Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/4

Υπάρχουν δυο τρόποι για να λάμπεις: Είτε να αντανακλάς στο φώς, είτε να το δημιουργείς.

Καλή Ανάσταση!!!!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κάνει διάφορα ανοίγματα και ίσως το παρακάνεις τουλάχιστον σήμερα αλλά μπορεί να το έχεις ανάγκη γιατί έχεις περάσει διάφορα αυτές τις ημέρες. Αυτό που θα σου μείνει είναι να μην σταματήσεις ποτέ να αγωνίζεσαι και να πιστεύεις στην αλήθεια. Το εξωτερικό πιθανόν να σου τραβήξει το ενδιαφέρον.
Έρωτας: Υπάρχει μέσα σου ένα αυθόρμητο και αληθινό στοιχείο το οποίο πιθανόν να σου δώσει την άνεση να διαχειριστείς κάποια προβλήματα που υπάρχουν συνεχώς από την κακή συνεννόηση και πιθανόν τις μεγάλες αλήθειες που μπορεί να ξεφουρνίζεις στο άτομο που είσαι μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ελπίδες ότι θα γυρίσει ο τροχός και περιμένεις στην γωνία. Κυρίως μια υπόθεση με το εξωτερικό που την έχεις αποκλείσει θα δεις ότι κάτι πάει να γίνει από εκεί που δεν το περιμένεις, αρκεί να το κυνηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η ανάπτυξη είναι ένα στοιχείο που σε κάνει και δοκιμάζεις τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου. Η ανυπαρξία είναι αυτό που φοβάσαι αλλά αν την δουλέψεις μέσα σου θα διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Η προσευχή και η πίστη σου δίνει την νότα του αόρατου κόσμου και της αέναης εξέλιξης.
Έρωτας: Σκέφτεσαι συνέχεια ένα άτομο το οποίο μπορεί να είναι και πολύ μακριά σου και με κάποιο τρόπο δεν έχεις εύκολη πρόσβαση. Και μόνο η σκέψη του σου δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία και ένα πάθος ανεξέλεγκτο. Καλύτερα όσο μπορείς να δουλέψεις με το αληθινό κομμάτι της καρδιάς σου για να γνωρίσεις την αλήθεια σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μεγάλη διάθεση για αυτό κινείσαι με γρήγορη ταχύτητα. Μερικές φορές σου είναι δύσκολο να δίνεις γιατί αποχωρίζεσαι κατά κάποιο τρόπο την ασφάλειά σου. Αυτό είναι που σε οδηγεί μερικές φορές σε φόβο και αδιέξοδα. Αν όμως θέλεις να τα ξεπεράσεις θα χρειαστεί να κάνεις και ένα άλμα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις την πρόκληση μέσα σου και κάνεις μικρές αλλαγές οι οποίες μέχρι τώρα δεν σου ήταν και τόσο εύκολες. Αν συνεχίσεις να ξεπερνάς τα όριά σου θα σου δοθούν μεγαλύτερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Το συναίσθημα πάντως είναι πολύ δυνατό και θα σε επηρεάσει άμεσα χωρίς να το καταλάβεις.
Έρωτας: Έχεις ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας κι εκφράζεσαι πιο εύκολα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είναι βέβαια Ιχθύς έχεις μια δυσκολία στο να καταλάβει ο ένας τον άλλον γιατί άλλα μπορεί να λες εσύ και άλλα να αντιλαμβάνεται το άλλο άτομο. Φρόντισε να τσεκάρεις τις συνομιλίες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια αναστάτωση και είσαι σε υπερδιέγερση αλλά με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις κάποιες κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να ξεφύγεις από τα προβλήματα του παρελθόντος. Η συγκέντρωση και η προσευχή μπορεί να σε κάνουν να ξεκολλήσεις πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη αντοχή και αισιοδοξία και προς το παρόν αποφεύγεις να ανακατευτείς με πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να σε ενοχλούν ή να σου μπαίνουν στο μάτι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις την ενέργειά σου όσο μπορείς πιο καθαρή και αυτό θα σου δώσει την δύναμη και την αντοχή που θέλεις.
Έρωτας: Η εμπιστοσύνη σου βγαίνει πιο αυθόρμητα και μέσα από αυτήν καταφέρνεις να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες μέσα στην σχέση σου. Επειδή υπάρχουν τάσεις για προσωπική βελτίωση καλό θα είναι να μιλήσεις περισσότερο με έναν Δίδυμο ή Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις διάφορες σκέψεις για το τι θέλεις και ίσως να απομακρυνθείς από την πραγματικότητά σου. Το ζητούμενο είναι να κρατηθείς και να βάλεις την λογική να δουλέψει και κυρίως το θεϊκό σου χάρισμα που είναι το μεγάλο σου ένστικτο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Σήμερα μπορεί να δεις με άλλο μάτι κάποια προβλήματα που έχεις και κυρίως αν κρατήσεις την καλή σου διάθεση θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να ανταπεξέλθει σε διάφορες πρακτικές υποθέσεις που σε τραβάνε από το πρωί. Η ευλάβεια που θα κρατήσεις σε όλο το τελετουργικό της Ανάστασης θα σου δώσει μια εσωτερική δύναμη.
Έρωτας: Ξέρεις μέσα σου ότι έχεις ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, άσχετα αν δεν γίνεται με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Ίσως να νιώθεις ότι κανένας δεν μπορεί εύκολα να σε προσεγγίσει και τουλάχιστον για σήμερα το έχεις αποδεχτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια γενναιόδωρη διάθεση και προσφέροντας δώρα θα νιώσεις καλύτερα και θα εκφράσεις την προσωπικότητά σου με τον βασιλικό τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις. Ίσως μέσα σε όλο αυτό το κλίμα να βοηθήσεις και κάποια άτομα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το μέτρο που χρειάζεσαι για να έχεις ανθεκτικότητα και να περνάς καλά δεν θα το έχεις γιατί σίγουρα θα ξεπεράσεις τα όρια σου, κάνοντας υπερβολές. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό αλλά μετά ίσως νιώθεις κούραση και δεν μπορείς να συμμετέχεις στην νυχτερινή υποχρέωση. Εκτός αν κρατήσεις την αισιοδοξία σου σε υψηλό επίπεδο και ξεσηκώσεις και το σώμα σου να σε ακολουθήσει.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αμφιβολίες τις οποίες τις καλύπτεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Ίσως να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Το καλό είναι όμως ότι δεν θέλεις να δημιουργήσεις καβγάδες και σίγουρα θα έχεις πιο καθαρό πνεύμα για κάθε είδους δυσκολία, οπότε δεν θα επαναλάβεις συμπεριφορές που ενοχλούν όλους.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις δουλειά με παροχή υπηρεσιών θα δεις ότι μπορεί να κερδίσεις αρκετά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα έχει κούραση. Το σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε υπάρχει θα το αντιμετωπίσεις με ανοικτά αυτιά οπότε θα σε βοηθήσει και να το ξεπεράσεις πολύ γρήγορα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η ευεξία σου θα βοηθήσει στο να διαχειριστείς τα πολλά καλέσματα που έχεις με κέφι και καλή αίσθηση χιούμορ και επικοινωνίας. Μην αφήνεις κάποιες οικογενειακές υποθέσεις να σε τυραννούν γιατί στο χέρι σου είναι να πατήσεις τον διακόπτη και να κάνεις το κλικ της αποφόρτισης.
Έρωτας: Έχεις στην διάθεσή σου όλα τα χαρτιά ανοικτά και κυρίως γιατί θα το κάνει ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην εμπιστευόσουν τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό θα είναι η πιο σημαντική εξέλιξη στην σχέση σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις το δικαίωμα να διεκδικήσεις κάποια πράγματα που φοβάσαι γιατί πιστεύεις ότι δεν έχεις τις δυνάμεις. Όμως αν κάνεις μια συζήτηση με ένα άτομο που έχεις στον νου σου θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα όπως νομίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η ερμηνεία που μερικές φορές δίνεις στα εξωτερικά γεγονότα πιθανόν να μην είναι και τόσο σωστή γιατί φοράς γυαλιά με παραμορφωτικούς φακούς. Όμως μερικές φορές το τζάμι καθαρίζει και βλέπεις την αλήθεια. Είναι η ευκαιρία σου και μαζί με το Άγιο Φως θα φωτιστείς και εσύ με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Το σύμπαν μερικές φορές βοηθάει τους τολμηρούς και αυτό το διάστημα έχεις και τόλμη και θάρρος να βάλεις εκεί που χρειάζεται το μαχαίρι και να κόψεις το νήμα που σε δεσμεύει. Ο Δίδυμος είναι ένα πρόσωπο που σου φέρνει αμηχανία αλλά μπορεί, αν εμβαθύνει, να τα βρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις περίεργα γιατί δεν μπορείς να αψηφήσεις κάποιες ιδιότητες δικές σου που τις πιο πολλές φορές από έλλειψη τόλμης δεν τις υπολογίζεις. Τώρα όμως μπορεί να σκεφτείς ακόμα και το ρίσκο. Άφησε να δεις πως θα εξελιχτούν τα πράγματα και μετά πράττεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ευκολία από την πλευρά σου οπότε θα διαχειριστείς με μεγαλύτερη απλότητα όλα τα προβλήματά σου και αυτό θα βοηθήσει παντού. Η δυναμικές και οι πρωτοβουλίες δεν θα λείψουν γι' αυτό φρόντισε για το καλύτερο.
Έρωτας: Έχεις ανοιχτεί πάρα πολύ και στην φάση αυτή μπορεί να έχεις μια μεγαλύτερη γενναιοδωρία. Ίσως υπόσχεσαι πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς. Τουλάχιστον ζήσε την στιγμή και μην επεκτείνεσαι σε πολλούς όρκους και προσφορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μέσα σου την αίσθηση ότι μπορεί να σου έρθουν πολλά χρήματα και ίσως από αυτό ορμήσεις να ξοδέψεις και την τελευταία σου δεκάρα. Καλό είναι αυτό για να νιώθεις ελευθερία αλλά χρειάζεται και το συμμάζεμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πιθανόν να αναλάβεις πράγματα τα οποία ίσως να είναι κάπως υπερβολικά για τις δικές σου δυνάμεις και να φορτωθείς αρκετά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζυγίσεις όλες σου τις υποθέσεις για να μην τις παρατήσεις μετά. Να σκέφτεσαι και τις σωματικές σου αντοχές.
Έρωτας: Υπάρχει μια κρυφή σχέση που μπορεί να σε απασχολεί περισσότερο από άλλες φορές. Το να έρθεις κοντά είναι μάλλον δύσκολο γιατί μπορεί μόνο από την πλευρά σου να υπάρχει η σκέψη η οποία σε παιδεύει αλλά σε κρατάει σε φόρμα. Φρόντισε τουλάχιστον να έχεις μια γλυκιά σκέψη για το πρόσωπο που είσαι μαζί γιατί αυτό θα βοηθήσει στην μεταξύ σας κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλο αυτό τον καιρό ήσουν σε φάση πίεσης, οπότε φρόντισε να ξεκουράσεις το σώμα σου και να έχεις μια πιο θετική αντίδραση απέναντι σε κάποιες καταστάσεις που σίγουρα είναι πολύ ανταγωνιστικές για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις υπολογίσει σωστά και για αυτό θα έχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει. Κυρίως η θετική πλευρά της ζωής θα τονιστεί ή τουλάχιστον θα φροντίσει το σύμπαν να σου δείξει αυτή την δυνατότητα.
Έρωτας: Έχεις φιλική στάση και αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις μια σχέση με το σπαθί σου η οποία θα σε αλλάξει προς το καλύτερο γιατί θα πάρεις από αυτή την επαφή γνώση. Η επαφή με Παρθένο γίνεται πολύ πιο εύκολα γιατί υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια θετικά νέα τα οποία θα σε βοηθήσουν να παράγεις καλύτερο έργο με μεγαλύτερο θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Φρόντισε να έχεις σταθερότητα αποφάσεων.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η παιδικότητα που έχεις σαν άτομο είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που έχεις να αντιμετωπίσεις. Η διατήρηση μιας κατάστασης μερικές φορές είναι δύσκολη και για αυτό θα χρειαστείς να βάλεις και εσύ ένα λιθαράκι για να τα καταφέρεις. Ένα κοινωνικό θέμα μπορεί να σε αναβαθμίσει.
Έρωτας: Μην αντιστέκεσαι σε θέματα που δεν μπορείς να λύσεις. Καλύτερα είναι να μπορείς να ελίσσεσαι με τον τρόπο σου και να κρατήσεις την ηρεμία σου σε όλα τα επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις το πρόσωπο που θέλεις να είναι κοντά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα νεύρα δεν ωφελούν αλλά μερικές φορές ίσως σε βοηθούν στο να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες που δεν είναι εύκολες με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε πάντως να μην χαλάσεις πολλά χρήματα γιατί πιθανόν να κάνεις υπερβολές.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved