Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/4

Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μην θέλεις να σηκωθείς είναι ολέθριο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν έχεις και πολλές αντοχές και μπορεί να κάνεις το μπαμ και να σε ακούσουν όλοι γύρω σου. Κυρίως οι στενές σου σχέσεις θα περάσουν δια πυρός και δια σιδήρου παρόλο που χρειάζεται να κρατήσεις ισορροπίες και αποστάσεις. Είναι όμως δύσκολο γιατί τα μέτωπα και οι παρέες είναι πολλές.
Έρωτας: Μην σταματάς να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί τώρα κρίνονται όλα και κυρίως μια σχέση που έχει πάρει οριακές αποστάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να συγχωρήσεις ή να χαμηλώσεις τους τόνους. Μαγική συνταγή δεν υπάρχει, αρκεί και εσύ να έχεις σιγουριά για τα αισθήματά σου γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια αμφιβολία.
Καριέρα & Οικονομικά: Παίζεις σε πολλά ταμπλό γιατί η επιβίωση είναι απαιτητική αλλά θα τα καταφέρεις αρκεί να έχεις κατά νου να μην δειλιάζεις όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις χαλαρώσει επιφανειακά αλλά μέσα σου το καζάνι βράζει και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να χαμηλώσεις την φωτιά. Όλα γίνονται υπόγεια και εσύ ίσως να μην μπορείς να το διαχειριστείς για αυτό κράτησε όσο μπορείς την λογική σου.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να σε έχει ξετρελάνει κυρίως Κριός, Ζυγός ή Τοξότης αλλά να φοβάσαι να το παραδεχτείς γιατί δεν έχεις τα μέσα ή την δύναμη να το επιβάλλεις προς τα έξω. Οι συνθήκες δεν σε αφήνουν. Από την άλλη ο Ιχθύς είναι η ήρεμη δύναμη δίπλα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αφυπνιστεί και δεν μπορείς να λειτουργήσει πολύ στατικά. Γιατί έχεις καταλάβει ότι μερικές φορές χρειάζονται και οι ανανεώσεις. Το ζητούμενο είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να κάνεις αυτό που θέλεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είσαι στα πολύ καλά σου γιατί ενσωματώνεσαι εύκολα σε οτιδήποτε σου κάνει καλό. Αυτό είναι ένα δείγμα ότι όταν θέλεις, όλα μπορούν να γίνουν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Η εμπλοκή σου με έναν άλλον Δίδυμο θα είναι πολύ περίεργη αλλά τουλάχιστον θα έχετε καλύτερη επικοινωνία γιατί θα μιλάτε στην ίδια πολύπλοκη γλώσσα. Επειδή γενικά στον αέρα υπάρχει κάτι καλό αυτή την περίοδο θα δεις ότι μπορεί να σου έρθει από παρέα ένα πρόσωπο που θα σου πηγαίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ευκολία του να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις που άλλες φορές δεν μπορούσες θα σε βοηθήσει να τελειώσεις μια δουλειά πολύ δύσκολη και ίσως να πάρεις και κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις αναβολές, δυσκολίες και κάποιες ανατροπές τις οποίες αν αγχωθείς δεν θα είναι και πολύ εύκολο να τις αντιμετωπίσεις. Για αυτό χρειάζεσαι να σηκώσεις τα μανίκια και να έχεις άνοιγμα με όλους και με όλα για να μπορείς να επιβιώσεις.
Έρωτας: Η ερωτική σου ζωή έχει κάπως χαλάσει γιατί δεν ευνοούν οι συνθήκες να γίνει κάτι πολύ καλό και να διατηρηθεί. Όμως υπάρχουν τρόποι διαφυγής και μπορείς και ανταποκριθείς με το συναίσθημά σου σε ό, τι σε απασχολεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Από την δική σου πλευρά μερικές φορές υπάρχει μια αντιπαλότητα την οποία όμως πιστεύεις ότι την προκαλούν οι άλλοι. Παρατήρησε περισσότερο το συναίσθημά σου και υποχώρησε όσο μπορείς για να αποφύγεις τις δυσκολίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη άνεση κινήσεων και μπορείς να επικοινωνείς με όλους σου τους φίλους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ανέχεσαι και τα πάντα από αυτούς. Έχεις αποφασίσει μέσα σου να διατηρήσεις σε καλό επίπεδο την εικόνα σου.
Έρωτας: Η προβολή όλων σου των επιθυμιών μπορεί να γίνει ξαφνικά και απότομα και να πέσουν πάνω σου όσοι σε έχουν ξεχάσει ή έχουν φύγει από κοντά σου. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει συνωστισμός, αρκεί να το επιθυμείς και εσύ και να μην σε πιάσουν οι ντροπές ή η βαρεμάρα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεσαι συνέχεια αλλά το καλό είναι ότι δεν αγωνιάς όπως παλιά γιατί υπάρχει συγχρονισμός σε πολλά πράγματα που θέλεις να κάνεις. Απλά μην περιμένεις να γίνουν όλα ακριβώς όπως τα θέλεις γιατί δεν θα γίνουν ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η συμπεριφορά ενός προσώπου που θέλεις να διατηρήσεις φιλικές σχέσεις μαζί του μερικές φορές είναι αλλοπρόσαλλη και τη μια θέλεις να του μιλάς αλλά την άλλη φοβάσαι ότι μπορεί να σου κάνει κακό ή να σε υπονομεύει. Όμως ήρθε η εποχή που θα βγουν πολλά στην φόρα. Πάντως η αυτογνωσία θα σε βοηθήσει αυτή την εποχή πάρα πολύ.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό είναι τόσο συγκλονιστική που δεν σου αφήνει περιθώριο να πεις όχι. Δεν είναι όμως εύκολη η προσέγγιση γιατί έχετε διαφορές στον χαρακτήρα σας. Τη ζήλεια που θα νιώσεις για ένα πρόσωπο μπορεί να μην την δείξεις αλλά θα είναι ένα συναίσθημα βασανιστικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις βάλει κάποιες προϋποθέσεις οι οποίες σε αναγκάζουν να μην κάνεις υποχωρήσεις και αυτό είναι και το σωστό ειδικά όταν διαπραγματεύεσαι τις αξίες σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια αναστάτωση αλλά τουλάχιστον έχεις την όρεξη να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις την ανησυχία που νιώθεις.
Έρωτας: Αντιμετωπίζεις όλα τα θέματα που προκύπτουν με ένα μεγάλο δυναμισμό και αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις τα μηνύματά σου με τον δικό σου τρόπο. Η ξαφνική απόφαση με ένα Κριό μπορεί να σε φοβίσει στην αρχή αλλά τελικά θα δεις ότι όλα γίνονται για ένα λόγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις να κάνεις με πολλούς συνεργάτες και για αυτό κάνεις κινήσεις που στην ουσία σε αποδεσμεύουν από την καταπίεση. Με αυτόν τον τρόπο θα δράσεις πιο απελευθερωμένα γιατί θα είσαι ο εαυτός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η γιατί μπορεί να νιώθεις κούραση ή να θέλεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Κάποια μυστικά που μπορεί να βγουν στον αέρα και θα αφορούν στις απόψεις κάποιων άλλων ατόμων για σένα ίσως κάπου τα περίμενες και δε θα σε νοιάζουν πολύ.
Έρωτας: Επειδή έχεις αναπτύξει μια προσωπικότητα πολύ πιο δυναμική αυτόν τον καιρό σιγά - σιγά κόβεις τις εξαρτήσεις ακόμα και από τον πιο μεγάλο έρωτα και τους βάζεις όλους στην θέση τους. Σήμερα μπορεί να μιλήσεις στα κρυφά με ένα πρόσωπο που έχεις να τα πεις μαζί του εδώ και καιρό. Σίγουρα θα σε ανεβάσει αλλά δεν θα σε πείσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι αντιδράσεις σου σε κάποια θέματα που αφορούν συνεργασίες πιθανόν να είναι πολύ ισορροπημένες και να έχεις δεχτεί με στωικότητα ότι μπορεί να μην είσαι το πρώτο βιολί γιατί νιώθεις από μέσα σου ότι είναι περίοδος προετοιμασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη και στην πορεία θα περάσεις καλά γιατί θα έχεις επαφές με φίλους και θα διασκεδάσεις.
Έρωτας: Η ανταμοιβή από ένα πρόσωπο θα είναι αρκετά μεγάλη και θα ξελαφρώσεις από τα άγχη των προηγούμενων ημερών. Ο Ζυγός σου δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα γιατί σε πηγαίνει από την άλλη ο Ταύρος είναι εκεί και περιμένει την δική σου κίνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια περιθώρια κέρδους για αυτό μην φοβάσαι να τα ζητήσεις γιατί σου ανήκουν. Απλά ο τρόπος σου χρειάζεται να είναι πολύ ευγενικός γιατί μερικές φορές τα λες έξω από τα δόντια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Με συνοπτικές διαδικασίες θα εξελίξεις μια κατάσταση η οποία μερικές φορές σε πιέζει και σε βγάζει έξω από τα δικά σου δεδομένα. Χωρίς πολλά-πολλά βρες την κατάλληλη συμπεριφορά και δράσε για το καλό σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες ανησυχίες γιατί γίνεται ένας μικρός χαμός γύρω σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δεύτερου, θα υπάρχει μια κατάσταση πολύ ρευστή η οποία θα σε πιέζει αρκετά. Κράτησε την ψυχραιμία σου και κάτι να γίνει, άστο να προσπεράσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να κινήσεις τα νήματα πιο δυναμικά και να βάλεις τα δικά σου όρια. Μέσα στον χαμό που γίνεται εσύ αναγκαστικά θα παίξεις παιχνίδι πολλών ταχυτήτων για αυτό θα κοιτάξεις να κινηθείς σε τι σε συμφέρει περισσότερο. Η ισορροπία και η συμμαχία είναι το υπόλοιπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις καλύτερες προοπτικές οι οποίες σε βάζουν και πάλι στο παιχνίδι της επικοινωνίας. Η φαντασία σου πάντως σου κάνει καλό και σε βοηθάει στη δημιουργικότητα που πρέπει να έχεις για να ξεχωρίσεις εκεί που θέλεις.
Έρωτας: Υπάρχει η ανταπόκριση από ένα πρόσωπο έτσι στα ξαφνικά και κυρίως από έναν Παρθένο που θέλει να είσαι μαζί του αλλά εσύ γενικά φοβάσαι να προχωρήσεις γιατί νιώθεις ότι μπορεί να μην ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας. Από την άλλη ο Καρκίνος και ο Σκορπιός έχουν καλύτερη επαφή μαζί σου από άλλες φορές γιατί εσύ έχεις αρχίσει και πιάνεις τον σφυγμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρεις χρήματα και αυτό θα σε ανακουφίσει γιατί θα κλείσεις τρύπες. Μια προαγωγή που μπορεί να περιμένεις ίσως να καθυστερήσει κάπως αλλά τελικά θα έρθει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι συμμαχίες μετράνε για αυτό αν ασχολείσαι με ομάδες ή με την πολιτική θα κάνεις γέφυρα πάνω σε πολλές διαφορές και θα κερδίσεις το παιχνίδι και της επικοινωνίας και των φίλων.
Έρωτας: Ο Ζυγός μια απομακρύνεται μια είναι πολύ κοντά σου. Επειδή η σχέση είναι καρμική χρειάζεται να καταλάβετε και οι δυο ότι θα πρέπει να κρατήσετε το σεβασμό και την ισορροπία για να μην καταρρεύσει το οικοδόμημα. Ο Δίδυμος έχει μια πρόσβαση σε σένα γιατί θα μπορέσεις να δικαιολογήσεις κάποια λάθη που έχουν γίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πιθανές υπερβολές που μπορεί να γίνουν από άτομα που είναι κοντά σου ή θέλεις να συνεργαστείς μαζί τους πιθανόν να είναι ο λόγος που θα σε κάνουν να είσαι κάπως απόμακρος/η και να μην μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved