Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/4

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ανησυχία εσωτερική και μπορεί να μην ξέρεις πως θα ηρεμήσεις. Ίσως να κάνεις κινήσεις με την οικογένεια σου, χωρίς να ξεχνάς ότι η προστασία είναι απαραίτητη.
Έρωτας: Η ανάγκη σου για τρυφερότητα και αγκαλιές σίγουρα θα σου προσδώσει ευάλωτη εικόνα. Αλλά δεν πειράζει, χρειάζεται κι αυτό για να μην ξεχνάς τις προσωπικές σου ανάγκες. Η οικογενειακή ζωή μπορεί σήμερα να είναι απαραίτητη για να ανταλλάξεις βαθιά συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να σκέφτεσαι συνέχεια με πιο τρόπο θα κάνεις μια κίνηση για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα προβλήματα που σε κατακλύζουν. Η αντικειμενικότητα στην προκειμένη φάση λείπει και μαζί με αυτή και η ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είσαι καλά γιατί έχεις γύρω σου άτομα που είστε στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό σε βοηθάει να νιώθεις γαλήνη.
Έρωτας: Η κεντρική ιδέα του να είσαι με ένα πρόσωπο μαζί και να περνάς καλά δεν φεύγει καθόλου από το μυαλό σου για αυτό θα προσπαθήσεις από εδώ και πέρα να απαλλαγείς από κάθε έννοια ή από κάθε σκέψη διαλυτική και να είσαι όσο μπορείς πιο καλά κυρίως με Καρκίνο και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις δουλέψει πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα δεις ότι θα ξεκινήσει να πηγαίνει καλά και να έχει και κάποια αποτελέσματα τα οποία θα είναι για σένα πολύ εποικοδομητικά και κυρίως κερδοφόρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι από την κατάσταση που είσαι τώρα, αλλά χρειάζεται να κάνεις και εσύ την προσπάθεια σου για να μπορέσεις να φτάσεις στον σκοπό σου. Οικογενειακά συναισθήματα σού αλλάζουν κάπως την κακή διάθεση αλλά σε υποχρεώνουν να προσέχεις περισσότερο λόγια και κινήσεις.
Έρωτας: Η προσωπική σου ιστορία μερικές φορές μπορεί να γίνει δύσκολη γιατί από εσένα εξαρτάται ο χειρισμός της. Δηλαδή άλλες φορές δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η σχέση και άλλες ότι θέλεις μόνο συγκεκριμένα πράγματα και όχι την πλήρη ουσιαστική επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Η υπευθυνότητα που πρέπει να δείξεις ίσως να μην σε βαραίνει τόσο πολύ γιατί βγαίνει από μέσα σου μια αισιοδοξία που είναι απαραίτητη για την μετέπειτα εξέλιξή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει γύρω σου ένας προστατευτικός κλοιός και αυτό σε βοηθάει να νιώθεις όσο μπορείς περισσότερο θετικά για τον εαυτό σου. Αυτό είναι και όλο το ζητούμενο αυτή την στιγμή. Να καταλάβεις τι κάνεις και μετά να υποστηρίξεις εσύ με τις δυνάμεις σου τις επιλογές σου.
Έρωτας: Έχεις πάντα στο νου σου ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να είσαι με τον δικό σου άνθρωπο και να μοιράζεσαι τα πάντα. Όμως αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί μπορεί να μην υπάρχει κατανόηση κυρίως από την πλευρά ενός Κριού ή Ζυγού. Το καλό είναι ότι αυτή την περίοδο θα καταφέρεις κάπως να έρθεις πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να κάνεις για κάτι πολύ, αλλά μερικές φορές αφήνεσαι γιατί βλέπεις ή ότι αποπροσανατολίζεσαι από λάθος σκέψεις ή από φανταστικές προβολές. Για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι στο εδώ και τώρα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποιες πολύ προσωπικές υποθέσεις και κυρίως μπορεί να σε πιάσουν τα ψυχολογικά σου ή ακόμα και οι ενοχές σου. Για αυτό θα θέλεις να μείνεις μέσα στην μοναξιά σου. Δεν είναι κακό μερικές φορές να δυναμώνεις, με τον να αποσύρεσαι.
Έρωτας: Προσπαθείς να ξεφύγεις από μια κατάσταση η οποία σου δίνει μεν τροφή για να παιδεύεσαι αλλά επειδή είσαι ένα άτομο πολύ δυνατό θα καταφέρεις να μετατρέψεις την λύπη σε βαθιά αγάπη. Ο Ιχθύς θα μπει για τα καλά στη ζωή σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να ξεφύγεις από τις κακές επιλογές του παρελθόντος αυτό αποποιείσαι ακόμα και επιλογές συνεργατών που δεν σου έχουν κάνει καλό. Το πιο σημαντικό είναι να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια καλή εικόνα για τα πράγματα οπότε τώρα που νιώθεις έτσι θα δεις ότι θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες με φίλους ή ακόμα και με άτομα που δεν έχουν φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Η σχέση σου με έναν Καρκίνο μερικές φορές σε στεναχωρεί γιατί υπάρχουν αρκετές ανατροπές μεταξύ σας, από τις οποίες τις πιο πολλές τις προκαλείς εσύ με τον τρόπο σου. Γιατί πλέον δεν θέλεις να κάνεις άλλη υπομονή σε διάφορες παραξενιές.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διάθεση να πετάξεις και να βγουν οι ανασφάλειες από μέσα σου θα είναι το τόλμημα για να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που μπαίνουν μπροστά σου και να κάνεις μια μεγάλη ανατροπή.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια ευαισθησία και μπορεί να νιώθεις ότι δεν αγαπιέσαι ή δεν παίρνεις τόσο μεγάλη προσοχή από τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Ακόμα και με ένα φίλο σου θα περάσεις δια πυρός και σιδήρου, γιατί έχουν γίνει πολλά μπερδέματα μεταξύ σας.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σου μερικές φορές είναι τόσο ευάλωτη που μπορεί να πληγώνεσαι πιο εύκολα. Καλό είναι να αντισταθείς και να σταματήσεις να θέλεις μόνο την κατάληξη σε γάμο ή σε συμβίωση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καλύτερα είναι να δείξεις και εσύ την αλήθεια σου χωρίς να φοβάσαι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανατροπή σε κάτι που περίμενες μπορεί να συμβεί και αυτό να σε βγάλει από το δρόμο που έχεις χαράξει. Ίσως στεναχωρηθείς, αλλά τελικά θα αναγνωρίσεις άλλα πράγματα που ίσως να μην μπορούσες να καταλάβεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ηρεμία, νοσταλγία και πολύ χουχούλιασμα στο σπίτι ίσως να είναι αυτό που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά και πολύ όμορφα. Η όρεξη που μπορεί να έχεις για να ασχοληθείς με το σπίτι και με διάφορα νοσταλγικά αντικείμενα θα σου κάνουν ψυχικά καλό.
Έρωτας: Δέχεσαι γενικά εύκολα νέες ιδέες και καταστάσεις που μπορεί να σχετίζονται και με ψυχοθεραπεία για να μπορέσεις να φτάσεις τη σχέση σου σ' ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Το καλό είναι ότι ανοίγεις τα κουτάκια σου ένα-ένα και αυτό σου δίνει μεγαλύτερη άνεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αφήσει πίσω το παρελθόν και προσπαθείς να δεις καλύτερα μια νέα πραγματικότητα που ίσως να φαίνεται πολύ αχνή στην αρχή, αλλά τελικά θα καταλάβεις ο,τιδήποτε δεν έχεις καταλάβει μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η συναισθηματική φόρτιση θα σε σπρώξει να κάνεις έντονες δηλώσεις και κυρίως σε κάποια άτομα τα οποία μπορεί να είναι αυτά που θα τραβήξουν την προσοχή σου.
Έρωτας: Η ευαισθησία σου θα είναι ένα πολύ προσωπικό κομμάτι το οποίο ίσως να μη θέλεις να μοιραστείς με το πρόσωπο που είστε μαζί, γιατί νιώθεις ότι μπορεί να εκτεθείς. Η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω μπορεί να σε δυσκολέψει στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να νομίζεις ότι υπάρχει σκοπιμότητα στις κινήσεις κάποιων ατόμων και ίσως να κάνεις λάθος. Για αυτό μέτρησε καλύτερα τις σκέψεις σου. Πιθανά έξοδα για την οικογένεια γιατί θέλεις να του ευχαριστήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η ανατροπή που μπορεί να γίνει ξαφνικά ίσως να μην σχετίζεται με την συμπεριφορά ατόμων που είναι πολύ κοντά σου, αλλά από τις συνθήκες που έχουν φτάσει σε σημείο να είναι εντελώς αναγκαία η αλλαγή.
Έρωτας: Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο για να μπορείς να εκφράζεσαι με την καρδιά σου. Γιατί μερικές φορές εξαιτίας της ανασφάλειάς σου συμπεριφέρεσαι πολύ διαφορετικά από αυτό που είσαι πραγματικά. Μια μικρή ανατροπή που ίσως να αφορά αποκαλύψεις για κάτι, σίγουρα θα σε αναστατώσει, αλλά είναι καλύτερα τελικά να το μάθεις για να μην ζεις στα σκοτάδια. Η επαφή με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό είναι κάπως δυσχερής.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις και να πάρεις τη φόρα που έχεις ανάγκη για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι μπορεί να πνίγεσαι και να μην αντέχεις την πίεση, γιατί νιώθεις ότι δεν πάει άλλο με μια κατάσταση. Ζύγιασε καλά τις κινήσεις σου πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις διαισθανθεί έντονα ότι μπορεί να εμπλακείς συναισθηματικά με φίλους ή με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά αυτό σε μπερδεύει και σου είναι δύσκολο να το διαχειριστείς.
Έρωτας: Το βαθύ συναίσθημα είναι αναγκαίο για να βρεθείς πολύ πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Χρειάζεται όμως και από την πλευρά σου καλύτερος χειρισμός γιατί μερικές φορές μπορεί να μην νιώθεις με την καρδιά σου τις ανάγκες του προσώπου που είστε μαζί. Με τον Καρκίνο πάντως κάτι υπάρχει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες δυσκολίες είτε να μαζέψεις χρήματα είτε να αλλάξεις τη δομή μιας κατάστασης που δεν σου αρέσει. Πιθανόν πρέπει να σκεφτείς μια επέκταση, αν φυσικά μπορείς να την κάνεις, γιατί με αυτό τον τρόπο θα βρεις λύσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είσαι σε καλή συναισθηματική φάση γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να εισακουστείς πιο εύκολα από τους γύρω σου και να μη χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις σε θέματα που δεν θέλεις.
Έρωτας: Η ευαίσθητη και γλυκιά σου φύση θα βγει στην επιφάνεια και θα σου φανερώσει όλα τα πολύτιμα κομμάτια που φυλάς τις πιο πολλές φορές σαν άμυνα για να μην πληγωθείς. Η Αφροδίτη που μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο σου θα αλλάξει πολλές λανθασμένες ισορροπίες και θα δημιουργήσει καινούργιες με στόχο τη θεραπεία της σχέσης σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξεκινάς με καλούς οιωνούς από σήμερα γιατί θα υπάρχει μια τάση να ανοιχτείς και για οτιδήποτε κάνεις να υπάρχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες. Π.χ. κάποια πράγματα που μπορεί να τα πουλούσες ακόμα και με μικρότερη αξία τώρα ίσως να μην θέλεις να τα δώσεις με αυτό τον τρόπο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved