Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/4

Όσο πιο μακρύ είναι το αδιέξοδο τόσο πιο πολύ μοιάζει με δρόμο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η σχέση σου με τις υλικές αξίες μερικές φορές δεν είναι και τόσο καλή γιατί σου αρέσει ο πειραματισμός και για αυτό δεν παραμένεις εύκολα σε μια θέση. Όμως τώρα εκ των πραγμάτων θα πιαστείς από κάπου που αναγκαστικά θα πρέπει να το τελειώσεις. Το θέμα με την δίαιτα θα επανέλθει στο τραπέζι και μάλλον θα την ξεκινήσεις άμεσα.
Έρωτας: Πιθανόν να έχεις μια εσωτερική αναστάτωση και να μην μπορείς να κουμαντάρεις εύκολα τον τρόπο που επικοινωνείς με το άλλο πρόσωπο. Ίσως να υπάρχει μια απόσταση μεταξύ σας η οποία χαλάει κατά κάποιο τρόπο την σχέση σας. Με τον Ζυγό και Σκορπιό ίσως χρειάζεται να κάνεις μια υπέρβαση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αντιξοότητες οι οποίες σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Όμως από εκεί που δεν το περίμενες ένα τηλεφώνημα θα γίνει ξαφνικά και θα σε κινητοποιήσει άμεσα. Κάποια παλιά χρέη μπορεί να ξαναβγούν στην επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μια στάση πολύ απόλυτη απέναντι σε όλα τα θέματα που σου έχουν παρουσιαστεί. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου ίσως νιώσεις ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει γιατί δεν έχεις την απαιτούμενη διάθεση.
Έρωτας: Η υπευθυνότητα και τα «πρέπει» νιώθεις ότι μερικές φορές δεν σε αφήνουν να κάνεις κάτι που σε εκφράζει περισσότερο. Μπορεί να βλέπεις ότι κάτι δεν σου δίνεται αυτή την στιγμή λόγω των συνθηκών και δε σου αρέσει. Κυρίως το Λιοντάρι και ο Υδροχόος μπορεί να είναι τα πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται όπως πρέπει. Από την άλλη ο Ιχθύς κάνει πολλές κινήσεις αλλά μπορεί να μην θέλεις να τις δεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πάρα πολλές ανατροπές οι οποίες όμως σε οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση και σημείο. Για αυτό να μην απογοητεύεσαι και πάνω από όλα να μην σκέφτεσαι συνέχεια το μέλλον και τι θα γίνει γιατί αυτό σε κάνει να αναστέλλεις την δράση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θέλεις να απέχεις από όλους τους τομείς. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σε υποχρεώνει να κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι φανερές και να λειτουργήσεις κάτω από το τραπέζι.
Έρωτας: Έχεις ένα κρυφό έρωτα που μπορεί να είναι Σκορπιός και μεγαλύτερο πρόσωπο. Αυτό δεν σε εμποδίζει να μην το σκέφτεσαι και να κάνεις όνειρα να είστε μαζί. Όμως κατά κάποιο τρόπο υπάρχουν εμπόδια. Από την άλλη ο Καρκίνος και Αιγόκερως έχουν απελευθερωθεί περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν θέλεις να φανερωθείς σε κάποιους αντιπάλους γιατί αν το κάνεις, θα χαθεί η ιδέα που έχεις κατά νου και μπορεί να χαλάσουν όλα. Ζητάς την στήριξη από έναν Αιγόκερω αλλά ίσως να μην είναι και πολύ εύκολη από την πλευρά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κατά νου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν την σίγουρη φιλιά ενός ατόμου γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να πέρασες καταστάσεις που δεν θα είναι και τόσο καλές για σένα. Η ευαισθησία σου σίγουρα δεν βοηθάει γιατί υπάρχουν εσωτερικές παρεμβολές στο πως βλέπεις τα πράγματα. Η κοινωνικότητα πάντως σου κάνει καλό.
Έρωτας: Μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο με ένα πολύ πιο μεγάλο και ώριμο πρόσωπο από το παρελθόν που ξαναγυρνά ή ένα Σκορπιό. Στο χέρι σου είναι να ξεπεράσεις τις αμφιβολίες, τον θυμό και να προχωρήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάπως έχουν στρώσει τα πράγματα και ο λόγος είναι ότι σταθεροποιείται κάτι που ήταν στον κενό. Χρειάζεται να σεβαστείς και να μην αγνοήσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια συνολική στασιμότητα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα δεις ότι κάτι υπάρχει που σε εμποδίζει και μπορεί να είναι ή στο μυαλό σου από εσωτερικά μπλοκαρίσματα ή ένα ηλικιωμένο πρόσωπο που συνέχεια δημιουργεί άθελά του προβλήματα.
Έρωτας: Κρατάς πολλές αποστάσεις είτε από έλλειψη διάθεσης είτε από ένα εσωτερικό διάλογο που έχεις κάνει και πιστεύεις ότι μπορεί ακόμα και να μην αγαπιέσαι. Αυτό το ξέρεις βέβαια ότι δεν υφίσταται αλλά η ευαισθησία σου έχει αυξηθεί, κυρίως αν σχετίζεσαι με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που παίρνεις φόρα, ξαφνικά βλέπεις τα αρνητικά μιας κατάστασης και δεν σηκώνεις το κεφάλι σου. Όταν νιώθεις έτσι καλύτερα να μην επηρεάζεσαι. Δυσκολίες υπάρχουν πολλές αρκεί να μην το βάλεις κάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πειστεί ότι θα κάνεις κάτι που θα σου βγει σε καλό. Το ότι θέλεις να βγάλεις από μέσα σου κάποια απωθημένα τα οποία σε ενοχλούν δεν πρέπει να σε φοβίζει. Ό, τι κάνεις είναι για το καλό σου.
Έρωτας: Το ότι σε τραβάει ένας Σκορπιός είναι δεδομένο. Δεν σου έχει δώσει ακόμα στίγμα όμως σε γυροφέρνει αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί τώρα γίνεται η γνωριμία και θέλει χρόνο. Από την άλλη ο Κριός που φαίνεται μερικές φορές αλλόκοτος πιθανόν να σε βγάλει από λούκια ετών.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να αναβαθμιστείς και να μπεις σε μια τάξη που μόνο εσύ μπορεί να έχεις. Αυτό σε βοηθάει να ξεχάσεις και ένα κομμάτι από το παρελθόν που το κουβαλάς σαν εμπειρία που δεν χρειάζεται να το φοβάσαι αλλά να το χρησιμοποιήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σίγουρα σκέφτεσαι διαφορετικά από άλλες φορές γιατί αναγκάζεσαι να δεις ένα κομμάτι της ζωής σου από άλλη σκοπιά. Οι ανάγκες σου μπορεί να είναι διαφορετικές και να τις κουκουλώνεις γιατί δεν αντέχεις να κάνεις αυτό που πρέπει.
Έρωτας: Ταύρος, Καρκίνος και Αιγόκερως σε έχουν κατακλύσει αλλά δεν παίρνεις κάτι το πολύ θετικό για να δεις αν ταιριάζεις και είσαι συνέχεια σε σκέψη. Πάντως αν έχεις ξεκινήσει τώρα μια νέα σχέση χρειάζεται να δέσει με την πραγματική ζωή. Αν όμως έχεις χωρίσει βλέπεις μια αλήθεια που ίσως να σου διέφευγε γιατί η σχέση σου προσέφερε πράγματα που δεν τα είχες αναγνωρίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες γιατί θα χρειαστείς να γεφυρώσεις πολλές συνεργασίες, άτομα, πιθανόν και διαφορετικό αντικείμενο για να φτάσεις στο ποθούμενο αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η έκλειψη που έγινε εχτές στον άξονά σου σίγουρα θα συνεχίσει να σε επηρεάζει και να σου βγάζει στην επιφάνεια είτε ανασφάλειες είτε μνήμες που δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς. Σίγουρα κάποια στενά άτομα που έχεις δίπλα σου μπορεί να σου δημιουργούν ένα περιβάλλον που δεν είναι και πολύ ευχάριστο.
Έρωτας: Έχεις μια ιδιαίτερη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σου που δεν σε βοηθάει να λειτουργήσεις φυσιολογικά με το άλλο πρόσωπο γιατί μπορεί να σου βγαίνει ανασφάλεια ή ζήλεια κυρίως να είσαι εσύ το μεγαλύτερο. Όλα όμως χρειάζονται σε μια σχέση για να γίνει ουσιαστική, χωρίς υπερβολές και απόλυτες εξαρτήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να θέλεις να κάνεις περισσότερα πράγματα κι ενώ είχες πάρει φόρα κάτι να σε σταμάτησε και δεν μπορείς να τα αποτελειώσεις. Αν δεν κάνεις κάτι δραστικό θα εξαρτάσαι περισσότερο από την γνώμη και τις κινήσεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Πιέζεσαι να τελειώσεις κάποιες υποθέσεις και να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες που τις είχες αφήσει μισές.
Έρωτας: Μπορεί να ξανασυναντήσεις κάτι από το παρελθόν ή να το ξανασκεφτείς για λίγο. Ταύρος, Ζυγός και Σκορπιός είναι στην πρώτη γραμμή για σένα. Φρόντισε με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να αφιερωθείς όπως χρειάζεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να διατηρήσεις αυτό που έχεις γιατί υπάρχουν κάποια θέματα, κυρίως από ένα ακίνητο ή μια κληρονομιά που σε απασχολούν. Θα δεις ότι με σύνεση και σωστή διαχείριση θα τα αντιμετωπίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια ευκαιρία να διατυπώσεις κάποιες νέες θεωρίες και να τις φέρεις στα μέτρα σου, χωρίς να είναι κάτι δύσκολο ή εξεζητημένο. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και θα διαπιστώσεις ότι θα γίνει κάτι που εδώ και καιρό το θέλεις και θα αποδεσμευτείς.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και θα το κάνεις γιατί θα νιώθεις ότι έχεις μια εύνοια που σε κάνει να μην φοβάσαι και να είσαι ασφαλής. Για αυτό θα φλερτάρεις αβίαστα και πολύ πιο εύκολα από παλιά. Ο Σκορπιός ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από φίλος.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορείς να εισπράξεις σήμερα χρήματα και να έχεις γενικά κάποιες καλύτερες ευκαιρίες, αρκεί να τις βάλεις σε προγραμματισμό και να είναι αποτέλεσμα ώριμης απόφασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι σε σταματάει και έχεις ενοχές ή ένα αίσθημα υπερβολικής ωριμότητας, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες τις οποίες όμως χρειάζεται να κοιτάξεις πιο βαθιά για να εντοπίσεις εκτός από το εξωτερικό πρόβλημα και το εσωτερικό.
Έρωτας: Έχεις πάρει θέση άμυνας και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Για αυτό η σχέση με ένα Σκορπιό απαιτεί ωριμότητα και πάνω από όλα οικονομική ανεξαρτησία. Επίσης να παραμείνεις παρατηρητής σε συναισθηματικές αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν από την πλευρά ενός πιο ώριμου προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αναβολές σε θέματα μιας δουλειάς ή έλλειψη πόρων για να κινηθείς όπως θέλεις. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δημιουργίες θα δεις ότι θα έχεις έμπνευση αλλά χρειάζεσαι μεγαλύτερη ευελιξία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η σταθερή άποψη σε όλους τους τομείς θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να κινηθείς σε πιο σταθερό έδαφος. Η γνώμη σου μετράει περισσότερο αυτή την στιγμή για αυτό θα εισακουστείς από κάποια άτομα που μπορεί να έχετε και συγγενική σχέση.
Έρωτας: Έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει άμεσα, πιθανόν όμως να μην ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου. Αυτό πιθανόν δεν είναι πολύ εύκολο για σένα αλλά ίσως να απαιτείται για να υπάρχουν ισορροπίες. Ο Σκορπιός θα σου δώσει αυτό που θέλεις αλλά με ένα τρόπο πολύ ώριμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια πορεία που δεν μπορείς να ανατρέψεις και τελικά σου βγαίνει σε καλό. Το ζητούμενο είναι να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς οπότε δεν θα έχεις μεγάλες ανατροπές. Πιθανόν να πάρεις κάποια χρήματα που ίσως δεν περίμενες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved