλύτερο από όλα είναι να μην χάσεις την ορθή σου κρίση και να μην αλλάζεις τον στόχο σου ή τις ιδέες που έχεις αποφασίσει να δουλέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα έχεις μια συγκεκριμένη βοήθεια η οποία θα σου δώσει ώθηση για να κερδίσεις ένα νομικό θέμα, να προχωρήσεις σε ανώτερες σπουδές ή να κάνεις το ταξίδι στο εξωτερικό που ήθελες πάρα πολύ. Η αισιοδοξία θα επικρατήσει και θα ανταλλάξεις απόψεις με πιο ποιοτικά και εξελιγμένα πρόσωπα, ώστε να βοηθήσουν και εσένα να νιώσεις καλύτερα.
Έρωτας: Η επαφή με ένα Παρθένο θα έχει μεγαλύτερη ευαισθησία από άλλες φορές γιατί θα αντιληφθείς περισσότερο τις ανάγκες του. Επίσης με τον Σκορπιό μπορεί να πάρετε πιο σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσετε σε γάμο ή συμβίωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ζητούμενο της σημερινής ημέρας είναι η ψυχραιμία και με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις τα πάντα. Αισιοδοξία και εσωτερική ηρεμία. Αν τα συνδυάσεις αυτά θα δεις ότι θα έχεις κάτι καλύτερο να περιμένεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Σίγουρα κάτι περιμένεις και έχεις υπεραισιοδοξία. Αυτό από την μια είναι καλό αρκεί να ξέρεις ότι μπορεί να υπερβάλεις κιόλας με οτιδήποτε σκεφτείς ή ασχοληθείς. Επειδή ασχολείσαι με ένα χόμπι πολύ έντονα αυτή την περίοδο, θα διαπιστώσεις ότι ευχαριστηθείς πολύ με αυτό γιατί έχεις βρει υποστηρικτές.
Έρωτας: Έχεις μια νότα ευαισθησίας και ίσως να πιστεύεις πιο εύκολα το οτιδήποτε σου λένε. Χρειάζεται να μην είσαι αφελής γιατί μετά μπορεί να ξυπνήσεις από το όνειρο και να θυμώσεις. Κυρίως σε αυτά που ανταλλάσεις με Ιχθύ θα χρειαστεί να κρατήσεις μικρό καλάθι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πλευρά που αφορά σε συνεργάτες θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί άλλα να σου λένε και άλλα να καταλάβεις. Το ζητούμενο είναι να κερδίσεις την ατομική σου αξιοπιστία για να μπορέσεις να έχεις και την υποστήριξη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις την διάθεση να αφεθείς στους άλλους και να κερδίσεις από την εγγύτητα που θα έχεις μαζί τους. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες ψευδαισθήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν άλλη εικόνα από αυτή που έχεις.
Έρωτας: Η προσωπική σου ζωή θα σου δώσει μια μεγαλύτερη χαρά γιατί ο χαρακτήρας σου θα έχει ηπιότητα και ηρεμία. Την οποία την χρειάζεσαι για να σε εμπιστευτούν και να εμπιστευτείς. Καρκίνος, Σκορπιός , Ιχθύς θα είναι τα πρόσωπα που θα σε συγκινήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου πείρα μερικές φορές μετράει παραπάνω από κάποιες συμβουλές που μπορεί να δεχτείς από τρίτα άτομα. Αντί να διαφωνήσεις ανοικτά, καλύτερα κράτα τις δικές σου απόψεις και μην ξεσηκώνεσαι γιατί θα γίνουν λάθη.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μια προσωπική ευαισθησία θα σε κινητοποιήσει και θα σε κάνει να σκέφτεσαι ότι τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά από τον τρόπο που τα βλέπεις. Πιθανόν να βλέπεις με παρωπίδες για αυτό θα χρειαστεί να έχεις δύναμη και ευελιξία. Ο ρόλος του θύματος δεν σου πηγαίνει καθόλου.
Έρωτας: Μπορεί να έχεις αφεθεί σε κάποιες ρομαντικές σκέψεις ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται με τις ανάγκες σου και την πραγματικότητά σου. Αυτό για λίγο δεν σου κάνει κακό, το δύσκολο είναι όταν έχεις συνεχείς αναφορές σε πρόσωπα που είναι μακριά σου ή δεν τα έχεις γνωρίσει από κοντά και κάνεις όνειρα για αυτά. Η επαφή με Ιχθύ πάντως χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι προσοχή ιδιαίτερα σήμερα γιατί μπορεί να μιλήσεις για πράγματα που είναι μεν πολύ ωραία και σου κάνουν το κλικ αλλά δεν είναι εύκολο να γίνουν. Για αυτό πριν συμφωνήσεις και αρχίσεις να ψάχνεσαι για το οτιδήποτε θα χρειαστεί να το ερευνήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ανακαλύψει ότι όταν ηρεμείς τα πράγματα ρέουν πολύ πιο εύκολα. Η ευαισθησία βέβαια σε βοηθάει για να έχεις έμπνευση και καλή διάθεση. Κάποιος φίλος που βρίσκεται κάπως μακριά σου θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες καλές προοπτικές και τώρα έχεις ανάγκη να τις εκδηλώσεις με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Επειδή συνεχίζει να σου βγάζει σιγουριά και υπευθυνότητα μπορεί να ψάχνετε για σπίτι να μείνετε μαζί. Ο Δίδυμος δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί τη μια τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς αλλά ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή περιμένεις κάτι καλό και πιθανόν να έχεις και μια αναβάθμιση αν το πιστεύεις πολύ, θα γίνει γιατί θα αναγνωριστεί η αξία σου. Αυτό είναι το καλό της υπόθεσης και θα σε υποχρεώσει να κοιτάζεις πιο ψηλά για σένα, χωρίς φόβο και άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πάρει μια απόσταση από καταστάσεις που άλλες φορές σε έκαιγαν, χωρίς να σημαίνει και κάτι κακό αυτό. Χρειάζεσαι να προσέχεις το πορτοφόλι σου και γενικά τα πράγματά σου.
Έρωτας: Θέλεις να πιστεύεις στο ωραίο και στο καλό για αυτό θα έχεις μια μεγάλη αγκαλιά γα το πρόσωπο που είσαι μαζί. Πρόσεξε όμως επειδή έχεις μεγάλη καρδιά, πιθανόν να χωράει περισσότερα άτομα από ένα. Αν σχετίζεσαι με Ιχθύ ή Παρθένο μπορεί να υπάρχει μια χαοτική ατμόσφαιρα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαπραγματεύεσαι πολλά πράγματα και κυρίως με πολλά άτομα για αυτό πρόσεχε όταν κάνεις συναλλαγές γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια καλή συναισθηματική διάθεση και αυτό σε βοηθάει κάπως να χαλαρώσεις από το υπερβολικό άγχος των οικογενειακών υποχρεώσεων. Το να περνάς όμορφα και να ακούς μουσική ή να έχεις ήρεμες σχέσεις με τα συγγενικά σου πρόσωπα θα σου κάνει καλό.
Έρωτας: Η επιστροφή ενός Παρθένου θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα δικαιωθείς λόγω της υπομονής που έκανες τόσο πολύ καιρό. Από την άλλη ο Κριός σε βάζει στην πρίζα και μπορεί να σου βγάζει στην επιφάνεια την διάθεση των εφηβικών σου χρόνων.
Οικονομικά & Καριέρα: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για σήμερα τουλάχιστον να βρεις το θάρρος να ζητήσεις κάποια χρήματα που σου ανήκουν γιατί ντρέπεσαι να τα ζητήσεις εδώ και καιρό. Το πιο σημαντικό για σήμερα είναι να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα σου κάνουν καλό σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αντιδράσεις σε κάτι που σε ενοχλεί αφάνταστα αλλά προτιμάς να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ο λόγος είναι ότι δεν έχεις καμία διάθεση να συγκρουστείς. Θα βρεις άλλο τρόπο να κάνεις αυτά που θέλεις και κυρίως για ένα ακίνητο που μπορεί να περάσει στην δικαιοδοσία σου.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο σε προβληματίζει γιατί θα πρέπει να ρίξεις πολύ νερό στο κρασί σου για να επικοινωνήσεις πιο εύκολα. Η επαφή επίσης με ένα Σκορπιό θα μεταβληθεί προς το καλύτερο γιατί θα βγάλεις συναίσθημα και πιθανόν να έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση με συνεργάτες μπορεί να γίνει καλύτερη γιατί κάπως θα χαμηλώσεις τους τόνους και θα κοιτάξεις περισσότερο το συμφέρον σου. Αυτό είναι το καλύτερο για να κερδίσεις κάποια χρήματα. Μόνο πρόσεξε μήπως κάποιος σου τάξει κάτι καταπληκτικό και τελικά δεν ισχύει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είναι η ημέρα που θα κερδίσεις τις εντυπώσεις γιατί θα σταθείς πολύ πιο εύκολα αλλά και θα είσαι ο εαυτός σου. Η προσωπικότητα σου μερικές φορές δεν χρειάζεται κάτι το πολύ εντυπωσιακό για να τραβήξει την προσοχή. Χρειάζεσαι μόνο ηρεμία και σιγουριά για αυτό που είσαι.
Έρωτας: Οι τόνοι έχουν πέσει γιατί νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί το πιο σημαντικό είναι να επικοινωνήσετε από καρδιάς και αυτό θα γίνει πιο εύκολα. Με τον Δίδυμο για να είστε καλά θα χρειαστεί να μην εξαφανίζεσαι αν κάτι σε ενοχλεί. Καλύτερα να το συζητάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια σταθερή αναφορά αλλά μπορεί να σε μπερδεύουν κάποια πρόσωπα τα οποία ίσως να ζητάνε πολύ περισσότερα από εσένα. Καλύτερα να έχεις τα σίγουρα παρά να τρέχεις από εδώ και από εκεί.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved