Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/3

Βγες από το κεφάλι σου και μπες στην καρδιά σου. Να σκέφτεσαι λιγότερο, να αισθάνεσαι περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Επειδή νιώθετε δυνατοί μπορεί και να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση η οποία δεν σας κάνει πολύ καλό, για να ψάξετε για κάτι άλλο ή να διαμορφώσετε την ζωή σας πάνω σε κάποιες νέες αρχές οι οποίες θα σας εκφράζουν περισσότερο.
Έρωτας: Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα έχετε εξελίξεις, γιατί τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια να αντιδράσετε διαφορετικά. Θα πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν πολλά πράγματα. Καλό είναι αν έχετε μια πολύχρονη σχέση με όλα τα επακόλουθα να είστε προσεκτικοί για να μη χαλάσετε τις ισορροπίες από μια ξαφνική παρόρμηση. Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να αναζητάτε κάτι που θα σας δώσει μια μεγαλύτερη ευκαιρία να εξελιχτείτε και να κάνετε πράγματα που τελικά τα κάνετε μόνο κάτω από πίεση. Πιθανόν να ντρέπεστε να ζητήσετε χρήματα αν οι συνεργασίες σας σχετίζονται με κάποια άτομα που σχετίζονται με οικογενειακούς φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Εξαντλείτε κάποια περιθώρια τα οποία είχατε βάλει και ίσως να νιώθετε ότι παραδίνεστε απόλυτα στους άλλους. Καλύτερα να κινηθείτε πιο ελεύθερα για να μπορέσετε να δείτε πως θα ξεφύγετε από κάποιες εμμονές ή από καταστάσεις που τελικά σας μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας. Καλό είναι να μην αποφεύγετε τη γνώση και γενικά οτιδήποτε αφορά το ψυχολογικό σας υπόβαθρο.
Έρωτας: Υπάρχει ένα παιχνίδι που φαίνεται σαν σπάσιμο νεύρων μ' έναν Υδροχόο. Γιατί εσείς προσπαθείτε να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια για να κάνει το βήμα το άλλο πρόσωπο. Και μάλλον περιμένετε. Κατά τη γνώμη σας έχετε κάνει πολλά και περιμένετε τα ανάλογα. Αντίθετα με τον Ιχθύ τα πάντα είναι πιο ήρεμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να προχωρήσετε παραπάνω αλλά μερικές φορές μπορεί και να κουράζεστε γιατί νιώθετε ότι δεν έχετε αντοχές. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται μεγαλύτερη καλλιέργεια γι' αυτό μην παραλείπετε να κάνετε νέες γνωριμίες ή να ενισχύετε τις παλιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μεγαλύτερη διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα τα οποία σίγουρα θα σας δώσουν μια διέξοδο. Χρειάζεται όμως πιο γρήγορη αντιμετώπιση προκειμένου να έχετε κέρδος με το χρόνο. Καλό είναι να μην επηρεάζεστε από τις διάφορες συναισθηματικές εντάσεις που κάθε λίγο και λιγάκι συμβαίνουν στους γύρω σας.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε πολύ δυναμικά σε μια σχέση η οποία σας κάνει πολύ καλό και σίγουρα θα σας φέρει και μια γενικότερη ανανέωση. Ο Κριός θα είναι καταλυτικός στη γνωριμία σας. Μην μπερδεύετε όμως πολλά άτομα γιατί δεν υπάρχει καλή επαφή μέσα στην σχέση και θα δημιουργούνται κενά.
Καριέρα & Οικονομικά: Γνωρίζετε καλά τις απαραίτητες τεχνικές και πληροφορίες για τον τρόπο που θα αλλάξετε τη στασιμότητα, αλλά το βλέπετε και εσείς ότι είστε κατά κάποιο τρόπο αναγκασμένοι να κάνετε τα στραβά μάτια με τους συνεργάτες σας για να μην υπάρχουν προστριβές. Προσέξτε μόνο μήπως φοβηθείτε ότι θα χάσετε την δουλειά σας και κάπου ζοριστείτε αρκετά. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σήμερα θα μιλήσετε χωρίς να σας παρεξηγήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε μερικές φορές να μένετε μόνοι γιατί νιώθετε ότι κουράζεστε από τις πολλές επαφές και έχετε ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτόν σας. Όμως αυτό που είναι για σας πιο σημαντικό είναι ότι νιώθετε πολύ δραστήριοι, κυρίως σε θέματα εμφάνισης και γενικά της όλης σας εικόνας. Οι περίεργες μεταφυσικές συζητήσεις πιθανόν να σας κάνουν πολύ καλό.
Έρωτας: Μη δίνετε μεγάλη σημασία αν οι διαθέσεις σας δεν είναι και τόσο ανοικτές σε νέες προκλήσεις. Η σχέση με Τοξότη θα σας δώσει νόημα αλλά δεν είναι εύκολη η επικοινωνία μαζί του. Πάντως καλά θα κάνετε να κρατήσετε μια συμπεριφορά αρκετά φιλελεύθερη και με διάθεση για γνώση για να τα βρείτε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συζητήσεις ακόμα και κάτω από το τραπέζι νιώθετε ότι είναι αναγκαίες γιατί μαθαίνετε πράγματα τα οποία πιθανόν να μην τα ξέρατε. Γι αυτό να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε μια υπόθεση, που ίσως βιαστήκατε να πείτε ότι όλα είναι τελειωμένα, και πιθανόν θα δείτε μια νέα εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθετε σαφώς καλύτερα όταν μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με φίλους και με άτομα που ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή σας. Το στυλ σας πουθενά δεν περνάει απαρατήρητο και, επειδή το ξέρετε πολύ καλά, όταν είστε στα καλά σας, κερδίζετε τις εντυπώσεις.
Έρωτας: Μερικές φορές είναι αναγκαίο να ξεκολλάτε από τις απόλυτες θέσεις με στόχο να μετακινηθείτε έστω και λίγο. Αυτό δεν βοηθάει μόνον εσάς αλλά και το πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Τοξότης θα σας αλλάξει τη λανθασμένη ή «κολλημένη» νοοτροπία. Αλλά και ο Υδροχόος, τουλάχιστον για σήμερα, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κατάσταση η οποία θέλετε να εξελιχτεί για αυτό μην κλείσετε μια πόρτα επειδή δεν μπορείτε να την ανοίξετε όπως θέλετε εσείς. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, λιγότερο εντυπωσιακοί αλλά υπάρχουν, και λειτουργούν πολύ καλύτερα από ότι νομίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορεί σήμερα να ασχοληθείτε με περισσότερες γνώσεις, επαφές και γενικά με πολλά κοινωνικά θέματα αλλά και επισκέψεις που ίσως τελικά διαπιστώσετε ότι σας κουράζουν, λόγω των πολλών ερεθισμάτων που υπάρχουν γύρω σας. Όμως, το καινούργιο καραδοκεί στην ζωή σας.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σας έχει κάποιες ευαισθησίες τις οποίες δεν θέλετε να τις δείχνετε γιατί πιστεύετε ότι είστε ευάλωτοι και διχασμένοι σε σχέση μ' ένα πρόσωπο. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε λιγότερο και να πράξετε περισσότερο. Αυτές τις ημέρες θα δείτε την αλήθεια για μια σχέση που έχει κολλήσει γιατί δεν ξέρετε ακόμα τι ακριβώς θέλετε από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές δουλειές να κάνετε για να αντεπεξέλθετε σε όλα τα προαπαιτούμενα. Για αυτό θα γίνετε πολλά κομμάτια. Το καλό είναι ότι θα έχετε τη διάθεση του ρίσκου ή της απαλλαγής από μια κατάσταση που δεν σας αρέσει ή δεν σας πηγαίνει καθόλου, χωρίς να γίνουν λάθη. Καλό θα ήταν να έχετε την απόδειξη, για οτιδήποτε χρειαστεί να πληρώσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε μια καλή και ευέλικτη στάση γιατί νιώθετε ότι υπάρχει μια κατεύθυνση από μέσα σας την οποία εμπιστεύεστε. Ένα ταξίδι το οποίο ίσως κανονίσετε τώρα θα σας κάνει καλό από πολλές απόψεις. Η γνώση πάντως σας πηγαίνει και μην την αποφεύγετε ότι και να κάνετε.
Έρωτας: Είσαστε πιο εύκολοι στην προσέγγιση γιατί νιώθετε ότι μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας. Η συμβολική κίνηση εμπιστοσύνης που θέλετε να κάνετε για να δείξετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ότι έχετε σκοπό να μείνετε για πάντα μαζί, ίσως ολοκληρωθεί με την άδεια για έναν πολιτικό γάμο. Οι γεννημένοι τις τρείς τελευταίες ημέρες θα έχετε διάφορες εξελίξεις κυρίως με Κριό, Καρκίνο, Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Βρίσκετε άκρη ό,τι και να γίνει, γιατί καταλαβαίνετε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση αυτήν τη στιγμή. Ένα το αποτέλεσμα από δικαστήριο που μπορεί να φαινόταν χαμένο ίσως σας αναπτερώσει το ηθικό. Η δράση πιθανόν να εκδηλώνεται προς τα... μέσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είστε συνεργάσιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να δυσκολεύεστε να μιλήσετε με άτομα τα οποία ίσως σας βοηθάνε στις σπουδές σας ή γενικά σε οτιδήποτε εσείς κρίνετε αναγκαίο για την καλή σας διάθεση. Αν δεν γεφυρώστε μέσα σας τον παλιό με τον καινούργιο κόσμο, σίγουρα θα προβληματιστείτε, γιατί τα πάντα αυτή την στιγμή θέλουν σωστή προσέγγιση.
Έρωτας: Η αμφισβήτηση από έναν Κριό ή Δίδυμο πιθανόν να σας ενοχλήσει για λίγο, κυρίως γιατί δεν σας ξέρει όπως ακριβώς είστε. Για αυτό μην αρνείστε να του ανοιχτείτε – είναι αυτό που θέλει. Αν βέβαια επιθυμείτε να συνεχίσει η επαφή. Επίσης η νέα γνωριμία με έναν εκκεντρικό Κριό σάς δίνει τη φλόγα που έχετε ανάγκη.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις γιατί θα έχετε μια πολύ δυνατή και αξιόλογη καθημερινότητα. Οι πρωτοβουλίες αμείβονται με κάθε τρόπο και για αυτό δεν πρέπει να είστε δειλοί ή φοβισμένοι. Το ζητούμενο δεν είναι η επιτυχία αλλά η τόλμη να κάνετε κάτι το διαφορετικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η προσωπική σας άποψη είναι πολύ δυναμική και θα ενισχύσετε την πεποίθηση ότι είστε σε καλό δρόμο. Η ποιότητα της ζωής σας θέλετε να αναβαθμιστεί και θα δείτε ότι κάτι καλό θα γίνει, αφού θα λύσετε με ευκολία και ένα νομικό θέμα. Ακόμα και σήμερα θα έχετε συζητήσεις με άτομα που ανακατεύονται σε μια σας υπόθεση.
Ερωτικά: Η σχέση σας με έναν Κριό θα σας δώσει μια πολύ έντονη συναισθηματική εμπειρία και σίγουρα θα ξεφύγετε από μια παλιά σχέση που σας είχε στεναχωρήσει αρκετά. Επίσης η επαφή με τον Ταύρο είναι κάπως περίεργη αλλά αναγκαία.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να αλλάξετε ένα κομμάτι του τρόπου που λειτουργείτε στην δουλειά σας και ίσως χρειαστεί να γίνετε περισσότερο δυναμικοί και ξεκάθαροι. Πιθανόν να βρείτε μια νέα άκρη όπου θα βελτιώσει την δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα ή κάποια οφέλη πολύ σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είσαστε αρκετά θορυβημένοι γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια ενέργεια που σας πιέζει και κυρίως σας κάνει να νιώθετε πολύ ανήσυχοι. Ο λόγος είναι ότι θέλετε να μιλήσετε ή ακόμα και να βρίσετε εκεί που νομίζετε ότι έχετε αδικηθεί. Μερικές φορές χρειάζεται να ξέρετε ότι η ωμή αλήθεια δεν είναι και τόσο αποτελεσματική. Οι συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα καλό είναι να γίνουν σε χαμηλούς τόνους.
Έρωτας: Θέλετε να ξεσπάσετε γιατί δεν φοβόσαστε και ίσως να βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα μιλήσετε και μπορεί να πείτε ακόμα και πράγματα που να φαίνονται κάπως άκομψα ή χοντρά στο άλλο άτομο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μαζέψει πολλά απωθημένα και σίγουρα θα βρείτε δρόμο διαφυγής και, σε ακραία κατάσταση, ίσως προτείνετε και το χωρισμό. Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και ένας άλλος Αιγόκερως είναι τα άτομα που θα σας προκαλέσουν εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι δεν πρέπει να κάνετε λάθη, για αυτό μην αρκείστε σε κάποια εξωτερικά συμπεράσματα. Μελετήστε καλά, αν πρόκειται να έχετε μια νέα συνεργασία ή να σταματήσετε να συνεργάζεστε με ένα άτομο. Γιατί σίγουρα η κρίση σας είναι αλλοιωμένη, λόγω βιασύνης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Φροντίζετε να ολοκληρώσετε είτε ένα κομμάτι γνώσης που ήδη είχατε ξεκινήσει να παίρνετε είτε να έχετε κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις με πρόσωπα που σας εκφράζουν. Η δυναμική σας δράση πάντως θα βοηθήσει να περάσετε απόψεις και ιδέες που είναι αρκετά δημιουργικές και δυναμικές.
Έρωτας: Αναμφισβήτητα θα πάρετε κάτι με το σπαθί σας γιατί θα είσαστε πολύ ξεκάθαροι, οπότε αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ίσως να διαλέξετε ή να τύχει να γίνει μια γνωριμία από το τηλέφωνο ή από τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το κάνετε συνέχεια. Έτυχε αυτές τις ημέρες. Ιχθύς δεν είναι εύκολο να κάνει σχέση μαζί σας γιατί νιώθει ότι μοιάζετε πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δράση όπως και να έχει διαμορφωθεί είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Είστε από τα άτομα που δουλεύετε αρκετά ανεξάρτητα και πιθανόν τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξετε την ατομικότητά σας, η οποία για σας είναι αναγκαία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε ότι όλο και κάτι γίνεται. Τελικά όμως ή αναβάλλεται ή κάτι συμβαίνει και σταματάει στην μέση. Για να γίνει κάτι ολοκληρωμένο χρειάζεται να καθαρίσετε το μυαλό σας και την καρδιά σας από τα ζιζάνια και να δεχτείτε την καθαρή άποψη ενός θέματος όπως είναι, χωρίς να ωραιοποιήσετε τίποτε. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι τί είδους αλήθεια θα χρησιμοποιήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν; Με προοπτική να εξελιχθείτε και εσείς ή να αδιαφορήσετε;
Έρωτας: Είστε κάπως επικεντρωμένοι στο να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να διοχετεύσετε την αισθαντικότητά σας, μόνο εκεί που σας καταλαβαίνουν. Δηλαδή σε μια συντροφική σχέση που έχετε καλή επικοινωνία και δεν υπάρχουν μεταβολές. Αυτό μπορεί να γίνει με έναν Ταύρο ή Σκορπιό. Η επαφή με Ζυγό μπορεί να παραπαίει με τον τρόπο που είναι τοποθετημένη μέσα σας και σίγουρα χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαστε αρκετά συγκεντρωτικοί και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο να εστιαστείτε σε ένα θέμα που απαιτεί πρωτοβουλίες και δράση. Μπορεί όμως να νιώθετε ότι εξαρτάστε από κάποιες συνεργασίες ή πρόσωπα που, ίσως σας λένε ότι είναι δυνατοί αλλά χρειάζεται να το διερευνήσετε λίγο παραπάνω.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved