Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/4

Καλύτερα να δίνεις λίγα, παρά να εγγυάσαι πολλά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια αναστάτωση που καταφέρνεις όμως με τον τρόπο σου να την γειώνεις και να κάνεις πράξεις. Η διάθεση για γλυκά και φαγητά θα είναι έντονη. Η απασχόληση με το θέμα ενός σπιτιού θα σε ικανοποιήσει.
Έρωτας: Η φροντίδα του αγαπημένου σου προσώπου πιθανόν να περνάει και από το στομάχι, αφού θα θέλεις να τον ικανοποιήσεις για να έρθετε πιο κοντά. Ο Σκορπιός έχει μια τάση να σε πηγαίνει στα βαθιά. Καλό είναι, αν δεν φοβάσαι, να τον ακολουθήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σκέψη θα σε ακολουθήσει σε όλες σου τις πράξεις για αυτό πιθανόν θα δώσεις προτεραιότητα σε κάτι που θέλεις να κάνεις οπωσδήποτε. Ο αγορές και οι πωλήσεις είναι ένα μέρος της αναγκαιότητας της δουλειάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μια σταθερή πολιτική και αυτό σε βοηθάει να μην σταματάς σε καμία δυσκολία. Πιθανόν να αρνηθείς μια καινούργια εμπειρία, να θέλεις να παραμείνεις στα ίδια και να μην πειραματιστείς πολύ.
Έρωτας: Είσαι όπως πάντα πολύ ερωτικός. Το ότι δεν συμβιβάζεσαι με μια σχέση που υπάρχει θα είναι για σένα δύσκολο αλλά τουλάχιστον θα ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Η κρίση με τον Κριό ή τον Ζυγό θα αλλάξει κάποια δεδομένα. Αντίθετα η επαφή με Σκορπιό θα έχει ένα σημαντικό άνοιγμα που θα σου δώσει κάτι πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενδιαφέρεσαι για πολλά πράγματα τα οποία θα σε βγάλουν από μια κατάσταση που μπορεί να είχες κολλήσει. Η σταθερότητα των απόψεών σου θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Παραμένεις σταθερός σε κάποιες απόψεις οι οποίες θα σε βγάλουν από την δυσκολία. Αυτό δε σημαίνει ότι θα μοιραστείς με κάποια πρόσωπα όλες τις ιδέες σου γιατί έχεις ανάγκη να κρατήσεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις. Πιθανόν να βρεθείς με έναν Σκορπιό φίλο ή συνεργάτη που είσαι στον ίδιο χώρο και να κουβεντιάσεις από κοντά θέματα που σε απασχολούν.
Έρωτας: Η πολυπλοκότητα της προσωπικότητάς σου μερικές φορές σε αναγκάζει να κάνεις γνωριμίες και επαφές που σίγουρα δεν είναι εύκολες για τον πολύ κόσμο γιατί αναζητάς από τον άλλον μυαλό και ιδιαιτερότητα. Το άτομο που κουβαλάει αυτόν τον χαρακτήρα είναι πολύ ιδιόρρυθμο για κάποιους. Για αυτό μην απογοητεύεσαι αν δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις εύκολα γιατί όλο και κάποιος Τοξότης ή Ιχθύς θα σου κλείσει το μάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να τρέχουν γύρω σου και εσύ να κολλάς επειδή δεν είναι τόσο εύκολες όσο νομίζεις γιατί σίγουρα θα έχεις ένα μπέρδεμα προς τα πού θέλεις να πας. Επειδή θα κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις ανακοινώσει ακόμα σε ένα συνεργάτη σου, ίσως να θυμώσει μαζί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η παιδικότητά σου μερικές φορές βγαίνει με ένα περίεργο αυθορμητισμό. Ευτυχώς σήμερα θα είσαι περισσότερο προσγειωμένος και θα κάνεις κινήσεις πολύ ξεκάθαρες και σταθερές. Η φιλία για σένα είναι πολύ σοβαρό θέμα. Παρόλο που δεν είσαι και πολύ κοινωνικός, σήμερα θα σπάσεις την ρουτίνα σου και θα βρεθείς με κάποια πρόσωπα πολύ ποιοτικά και σοβαρά.
Έρωτας: Επειδή αρκετές φορές σκαμπανεβάζεις συναισθηματικά σήμερα θα έχεις μια σιγουριά η οποία θα βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη των προηγουμένων ημερών. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που σχετιζόταν μαζί σου στο παρελθόν είναι κοντά σου με τον τρόπο του και ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις τη δυνατότητα να διατηρήσεις μια πρωτοβουλία που έχεις πάρει και τώρα σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να την κάνεις πράξη. Αν έχει γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο όλο και κάτι καλό μπορείς να περιμένεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις πολλές πρακτικές υποθέσεις να επιλύσεις χωρίς όμως αυτό να σε δεσμεύει πολύ γιατί έχεις συνηθίσει πλέον σε κάποιες καταστάσεις οι οποίες σε πιέζουν. Τώρα υπάρχει ένας νέος αέρας ανανέωσης και ελπίδας οπότε τα λύνεις πιο εύκολα. Ίσως η τσιγκουνιά που μπορεί να σε πιάσει να σε εμποδίσει να αγοράσεις κάτι πολύ καλό και ακριβό.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Ταύρο μερικές φορές σου δημιουργεί μια παραπάνω υποχρέωση ότι πρέπει να είσαι εντάξει στις δηλώσεις και στις υποχρεώσεις σου. Καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου και να βάλεις τα δικά σου όρια. Η πιθανή ζήλεια που μπορεί να νιώσεις ίσως να σε απομονώσει γιατί θα σκεφτείς πράγματα που σίγουρα δεν είναι αλήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια δυστοκία η οποία μπορεί να σε κάνεις να φρενάρεις κάποια δουλειά από έλλειψη χρημάτων ή να σκέφτεσαι με πολύ προσοχή που θα χαλάσεις ή θα τοποθετήσεις τα λεφτά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μεγάλη φόρμα για αυτό θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό να κερδίσεις το παιχνίδι και τις εντυπώσεις. Η ασφάλεια μερικές φορές είναι αυτό που αναζητάς και σίγουρα θα νιώσεις ότι έχεις την ικανότητα να κάνεις καλύτερη επαφή και με τους έξω αλλά και με τον εαυτό σου. Αγορές σε κολόνιες και καλλυντικά καθώς επίσης και η φροντίδα για την εμφάνισή σου θα σε απασχολήσει πολύ περισσότερο από άλλες ημέρες.
Έρωτας: Έχεις μια πεποίθηση για ένα πρόσωπο που μπορεί να μην είναι παρόν αυτή την στιγμή στην ζωή σου ότι θα γυρίσει και πάλι πίσω. Σίγουρα κάτι θα γίνει αν έχεις πίστη στην καρδιά σου. Ο Κριός συνεχίζει να σε αναστατώνει αλλά δεν μπορείς να τον διαχειριστείς εύκολα γιατί μπορεί να σε βγάζει τελείως από το καλούπι σου, αξίζει όμως να προσπαθήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια οικονομική εύνοια η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα ή να ξεπληρώσεις πιο εύκολα κάποιες υποχρεώσεις. Μια ξαφνική ανατροπή που ήδη έχει γίνει από ένα συνεργάτη σήμερα θα την δεχτείς πιο εύκολα γιατί ξέρεις ότι έχεις αδικηθεί οπότε το μέσα σου λέει ότι κάτι θα αλλάξει υπέρ σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να είσαι πολύ συντηρητικός σήμερα και κυρίως σταθερός σε απόψεις και αποφάσεις και δεν είναι τόσο εύκολο γιατί θα πρέπει να δοκιμαστείς σε εμπειρία που μπορεί να θέλουν και χειρωνακτική δουλειά.
Έρωτας: Η υπόθεση με έναν Ταύρο δεν είναι και πολύ εύκολη αλλά τουλάχιστον έχεις κάποιες κοινές απόψεις για την αισθητική και τον τρόπο που χειρίζεστε τις κοινωνικές ή φιλικές σχέσεις οπότε δεν υπάρχει και μεγάλη απόσταση μεταξύ σας. Μην αφήνεις οικονομικές ανασφάλειες να κάνουν κακό στην σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις διάφορες αλλαγές αυτή την περίοδο οπότε σήμερα θα προσπαθήσεις να δουλέψεις πιο πρακτικά για να δεις τα καινούργια πως λειτουργούν και κυρίως αν κερδίζεις κάτι από αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Την αμφισβήτηση που μπορεί να δημιουργηθεί μέσα σου για το αν τελικά μπορούν οι άλλοι να είναι κοντά σου ή όχι θα την νιώσεις σήμερα και αυτό που θα πάρεις θα είναι μια ανταμοιβή.
Έρωτας: Το να υπάρχει ζήλεια ή ακόμα και εξάρτηση από την πλευρά σου είναι κάτι που μερικές φορές σου βγαίνει αυθόρμητα και δεν το σταματάς κιόλας γιατί σου βγάζει τον κρυμμένο χαρακτήρα στην επιφάνεια. Ο Ταύρος το ξέρεις ότι σου πηγαίνει πάρα πολύ. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί ο Υδροχόος να έχει μια φιλική σχέση μαζί σου προς το παρόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να είσαι εξασφαλισμένος και προσπαθείς να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις ακόμα και από μια συνεργασία που μπορεί να σου φαίνεται δύσκολη αλλά και όχι και τόσο μακριά από σένα. Από την πλευρά σου καλό θα ήταν να μην κρύψεις τα ταλέντα σου γιατί μπορεί να δείχνεις τις μισές από τις ικανότητες σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: H κυριαρχία σου σε θέματα που είναι δεδομένα πιθανόν να σε βγάλει από κάποιες δυσκολίες που είχες να αντιμετωπίσεις εδώ και καιρό. Αρκεί να το πιστέψεις όσο πιο δυνατά μπορέσεις. Εσύ που έχεις γεννηθεί από 3 έως και 6.12 νιώθεις ότι μπορείς να τα βάλεις με πολλούς και να τους νικήσεις.
Έρωτας: Ρισκάρεις και δεν φοβάσαι να πειραματιστείς γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις και κάτι πολύ σημαντικό να χάσεις. Το μόνο που μπορεί να χάσεις είναι ο εγωισμός σου που και αυτόν μπορείς να το διαχειριστείς πολύ καλά γιατί έχεις σιγουριά. Ένα νεώτερο πρόσωπο μπορεί να σε συγκινήσει. Η επαφή με έναν Ζυγό που μπορεί να υπήρχε στο παρελθόν σου θα γίνει τώρα πραγματικότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πάρει κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες για να πετύχουν χρειάζονται μεγαλύτερη οργάνωση και πειθαρχία. Για αυτό θα κάνεις την προσπάθεια στα μέτρα που θα σου φέρουν και χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγαλύτερη σιγουριά και ίσως και την παιδικότητα που χρειάζεται για να χαλαρώσεις και να νιώθεις ότι είσαι πάνω σε στέρεο έδαφος.
Έρωτας: Η διασκέδαση και η καλή παρέα θα βοηθήσουν στο να μιλήσεις πιο ανοικτά με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό μια είσαι μαζί του και μια όχι. Αν το άτομο είναι Κριός χρειάζεται από την πλευρά σου να το αποδεχτείς όπως είναι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική μεταβολή μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να θέλεις να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τίποτε δεν ισχύει από το παρελθόν. Αντίθετα χρησιμοποιείς τις βάσεις που έχεις για να κτίσεις κάτι καινούργιο και πιθανόν πρωτοπόρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις ανανεωθεί γιατί είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και δεν πας πίσω για κανένα και πουθενά. Για αυτό δεν θα περιοριστείς μόνο σε αυτό που κάνεις καθημερινά αλλά θα επεκταθείς και σε άλλα πράγματα που σου αρέσουν αλλά και σου δίνουν μια νέα προοπτική σκέψης και δράσης.
Έρωτας: Ένα ταξίδι μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που ίσως να έχεις μαζί του νέες ιδέες και να ταιριάξεις εύκολα. Η γνώση που πιθανόν να πάρεις από μια επαγγελματική σου υποχρέωση θα σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν και κυρίως έναν Σκορπιό. Η απόφαση θα είναι δική σου αν θέλεις να συνεχίσεις ή όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγονται καλύτερες προοπτικές και μεγαλύτερες προσβάσεις για να κερδίσεις χρήματα άμεσα και άνετα. Αρκεί να μην είσαι πολύ θορυβώδης και να μην φεύγεις μακριά από τον στόχο σου γιατί θα γίνουν λάθη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μετράει η πρωτοβουλία που θα πάρεις γιατί μόνο με την πυγμή θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για όλα τα θέματα που έχεις στο κεφάλι σου. Το σπίτι σου μπορεί να το έχεις παραμελήσει και τώρα να θέλεις να το συντηρήσεις καλύτερα. Η χαλάρωση με φίλους θα είναι το πιο καλό δώρο για τον εαυτό σου.
Έρωτας: Η σχέση με Ζυγό περνάει κάποιες αναταράξεις γιατί από την πλευρά του άλλου ατόμου πιθανόν να γίνεται μια μικρή επανάσταση που δεν σας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα. Κριός και Ταύρος είναι τα άτομα που θα ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπάθησε να κρατήσεις σταθερή θέση και στάση απέναντι σε κάποιους συνεργάτες που μερικές φορές σου δημιουργούν αντιπαραθέσεις. Θα βρεθείς κοντά σε μια οικονομική συναλλαγή η οποία πιθανόν να σε ευνοήσει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved