Κυριακή 2 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 20' 57" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 51' 20" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 27° 44' 11" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 37' 11" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 52' 56" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 26' 55" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 51' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 51' 56" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 46' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 29" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 11' 40" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/3

Πίστη είναι αυτό που δεν βλέπεις ακόμα και η ανταμοιβή για αυτήν είναι να δεις αυτό που πιστεύεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Πρέπει να είστε περισσότερο πιστοί στον στόχο που έχετε βάλει γιατί μερικές φορές αν κάτι δεν γίνεται άμεσα ίσως και να βαριέστε ή να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Η ασφάλεια είναι αναγκαία για να πατήσετε γερά στα πόδια σας.
Ερωτικά: Μπορεί να κάνετε κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας γιατί δεν είστε ίσως σίγουροι για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καλό είναι να μην χαλάσετε την σχέσης σας για οικονομικά θέματα γιατί μάλλον αξίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο μπορείτε να στηρίξετε μια κατάσταση με την δική σας δύναμη θα γυρίσει υπέρ σας. Παρόλο που δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας, είναι αναγκαίο να έχετε πίστη σε αυτό που κάνετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Έχετε ισχυρή θέληση και με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάποιες προσωπικές απόψεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορεί κανένας να σας επηρεάσει και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.
Ερωτικά: Η σχέση σας με ένα πρόσωπο που ίσως είναι και κάπως φευγάτη μάλλον θα σας κάνει να σταματήσετε την προσπάθεια τουλάχιστον για σήμερα γιατί έχετε ανάγκη να πάρετε ένα καλό feedback και ίσως να μην το έχετε από την πλευρά του, κυρίως αν είναι Κριός, Τοξότης ή Υδροχόος. Αντίθετα ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως θα είναι πολύ θετικοί μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε έστω και κάποια μικρή πηγή εισοδήματος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάτε την ανασφάλειά σας η οποία μερικές φορές είναι πολύ έντονη. Όμως σήμερα θα είναι όλα διαφορετικά γιατί θα κινηθείτε με στόχο να κλείσετε μια δουλειά ή να γίνει κάτι με ένα ακίνητο που εδώ και καιρό δεν έχει και πολύ κίνηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Έχετε ανάγκη από συντήρηση δυνάμεων για αυτό μην εκπλαγείτε, αν σταματήσετε να μιλάτε ή να μοιράζεστε με άλλα άτομα τις απόψεις σας ή τις σκέψεις σας. Καλό είναι να μην πηγαίνετε κόντρα στις ανάγκες του εαυτού σας. Το πιθανόν ενδιαφέρον για την διατροφή και την μαγειρική σίγουρα θα είναι ένα χόμπι που θα σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Όταν μερικές φορές σκέφτεστε ένα πρόσωπο ίσως να ντρέπεστε ακόμα και να παραδεχτείτε στον εαυτό σας το πάθος που μπορεί να κρύβετε για αυτό. Επειδή δεν σας αρέσει να ζηλεύετε ίσως να μην το δείξετε αλλά τελικά με την στάση που θα κρατήσετε θα εκδηλώσετε την δυσαρέσκειά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά ενοχλημένοι και σίγουρα στεναχωρημένοι με θέματα που νιώθετε ότι έχουν κολλήσει. Μην παραβιάζετε όμως κάποιους νόμους μέσα σε συνεργασίες είτε ηθελημένα είτε άθελά σας. Για αυτό χρειάζεστε να είστε πολύ συνειδητοί γιατί θα γίνουν λάθη που πιθανόν όταν τα καταλάβετε να είναι αργά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Έχετε επιβαρυνθεί με διάφορες υποχρεώσεις τις οποίες όμως νιώθετε ότι θα τις κλείσετε, αφού μέσα σας υπάρχει σταθερότητα αλλά και μια εμπιστοσύνη ότι κάνετε το σωστό.
Ερωτικά: Ωραιοποιείτε τις καταστάσεις οπότε δεν έχετε αρνητική στάση απέναντι σε κάποιες διαφορές που μπορεί να υπάρχουν με έναν Υδροχόο. Επειδή είστε σε φάση γάμου και καλών γνωριμιών, να μην αρνείστε αν κάποιος φίλος σας θέλει να σας παρουσιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο. Αν δεν το πάρετε εγωιστικά να δείτε ότι θα είναι για το καλό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Συνειδητοποιείτε ότι πολλά πράγματα που δεν έχουν ξεκινήσει ίσως να τα σαμποτάρετε κι εσείς με τον τρόπο σας και ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να χαλάσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Όμως μερικές φορές μπορεί να πρέπει να κάνετε έστω και μια μικρή αλλαγή η οποία θα σας κάνει ανεξάρτητους, όπως σήμερα που νιώθετε πιο ασφαλείς από ποτέ.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Μπορεί να σας πιάσει άρνηση από κάποιες δυσκολίες που συμβαίνουν σε όλους και να είστε αρνητικοί σε οποιαδήποτε εξέλιξη. Παρόλο που δεν σας φαίνεται, η ρουτίνα σας κουράζει και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 15.8 έως και 17.8 περνάτε δύσκολα γιατί νιώθετε πίεση αλλά και μια έντονη βαρεμάρα.
Ερωτικά: Η ζήλεια είναι το κυρίαρχο στοιχείο που επικρατεί αν έχετε κυρίως σχέση με Ταύρο, Σκορπιό, Υδροχόο. Μην αφήνετε κάποιες οικονομικές ανασφάλειες να σας εξουσιάζουν γιατί δεν θα έχετε καλή διάθεση κι αυτό θα φανεί. Να προτιμήσετε να μοιραστείτε ένα ωραίο φαγητό ή ποτό μαζί με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να ξέρετε ότι ο άνθρωπος όπως θέλει την ζωή του την κάνει, αρκεί να ξεφύγει από την αρνητική στάση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι αντιξοότητες μερικές φορές σας δυναμώνουν και σας βγάζουν όλη την γκάμα των δυνάμεών σας. Είναι καλό σήμερα να μιλήσετε για οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν κάποιοι απέναντι σας γιατί τουλάχιστον θα ξέρετε ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορείτε με τον δικό σας τρόπο να εξισορροπήσετε τα άκρα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ζωή σας και δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από εσάς αλλά από κάποιες εξωτερικές καταστάσεις που είναι αναγκαίο να αντιμετωπίσετε. Επειδή έχετε αγωνία για το νέο άνοιγμα που έχετε κάνει αυτές τις ημέρες θα δείτε ότι θα πάτε καλά. Από την καλή έκβαση ενός νομικού θέματος θα ηρεμήσετε.
Ερωτικά: Είστε περισσότερο συντροφικοί και ευαίσθητοι απέναντι σε οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να λειτουργήσετε από κοινού. Μπορεί να μην το έχετε συνηθίσει αλλά τουλάχιστον θα χρειαστεί να κάνετε την προσπάθεια σας. Με τον Ιχθύ θα δέσει περισσότερο το γλυκό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανταμοιβή σας δεν θα αργήσει να έρθει, αφού θα είστε γεμάτοι από υποχρεώσεις και δουλειές οι οποίες θα σας φέρουν κέρδος και πιο εύκολα εισοδήματα.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπαθώντας να είστε γειωμένοι και περισσότερο κοντά στα προβλήματα των άλλων, ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε κενά τα οποία οφείλονται στην έλλειψη κοινών στόχων με κάποια άτομα τα οποία τα θεωρείτε πολύ σημαντικά για σας. Η ενημέρωση για ασφάλειες ή το οτιδήποτε σας εξασφαλίζει στο μέλλον σήμερα θα σας ενδιαφέρει περισσότερο από άλλες φορές.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Ταύρο είναι και δύσκολη και εύκολη μαζί. Το καλό είναι ότι μπορεί να έχετε και οι δύο τις ίδιες αισθητικές και ποιοτικές αξίες. Εκεί που διαφωνείτε είναι ο τρόπος πράξης και υλοποίησης από την μεριά σας και τη δική του. Επίσης ο Κριός θα σας δώσει ένα άλλο αέρα που θα είναι αξιόλογος για την σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να κάνετε κάτι πολύ τολμηρό ή ακόμα και εντυπωσιακό, ίσως ζοριστείτε παραπάνω γιατί χρειάζεστε άμεση υλοποίηση όλων των σχεδίων που συζητάτε με τους γύρω σας. Ο ανταγωνισμός μερικές φορές δεν είναι εύκολος γιατί δεν μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: H ανασφάλειά σας μπορεί να βγει στην επιφάνεια που θα πυροδοτηθεί από άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Αλλά τελικά θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και τόσο πολύ. Ίσως έχετε μια δόση υπερβολής και γίνετε αρκετά κτητικοί.
Ερωτικά: Σήμερα ειδικά θα προσπαθήσετε να είστε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει χωρίς όμως να μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά τα συναισθήματά σας. Ο Καρκίνος στέκεται κοντά σας και αυτό σας βοηθάει να φροντίσετε να περάσετε καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλά έξοδα και αυτό σας κάνει να σκέφτεστε ακόμα και τις μικρές σπατάλες που θα κάνετε. Οι γεννημένοι όμως το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να είστε γενναιόδωροι στα θέματα ενός ακινήτου ή στην οικογένεια σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Έχετε μαζεμένες πολλές υποχρεώσεις που πιθανόν να σας ζορίζουν. Επίσης τα πρακτικά θέματα θα είναι αρκετά οπότε χρειάζεστε γρήγορες κινήσεις για να μην χάνετε χρόνο. Η διατροφή θα είναι κάτι που θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα γιατί θα διαπιστώσετε ότι έχετε πάρει ξαφνικά βάρος.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο ίσως να είναι τελείως διαφορετική από αυτό που περιμένατε, κυρίως αν κάνετε μαζί κοινά πράγματα στην δουλειά. Με το Λιοντάρι χρειάζεται να μην ανακατέψετε οικονομικά θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα στρίμωγμα, κυρίως για κάτι που πρέπει να ολοκληρώσετε σήμερα και αφορά σε ένα κομμάτι της δουλείας σας. Η συνδρομή σας σε θέματα που είναι έξω από την ειδικότητά σας, παρόλο που δεν το πιστεύετε, θα είναι απολύτως χρήσιμη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Είστε πιο ψύχραιμοι, αφού φροντίζετε να είστε όσο μπορείτε ισορροπημένοι αλλά και σίγουροι γι' αυτό που θέλετε πιο πολύ. Αν έχετε προβλήματα με τα παιδιά σας με κάποιο τρόπο θα έχετε σχετική ηρεμία. Πάντως μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι κάτι πάει να φύγει από πάνω σας και αυτό θα σας ξελαφρώσει.
Ερωτικά: Η διάθεσή σας είναι καλύτερη από ποτέ για αυτό θα υπάρχει μια σταθερή συναισθηματική κατάσταση η οποία θα σας προτρέπει για να κάνετε δηλώσεις ή κινήσεις που θα εξασφαλίζουν μια καλύτερη συνάντηση. Ο ερωτισμός μπορεί να εκπέμπεται μέσα από τα μάτια σας ή ακόμα και από όλη την προσωπικότητά σας. Η σχέση με Ταύρο πιθανόν να είναι προ των πυλών.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα εισπράξετε πιο εύκολα κάποια χρήματα τα οποία πιθανόν να σας λύσουν τα χέρια. Το ρίσκο ίσως είναι αναγκαίο, κυρίως αν είναι να συμφωνήσετε για μια δουλειά που δεν θα την κάνετε μόνοι σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Η προτεραιότητα που θα χρειαστεί να δώσετε σε πρακτικά θέματα είναι κάτι που σας ενοχλεί πολύ και σας κουράζει παραπάνω από άλλες δουλειές. Είναι απολύτως αναγκαία η θέση που θα πάρετε γιατί θα χρειαστεί σε ένα κομμάτι να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας για να λυθούν παρεξηγήσεις ή άλλα εμπόδια που υπάρχουν. Ελέγξτε το φαγητό γιατί από την ένταση μπορεί να το ρίξετε στα γλυκά και το ψωμί.
Ερωτικά: Το ξέρετε ότι αν θέλετε βγάζετε μεγάλο πάθος και συνήθως όταν πιέζεστε ή όταν το ενδιαφέρον ενός ατόμου είναι έμπρακτο, οπότε αποχωρίζεστε την παθητική σας στάση, συμμετέχοντας στο κάλεσμα του άλλου. Η επαφή με Ταύρο ή Σκορπιό είναι πιθανόν να εξελιχτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μεγαλύτερη δράση σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο, αγορά επίπλων ή οτιδήποτε που χρειάζεστε για την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού χώρου. Θα είστε μετρημένοι ή ακόμα και τσιγκούνηδες στο να ξανοιχτείτε.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Θα ρέει πιο εύκολα σήμερα η ενέργειά σας για αυτό να προσπαθήσετε να τελειώσετε όλες τις τρέχουσες δουλειές σας. Καλό είναι να οργανωθείτε όσο μπορείτε καλύτερα και θα βρείτε άμεσα κάποιες λύσεις οι οποίες θα φανούν εύκολες και όχι χρονοβόρες. Οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα θα είναι πιο εύκολεςάνετες και περισσότερο συναισθηματικές.
Ερωτικά: Οι αισθήσεις σας θα ενεργοποιήσουν τις ανάγκες σας και σίγουρα θα έχετε μια πιο άμεση ανταπόκριση οπότε θα νιώσετε πολύ καλά. Ακόμα και κάποιες δυσκολίες να υπάρχουν με τον τρόπο σας θα τις εξωραΐσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα ανακλαστικά σας είναι πολύ ισχυρά και ξέρετε από διαίσθηση πως ακριβώς θα πρέπει να κινηθείτε για να κερδίσετε είτε την υπογραφή ενός συμβολαίου είτε μια δουλειά που μπορεί να κλείσετε με την βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved