Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/5

Τα εμπόδια δεν με πτοούν. Καθένα από αυτά ενδυναμώνει απλώς τη θέληση μου να το ξεπεράσω.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η επιρροή ενός πιο μαζεμένου ατόμου θα σου δημιουργήσει τάσεις για μεγαλύτερη συγκράτηση από την πλευρά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις ενθουσιασμό, αλλά όχι όπως παλιά.
Έρωτας: Η σοβαρότητα ενός Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να παίξεις και να προχωρήσεις γρήγορα σε μια γνωριμία. Ο λόγος είναι ότι καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να εκτεθείς και να κάνεις τρέλες, γιατί η σχέση θα τελειώσει πολύ γρήγορα. Ο Ζυγός επίσης χρειάζεται αυστηρή συμπεριφορά για να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να επιτύχεις το σημερινό σου στόχο δε χρειάζεται να βιάζεσαι και, πάνω από όλα, μη λειτουργείς επιφανειακά, γιατί θα χάσεις το παιχνίδι. Κυρίως με άτομα που έχουν υπερβολική σοβαρότητα πάνω στην δουλειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προετοιμάζεις κάτι πολύ σημαντικό και αυτό σε βοηθάει ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και δεν είναι πολύ εύκολο να τις τελειώσεις.
Έρωτας: Αν έχεις την εξυπνάδα να παραμείνεις στην τωρινή σου σχέση δεν θα βασανίζεσαι τόσο πολύ από τη μυστική επαφή που σε απασχολεί. Κυρίως με Ζυγό, Τοξότη ή Υδροχόο. Από την άλλη, αν νιώθεις μοναξιά, έχεις ακόμα ανάγκη να παραμείνεις όπως είσαι, γιατί προς το παρόν δεν εμπιστεύεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια διάθεση να κερδίσεις χρήματα και πιθανόν να κάνεις κινήσεις ρίσκου. Το καλό είναι ότι αυτό το στυλ σου πηγαίνει, γιατί θα κινηθείς με συντηρητισμό και όχι με υπερβολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις πάρει αποστάσεις από πολλούς φίλους και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να μιλάς με ψυχρότητα ή αδιαφορία. Επειδή έχεις τον Ερμή στο ζώδιο σου θα κάνεις συζητήσεις που σε εκφράζουν και θα γεφυρώσεις τα κενά που μπορεί να νιώσεις, μόνο με πρόσωπα που έχετε καλή σχέση.
Έρωτας: Η προστασία από ένα πρόσωπο μπορεί να σου φαίνεται κάπως καταπιεστική ή βαριά, αλλά τουλάχιστον μπορείς να το εμπιστεύεσαι. Μια νέα γνωριμία που θα κάνεις σε μια παρέα, δεν θα πρέπει να την κρίνεις αυστηρά, γιατί μπορεί να πρόκειται για πρόσωπο που θα κάνετε καλή γνωριμία αν πέσουν οι μάσκες της ντροπής.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προσπαθείς να σκεφτείς για το μέλλον σου, τόσο δυσκολεύεσαι γιατί οι υποθέσεις σου αφορούν το «εδώ και τώρα». Και θα χρειαστεί να τις λύσεις άμεσα. Η οικογένεια μπορεί να νιώθεις ότι σε δεσμεύει ή σε καταπιέζει προς άλλη κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το ότι θα στρέψεις την ενέργεια σου στους άλλους, δεν σημαίνει ότι θα έχεις εξάρτηση από την γνώμη ή από τις κινήσεις τους. Απλά θα τους υπολογίσεις περισσότερο και αυτό είναι που χρειάζεσαι για να λιώσουν οι πάγοι.
Έρωτας: Προσπαθείς να έχεις ισορροπίες που θεωρείς ότι είναι αναγκαίες για να ξεπεράσεις κάποιες κρίσεις που συμβαίνουν έτσι από το πουθενά. Η επαφή με Ζυγό για να πετύχει χρειάζεται να περάσετε από μετάλλαξη και οι δύο για να κρατηθείτε στο επίπεδο που θέλετε. Η οικογένεια θα σε επηρεάσει και σίγουρα θα κατευθύνει κάποιες ενέργειές σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προσεγγίσεις προς μια κατεύθυνση οι οποίες θα σε βγάλουν από ένα αδιέξοδο. Για αυτό θα μετακινηθείς προς συνεργασίες που όμως μπορεί να σου προκύψουν δύσκολες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις υποχρεώσεις που χρειάζεται να τις φέρεις όλες εις πέρας και κάπου θα χρειαστεί να κάνεις τυπικά πράγματα τα οποία δεν σου αρέσουν και πολύ.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες στιγμές που επηρεάζεσαι από το κοινωνικό περιβάλλον και έχεις μια συμπεριφορά πολύ συγκρατημένη και τυπική. Αυτό πιθανόν να μην αρέσει ούτε σε σένα αλλά δεν θέλεις να εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα σκεφτείς κάπως με το συμφέρον και όχι με την καρδιά και αυτό θα βγάλει τις φιλοδοξίες σου στην επιφάνεια. Θα μπορούσες να μην μπερδευόσουν και να συνδυάσεις και τα δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Όλα ρέουν αρκετά καλά γιατί είσαι μέσα σε πλαίσια και αυτό σε εκφράζει περισσότερο από άλλες φορές. Για αυτό θα ταιριάξεις αρμονικά με θέματα και με ενδιαφέροντα που σου πηγαίνουν.
Έρωτας: Θα εστιάσεις στις κοινές σας ανάγκες και αυτό θα σου δημιουργήσει ένα όμορφο συναίσθημα. Μην αφήσεις κάποιες εξτρήμ ιδέες να σου χαλάσουν την διάθεση. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα ξεχωριστό πρόσωπο θα σε ενθουσιάσει, αλλά θα κρατήσεις αποστάσεις γιατί φοβάσαι την απόρριψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και σήμερα θα συζητήσεις για θέματα που σε αφορούν άμεσα, γιατί θα χρειαστεί να λύσεις ένα θέμα που αφορά τις συνεργασίες σου, κάτι που μερικές φορές σου φαίνεται βουνό.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις τα στραβά μάτια και αυτό θα βοηθήσει να μην υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα με τους άλλους. Το ότι νιώθεις μοναξιά ή φοβία για τις υποχρεώσεις σου και κυρίως απέναντι στην οικογένεια είναι ένα συναίσθημα που, για να το ξεπεράσεις, χρειάζεται να το αγκαλιάσεις περισσότερο.
Έρωτας: Έχεις καταλάβει ότι δεν μπορείς συνέχεια να κάνεις το δικό σου και χρειάζεται κάπου να σοβαρέψεις. Αυτό σίγουρα ένας Αιγόκερως σου το δείχνει, χωρίς να σημαίνει ότι σε κάνει και νιώθεις καλά. Από την άλλη η εφηβεία μπορεί να έχει ξαναμπεί για καλά στην ζωή σου αφού έχεις συνέχεια την αίσθηση ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξεις στην εμφάνισή σου για να νιώθεις ελευθερία.
Οικονομικά & Καριέρα: Από την αρχή μέχρι και το τέλος της μέρας θα τραβιέσαι με υποχρεώσεις που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας, γιατί έχεις δώσει υποσχέσεις που θα χρειαστεί να τηρήσεις. Η τυπική στάση βοηθάει στο να έχεις με το μέρος σου κάποια άτομα τα οποία έχουν μια πολύ δυνατή κοινωνική θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να βρίσκεσαι σε ταξίδι ή σε συνεχή μετακίνηση με μέλη της οικογενείας σου ή με φίλους που ίσως τους κάνεις εξυπηρέτηση. Η διάθεση σου να γράψεις και να κάνεις μια συγκροτημένη μελέτη πάνω στο αντικείμενο που έχεις θα σε σου προσφέρει μεγαλύτερη εκτίμηση στον εαυτό σου.
Έρωτας: Έχεις αφεθεί και μπορεί να κάνεις σχέδια για να συζήσετε ή να κάνετε οικογένεια μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βέβαια έχεις κάποιες αναστολές οι οποίες μπορεί να σε γυρίζουν πίσω, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι άλλο ουσιαστικό. Απλά μπορεί να φοβάσαι την δέσμευση.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιο σημαντικό για σένα είναι να μη σταματήσεις να σχεδιάζεις και να δημιουργείς προϋποθέσεις που θα σε βγάλουν από αδιέξοδα οικονομικά αλλά και προσωπικής ανάπτυξης. Γιατί κάπου νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις και τα δυο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθεις το βάρος από μια κατάσταση που μπορεί να σου θυμίζει κάτι από ένα δικό σου πρόβλημα. Το ζητούμενο είναι να μην μελαγχολήσεις από αυτό το γεγονός. Η ενασχόληση με θέματα κοινωνικής δικτύωσης και πολιτικής οργάνωσης μπορεί να σε απασχολήσει.
Έρωτας: Έχεις κατά κάποιο τρόπο παράπονα από το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί πιστεύεις ότι κοινωνικά μπορεί να μη σε έχει βάλει στην ζωή του, και εσύ θέλεις να παρουσιάζεστε παντού μαζί. Μην πιέζεις καταστάσεις όλα θα γίνουν με το χρόνο τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη κάποιων χρεών μπορεί να σε κάνεις να νιώθεις ότι κάπου δεν αξίζεις. Καλύτερα να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τον εαυτό σου, γιατί αυτή η διαδικασία θα σε κατεβάσει ακόμα πιο κάτω. Αποδέξου κάποια θέματα που υπάρχουν, χωρίς τόσο μεγάλο βάρος. Πάντως σήμερα μπορεί να κάνεις τσιγκουνιές σε όλους τους τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα πολύ σημαντική για σένα αφού θα πάρεις κάποιες αποφάσεις πολύ ξεχωριστές, με το να κρατήσεις κάποια απόσταση από όλους. Επειδή χρειάζεσαι ισορροπίες και πάνω από όλα πρέπει να κρίνεις με δικαιοσύνη τα προβλήματα που έχεις με τους άλλους, μην τραβάς το σκοινί μέχρι τα άκρα.
Έρωτας: Έχεις πάρει κάποιες αποστάσεις, παρόλο που το άλλο το άτομο είναι πολύ κοντά σου, κυρίως αν είναι Καρκίνος. Πιθανόν σήμερα να ανακοινώσετε τα σχέδιά σας στο στενό οικογενειακό σας κύκλο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να είναι ημέρα ξεκούρασης αλλά εσένα δουλεύει συνέχεια το μυαλό σου και προσπαθείς να βρεις την άκρη με διάφορες γνωριμίες. Σήμερα μάλιστα μπορεί να συναντήσεις αρκετούς από αυτούς που θα σε προωθήσουν σε ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κρατάς μια σοβαρότητα στο χώρο σου και κυρίως στο επίπεδο των φίλων. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να σε τραβήξουν άτομα με ισχύ στον κοινωνικό χώρο και να θέλεις να κάνεις κάποια πιο ουσιαστική επαφή μαζί τους.
Έρωτας: Μια γνωριμία που μπορεί να μετατραπεί από φιλία σε ερωτικό δεσμό, θα λειτουργήσει πολύ αργά γιατί υπάρχει ανάγκη να κρατήσετε τα προσχήματα λόγω του σεβασμού που νιώθετε για το άλλο πρόσωπο. Ο Καρκίνος πάντως θα σε τροφοδοτήσει με μπόλικο συναίσθημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει τον πήχη ψηλά, αλλά βρίσκεσαι σε απομόνωση και θέλεις να δεις κάποια άτομα επιλεκτικά. Ίσως να έρθεις κόντρα με τις αξίες και τις επαναστατικές σου ιδέες, χρειάζεται όμως να ακούς και αυτούς που έχουν να σου πουν κάτι τελείως διαφορετικό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η φροντίδα των δικών σου ατόμων θα σε κάνει να ασχοληθείς πλήρως με αυτούς και κάπου να ξεχάσεις τις δικές σου ανάγκες. Μπορεί πάντως να ασχοληθείς με ομάδες και πολιτικά και κάποιοι φίλοι σου να σε ακολουθήσουν.
Έρωτας: Η προσωπική σου ζωή μπορεί να σου φαίνεται κάπως τυποποιημένη και ο λόγος είναι ότι αφού δεν παίρνεις αυτό που θέλεις. Μπορεί να στραφείς σε μια συμπεριφορά πιο απόμακρη αλλά τουλάχιστον αληθινή. Καλύτερα να έχεις τη σοβαρότητα και την απόσταση, παρά υπερβολικό συναίσθημα με δόσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλα τα κάνεις κάτω από μια διαδικασία πολύ τυπική και οργανωμένη. Και ραντεβού να πας, γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα πάς με χαρτιά και έτοιμες προτάσεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved