Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/4

Με την αντίθεση Ήλιου - Άρη, ρήξεις, εντάσεις και ατυχήματα θα είναι σε πρώτο πλάνο, για αυτό είναι σημαντικό να διατηρείς τη ψυχραιμία σου και... ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/4

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που συμβολίζει την προστασία, την ασφάλεια και την εσωτερική ηρεμία δεν σημαίνει ότι σήμερα δεν θα υπάρχει θόρυβος, ένταση ή προβλήματα. Εστιάζοντας όμως την προσοχή σου σε όλα αυτά που σου προσφέρουν εσωτερική γαλήνη και αναδεικνύουν την αξία της οικογένειας και των πάσης φύσεως συνεκτικών δεσμών θα μπορείς να σταθείς στη μέση όλων των παραπάνω με ψυχική ευαισθησία, κατανόηση και ανθρωπιά.


~Σελήνη στον Λέοντα~

Από το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και σε πρώτο πλάνο έρχονται ζητήματα που σχετίζονται με ελεύθερο χρόνο, χόμπι, διασκέδαση, παιδιά και βεβαίως... θέματα καρδιάς!

~Ήλιος αντίθεση με Άρη~

STEFANIA 300

Στην επιρροή της αντίθεσης Ηλίου - Άρη που κορυφώνεται αύριο, το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένο και κάποια γεγονότα είναι πιθανόν να σου προκαλέσουν αυξημένη ευερεθιστότητα. Ανταγωνισμοί, συγκρούσεις, ρήξεις, εντάσεις, ατυχήματα θα είναι στις επάλξεις για αυτό είναι σημαντικό να διατηρείς τη ψυχραιμία σου και όπου είναι δυνατό... ρίξε νερό στο κρασί σου.
Περισσότερο από την όψη Ηλίου - Άρη επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι γεννημένοι στο β' μισό του β' δεκαημέρου.


Τα τυχερά ζώδια της ημέρας είναι Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί των τελευταίων ημερών ως το μεσημέρι και έπειτα Λέοντες, Τοξότες, Κριοί του α' δεκαημέρου.

Να έχεις μια μέρα όμορφη, ευχάριστη και πάνω από όλα... δημιουργική!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved