Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/3

Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η φυσική σας κατάσταση είναι πολύ ιδιαίτερη γιατί πλαισιώνετε πολύ καλά μια νέα ιδέα η οποία θα σας απελευθερώσει. Η πιθανότητα του να δημιουργήσετε κάτι που να απαιτεί έντονη δράση είναι πιθανό.
Έρωτας: Έχετε την διάθεση της ανεξαρτησίας και της αλήθειας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βρεθείτε εκτός ορίων γιατί το μήνυμα το μεταφέρετε καλά και σταθερά. Η συνάντησή σας με ένα Λιοντάρι θα είναι τόσο ρομαντική αλλά και ξαφνική που θα σας κάνει να θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ευκαιρία να εμπεδώσετε μια κατάσταση πιο εύκολα και συγχρόνως θα κερδίσετε κάτι οικονομικό πολύ εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε λίγο εγωκεντρικοί και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε ότι έχετε ανάγκη να επεκτείνετε με κάποιο τρόπο τις δυνατότητές σας αλλά κάπως πιο απόλυτα.
Έρωτας: Η αντικειμενικότητα σίγουρα θα λείπει για αυτό ίσως χρειαστεί να βάλετε την καρδιά σας να διαλέξει. Τα δυνατά συναισθήματα μπορεί να σας γυρίσουν πίσω σε ένα Λιοντάρι αλλά το νιώθετε ότι είναι αυτό που κρατάει τον έρωτα πολύ δυνατό. Ο Κριός και ο Τοξότης είναι πρόσωπα που θα παίξουν κάποιο ρόλο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αναγκασμένοι να παίξετε ένα σημαντικό ρόλο και με αυτόν τον τρόπο θα κινήσετε τα νήματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε όλα τα εχέγγυα με το μέρος σας γιατί πιθανόν να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις ή φιλοδοξίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα γευτείτε χαρούμενα πράγματα γιατί εσείς οι ίδιοι θα ξεφύγετε από τις δυσκολίες και θα δείτε όλα αυτά που υπάρχουν γύρω σας με ένα καλύτερο μάτι. Πιθανόν ένα ταξίδι να σας ξεσηκώσει. Το θεατρικό ταλέντο που μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε πιθανόν να σας κάνει καλό αν παρακολουθήσετε μαθήματα ερασιτεχνικά.
Έρωτας: Βρίσκετε αφορμές για να αποκαλύψετε συναισθήματα και αισιόδοξα μηνύματα. Ο λόγος είναι ότι δεν αρκείστε μόνο σε επαφές αλλά και σε αποκαλύψεις. Πιθανόν να θέλετε μια γενναία εξομολόγηση για να έρθετε στα ίσα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ενεργοποιήστε τότε αυτό γίνεται σε όλα τα επίπεδα και ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να χάνετε κάποιες ευκαιρίες. Αν μιλήσετε για ταξίδια ή υπογραφές συμβολαίων καλό είναι να είστε γρήγοροι και να μην αφήσετε τον χρόνο να περάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε υποσυνείδητα ανάγκη να φανείτε μέσα από κάποιες κινήσεις που μπορεί ακόμα να μην έχετε αποφασίσει τι να κάνετε και να σας βγει ξαφνικά στην επιφάνεια. Η αγορά κάποιων ακριβών ή ποιοτικών πραγμάτων είναι μέσα στα σχέδιά σας.
Έρωτας: Σίγουρα έχετε διαλέξει την αποκλειστικότητα κι αυτό σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε αλλά και να ασχοληθούν περισσότερο μαζί σας. Το Λιοντάρι, και ο Υδροχόος θα είναι άτομα που θα σας δημιουργήσουν ένταση και πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Στα θέματα ενός ακινήτου ή μιας δημιουργίας σας θα δείτε ότι θα υπάρχουν κάποιες απαντήσεις αλλά ίσως κάνετε κι ένα ποιοτικό έλεγχο για να είστε σίγουροι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ δυναμική για αυτό θα διεκδικήσετε όλα αυτά που κατά καιρούς χάνετε με την υποχώρησή σας. Η σχέση με την οικογένεια σας μπορεί να είναι κάπως αποστασιοποιημένη.
Έρωτας: Η φιλική ίσως διάθεση που έχει ένας Υδροχόος θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα αλλά από την άλλη μπορεί να δείξετε ότι θέλετε κάτι παραπάνω. Αν αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία και πείτε «σε αγαπώ», δεν θα σας βλάψει πουθενά, αντίθετα θα σας κάνει καλό. Ο Κριός είναι επίσης κοντά σας. Ο Ιχθύς σας μπερδεύει για αυτό θα πάρετε αποστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας γνώμη θα μετρήσει γιατί ξέρετε τι κάνετε. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ευκαιρία να φτάσετε στον στόχο σας γιατί θα λειτουργήσετε πολύ πρωτοποριακά. Μπορεί να πάρετε χρήματα από κάπου ξαφνικά, χωρίς να το είχατε προγραμματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε στο μυαλό σας ότι θα χρειαστεί να δράσετε κάπως πιο μυστικά γιατί ίσως ο εγωισμός σας να μην σας αφήσει να εκτεθείτε. Μια ιδιαίτερη εναλλακτική θεραπεία και πιθανόν πρωτότυπη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το άγχος.
Έρωτας: Κάνετε μυστικές σκέψεις οι οποίες δεν θα σας αφήνουν να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Ο λόγος είναι ότι νιώθετε έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο και ίσως να μην επιθυμείτε να του τα αποκαλύψετε είτε γιατί δεν μπορείτε είτε γιατί δεν θέλετε. Κυρίως Κριός, Υδροχόος ή Ιχθύς θα σας δώσουν το μεγαλύτερο έναυσμα για να εκφραστείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα πολύ εντυπωσιακά αλλά ίσως να κολλάτε να δώσετε το καλύτερο σας κομμάτι γιατί πιθανόν να φοβάστε ότι θα σας κρίνουν οι άλλοι. Υπάρχει βέβαια μια βοήθεια από ένα πρόσωπο που είναι μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Χρειάζεται να είστε πολύ φιλικοί για να έρθετε κοντά με τα άτομα που συνεργάζεστε.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε δυνατοί και σταθεροί και με αυτόν τον τρόπο θα έχετε το πάνω χέρι ακόμα και σε κάποια μπερδέματα τα οποία θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε ένα-ένα για να έρθει το ποθούμενο αποτέλεσμα.
Έρωτας: Έχετε δυναμώσει περισσότερο και δεν έχετε την αδυναμία να πείτε την αλήθεια σε ένα άτομο που μερικές φορές δεν σας φέρεται όπως θα θέλατε. Η δυσκολία είναι με έναν Παρθένο ή Ιχθύ αλλά είναι στο χέρι σας να δείξετε την αλήθεια σας. Αντίθετα ο Υδροχόος θα είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα θα επηρεαστείτε από κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σας και πιθανόν η πρόθεσή τους δεν είναι να σας αποδυναμώσουν. Εσείς όμως μπερδεύεστε από το περιβάλλον και μερικές φορές μπορεί να γίνουν λάθη που δεν είναι και τόσο εύκολα να τα διορθώσετε μετά. Η λογική καλό είναι να επικρατήσει για να κλείσετε κάποιες συμφωνίες που περιμένετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σας άποψη μπορεί να είναι κάπως υπερβολική και πιθανόν να αποδυναμώνεστε από κάποιες εγωιστικές προβολές. Ο λόγος είναι ότι ίσως να βρεθείτε σε μια δύσκολη θέση γιατί είστε κάτω από πίεση.
Έρωτας: Θέλετε να δώσετε την αγάπη σας αλλά ίσως με μια υπερβολή που θα σας κατευθύνει σε ένα αποτέλεσμα απόλυτο. Από τη σχέση με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο δεν μπορείτε εύκολα να ξεκολλήσετε. Θα παίζει ένα κύριο ρόλο στην καρδιά σας, κυρίως αν έρχεται από το παρελθόν επειδή μέσα σας υπάρχουν πολύ δυνατά συναισθήματα που δεν τα αποβάλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει πολύ ένταση να προλάβετε ή να τα κάνετε όλα γρήγορα και τέλεια, προκειμένου να φανείτε και να πετύχετε ακόμα και το ακατόρθωτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και μπορείτε να είστε σίγουροι για οτιδήποτε κάνετε γιατί έχετε επίγνωση του τι ακριβώς θέλετε. Πάντως να θυμάστε ότι η πρόθεσή σας μετράει αν είναι ξεκάθαρη και σήμερα θα έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε.
Έρωτας: Είστε πολύ ερωτικοί και δοτικοί και είστε πρόθυμοι να συγχωρήσετε ή να αποδεχτείτε τα σφάλματα του άλλου προσώπου. Το πιο σημαντικό είναι να δεχτείτε ότι υπάρχει διαφορετικότητα μεταξύ σας και η αγάπη είναι αυτή που συνδέει τα πάντα.
Καριέρα & Οικονομικά: Εντυπωσιάζεστε από ένα κοινό project που έχετε να δουλέψετε μαζί με άλλα άτομα γιατί θα βγει τόσο καλό που σίγουρα κάτι θα γίνει για να έχετε τα χρήματα που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η προσωπική σας ταυτότητα είναι τόσο σημαντική που μερικές φορές σας δυσκολεύει γιατί δεν έχετε την απόλυτη γνώση για να κινηθείτε με άνεση μέσα στα δικά σας κατατόπια.
Έρωτας: Το Λιοντάρι είναι ιδιαίτερα φιλικά προσκείμενο σε εσάς αλλά εσείς ίσως να δυσκολεύετε γιατί δεν θέλετε να δώσετε την σκέψη σας και το συναίσθημά σας επειδή πιστεύετε ότι δεν σας καταλαβαίνει. Γνωρίστε τον εαυτό σας καλύτερα κι ίσως αυτό να είναι η πιο μεγάλη σας βοήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά διστακτικοί να λειτουργήσετε πολύ ατομικά ή προσωποκεντρικά. Μερικές φορές σας αρέσει να κρύβεστε για χάρη του συνόλου. Η σχέση με τα άτομα που είναι γύρω σας χρειάζεται επαναπροσδιορισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η συγκεκριμένη φάση που περνάτε θα πυροδοτήσει γεγονότα τα οποία θα σας ενεργοποιήσουν και θα κάνετε κινήσεις που είναι πολύ θετικές, δίνοντάς σας ένα καλό αποτέλεσμα.
Έρωτας: Η προσωπική σας διάθεση θα είναι πολύ ανοικτή και θα δεχτείτε να γίνουν ακόμα και υπερβάσεις που άλλες φορές δεν κάνετε. Πιθανόν να πάτε και ένα ταξίδι με το πρόσωπο που θέλετε μαζί για να κάνετε καλύτερη σύσφιξη σχέσεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες που υλοποιούνται πιο εύκολα και κυρίως συνεργασίες οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες για τον επόμενο καιρό. Ο Κριός θα είναι πολύ κοντά σας σε ό, τι κάνετε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η αναβάθμιση που έχετε αναγκαστεί να κάνετε πιθανόν να μην είναι και τόσο εύκολη. Για αυτό όσο μπορείτε να δείχνετε την ατομικότητα σας και τα θέλω σας, χωρίς να συμπαρασύρεστε από το περιβάλλον γύρω σας.
Έρωτας: Το Λιοντάρι μερικές φορές σας εκνευρίζει γιατί δείχνει την απέραντη ατομικότητα του. Ίσως να είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να παραμείνετε κατά αρχάς πιστοί και σίγουροι για τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε διάθεση να μην διασπάσετε ένα μέτωπο το οποίο σας δίνει σταθερότητα αλλά και σιγουριά. Αν δεν μπορείτε, ακολουθείστε πιστά τους κανόνες του στόχου για να σταματήσετε να είστε από εδώ και από εκεί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved