Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/3

Ξαφνικά νιώσαμε πως ήμασταν ευτυχισμένοι, όταν ήδη χάσαμε την ευτυχία

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε αρκετές αμφιταλαντεύσεις κι όσο προχωράει η ημέρα θα γίνεστε περισσότερο εσωστρεφείς ή ακόμα και ελαφρώς καχύποπτοι απέναντι σε κάποια άτομα που δεν έχουν ξεκάθαρη συμπεριφορά.
Έρωτας: Η προσωπική ενδοσκόπηση μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να σας ωθήσει ώστε να συναντήσετε ένα μυστηριώδες πρόσωπο και μάλιστα να σας μαγνητίσει τόσο πολύ ώστε να σας αυξήσει την περιέργεια να τον γνωρίσετε σε βάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας άποψη θα μετρήσει πολύ και ίσως να σας δώσει μια ώθηση να είστε περισσότερο ερευνητικοί σε θέματα που συνέχεια σας προβάλλονται. Έχετε ανάγκη όμως να δημιουργήσετε την δική σας γνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να έχετε μια όμορφη καθημερινότητα κι ίσως χρειαστεί να γίνετε περισσότερο αρμονικοί με το περιβάλλον σας. Το θέμα της εμφάνισής σας θα σας απασχολήσει.
Έρωτας: Πιθανόν να βγει από μέσα σας ένας ανταγωνισμός ή να πιστέψετε ότι έχετε τελικά παραπάνω εξάρτηση από όσο νομίζατε από ένα πρόσωπο και να βγει από μέσα σας ζήλεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αναφορές στο παρελθόν σας και σίγουρα θα θέλετε να βαδίσετε πάνω στην πεπατημένη και αυτό θα σας φέρει σε μια κατάσταση πιθανής υποχώρησης και ίσως ένα είδος φοβίας που θα την εκδηλώσετε όταν θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η εικόνα σας αλλάζει και μπορεί να φανείτε κάπως κλειστοί ή ακόμα και ελαφρώς εκδικητικοί, κυρίως προς άτομα που νιώθετε ότι έχουν την διάθεση να σας πληγώσουν ή να σας φερθούν με ένα ύπουλο τρόπο. Εσείς καλό θα ήταν να παραμείνετε περισσότερο παρατηρητές.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό πιθανόν να κάνει και πάλι την εμφάνισή της, όμως μπορεί να επισημάνετε σε ποια σημεία έχετε δυσκολίες μεταξύ σας και με ποιο τρόπο θα τις λύσετε. Όσο μπορείτε προσπαθήστε να βρείτε τον κοινό συναισθηματικό σας δεσμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες υποχρεώσεις που ίσως να σας πιέζουν και θα πρέπει να βάλετε τον καλύτερο σας εαυτό για να ξεπληρώσετε ακόμα και κάποια χρέη που έχουν προστεθεί από το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε βαθύτερες επιθυμίες τις οποίες άλλες φορές εκδηλώνετε και άλλες όχι. Ο στόχος σας είναι πάντως να μοιραστείτε όσο δύσκολο και αν φαίνεται τα πιο βαθιά σας συναισθήματα.
Έρωτας: Ένα κομμάτι από την σχέση σας ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει γιατί άλλα θέλετε και άλλα τελικά γίνονται. Θα χρειαστεί να εναρμονιστείτε με κάποιες καταστάσεις που συνδέονται με το μέσα σας και ίσως να δυσκολευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια πολύ προσωπική άποψη για κάποια θέματα που θα πρέπει να εναρμονιστείτε και με κάποιες διαφορές που έχετε με μια συνεργασία για να μπορείτε να σταθείτε σε οτιδήποτε κάνετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Παραμένετε κάπως διστακτικοί σε ορισμένες προτάσεις και ο λόγος είναι ότι νιώθετε δεσμευμένοι σε υποσχέσεις ή κολλημένοι με το παρελθόν το οποίο μερικοί νιώθετε ότι σας εξουσιάζει.
Έρωτας: Θα χρειαστείτε θάρρος να εντοπίσετε ένα μέρος από τα έντονα συναισθήματα που σας εξουσιάζουν γιατί έχετε κάποια απωθημένα τα οποία δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός ίσως σας κρατήσουν δεσμευμένους σε φοβίες και αντιθέσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να γίνετε έντονα ανταγωνιστικοί, κυρίως με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε γιατί νιώθετε μερικές φορές ότι σας στήνει παγίδες με την συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι έχετε μοναδικότητα σε ένα θέμα και αυτό θα σας βοηθήσει να αντλήσετε μεγαλύτερες δυνάμεις αλλά και εμπνεύσεις που θα σας δώσουν ενέργεια.
Έρωτας: Η μυστικότητα και το πάθος μπορεί ξαφνικά να σας βγάλει στην επιφάνεια πάθος διεκδίκησης και πιθανόν να αναστατώσετε έναν Σκορπιό με τον οποίο ξέρετε ότι ταιριάζετε παρ' όλες τις διαφορές σας. Ο Κριός μπορεί να σας αιφνιδιάζει με τα ξαφνικές του τρέλες.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε την διάθεση να δουλέψετε σκληρά και αν είναι να κάνετε ένα ταξίδι, θα διαπιστώσετε ότι θα δικαιωθείτε πιο εύκολα γιατί θα έχετε καλύτερες προσβάσεις σε συνεργάτες.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δέχεστε πίεση από πρόσωπα ή καταστάσεις και θα προσπαθήσετε να ανταποκριθείτε αλλά ίσως να μην τα καταφέρετε γιατί δεν σας αρέσει να ξεκόβετε την επικοινωνία με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας διχάσει γιατί σας φέρνει μερικές φορές στα άκρα. Σήμερα μπορεί να γίνετε διεκδικητικοί και ίσως κάνετε και σκηνή ζήλειας. Ο Ταύρος πάντως θα είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια συνεργασία που θα εξελιχτεί σε έντονη διεκδικητική ίσως να σας κάνει να χάσετε τον τελικό σας στόχο. Για αυτό μην είστε τόσο απόλυτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε πάρει φόρα γιατί δεν έχετε άγχος, οπότε θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το συναίσθημά σας θα είναι πολύ δυνατό και αυτό θα σας δώσει ένα έξτρα στήριγμα ότι είστε στον σωστό δρόμο.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ έντονη και μαγνητική. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια ιδιαίτερη εύνοια για αυτό μπορεί να καταλήξετε να σκέφτεστε και τον γάμο, κυρίως με Καρκίνο ή Ιχθύ. Η ξαφνική γνωριμία με ένα Κριό θα σας έρθει ουρανοκατέβατη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες να δικαιωθείτε γιατί και εσείς νιώθετε πολύ αισιόδοξοι και ανοικτοί, οπότε με τον δικό σας τρόπο θα αποφύγετε κάποιες δυσκολίες που θα σας βγουν στην πορεία. Πάντως κάποια χρήματα θα πάρετε με ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε πολύ αγαπητοί στο ευρύ κοινό και αυτό θα αποδειχθεί εύκολα γιατί θα έρθει με το μέρος σας μια ομάδα φίλων με την οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να πετύχετε ένα στόχο δύσκολο με ένα πιο εύκολο τρόπο.
Έρωτας: Η παιδική σας καρδιά μερικές φορές σας βάζει σε μπελάδες γιατί δεν δέχεστε να δείτε την αλήθεια. Ίσως τώρα να έχετε μεν εύνοια αλλά να παρασυρθείτε από λόγια και διάφορες φαντασίες ενός ατόμου. Χρειάζεται να αναζητήσετε και πράξεις αντί για λόγια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια σημαντική βοήθεια από την μια και από την άλλη μπορεί να σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από κάποιες δουλειές που θα σας κάνουν να χάσετε χρόνο και χρήμα γιατί θα είναι μόνο υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεται αναγκαστικά να υποχωρήσετε γιατί δεν μπορείτε να τα έχετε όλα δικά σας. Αυτές οι ημέρες είναι για να μάθετε τι θα πει «πηγαίνω και στην πλευρά του άλλου».
Έρωτας: Ο χαρακτήρας σας μερικές φορές δυσκολεύεται και δεν είστε διπλωμάτες αλλά τώρα είναι απαραίτητο για να συνεννοηθείτε με τον Ζυγό γιατί αλλιώς θα χαθούν οι ευκαιρίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να πάρετε κάποια χρήματα αλλά χρειάζεστε διπλωματία και υποχωρήσεις και να υπάρχει κατά κάποιο τρόπο ισότητα από τις δυο πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε μια εύνοια, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αλλά για να την εκμεταλλευτείτε χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στις πρωταρχικές σας πεποιθήσεις οι οποίες μπλοκάρουν κάποιες σημαντικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε.
Έρωτας: Η πολύ ευγενική και συντροφική στάση θα βοηθήσει στο να κτίσετε μια καλύτερη σχέση με έναν Λιοντάρι, Ζυγό ή Τοξότη. Αλλά να μην το κάνετε για μια φορά. Χρειάζεται να το κάνετε πολλές φορές και να γίνει κατά κάποιο τρόπο συνήθεια και να λύσετε μια καλή το θέμα των προσωπικών σχέσεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας δίνονται κάποιες ευκαιρίες οι οποίες είναι πιο κοντά στα ταλέντα, την εμπειρία και την προϋπηρεσία σας. Ίσως να έχετε κάποιες φοβίες και να αρνείστε να προχωρήσετε γιατί δεν ξέρετε πως θα είναι. Καλύτερα να μην φτιάχνετε μέσα στο μυαλό σας σχέδια τα οποία μπορεί να μην ισχύουν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να λύσετε κάποια προβλήματα με φίλους και ομάδες που συμμετέχετε. Για αυτό φροντίστε να μεταφέρετε όσο μπορείτε τις πληροφορίες σωστά και με ακριβείς λεπτομέρειες.
Έρωτας: Η προσωπική διεκδίκηση είναι μερικές φορές δύσκολη για σας γιατί δεν έχετε άποψη για κάποια θέματα. Έχετε μερικές φορές σχέση εξάρτησης και μπορεί να μην το καταλαβαίνετε γιατί κάπως το καλύπτετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, προσπαθώντας να κερδίσετε μια καλύτερη οικονομική συνεργασία, μπορεί να ζοριστείτε. Ο λόγος είναι ότι πιστεύετε ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην συναλλαγή που κάνετε αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved