Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/5

Οι άνθρωποι θα ξεχάσουν τι ακριβώς έκανες και είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πως τους έκανες να αισθάνονται.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σου βγαίνει ένα βαθύ κομμάτι το οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο να το αξιοποιήσεις ή να το διαχειριστείς. Οι φόβοι σου μπορεί να είναι τροχοπέδη σε κάποια νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις.
Έρωτας: Η επαφή με τον Ταύρο ή Σκορπιό σε βάζει στην πρίζα και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις τις απαιτήσεις τους οι οποίες μερικές φορές είναι βουβές ή περίεργες. Εδώ καλύτερα να μιλήσει η σιωπή γιατί τα πολλά λόγια δεν θα βοηθήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να καταλάβεις τις ανασφάλειές σου και να γλυτώσεις από αυτές. Είναι πάντως σωτήριο να καταλάβεις τι χρειάζεται να κάνεις για να μην βρεθείς σε θέση δυσχερή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η προνοητική σου στάση μερικές φορές δεν σε αφήνει να κινηθείς με ελευθερία και πιθανόν να νιώθεις δέσμευση ή φόβο για ρίσκο. Οι υποθέσεις των άλλων σε κάνουν ακόμα περισσότερο να νιώθεις ευθύνη στους ώμους σου.
Έρωτας: Έχεις αρκετές ανασφάλειες ξαφνικά και δεν καταλαβαίνεις με ποιο τρόπο βγήκαν στην επιφάνεια. Το ζητούμενο είναι να μην τις κρατήσεις για πολύ καιρό γιατί θα χαλάσεις κάτι καλό που έχεις δημιουργήσει. Με το μόνο πρόσωπο που θα ταυτιστείς περισσότερο είναι ο Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ενστάσεις αλλά δεν θα μπορέσεις να τις βγάλεις και προτιμάς να κινηθείς στο παρασκήνιο γιατί φοβάσαι μήπως εκτεθείς περισσότερο. Πάντως όσο κρατάς πάνω σου άχρηστα κομμάτια που δεν τα θέλεις τόσο ευάλωτος/η γίνεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μια βαθιά ανησυχία σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Το ότι θέλεις να κρατήσεις ανωνυμία ή μυστικότητα απέναντι σε αυτό που έχεις αναλάβει δεν είναι και πολύ άσχημο γιατί και αυτό σε εκφράζει.
Έρωτας: Η υποκειμενικότητα δεν θα βοηθήσει στο να κρατήσεις ύφος ανάλαφρο και πολύ διπλωματικό για αυτό καλύτερα για να μην βαρύνεις την ατμόσφαιρα και δείχνεις μαυρίλα. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες περισσότερο απελευθερωμένες κινήσεις. Η επαφή με Σκορπιό σίγουρα θα είναι πολύ έντονη αλλά δύσκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δεσμεύσεις που σε υποχρεώνουν να κάνεις ακόμα και κάποιες χάρες σε άτομα που χρωστάς κάτι από το παρελθόν. Μην αφήνεις την αρνητική ενέργεια ή την σκέψη να σε παρασύρει. Αντίθετα κάνε υπομονή και όλα θα περάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις βαλθεί να ανακαλύψεις πως θα καλύψεις ανασφάλειες που μπορεί να φαίνονται σαν εξάρτηση ή σαν κάτι που δεν σε βοηθάει να ξεκολλήσεις από μια κατάσταση του παρελθόντος. Η μνησικακία σε κάποιες οικογενειακές καταστάσεις δεν βοηθάει και πάρα πολύ.
Έρωτας: Το ότι έχεις έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που δεν σου αφήνει και πολύ μεγάλα περιθώρια να εκδηλωθείς, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Η σχέση με Λιοντάρι ή Αιγόκερω δεν είναι και πολύ εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές έχεις μια συνέπεια που σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες επαφές και συντονισμό απέναντι σε θέματα που φαίνονται άλυτα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις την δυνατότητα να το λύσεις. Όσο λειτουργείς με απλότητα τόσο καλύτερα θα γίνονται οι δουλειές σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μια βαριά ατμόσφαιρα η οποία σε επηρεάζει και δεν μπορείς να συμπεριφερθείς ανάλαφρα. Το μόνο που κάνεις είναι να ασχολείσαι με μνήμες νοσταλγικές και πιθανόν να βγάλεις από τα ντουλάπια παλιά αντικείμενα και φωτογραφίες που σε ενώνουν με το παρελθόν σου.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Σκορπιό σε βάζει να βουτήξεις βαθιά και να κάνεις κάποιες σκέψεις οι οποίες πιθανόν να σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα. Ίσως βγάλεις στην επιφάνεια κάποιες επιθυμίες που άλλες φορές να σου φαίνονται παράλογες.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επαφή με το ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου θα σου αλλάξει κάποια δεδομένα και πιθανόν να σου βγάλει κάποια ανασφάλεια ή θυμό στην επιφάνεια. Αν έχεις ξεκάθαρο μυαλό θα δεις ότι δεν θα παρασυρθείς σε καταστάσεις που θα σε γυρίσουν πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις να ασχοληθείς με πολλά θέματα τα οποία πιθανόν να σε οδηγήσουν σε σκέψεις αρνητικές αλλά θα καταφέρεις να τα βάλεις σε μια τάξη γιατί με κάποιο τρόπο βγαίνει η δύναμή σου. Οι συζητήσεις που θα κάνεις πιθανόν να έχουν και ένα είδος έρευνας για να βρεις την αλήθεια.
Έρωτας: Ένας Σκορπιός θα σε παρακινήσει να κάνεις πράγματα πολύ πιο ουσιαστικά με στόχο να τα βρείτε καλύτερα. Μην αφήνεις κάποιες σκέψεις του παρελθόντος να σου αλλάζουν τα συναισθήματα γιατί θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι πιο προχωρημένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να δεις καθαρά ότι χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη επικοινωνία και γνώσεις γιατί ο τρόπος που θα μιλήσεις θα σου δώσει μια σπρωξιά να κάνεις κάτι παραπάνω. Για αυτό θα πάρεις μια βοήθεια από ένα άτομο της οικογένειάς σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις και πιθανόν να σε αγχώνει και να σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο κι ίσως να τα ψειρίζεις όλα παραπάνω. Η πιθανότητα να ανταλλάξεις κάποιες ουσιαστικές κουβέντες με ένα πρόσωπο θα σε βοηθήσει να δεις και από μια άλλη πλευρά όλες σου τις επιθυμίες και τα ζητήματά σου.
Έρωτας: Να προσέξεις κάπως την ζήλεια σου γιατί πιθανόν να παραλογίζεσαι και να φέρεις τα πάνω κάτω. Η ανασφάλεια που σου δημιουργεί ένας Ταύρος θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάς να εξασφαλίσεις κάποια δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο και μπορεί να έχεις απαιτήσεις που ούτε καν τις φανταζόσουν. Επειδή έχεις κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να ζητήσεις ένα δάνειο για να ανταπεξέλθεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είσαι σε φάση πολύ δημιουργική και δεν θα αποτρέψεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να βγουν και να σε κάνουν να αναζητήσεις κάτι πιο ουσιαστικό για σένα. Η σκέψη ότι μπορεί να προσφέρεις και σε άλλα πρόσωπα σου αρέσει γιατί με αυτόν τον τρόπο εκτονώνεσαι, αρκεί να μην κινείσαι συμφεροντολογικά.
Έρωτας: Έχεις αποφασίσει να στηρίξεις την σχέση σου και να κάνεις ό, τι μπορείς αλλά φρόντισε, ώστε να έχεις τον έλεγχο σε οικονομικό επίπεδο χωρίς να δημιουργήσεις εξάρτηση γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προτάσεις από άτομα για συνεργασία και υποστήριξη από το περιβάλλον σου. Δεν πρέπει να εκλαμβάνεις σαν εμπόδια τα πράγματα που δεν μπορείς να ολοκληρώσεις. Καλύτερα να τα βλέπεις σαν πρόκληση σε αυτό που θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η δυνατότητα να κάνεις κάποια πράγματα θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε μια πολύ ισορροπημένη απόφαση. Η σχέση με την τέχνη θα σου κάνει καλό, όπως επίσης η επαφή με την μουσική θα σε συνδέσει με ένα κομμάτι του εαυτού σου που σου αρέσει πάρα πολύ.
Έρωτας: Έχεις να πάρεις μια σημαντική απόφαση που αφορά στην συνεργασία σου με κάποια άτομα. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι μπορεί να έχεις επίμονη ανάγκη να δημιουργήσεις μια σχέση ιδανική και συντροφική. Στο χέρι σου είναι πάντως.
Καριέρα & Οικονομικά: Ένας Ζυγός θα σου δώσει χρήματα που σου είχε υποσχεθεί. Το να ολοκληρώσεις ένα έργο και συγχρόνως να βρεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο θα σε δικαιώσει πλήρως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να διατηρήσεις μια στάση χαμηλών τόνων και αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο διπλωματική κίνηση η οποία θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση που σε ανησυχεί.
Έρωτας: Έχεις πολλά θέματα που σε απασχολούν αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις χώρο στον άλλον ώστε να αποφευχθούν οι συγκρούσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ημέρες που οι τόνοι κρατούνται χαμηλοί και δεν έχεις καμία όρεξη να φέρεις αντιρρήσεις γιατί μάλλον νιώθεις κούραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να θέλεις να έχεις μια ήσυχη ημέρα αλλά τελικά μπορεί να μην τα καταφέρεις γιατί θα υπάρξουν κομμάτια του παρελθόντος που θα υποχρεωθείς να τα αποδεχτείς γιατί εσύ τα προκαλείς.
Έρωτας: Όσο συμβιβάζεσαι τόσο θα μαζεύεις απωθημένα που δεν εκφράζεις για να μην υπάρχουν εντάσεις. Η σχέση με Σκορπιό δεν είναι εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα υποχωρήσεις γιατί φοβάσαι την διαφορετικότητα αλλά και την αποτυχία κι αυτό πιθανόν να σε απομονώνει. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι οι ξαφνικές αποφάσεις που μπορεί να παρθούν..

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια μικρή αναβάθμιση αλλά η λεπτομέρεια που δεν θεωρείς ότι έχει σημασία είναι αυτή που θα καθορίσει τα πράματα περισσότερο από ό, τι νομίζεις.
Έρωτας: Χρειάζεται να εμβαθύνεις για να πιάσεις όλη την γκάμα του άτομου που είσαι μαζί για να καταλάβει ότι έχεις συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσαρμογή σε μια νέα κατάσταση μπορεί να σε αναγκάσει να δεχτείς και κάτι πολύ παλιό με το οποίο δεν συμφωνείς αλλά είναι το αναγκαίο. Διαφορετικά θα χρειαστεί να το πιάσεις από την αρχή.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved