Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/4

Μια επίμονη σταγόνα νερού μπορεί να ανοίξει τρύπα σε πέτρα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να περάσεις καλά και για αυτό δεν παίρνεις και πολύ στα σοβαρά όλα τα άσχημα ή τα δύσκολα που μπορεί να υπάρχουν γύρω σου. Ίσως αυτός να είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείς από τα βέλη της αρνητικότητας.
Έρωτας: Ίσως να περιμένεις να γίνει κάτι ξεχωριστό με τον Καρκίνο ή τον Ζυγό αλλά μερικές φορές δεν γίνονται όλα όπως τα θες και μπορεί να είναι για το καλό σου και να μην το καταλαβαίνεις. Πάντως η σχέση με Τοξότη είναι καλή και αυτό σε ανεβάζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένεις θετικός/η σε μια στάση και οι συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με άλλα πρόσωπα σίγουρα θα σου δώσουν ευκαιρία να ανοιχτείς περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν μπορείς να περιμένεις να γίνουν τα πράγματα όπως θέλεις και πιθανό να πετάγεσαι από το ένα θέμα στο άλλο. Αυτή η πολυπλοκότητα δεν βοηθάει τον σταθερό χαρακτήρα σου.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες ανακατεμένες συζητήσεις οι οποίες ναι μεν σου δημιουργούν συναισθηματική επαφή αλλά και μεγαλύτερη ανασφάλεια. Κυρίως αν δεν συμφωνείς με τον Ζυγό ή τον Τοξότη αποσυντονίζεσαι. Το μυστικό είναι απλό, να εμπιστευτείς και όσο μπορείς να έχεις διάθεση για ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποιες συμφωνίες που έχεις κάνει μπορεί να δείχνουν σημάδια ακύρωσης και αυτό σίγουρα δεν θα σου δώσει μεγάλα περιθώρια αλλαγής. Από τύχη και μόνο θα εισπράξεις ένα χρηματικό ποσόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη αναβλητικότητα. Παρόλο που θέλεις οπωσδήποτε να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον καλλιτεχνικό και συγχρόνως με ισορροπία, μπορεί να χάνεσαι στις λεπτομέρειες και να μην βρίσκεις την αρχή και το τέλος.
Έρωτας: Θέλεις να ζήσεις την απλότητα της σχέσης αλλά παρόλα αυτά παραδίνεσαι σε συναισθηματικές εντάσεις που ίσως να σε αποπροσανατολίζουν και να μην ξέρεις τελικά ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Ο Παρθένος, Τοξότης χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια συγκεχυμένη σκέψη μέσα στο κεφάλι σου και μέσα από αυτό κάνεις λάθος κινήσεις ή δεν προσέχεις αρκετά. Καλό είναι να μην αφεθείς αλλά και να μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου σε μικρά πραγματάκια και δεν κάνεις μια ουσιαστική ή χρήσιμη αγορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ανησυχία και θα έχεις έναν εκνευρισμό ή θα σε πιάσει πολυλογία. Πιθανόν πολλές μετακινήσεις ή ακόμα και ένα ταξίδι θα σου δώσουν τα περιθώρια να περάσεις μεν καλά αλλά μπορεί να εξαντληθείς σωματικά από τα πολλά πράγματα που έχεις. Ακόμα ίσως βρεθείς με ένα πρόσωπο που δεν θα ανακοινώσεις σε κανένα.
Έρωτας: Δεν πας στο βάθος και αυτό μπορεί να μην σου δίνει την αισθαντικότητα που θέλεις αλλά τουλάχιστον θα συναντηθείς με ένα πρόσωπο που άλλες φορές απέφευγες. Το ότι έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την σκέψη ενός Τοξότη μπορεί να μην σε συμφέρει και χάνεις ενέργεια χωρίς να κάνεις κινήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συζήτηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να δείχνει διατεθειμένο να συνεργαστεί μαζί σου, χωρίς να έχει επαφή με την κανονική σου δουλειά, μπορεί να σε διασφαλίζει ότι θα έχεις μια επιτυχία με λίγη προσπάθεια. Οι πληροφορίες πάντως που θα δώσεις θα είναι πολύ χρήσιμες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η πιθανή συνάντηση με φίλους για καφέ θα σε ανανεώσει και θα σου κάνει καλό γιατί η κοινωνικότητα σε βοηθάει να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα. Το καλό βιβλίο μπορεί να σου κρατήσει δημιουργική συντροφιά.
Έρωτας: Αναγνωρίζεις κάποια σημεία πιο εύκολα που θα σε βοηθήσουν στην επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πάνω από όλα, αν πάρεις πρωτοβουλία και αποφασίσεις εσύ το που θα πάτε θα αρέσει στο πρόσωπο που είσαι μαζί γιατί η διάθεσή σου είναι πολύ ανάλαφρη.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα προσπαθήσεις να κάνεις επαφές που μπορεί να σου χρησιμεύσουν και να σου ανοίξουν εύκολα νέες πόρτες, κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η διπλωματία μερικές φορές μπορεί να μην σου φέρει το αποτέλεσμα που αναζητάς γιατί μάλλον θα έχεις αρκετά μπερδέματα και κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Υπάρχει περίπτωση να μεταφέρεις λάθος τα εσώψυχά σου και άλλο ύφος και νόημα να θέλεις να δώσεις κι άλλο τελικά να καταλάβει το πρόσωπο που είσαι μαζί. Η επαφή με Δίδυμο ή Ιχθύ θα σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να έχεις βασιστεί ή να έχεις επενδύσει πάνω σε ένα πρόσωπο που ίσως να μην είναι και τόσο αξιόπιστο γιατί μπορεί να είπε λόγια του αέρα και τελικά να μην έχουν καμία βάση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Εάν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι έχεις ένα προσωπικό μαγνητισμό και αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις μια εσωτερική ανάταση. Οι φίλοι και η ανοικτή συμπεριφορά θα είναι τα δυνατά σου χαρτιά.
Έρωτας: Μπορεί να έχεις μέσα στο μυαλό σου την σκέψη ενός ατόμου και έχεις κτίσει ένα μικρό παραμύθι το οποίο μάλιστα είναι και πολύ ρομαντικό. Η επαφή με Ιχθύ ίσως να έχει τέτοιου είδους συναισθήματα και να μην ζεις αληθινά μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Περιμένεις χρήματα τα οποία ίσως κερδίσεις με ένα ρίσκο αλλά καλό θα είναι να μην τα ξοδέψεις από εδώ και από εκεί γιατί μερικές φορές ξεχνιέσαι και δεν κάνεις σωστούς υπολογισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να υπάρχει μια αναποφασιστικότητα και να μην ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, δηλαδή με ποιους φίλους θα βγεις, πως θα ντυθείς και που θα πάς. Όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση της στιγμής, οπότε μην αγχώνεσαι υπερβολικά.
Έρωτας: Μην φοβάσαι να πεις την γνώμη σου γιατί μπορεί τελικά να βρεθείς σε καταστάσεις που θα εκτεθείς πιο εύκολα από ό, τι νόμιζες. Καλύτερα να μιλάς παρά να κρατάς μέσα σου κρυμμένα συναισθήματα που σε ενοχλούν και αποδυναμώνουν την σχέση σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν σήμερα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις κάτι που άρχισες για αυτό καλύτερα να χαλαρώσεις και να το πιάσεις από την αρχή την επόμενη ημέρα. Αν μαζί σου συμμετέχει και ένας Υδροχόος υπάρχει θετικότητα από την πλευρά του αλλά ίσως να μη μπορεί να σε καλύψει εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλά πρόσωπα και καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορεί να προσφέρεις πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζεις. Μόνο μην το παρακάνεις γιατί μερικές φορές λειτουργείς μέσα στην υπερβολή.
Έρωτας: Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να σταθείς δίπλα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί νιώθεις ότι μερικές φορές δεν του αφιερώνεις χρόνο. Οπότε, τώρα που σου παρουσιάστηκε η ευκαιρία θα δείξεις τι μπορείς να κάνεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο στόχος που έχεις βάλει σίγουρα θα είναι πολύ δυνατός για να μπορέσεις να τον κρατήσεις και να το κάνεις τελείως δικό σου. Περιμένοντας κάποιες ευκαιρίες να υλοποιηθούν, μην κάνετε παραπάνω έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια τάση να περάσεις πιο ανάλαφρα και τελείως επιφανειακά μαζί με φίλους σου, κυρίως σε ένα κάλεσμα που θα σε ξεκουράσει. Αν είσαι ο εαυτός σου και θέλεις πιο πολύ να τον ευχαριστήσεις, θα πετύχεις πιο εύκολα τον στόχο σου.
Έρωτας: Η αναβάθμιση που μπορεί να γίνει με έναν Δίδυμο, από την μια σου αρέσει και από την άλλη σκέφτεσαι μήπως κάνεις λάθος, ιδίως όταν σε πιάνει το σοβαρό σου. Το καλύτερο από όλα είναι να ζεις και να μην κρίνεις συνέχεια τον εαυτό σου και τους άλλους.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή το νιώθεις ότι υπάρχουν αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην σε εξυπηρετούν και σε δυσκολεύουν, προσπάθησε να τις αποδεχτείς και να τις στηρίξεις περισσότερο για να έχεις και εσύ κάτι καλό να περιμένεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η συναισθηματική σου ευαισθησία πιθανόν να σε εμποδίζει να δεις το πρόσωπο ενός φίλου σου όπως ακριβώς είναι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τον ξανακάνεις παρέα. Τουλάχιστον θα ξέρεις από πού πρέπει να προφυλαχτείς.
Έρωτας: Νιώθεις ότι μπορεί να περνάς μια παρατεταμένη εφηβεία και αυτό να σε κάνει να κατεβάζεις τον πήχη στις επιλογές σου γιατί πιθανόν να μην έχεις καθόλου απαιτήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενδέχεται να έχεις μια μεγάλη αποστολή να εκτελέσεις και πιθανόν να αρνείσαι να την αναλάβεις ολοκληρωτικά. Για αυτό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μοιράσεις τις ευθύνες σε όσα περισσότερα άτομα μπορείς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις ηρεμήσει γιατί διαπιστώνεις ότι θα μπορείς να είσαι σε καλή εσωτερική και συγχρόνως συναισθηματική κατάσταση, χωρίς να χάνεις κάτι από τον αρχικό σου εαυτό.
Έρωτας: Ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι πολύ ρομαντική και ας το πούμε αρκετά ιδεαλιστική. Κυρίως θα αλλάξεις γνώμη για το πώς θα βιώνεις τα θέματα μέσα στην σχέση σου. Πιθανόν να έχεις να κάνεις πολλά πράγματα και να νιώσεις αμηχανία ή αδιέξοδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις κάποια αναστάτωση με ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό θα δεις ότι μέσα στον Απρίλιο θα καταφέρεις περισσότερο να το ξεπεράσεις, αρκεί να μην έχεις παραλογισμούς.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved