Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/4

O μεγαλύτερος κίνδυνος στη ζωή είναι ότι ίσως παίρνεις υπερβολικές προφυλάξεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να κάνεις μια βουτιά μέσα σου και να ερευνήσεις κάποια ψυχολογικά σου τα οποία είναι βαθιά κρυμμένα και δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις στην επιφάνεια. Ίσως είναι από τις λίγες φορές που δεν ανοίγεσαι πάρα πολύ. Η στήριξη που θα έχεις από πρόσωπα θα σου δώσει την ώθηση που θέλεις και κυρίως αν ασχολείσαι με την πολιτική ή παρεμφερή θέματα.
Έρωτας: Έχεις κάποιες υποψίες για το πρόσωπο που είσαι μαζί γι' αυτό θα κάνεις κινήσεις που θα φανούν κάπως άκυρες για τον χαρακτήρα σου και δεν θα φερθείς και πολύ αυθόρμητα όπως άλλες φορές. Από την άλλη η επαφή με Ζυγό πονάει γιατί βρίσκεστε στα ξεκαθαρίσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επαφή με Σκορπιό σε κάνει να σκέφτεσαι και να υπολογίζεις περισσότερα τα χρήματα και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την ύλη. Από μια πλευρά όμως θα σου κάνει καλό γιατί θα καταλάβεις με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις μια συνεργασία και να κερδίσεις χρήματα πολύ πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποιες εντάσεις και ίσως βάλεις τα όρια σου σε πρόσωπα που δεν τα έχεις βρει μαζί τους. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να σοβαρέψεις ξαφνικά και να λειτουργήσεις με ένα πολύ ώριμο τρόπο οπότε δεν θα σου ταιριάζει η ελαφρότητα και οι ρηχές καταστάσεις.
Έρωτας: Ο Σκορπιός μπορεί να σου βγάλει στην επιφάνεια ένα πολύ βαθύ σου πρόσωπο και πιθανόν το θέμα που σε απασχολεί να λυθεί. Αν την άλλη ο Ιχθύς σε γεμίζει με συναίσθημα που είναι καλό για την ασφάλεια σου. Ένα ωριμότερο άτομο μπορεί να μπει στην ζωή σου και να σου ανατρέψει κάποιες καταστάσεις γιατί μερικές φορές ψάχνεις αυτό που έχει έντονη προσωπικότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή προσπαθείς πάρα πολύ και δημιουργείς με ένα δικό σου τρόπο κάποιες καινούργιες πραγματικότητες, θα καταλάβεις από ένστικτο ότι θα κερδίσεις χρήματα εφόσον είσαι στο σωστό δρόμο, αν βέβαια βάλεις και εσύ το χεράκι σου και κάνεις συνεργασίες χωρίς εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες οι οποίες δεν σε βοηθούν να βγάλεις δημιουργικότητα και κυρίως να έχεις καλή επαφή και επικοινωνία γιατί τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι κάπως βαριά. Για αυτό φρόντισε να παρατηρείς τις αντιδράσεις σου και να μην παρασύρεσαι από αυτές γιατί δημιουργείς πολλές αποστάσεις.
Έρωτας: Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σε προβληματίσει και κυρίως αν είναι Σκορπιός. Αν νιώθεις ότι πρέπει να βάλεις αποστάσεις θα είναι καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις ότι ωριμάζεις. Το μυστικό που θέλεις να κρατήσεις για μια σχέση πιθανόν να σε βαραίνει αλλά δεν θέλεις να το μοιραστείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να μπεις πιο βαθιά στην διαδικασία του χρήματος και να κάνεις πράξεις τις θεωρίες σου. Ίσως αυτό να σε βοηθήσει να προχωρήσεις κάποια σχέδιά σου που τα κρατάς και δεν τα αφήνεις να αναπτυχθούν γιατί βλέπεις δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις με τον τρόπο σου δείξει τα βαθιά σου συναισθήματα και αυτό σίγουρα σε κάνει να έχεις μια ξεχωριστή θέση στους γύρω σου. Όταν εκφράζεις την διαίσθησή σου σε βοηθάει να κινείσαι με την εσωτερική σου αίσθηση και γλυτώνεις τις κακοτοπιές των άλλων.
Έρωτας: Ίσως η διαίσθησή σου σε κάνει να καταλαβαίνεις με ποια σχέση έχεις εξάρτηση και τι είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις για να σταματήσεις όλες τις λάθος καταστάσεις. Τουλάχιστον αν το καταλάβεις μπορείς τελικά κάτι να αλλάξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις μερικές φορές ότι για να κάνεις κάτι θα πρέπει να έχεις συμφέρον αλλιώς δεν κάνεις τίποτε γιατί πιστεύεις ότι πέφτεις θύμα των περιστάσεων.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μια βαθιά αντιπαλότητα που αν την συνεχίσεις μπορεί να είναι και για σένα καταστροφική. Η δικαιοσύνη απαιτεί να έχεις σεβασμό στις ρίζες σου αλλά χωρίς να θυσιάζεις την δική σου ζωή γιατί έχεις τάση αυτή την περίοδο να λυπάσαι και θα κινηθείς ενάντια στο συμφέρον σου.
Έρωτας: Ο Σκορπιός και ο Ιχθύς είναι άτομα που με τον τρόπο τους σε καταφέρνουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις πέσει στον έρωτά τους, χωρίς όμως αυτό να σου δίνει περιθώρια να ελιχθείς. Για αυτό θα καταφέρεις να εξελιχτείς γιατί θα αντιμετωπίσεις συνθήκες που έχουν να κάνουν με την ελεύθερη βούληση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εμπόδια που αν τα λύσεις με γρηγοράδα και δεν τα αφήσεις να λιμνάσουν θα βγεις από δύσκολες καταστάσεις. Τελικά όλα λύνονται με την καλή πρόθεση που διαθέτει ο καθένας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις ότι με τον τρόπο σου θα βάλεις ένα λιθαράκι για κάτι πολύ πιο καινούργιο το οποίο θα σε οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια. Η σύνδεση του παλιού με το νέο θα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό από ό, τι έκανες μέχρι σήμερα.
Έρωτας: Ο Κριός με τα τερτίπια του σε πιέζει να κάνεις αυτό που θέλει αυτός. Αν αντισταθείς και παραμείνεις στις δικές σου αρχές θα ξεπεράσεις πολλά εμπόδια. Από την άλλη ο Σκορπιός αν επιστρέψει θα είναι για σένα ιδανικό ταίρι, αρκεί να μην του φυλάς πράγματα που υπάρχουν βαθιά μέσα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να κερδίσεις για αυτό χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη εγγύτητα με τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Καλό είναι να είσαι ευγνώμων απέναντι στην θεία δύναμη ακόμα και για τα μικρά που κερδίζεις γιατί μερικές φορές χάνεις την επαφή της που σε βοηθάει και σε καθοδηγεί.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η φυσική σου κατάσταση είναι πολύ δυνατή αλλά ίσως θελήσεις να δημιουργήσεις ένα πιο γραμμωμένο σώμα για να σου αρέσει ο εαυτός σου, αρκεί να μην το παρατραβήξεις. Έχεις πάντως μεγάλη υπομονή σε κάποια θέματα που σε έχουν ενοχλήσει και περιμένεις στην γωνία για να σου δοθούν λύσεις και εξηγήσεις από φίλους ή μια ομάδα που σου προκαλούν αυτά τα συναισθήματα.
Έρωτας: Πιθανόν να έχεις ένα βουβό θυμό αλλά το καλύτερο θα ήταν, αντί να κρατάς μούτρα και αποστάσεις για κάτι που σε ενοχλεί πολύ, να το μοιραστείς. Ο Ταύρος μπορεί να έχει ξεκόψει από σένα γιατί υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία σου μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες τις οποίες από τώρα πρέπει να τις βάλεις σε κάποια όρια γιατί δεν σε αφήνουν να ενεργήσεις με τον τρόπο που χρειάζεται για να ξεπεράσεις όλα τα αρνητικά και τα εμπόδια. Για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δράσεις και να μην αφήσεις τα πράγματα σε μια στασιμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική δύναμη η οποία σε βοηθάει να ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες και να μην κολλάς σε κάθε πρόβλημα που σου συμβαίνει. Για σένα το μυστικό είναι να αφήσεις πίσω κάποιους προβληματισμούς και τον έλεγχο των άλλων. Μόνο τότε θα νιώσεις χαρά και ευεξία.
Έρωτας: Έχεις μια εσωτερική σιγουριά η οποία σε κάνει να κινείσαι με άνεση. Το ότι μπορεί να σου αρέσει ένα άτομο που έχει μαζί σου κοινά σημεία επαφής και επικοινωνίας δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι του δίνεις ή σου δίνει το πράσινο φως για να συνεχίσεις μαζί του. Ίσως να χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Κυρίως το Λιοντάρι έχει κάποιες αποστάσεις λόγω του φόβου της απόρριψης.
Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα οτιδήποτε δεν κινείται σε στεναχωρεί αλλά αν εσύ πάρεις απόφαση να δεις το πρόβλημα κατάματα και το αντιμετωπίσεις χωρίς φόβο και πάθος, θα δεις γρήγορα μεγάλες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις κάνεις μια εσωτερική στροφή και περισσότερο ψάχνεις να βρεις τον εαυτό σου μέσα από αναφορές του παρελθόντος παρά συμμετέχεις σε βόλτες και καφέδες γιατί έχεις την επιθυμία για πιο συναισθηματικές καταστάσεις κι όχι πρακτικές και ρεαλιστικές.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο είναι κάπως παγωμένη γιατί υπάρχουν κάποιες ηθικές σκοπιμότητες που σε κρατάνε σε απόσταση. Μην αφήνεις κάποια οικονομικά θέματα να σε καπελώσουν γιατί μπορεί να σου χαλάσουν το κέφι και να την πληρώσει ένα αγαπημένο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει κάτι που σε έχει μπλοκάρει και χρειάζεσαι ιδιαίτερες συνθήκες για να δουλέψεις πάνω σε αυτές. Το καλό είναι ότι έχεις καλές δημόσιες σχέσεις και αυτό είναι το δυνατό σου χαρτί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προχωράς μπροστά αλλά θέλεις οπωσδήποτε να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μην αφήνεις κάποια παλιά μπερδέματα να σου χαλάνε την διάθεση γιατί χρειάζεται να έχεις ηρεμία και ησυχία αυτές τις ημέρες για να ξεκουραστείς και να μπορέσεις να μαζέψεις όλα τα κομμάτια σου που είναι από εδώ και από εκεί.
Έρωτας: Η επαφή με ένα πολύ σοβαρό η ώριμο άτομο που μπορεί να είναι μεγαλύτερο από σένα θα σου δώσει το στίγμα του αλλά θα είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ αχνό και θα πρέπει εσύ να το καταλάβεις με το ένστικτό σου. Ένα φιλικό ζευγάρι θα μεσολαβήσει για αυτή την γνωριμία. Ο Σκορπιός θα είναι ένα πρόσωπο που θα παίξει κάποιο ρόλο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έκανες σοβαρές προσπάθειες τώρα βλέπεις ότι υπάρχει μια στασιμότητα η οποία όμως είναι υπέρ σου. Για αυτό χρησιμοποίησε λύσεις που μόνο εσύ ξέρεις για να φέρεις ισορροπίες με τους συνεργάτες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Σε προβληματίζουν πολλά θέματα τα οποία ίσως να είναι κάπως βαριά για τον δικό σου τον ψυχισμό. Όμως μην αφήνεις κανέναν να σε παρασύρει στα δικά του σχέδια. Κράτησε την δύναμή σου και κυρίως την ψυχραιμία σου και θα ωριμάσεις πολύ περισσότερο.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό που μπορεί να είναι μεγαλύτερο πρόσωπο πιθανόν να σε προβληματίζει γιατί έχει διαφορετικές αντιδράσεις από σένα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πατήσεις πόδι σε μια κατάσταση που βλέπεις ότι δεν σε εκφράζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια παλιά τεφτέρια μπορεί να ανοίξουν και να ξαναβγούν στην επιφάνεια δυσκολίες που σε αγχώνουν αλλά σε κάνουν να βγαίνεις έξω από τα όρια σου ή τα κλείνεις και δεν ρισκάρεις καθόλου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η εμπιστοσύνη που χρειάζεται να δείξεις σε ένα πρόσωπο πιθανόν να σε βάζει να ψάξεις πιο βαθιά γιατί τίποτε δεν κάνεις στον αέρα ή χωρίς να έχεις αποδείξεις. Το καλό είναι ότι θα προσπαθήσεις να έχεις ποιοτική επαφή με κάποια άτομα που έχουν γνώση ή έχεις σεβασμό σε αυτά.
Έρωτας: Η συμπάθεια που νιώθεις για ένα άτομο μπορεί να σε σπρώξει να κάνεις δηλώσεις πάθους αλλά και υπευθυνότητας και ίσως να δείξεις ότι θέλεις να προχωρήσεις περισσότερο μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις υπολογίσει ότι μπορείς να βασίζεσαι σε κάποια πρόσωπα που κάνουν για σένα μια ιδιαίτερη έρευνα που έχεις ανάγκη για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Πρόσεχε πάντως τα νεύρα σου γιατί μπορεί να διαλύσεις μια σοβαρή συνεργασία.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved