Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/5

Οι άνθρωποι είναι περισσότερο αυτό που κρύβουν παρά αυτό που δείχνουν.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις καταπιαστεί με την έρευνα και την μεταφυσική γνώση. Μπορεί κιόλας να κάνεις ψυχολογικές αναλύσεις για να βρεις κάποια άκρη μέσα σου. Πάντως ότι και να κάνεις θα είμαι μια σημαντική βοήθεια.
Έρωτας: Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να γίνει πιο δυνατή και ο λόγος είναι ότι δεν θα αρκεστείς σε μια ακόμα σεξουαλική επαφή αλλά θα θέλεις να μάθεις τα πάντα για να ελέγχεις τις καταστάσεις. Επίσης ο Ταύρος κινείται κάπως μυστικά στα δικά σου τα λημέρια αλλά φοβάται να αποκαλυφτεί για να μην γίνει ρεζίλι. Η Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει μια νέα εξτρίμ γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εκκρεμότητες οι οποίες δεν σε αφήνουν να χαρείς κάποιες όμορφες στιγμές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην χάνεις την βαθιά σου πίστη και τότε θα δεις ότι οι δυσκολίες θα σταματήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα θα οριοθετήσει κάποιες καταστάσεις και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα διεκδικήσεις αυτά που άλλες φορές δεν το έκανες. Το ότι θα βγουν στην επιφάνεια επιθυμίες που θα ταυτίζονται και με τις επιθυμίες των άλλων θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά τους.
Έρωτας: Έχεις μεγάλη ανησυχία μήπως και τελικά δεν τα βρεις με έναν Σκορπιό γιατί δεν μπορείς να απεξαρτηθείς τελείως από την επιρροή του. Το καλύτερο από όλα είναι να καταλάβεις ότι πρέπει να σχετίζεσαι με μεγαλύτερη ελευθερία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία μπορεί να προκύψουν από συνεργασίες ή από άτομα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να σε ακολουθήσουν. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς με τον τρόπο που θέλεις. Αν σου βγει ανταγωνισμός με ένα πρόσωπο που είσαι πολύ κοντά μέσα στην δουλειά μην φοβηθείς γιατί θα λήξει πολύ εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κλειστεί τον τελευταίο καιρό στον εαυτό σου και αυτό δεν σε βοηθάει να ξεφύγεις από κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Το ζητούμενο είναι να μην τα βλέπεις όλα μέσα από μια κλειστή οπτική γωνία.
Έρωτας: Η επαφή με Σκορπιό αρκετές φορές έχει κι ένα ελεγκτικό χαρακτήρα και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα τις προθέσεις του κι ίσως με τον τρόπο σου του κάνεις μια ανάκριση. Η σχέση επίσης με τον Τοξότη θα είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές και ο λόγος είναι ότι έχετε από κοινού κάποιες υποθέσεις που σας φέρνουν κοντά λόγω καλής επικοινωνίας και συνεννόησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι δυσκολίες σε πρακτικό επίπεδο είναι μια εντατική προπόνηση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε πολύ σημαντικές ευκαιρίες που σε καλούν να δράσεις. Ο Ερμής σου φέρνει ιδέες και εσύ πρέπει να τις υλοποιήσεις άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οι κεραίες σου είναι πολύ πιο ευαίσθητες από άλλες φορές για αυτό θα πιάσεις τις βαθιές αποχρώσεις κάποιων ατόμων που κάνετε παρέα αλλά καλό είναι να μην επηρεαστείς από άσχημες διαθέσεις γιατί θα χάσεις και το δικό σου το κέφι. Η δημιουργία ενός παιδιού είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα αλλά σε φοβίζει κιόλας.
Έρωτας: Έχεις μια βαθιά ανάγκη να ερωτευτείς και να βγάλεις στην επιφάνεια όλον τον αισθησιασμό σου. Μνήμες πολύ έντονες θα ξυπνήσουν με ένα πρόσωπο που μπορεί να σχετίζεται με το παρελθόν σου και ίσως να είναι Σκορπιός. Ένα άτομο που σε γυροφέρνει φιλικά μπορεί να σου κάνει ξαφνικά εξομολόγηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαι σε φάση που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο αλλά φοβάσαι να ρισκάρεις και ο λόγος είναι ότι κάποιες κακές συνήθειες δεν έχουν κοπεί. Άρα το σύστημα για να αλλάξει χρειάζεται να κάνεις περισσότερες τομές και πολύ δραστικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποιες αντιρρήσεις και πιθανόν να τις βγάλεις για ένα χώρο που σε απασχολεί έντονα. Πιθανόν να χρειαστεί να μετακομίσεις σε ένα άλλο σπίτι και επειδή θα είναι από ανάγκη δεν θα σου αρέσει και πάρα πολύ. Όμως αν έχεις γούστο θα τολμήσεις να κάνεις κάποιες όμορφες αλλαγές.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο ή Σκορπιό είναι πολύ έντονη και αισθησιακή για αυτό θα σε βάλει να βουτήξεις στα βαθιά και να γνωρίσεις καινούργιες συναισθηματικές εμπειρίες. Χρειάζεται να μην περάσεις στην αντιπαράθεση σε περίπτωση που έχεις κάποιες εντάσεις με έναν Υδροχόο. Αντίθετα με τον Ιχθύ θα έχεις μια πολύ πιο συναισθηματική επαφή και θα βρείτε τις χρυσές ισορροπίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κολλήματα τα οποία σε κάνουν να υποχωρήσεις και να μην βλέπεις με αισιοδοξία τα ανοίγματα που χρειάζεσαι να κάνεις. Υπομονή και θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Πάνω από όλα να μην χάσεις τη δύναμη της πίστης σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να συζητήσεις κάποια πράγματα που άλλες φορές θα τα έβλεπες σαν ταμπού ή κάποιοι θα τα χαρακτήριζαν μικρές κακίες εσύ όμως δεν το βλέπεις έτσι. Αντίθετα νομίζεις ότι ανοίγεις τα χαρτιά σου και δεν θα έχεις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που αρκετές φορές διαφωνείς. Ένα ταξίδι ή γνώσεις πάνω στην έρευνά σου θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.
Έρωτας: Η σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό είναι πολύ έντονη αρκεί να καταλάβεις τον ψυχισμό τους και να μην πηγαίνεις κόντρα γιατί μερικές φορές δεν κάνεις καθόλου υπομονή και η ανατροπή τον τελευταίο καιρό είναι δεδομένη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνεργάτες που είναι διατεθειμένοι να λειτουργήσουν πολύ προοδευτικά και πιθανόν να σου δημιουργήσουν άγχος γιατί μπορεί να μην είχες ετοιμαστεί για ανατροπές.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι είσαι σε στάσιμη κατάσταση για αυτό δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ιδέες ριζοσπαστικές οι οποίες πιθανόν να βγουν ξαφνικά. Νιώθεις ότι τα πόδια σου είναι σφηνωμένα στην γη και το σώμα σου θέλει δεν κάνεις σχεδόν τίποτε όμως θέματα ομορφιάς ή δικαιοσύνης θα σε ξεκολλήσουν.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο θα σε φέρει σε ένα μικρό αδιέξοδο γιατί από την μια ο ένας από εσάς θέλει να μην προχωρήσετε και να πηγαίνετε σιγά-σιγά κι ο άλλος βιάζεται. Καλό είναι να τα βρείτε για να μην υπάρχουν μεγάλες εντάσεις. Όσο πάντως ζηλεύεις θα έχεις περισσότερα προβλήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αναταράξεις γιατί μπορεί να περίμενες να εισπράξεις περισσότερα χρήματα και τελικά να διαπιστώσεις ότι θα πάρεις πολύ λιγότερα. Για αυτό πριν ξεκινήσεις να δεις τελικά πόσα θα πάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σε αναγκάσει να δεις και την άλλη πλευρά. Θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε προσωπικό επίπεδο για να καταλάβεις τι χρειάζονται και οι άλλοι γιατί μερικές φορές σου ξεφεύγει.
Έρωτας: Έχεις κάποιες ανησυχίες ή ανασφάλειες οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολο να τις διαχειριστείς, κυρίως αν σχετίζεσαι με Λιοντάρι. Μπορεί έχεις μια άσχημη συμπεριφορά και να τσακώνεσαι για άσχετους λόγους.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πάρει κάποια δάνεια τα οποία τα χρησιμοποίησες για να αγοράσεις ένα ακίνητο και σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι δεν θα τα καταφέρεις. Όμως αν έχεις ευελιξία θα βρεθείς και πάλι μπροστά στις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθεις μια αναστάτωση μέσα σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείς να την ελέγξεις γιατί έχεις την ικανότητα. Απλά μερικές φορές δεν κάνεις κέφι να είσαι μέσα σε όλα και πιθανόν να κλειστείς για να σκεφτείς σε βάθος. Μην το παρακάνεις γιατί δεν σου πηγαίνουν οι υπερβολές.
Έρωτας: Μπορεί να εμπιστεύεσαι ένα πρόσωπο που σου λέει ακριβώς τι θέλει αλλά να ερωτεύεσαι ένα άλλο που δεν σου εκδηλώνεται γιατί έχει το μυστήριο. Πιθανόν η κοινή συνεργασία με τον Ταύρο να σου δημιουργεί παθιασμένη διάθεση. Κράτα ένα μυστικό που σε απασχολεί για ένα μεγαλύτερο άτομο από εσένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ βρίσκεις χρήματα τα διαθέτεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις σε υποχρεώσεις που όλο και ξεφυτρώνουν. Προς το παρόν δεν είσαι σε φάση να δημιουργήσεις. Μάλλον προσπαθείς να διατηρήσεις μια κατάσταση όσο καλύτερα μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κάποια νέα γνωριμία ίσως να σου φαίνεται στην αρχή πολύ ουσιαστική και ενδιαφέρουσα αλλά καλό είναι να μην υπολογίζεις τι οφέλη κοινωνικά θα έχεις από αυτή γιατί στο τέλος θα χάσεις το κομμάτι της προσφοράς. Η πίεση που μπορεί να έχεις από ένα Σκορπιό ίσως να σε φοβίζει.
Έρωτας: Έχεις αμφιβολίες αν το πρόσωπο που είναι κοντά σου είναι για σένα ή για αυτά που πιθανόν έχει ονειρευτεί ότι θα πάρει. Αντί όμως να σκέφτεσαι έτσι δώσε εσύ τον καλύτερο σου εαυτό και στο τέλος το σύμπαν θα σε ανταμείψει. Η επαφή με τον Κριό είναι τόσο ξαφνική που μερικές φορές τρομάζεις που είναι τόσο γρήγορη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες όμως με την επέμβαση φίλων ή την στήριξη μιας ομάδας θα βρεθείς με κέρδος. Έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις ακόμα και από την δύσκολη συνεργασία με ένα Σκορπιό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το κόλλημα που μπορεί να έχει ένα φίλος σου και κυρίως αν βρίσκεται με κάποιο τρόπο μακριά σου δημιουργεί και εσένα ένα είδος εξάρτησης. Από την μια σου κάνει καλό και από την άλλη δεν βοηθάει καθόλου να υπάρχει ελεύθερη βούληση από την πλευρά σου. Ο έλεγχος των πραγμάτων συνήθως σε χαλάει για αυτό φρόντισε να αποφύγεις αυτές τις κινήσεις.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό όσο πάει γίνεται πιο έντονη αλλά συγχρόνως μπορεί να έχει μεγαλύτερο πόνο αν το διαχειριστείς με λάθος τρόπο. Το καλύτερο από όλα είναι να δημιουργήσεις ένα φιλικό περιβάλλον γιατί τα υπόλοιπα θα είναι ένα άσχημο λούκι για σένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις διάφορα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις ένταση και πίεση από πολλά προβλήματα που μπορεί να σε ενώνουν με το παρελθόν. Το καλό είναι ότι θα έχεις αισιοδοξία γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη διπλωματία και γνώση και αυτό θα σε σπρώξει σε μια νέα αρχή.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όλα σε ωθούν να βιώσεις μια καινούργια εμπειρία η οποία θα σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί θα μπορέσεις να διαπραγματεύεσαι το οτιδήποτε που παλιά σου δημιουργούσε άγχος με μεγάλη άνεση. Το να ορίζεις εσύ πόσο πρέπει να ρισκάρεις σε απελευθερώνει πολύ περισσότερο.
Έρωτας: Έχεις μπει στα βαθιά και κολυμπάς σε άγνωστα νερά αφού δεν μπορείς να ξεχωρίσεις σε ποια κατάσταση θα πρέπει να πεις «ναι» και σε ποια «όχι». Για αυτό καλύτερα να έχεις μια καθαρότητα στην καρδιά σου και να μην μπλέκεσαι σε υποθέσεις που μπορεί να υπάρχει και συμφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να ρισκάρεις πάνω σε μια αγορά ακινήτου ή μια συνεργασία και μπορεί να μπλοφάρεις. Δεν θα ανοίξεις τα χαρτιά σου ακόμα και σε άτομα που παλιά εμπιστευόσουν γιατί αναλύεις καλύτερα τις αντιδράσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει μέσω λογικής. Το Λιοντάρι πάντως είναι πολύ κοντά σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved