Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/4

Η μοναδική γοητεία του παρελθόντος είναι ότι είναι παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες και κυρίως καχυποψία ότι μερικά άτομα μπορεί να μην σου λένε την αλήθεια. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πράγματα τα οποία μπορεί να είναι ανύπαρκτα. Καλύτερα να ερευνήσεις, αν αυτό που νομίζεις είναι αλήθεια ή ψέματα.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό είναι σχέση που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά ο άλλος σε έχει αποδεχτεί ή σε δοκιμάζει ακόμα και μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης η πιθανή αλλαγή με έναν Παρθένο θα σε προβληματίσει χωρίς να έχεις πάρει όμως αποφάσεις τι μέλλει γενέσθαι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αρκετές σκοτούρες στο κεφάλι σου κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι σε άτομα που έχουν να κάνουν με εξουσία, κυρίως απέναντί σου. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί από την πλευρά ενός συνεργάτη μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν για λίγο αλλά τελικά θα καλυφθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προχωράς με βήμα γοργό και συγχρόνως επιλύεις κάποια θέματα με πολύ αγάπη και ευγένεια απέναντι στους γύρω σου. Αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα μαζέψεις άτομα που σε συμπαθούν και θα κάνουν τα πάντα για να σε ευχαριστήσουν.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Σκορπιό σίγουρα θα βγάλει ένα βαθύ πάθος αλλά κυρίως αυτοκαταστροφικό. Αν κινείσαι σε γρήγορους ρυθμούς, φρόντισε να χαμηλώσουν γιατί τώρα είναι όλα πιο ήρεμα και εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή υπάρχει προσοχή στις κινήσεις που κάνεις και θέλεις να προστατεύεις τα συμφέροντά σου, σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιδράσεις από συνεργάτες στα σημεία που έχετε διαφορές. Μην ενοχληθείς απλά δήλωσε την θέση σου χωρίς να τσακωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Όσο προχωράνε οι ημέρες τόσο χρειάζεται να αναβαθμιστείς και να εξελιχτείς γιατί πηγαίνοντας προς το τέλος αυτής της εβδομάδας μπορεί να λάβεις την σωστή πληροφορία, αρκεί να το έχεις σαν στόχο. Η ψυχική σου εξέλιξη πάντως είναι αναγκαία για να μπορείς να επιβιώσεις σε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν γύρω σου.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην ερωτική σου ζωή. Εδώ χρειάζεσαι να ξεχωρίσεις την εξάρτηση που μπορεί να υπάρχει είτε από διάφορα πράγματα που έχεις τάξει στο άτομο που είστε μαζί είτε σε οικονομικό επίπεδο αν έχετε κοινό ταμείο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο έχεις αφοσίωση σε ένα στόχο αλλά μπορείς συγχρόνως και τον μεταβάλλεις βάσει των συνθηκών τόσο πιο εύκολα θα ξεκολλήσεις από κάποιες δυσκολίες που έχεις με την συνύπαρξη κάποιων συνεργατών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Παρ' όλο που υπάρχουν εντάσεις εσύ έχεις την διάθεση να χαλαρώσεις και να δώσεις αγάπη. Για αυτό μην αφήσεις τις δυσκολίες να σε παρασύρουν. Έχεις την δύναμη της προσήλωσης και της προσευχής αν θέλεις να γίνουν αλλαγές και θα έχεις ό, τι ζητήσεις αρκεί να το κάνεις με την καρδιά σου. Ένα πιθανόν ταξίδι με φίλους αλλά και άτομα από την οικογένειά σου θα σου κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Η πιθανότητα να σου βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που προς το παρόν τα είχες κρύψει είναι μεγάλη αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι η συγχώρεση και η λύτρωση από το παρελθόν που σε έχει πονέσει με ένα πιο πνευματικό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ευκαιρίες να πάρεις χρήματα και αυτό θα σου δώσει το προβάδισμα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα ευνοηθείς περισσότερο από τις άλλες φορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει ένα κόλλημα που μπορεί να μην σε βοηθάει να προχωράς μπροστά. Η εξέλιξη σου πάντως θα συνδυαστεί με το να ξεπεράσεις συνειδητά κάποιες δυσκολίες, κυρίως υποθέσεις που αφορούν στο πατρικό σου σπίτι που δε σε αφήνουν να ξελαφρώσεις γιατί υπάρχει κάτι που σε πιέζει συνέχεια. Με αγάπη όμως αν το αντιμετωπίσεις και θα ξεπεράσεις τα προβλήματα.
Έρωτας: Η επαφή με Ιχθύ θα σε βοηθήσει να είσαι όσο περισσότερο μπορείς σε ηρεμία και να βρεθούν λύσεις από εκεί που δεν το περίμενες. Επίσης ο Σκορπιός μπορεί να σε βαραίνει σε ένα πολύ προσωπικό επίπεδο, όπως ξέρει να το κάνει. Ίσως τώρα να υπάρχει προσπάθεια ηρεμίας και ανοχής κυρίως από την πλευρά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες διαφορές με άτομα ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με το παρελθόν. Όσο περνάει ο καιρός μπορεί να λύνονται με καλύτερο τρόπο ή εσύ να σταματήσεις να αγχώνεσαι τόσο πολύ γιατί κάπου βαθιά μέσα σου έχεις χαλαρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το να μιλάς με υπονοούμενα πιθανόν δεν είναι και τόσο καλό γιατί τα απωθημένα που έχεις σίγουρα δεν θα σου φύγουν. Αντίθετα θα σε ενοχλούν όλο και περισσότερο αν δεν τα αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια. Αναζήτησε την αλήθεια για να μην υπάρχουν μελλοντικά εμπόδια.
Έρωτας: Η προσωπική σου ζωή μερικές φορές δεν έχει και πολλές εντάσεις και ίσως να βαριέσαι να γυρνάς στα ίδια και στα ίδια. Όμως αν αποφασίσεις να έχεις τόλμη και ρίσκο τελικά θα έχεις μια καλύτερη επαφή με έναν Κριό ή Υδροχόο. Ο Καρκίνος ή ο Σκορπιός θα σου δημιουργήσουν ένταση και πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ένα εσωτερικό δίλημμα αν πρέπει να συνεχίσεις με κάποιους συνεργάτες ή όχι. Άφησε τελικά να σε οδηγήσουν οι καταστάσεις γιατί πιθανόν να βγάλεις πολύ πρώιμα συμπεράσματα. Μερικές φορές πάντως χρειάζεσαι να χρησιμοποιείς την εμπειρία σου χωρίς να φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η πρόληψη μιας κατάστασης θα σου φέρει πιο εύκολα αποτελέσματα και ο λόγος είναι ότι θα έχεις αυτογνωσία τι ακριβώς θέλεις και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσεις. Το ενδιαφέρον για αγορές που σχετίζονται με ένα κομμάτι βαθύ και παθιασμένο πιθανόν να σου αλλάξει την ψυχολογία.
Έρωτας: Μην αφήνεις την ζήλεια να σε καταλάβει γιατί θα χαθεί το παιχνίδι που για αυτό έχεις αγωνιστεί πάρα πολύ. Αν σχετίζεσαι με Υδροχόο πιθανόν να σε χωρίζει η δυσπιστία και η πιθανή δυσκαμψία που δείχνεις για κάποια δικά του προβλήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχεις ανησυχία και ανασφάλεια με ποιο τρόπο θα εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου για αυτό θα κάνεις οικονομία και θα αγοράσεις πολύ λιγότερα πράγματα από παλιά. Μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί μπορεί να σκέφτεσαι με ένα υπερβολικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η εμφάνισή σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις γιατί θα είναι πολύ μαγνητική και θα σε βοηθήσει, πάνω από όλα προσωπικά, για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.
Έρωτας: Ενώ αναζητάς τον ρομαντικό έρωτα, φοβάσαι να ανοιχτείς για να μην καταλάβουν κάτι ιδιαίτερο για σένα και για αυτό όλη αυτή την περίοδο έχεις σεμνή και διακριτική παρουσία. Πάντως οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις θα έχεις ένα πρόσωπο πάντα να σε ακολουθεί και να σε υποστηρίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Σε ενδιαφέρουν άμεσα κάποιες συνεργασίες οι οποίες θα παρατηρήσεις ότι από εκεί που υπήρχε άρνηση να ξεπεραστούν τα άμεσα προβλήματα λόγω ιδιαίτερων ιδεών, τώρα γίνονται πιο γρήγορες συνειδητοποιήσεις γι' αυτό δεν θα μείνετε να παλεύετε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η πίεση όλων των ημερών σου δημιούργησε την ανάγκη να ξεφύγεις από την σκληρή καθημερινότητα και πιθανόν να ξεκουραστείς για λίγο. Το ζητούμενο είναι να αποφύγεις τα πολλά λόγια και την στεναχώρια που μπορεί να αφορά στο παρελθόν. Καλύτερα άφησέ τα όλα πίσω και φρόντισε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς θετικά.
Έρωτας: Επειδή μερικές φορές δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο όλων των καταστάσεων, θα ήταν καλύτερο να αφήσεις τα ηνία και να χαλαρώσεις. Η εμπιστοσύνη είναι το καλύτερο που χρειάζεται να δείξεις για να μην έχεις προστριβές αλλά και αρνητικές σκέψεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Άφησε για λίγο την φαντασία σου να δουλέψει και κάνε κάποιες θετικές σκέψεις γιατί στο χέρι σου είναι να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Η φιλοσοφία σου πιθανόν να έρθει σε σύγκρουση με ένα άτομο που με τον τρόπο του σου δείχνει ότι δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του και κάνει μυστικές κινήσεις. Αυτό δεν σου αρέσει γιατί νομίζεις ότι λειτουργεί πισώπλατα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει έντονο συναίσθημα και πιθανόν το πάθος σου για ζωή να σου δώσει την ένταση που έχεις ανάγκη. Δε σημαίνει ότι θα παρατήσεις όλα τα άλλα γιατί έχεις ανάγκη μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι συζητήσεις με αιχμές ίσως να μην σε εκφράζουν πάρα πολύ. Αλλά τουλάχιστον σε βγάζουν από κάποια αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ κάποιων φίλων σου.
Έρωτας: Η πιθανή αμφιβολία που έχει δημιουργηθεί για ένα πρόσωπο σίγουρα θα αλλάξει την διάθεσή σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις γύρω από εσένα ένα τείχος προστασίας γιατί κάθε λίγο και λιγάκι μπορεί να σου δημιουργούνται αμφιβολίες με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Οι τρέχουσες συνθήκες δεν βοηθάνε και πρέπει εσύ να τις αλλάξεις με τον τρόπο σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις τον χρόνο, να κάνεις κάποιες επαφές για καλύτερες δημόσιες σχέσεις που θα σου δημιουργήσουν μεγαλύτερο άνοιγμα σε γνωριμίες κι αυτό θα βοηθήσει γιατί θα προσπαθήσεις να στεριώσεις όσο περισσότερο μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια θέματα συναισθηματικής φύσεως που πιθανόν να σε εμποδίζουν να περάσεις καλά. Αν είσαι εσωτερικά έτοιμος/η να ξεπεράσεις τα εμπόδια, τότε όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Στο χέρι σου είναι.
Έρωτας: Ο Σκορπιός θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του και αυτή την φορά δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρια να κάνει λάθη γιατί έχεις αλλάξει εσύ, οπότε οι απαιτήσεις του θα μειωθούν και θα σε υπολογίσει πολύ περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει στασιμότητα όμως δεν ισχύει. Ακόμα κι αν φαίνεται κάτι σε απραξία, δεν παραμένει ποτέ ίδιο γιατί οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν. Τα χρέη που μπορεί να προέρχονται από ένα ακίνητο ή από κάποιες κινήσεις που έχουν να κάνουν με την εφορία θα σου δημιουργήσουν άγχος.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια νέα πραγματικότητα η οποία σε ανυψώνει σε επίπεδο και σαν ποιότητα ατόμου γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να προχωρήσεις μπροστά.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο ή Σκορπιό δεν είναι εύκολη αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια σπίθα επικοινωνίας την οποία αν την καλλιεργήσετε θα δείτε ότι θα σας κάνει καλό. Η επαφή με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ σε βοηθάει να αποδώσεις το συναίσθημά σου με τον καλύτερο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες οι οποίες όσο περνάει ο χρόνος κάπως αποδυναμώνονται γιατί οι φόβοι σου δεν σε κυριεύουν μόνιμα αφού όλο και κάτι γίνεται και εφησυχάζεις. Αν είσαι μαζί με έναν Σκορπιό θα δεις ότι θα έχεις μια καλή συνεργασία μαζί του.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved