Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/4

Ενδιαφέρον για ταξίδια, γνώση, πληροφόρηση και ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, την παιδεία, τη δικαιοσύνη, δείχνει το τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα, μεταξύ Ερμή και Δία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/4

~Σελήνη στο Ζυγό~

Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014! Η Σελήνη διέρχεται από χθες το ζώδιο του Ζυγού, που έχει σύμβολο του τη ζυγαριά και, δεδομένου ότι η μέρα βρίσκεται στους παλμούς της αυριανής Πανσελήνου - Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Ζυγού - Κριού, κύριο ζητούμενο της ημέρας είναι η αποκατάσταση ισορροπιών και ιδιαίτερα σε θεμελιώδεις για σένα σχέσεις ή τομείς της ζωής σου.


~Ερμής τετράγωνο με Δία~

Ενδιαφέρον για ταξίδια, γνώση, πληροφόρηση και ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, την παιδεία, τη δικαιοσύνη, ήθη και έθιμα δείχνει το τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα, μεταξύ Ερμή και Δία. Πιθανόν ωστόσο είτε εσύ είτε κάποιο άλλο άτομο να βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα ή να υπερβάλλει στα λεγόμενά του, για αυτό σήμερα απέφυγε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για σοβαρά θέματα.


~Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα & σύνοδο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Σοκ και δέος προκαλούν σήμερα ειδήσεις, λόγια και ανακοινώσεις, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται στις συμπληγάδες του σκληρού και σκοτεινού Πλούτωνα και του αποκαλυπτικού και απρόβλεπτου Ουρανού. Η όψη κορυφώνεται αύριο, όμως, ήδη από σήμερα, η επιρροή της θα είναι έντονη και είναι σημαντικό να αποφύγεις επαφές που μπορούν να σε φέρουν σε δυσχερή θέση.

Αν είσαι Ζυγός, Δίδυμος ή Υδροχόος και έχεις γεννηθεί στο β' δεκαήμερο, σήμερα θα έχεις άνεση στην επικοινωνία και στις κοινωνικές συναναστροφές.

Ωστόσο, ανεξαρτήτως ζωδίου, για να είσαι σήμερα πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος, αγαπημένε φίλε του astrology. gr, η λέξη κλειδί είναι... ισορροπία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved