Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/3

Αν δεν αγκαλιάσεις εσύ τον εαυτό σου πρώτα, μην περιμένεις να το κάνει άλλος.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε μεταξύ του να λύσετε κάποια προσωπικά σας θέματα και να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις των άλλων, οπότε νιώθετε ότι δεν ξέρετε προς τα πού θα μοιράσετε την δύναμή σας. Ευτυχώς θα δουλέψει το έντονο συναίσθημα του άμεσου ενδιαφέροντος και του εαυτούς σας και των άλλων και θα δοθεί λύση.
Έρωτας: Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε παραδομένοι και λέτε μέσα σας ότι θα σηκώσετε το τηλέφωνο, κυρίως εσείς που είστε σε απόσταση και θα παραδοθείτε άνευ όρων γιατί δεν νιώθετε πολύ καλά. Και από την άλλη επαναστατείτε και λέτε ότι θα συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με Ζυγό, Σκορπιό ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο ανταγωνισμός μερικές φορές είναι πιο εύκολος από το να δοκιμάζεστε από τον ίδιο σας τον εαυτό. Για αυτό ίσως να προτιμήσετε κάποιες συνεργασίες που θα σας δημιουργήσουν ηρεμία και εξασφάλιση. Οι γεννημένοι στο τέλος που πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου θα έχετε κάποια καλά νέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η ένταξή σας σε ομάδες ή ακόμα και συνεργασίες που δεν είχατε σκεφτεί μπορεί να σας δυσκολέψει γιατί χρειάζεται να βάλετε στην άκρη όλες τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις που μπορεί να έχετε και να συμβιβαστείτε. Η δίαιτα ή η σωστή διατροφή σίγουρα θα σας χρειαστεί.
Έρωτας: Η σχέση με ένα Ζυγό θα σας δώσει την εμπειρία της καλύτερης επικοινωνίας και της τέχνης στις επαφές και στις δημόσιες σχέσεις. Ο Υδροχόος έχει μια διάθεση φιλικότητας μαζί σας και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καριέρα σας και γενικά σε οτιδήποτε συμμετέχετε που σας εκθέτει χρειάζεται να έχει μια μεγάλη ευελιξία, λεπτότητα και ισορροπία. Η επαφή με τον κόσμο σε φιλικό τόνο θα βοηθήσει στο να κερδίσετε αυτό που έχετε βάλει σαν στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ο Ερμής που είναι ο πλανήτης σας επειδή αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους Ιχθύες θα δυσκολευτεί να σας βοηθήσει σε λογικές διαδικασίες και θα αυξήσει περισσότερο την συναισθηματική σας πλευρά. Οπότε χρειάζεστε προσοχή και όχι πολύ συναίσθημα για να πάρετε αποφάσεις σε προσωπικά θέματα παρ' όλο που έχετε εύνοια σήμερα.
Έρωτας: Η προσωπική ευτυχία μερικές φορές προέρχεται από την ικανότητα σας να κάνετε είτε συμβιβασμούς είτε καλές επαφές που δεν θα κακοκαρδίζετε κανένα. Οπότε αυτό θα βοηθήσει να έχετε καλή σχέση με Υδροχόο. Με τον Ιχθύ κρατήστε μικρό καλάθι.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε δυσκολία να αποφασίσετε επάνω σε ένα οικονομικό θέμα και κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες γιατί θα υπάρχει μια θολούρα που δεν θα σας βοηθήσει καθόλου. Το καλό είναι όμως ότι σήμερα τουλάχιστον θα κάνετε μια σοβαρή επιτυχία μαζί με κάποια άλλα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η συμπάθεια που δείχνετε απέναντι σε κάποια πρόσωπα θα βοηθήσει ώστε μέσω αυτών να έρθετε πιο κοντά ακόμα και με άλλα που δεν είχατε κανένα σκοπό να τα βρείτε αλλά βλέπετε ότι δεν γίνεται αλλιώς για αυτό το καλύτερο είναι οι συμμαχίες.
Έρωτας: Είστε κάπως πιο ήρεμοι και ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αρμονία της σχέσης μέσα βέβαια από δυσκολίες γιατί το νιώθετε ότι δεν γίνεται αλλιώς, αφού θα τραβηχτούν πολύ τα άκρα, κυρίως με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Συμφωνείτε με κάποια πρόσωπα να κάνετε κάτι από κοινού γιατί βλέπετε ότι όταν ενώνονται οι δυνάμεις σας κάνετε πολύ καλή δουλειά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Όταν αναλαμβάνετε να αντιπροσωπεύσετε άτομα και καταστάσεις μέσω ενός επικοινωνιακού κώδικα, προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά και θα νιώσετε πολύ όμορφα. Η εικόνα σας μερικές φορές είναι πολύ έντονη και άλλες φορές χαμένη.
Έρωτας: Έχετε μια έντονη παρόρμηση και αυτό σας βοηθάει στο να κάνετε την καρδιά σας να μιλήσει και να εκφραστεί με μεγάλη ευγένεια και αρμονία. Όταν το θέλετε γίνεστε πολύ ερωτικοί και ρομαντικοί. Ο Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος σας ακολουθεί και σας καταλαβαίνει. Ο Ιχθύς δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει από εσάς κι ίσως βάλετε εσείς τα όριά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να μην χαθείτε στις διάφορες επινοήσεις συνεργατών οι οποίοι ίσως να μην το καταλαβαίνουν αλλά δεν είναι ξεκάθαροι. Εσείς από την άλλη μην υποκύπτετε σε κολακείες γιατί θα βρεθείτε χαμένοι αντί για κερδισμένοι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μην πάτε κόντρα στο ρεύμα και να γίνετε διπλωμάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Κάνετε τον απολογισμό σας για να δείτε τι τελικά θα πετύχετε. Οι στόχοι που μπορεί να βάλετε κυρίως για το σώμα σας και την διατροφή σας θα σας αλλάξουν για λίγο την κακή αίσθηση και ίσως κάνετε αναπροσαρμογές για το καλό σας.
Έρωτας: Θα είστε κάπως αναποφάσιστοι με την σχέση ενός Κριού γιατί μια θα κάνει κίνηση συμπάθειας και μια θα απέχει. Ο Υδροχόος θα σας βάλει σε σκέψη γιατί θέλει πρώτα να είστε φίλοι. Αυτό είναι ένα ωραίο κόλπο για να μπείτε στην ζωή του γιατί εσείς δεν έχετε άλλο τρόπο να σας ελκύσει κάποιος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας αξία μπορεί να έχει μεγάλες διακυμάνσεις γιατί εσείς κρίνετε με βάση τα οικονομικά σας πως θα είναι η πορεία σας από εδώ και πέρα. Οι συνεργασίες μερικές φορές μπορεί να μην σας κάνουν γιατί δεν τα βρίσκετε εύκολα ενώ είναι προς το παρόν είναι αναγκαίες.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξετε όσο μπορείτε την ενέργειά σας καλύτερη και ίσως μέσα από αυτό να γεφυρώσετε και κάποιες ακραίες θέσεις οι οποίες υπάρχουν μέσα σας σαν αντιφάσεις που προέρχονται από συναισθηματικές ανασφάλειες.
Έρωτας: Η γοητευτική σας προσωπικότητα θα γίνει το επίκεντρο θαυμασμού και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε και αρκετό συναίσθημα για να εξομαλύνετε την σχέση σας με έναν Ιχθύ. Ο Κριός είναι ένα άτομο που σίγουρα το έχετε ανάγκη αλλά μπορεί να είστε μπερδεμένοι γιατί δεν έχετε ξεχωρίσει ακόμα τα βαθιά ουσιαστικά του συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη διάθεση να δράσετε και να οριοθετήσετε τις δικές σας πρωτεύουσες ανάγκες. Όλο αυτό καλό θα σας κάνει γιατί θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε πολύ πιο εύκολα. Μόνο να είστε προσεκτικοί με τρέχουσες συνθήκες της καθημερινότητάς σας γιατί μπορεί να σας κολλήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η διορατικότητα που έχετε θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες προσωπικές δυσκολίες οι οποίες έχουν να κάνουν με αποφάσεις για τις οποίες είστε αμφιταλαντευόμενοι.
Έρωτας: Η πιθανότητα του να βάλετε περισσότερο νερό στο κρασί σας ίσως να σας βοηθήσει στο να μιλήσετε πιο ανοικτά σε ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό μπορεί να έτρωγε απόρριψη από εσάς γιατί δεν είχατε κατά την γνώμη σας κοινές ιδέες ή απόψεις για την ζωή. Τώρα όμως έχετε αξιολογήσει καλύτερα την στάση του και πιθανόν να σέβεστε παραπάνω το έργο του ή την προσωπικότητά του. Ίσως αυτό το πρόσωπο να είναι Κριός ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές υπολογίζετε την προσωπική σας αξία από το αν σας εκτιμούν τα άτομα ή όχι. Καλύτερο θα ήταν να μην σας νοιάζει πολύ γιατί τον τελευταίο καιρό αποδίδετε την δύναμή σας στους άλλους και συνήθως μένετε πίσω. Για αυτό κάντε την υπέρβαση και βάλτε τον εαυτό σας εκεί που πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε δυνατές προσβάσεις μέσα στον κοινωνικό χώρο κι ένας φίλος ή μια ομάδα μπορεί να γυρίσει υπέρ σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην είστε ονειροπόλοι και αφηρημένοι γιατί μπορεί να χάσετε χρήματα ή πράγματα.
Έρωτας: Δεν έχετε όρεξη να κάνετε καυγάδες για αυτό επιθυμείτε να παραμείνετε είτε αμέτοχοι είτε να έχετε καλύτερη συμπεριφορά απέναντι σε συμπεριφορές πίεσης ή άγχους από την μεριά του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα είστε πολύ ρομαντικοί και πιθανόν να μην ξεχωρίζετε την αλήθεια από την ψευδαίσθηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ δραστικοί και μπορείτε να φέρετε ένα πρόσωπο σε επαφή με ένα άλλο και να κάνετε εμπορικές συμφωνίες πολύ επιτυχημένες. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχετε είναι όταν θα δώσετε τα χέρια να φροντίσετε να έχετε και ένα χαρτί υπογεγραμμένο και να μην αρκεστείτε στα λόγια κι αφορά αυτό περισσότερο τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε, θα χρειαστεί για να μην χάσετε πολλά από τα οφέλη που σας παρουσιάζονται, να είστε όσο μπορείτε ανοικτοί και -γιατί όχι;- να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό δείχνοντας ευγένεια, αλτρουισμό και ισορροπία σε αντίξοες συνθήκες.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Ζυγό θα σας δώσει να καταλάβετε ότι η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και τίποτε άλλο γιατί υπάρχουν και άλλες ασχολίες που έχουν να κάνουν με τα ωραία και την ανθρώπινη επαφή. Επίσης θα δυναμώσετε με έναν Ιχθύ γιατί θα σας αντιληφθεί πολλά από τα βαθιά συναισθήματά σας.
Καριέρα & Χρήματα: Η σχέση σας με το χρήμα μερικές φορές είναι κάπως περίεργη. Δηλαδή είτε τρέχετε όλη την ημέρα για να κερδίσετε και να πετύχετε είτε κάτι σας πιάνει και αρνείστε να κάνετε συνεργασίες ενώ ξέρετε ότι αυτό χρειάζεστε ή είστε κάπως απότομοι και τελικά χαλάτε την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια θετική παρόρμηση να ξεκινήσετε κάτι που σας εκφράζει πάρα πολύ. Η ποιότητα που αναζητάτε πιθανόν να γίνει πραγματικότητα. Ένας Ζυγός θα σας επηρεάσει άμεσα κι αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι θα γίνει κάτι που θα σας ενεργοποιήσει πάρα πολύ.
Έρωτας: Μερικές φορές ένα πρόσωπο σας κτυπάει την πόρτα που ίσως δεν πιάνετε με την πρώτη το ερωτικό του μήνυμα γιατί τις πιο πολλές φορές είστε πολύ αφηρημένοι ή στον κόσμο σας όπως σας αρέσει να λέτε. Για αυτό θα είστε κάπως απόμακροι αλλά τουλάχιστον ευγενικοί. Η γνωριμία με Δίδυμο ή Ζυγό θα είναι πολύ εύκολη.
Οικονομικά & Καριέρα: Είστε αρκετά συνειδητοί με πράγματα και καταστάσεις που χρειάζεται να κάνετε για να φέρετε πιο κοντά σας τους στόχους που θέλετε γιατί μπορεί να τους σκέφτεστε και τώρα θα τους επιβεβαιώσετε με τις πράξεις σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε να γεφυρώσετε πράγματα που σας φαίνονται ασυμβίβαστα αλλά αν βρείτε λύση πάνω σε αυτό, κυρίως οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες, θα πετύχετε πολλά περισσότερα μετά. Για αυτό μην φοβόσαστε να δοκιμάσετε τις διαφορετικότητες.
Έρωτας: Είστε σε μια φάση που θέλετε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα αλλά ζορίζεστε αν θα πρέπει να εκτεθείτε ή να κάνετε κάτι που δεν σας ταιριάζει. Ο Κριός ή ο Ζυγός θα σας δώσει ένα μεγάλο κίνητρο για να κινηθείτε χωρίς να σας νοιάζει αλλά με τον Τοξότη νιώθετε ότι είστε ο εαυτός σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Είστε αναγκασμένοι να χειριστείτε καλύτερα κάποιες γνωριμίες ή προτάσεις που δεν συμφωνείτε απόλυτα αλλά τελικά θα σας δοθεί η ευκαιρία αρκεί οι κεραίες σας να είναι ανοικτές και να δέχεστε όλων των ειδών τις προτάσεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved