Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 13' 22" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 28' 06" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 09' 47" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 33' 23" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 42' 30" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 49' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 01' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 18' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 28' 39" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 07' 46" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 34' 58" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/2

Αν ρίχναμε όλοι τα προβλήματά μας σε μια στοίβα και βλέπαμε και τα προβλήματα των άλλων, θα αρπάζαμε πίσω τα δικά μας.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη από πίστη και όραμα για να κινηθείτε με μεγαλύτερη δύναμη και να γίνετε όσο μπορείτε αρχηγοί του εαυτού σας. Μια νομική υπόθεση που μπορεί να αφορά ακόμα και σε ένα πρόσωπο πολύ στενό σας θα έχει καλή έκβαση.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα φροντίσετε να κάνετε κινήσεις που να σας εξασφαλίζουν μέσα στην σχέση. Το καλό είναι ότι θα λάβετε πίσω ότι έχετε δώσει. Πάντως καλό είναι να είστε συντροφικοί και όχι συμβιβαστικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε μια προσωπική επιτυχία που ίσως έχει να κάνει με εξωτερικό, θέματα ξενοδοχείων, διδασκαλίας, γνώσης ή επιτυχία σε ανώτερα ιδρύματα και ακόμα και νομικά θέματα. Μπορεί να εισπράξετε χρήματα από μια δουλειά εύκολα και απλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Υπάρχουν δείγματα προσγείωσης και θα κάνετε πράγματα που θα σας καλύψουν σε πρακτικά θέματα. Κρατήστε όμως την θετική ενέργεια ή την γνώση που πήρατε γιατί θα σας βοηθήσει στην πορεία.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες πιθανόν να κάνετε έρθετε κοντά με έναν Ζυγό ή Τοξότη. Θα βοηθήσει όμως ένα πρόσωπο που σίγουρα θα σας βγάλει από τα προσωπικά σας αδιέξοδα. Μια πληροφορία που θα πάρετε για έναν Υδροχόο θα σας ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Καριέρα & Οικονομικά: Με ιδιαίτερη προσπάθεια και ευελιξία θα γεμίσετε κάποια κενά, θα εξοφλήσετε χρέη ή θα εισπράξετε χρήματα από σύντροφο ή συνεργάτη σας που δεν ήταν εύκολο να σας τα δώσει. Εσείς θα τα καταφέρετε αλλά ισορροπώντας σε αντίθετα άκρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Διατηρείτε κάποιες επαφές όμως σήμερα αν ασχοληθείτε μαζί τους μπορεί να χάσετε τον χρόνο σας γιατί θα υπάρχει η τάση ό, τι πιάνετε στα χέρια σας να μην το ολοκληρώνετε. Για αυτό αν είναι να κάνετε κάτι που σας αφορά άμεσα καλύτερα να το κάνετε αργότερα ή να μην το ξεκινήσετε καν αν δεν έχετε τη διάθεση ή χρόνο να το τελειώσετε.
Ερωτικά: Μερικές φορές νιώθετε μπερδεμένοι για το πως πρέπει είτε να χειριστείτε ένα πρόσωπο είτε για το τι νιώθετε για ένα άτομο. Αν έχετε γεννηθεί από 25.5 έως και 27.5 σίγουρα θα περνάτε ένα μεγάλο εσωτερικό μπλέξιμο και πιθανόν να μην μπορείτε να αποφασίσετε για το σωστό. Κρατηθείτε λίγο πριν πάρετε αποφάσεις που μετά θα αναρωτιέστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ίδιο ισχύει και για τα θέματα της δουλειάς σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί κυρίως οι γεννημένοι στις παραπάνω ημερομηνίες γιατί μπορεί να ξεσπάσει κάποιο σκάνδαλο και να είστε μέσα από λάθος ή από αφέλεια. Οι γεννημένοι προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα πετύχετε μια συμφωνία η οποία θα σας βγάλει από ταλαιπωρία αλλά θα έχετε και κάτι καλό από όλο αυτό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε αρκετά μεγάλη ευαισθησία και ίσως να ακολουθείτε με την θέλησή σας ένα μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα ή κάτι άλλο που πιστεύετε ότι κάνει πολύ καλό στον ψυχισμό σας. Πιθανόν τα ξημερώματα να έχετε ανησυχία και να μην θέλετε να κοιμηθείτε αλλά μετά θα ηρεμήσετε και θα είστε καλύτερα.
Ερωτικά: Η επαφή με Τοξότη σας μπερδεύει γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πως θα πρέπει να του φερθείτε. Σίγουρα σας στεναχωρούν πράγματα τα οποία δεν μπορείτε όμως να τα μοιραστείτε γιατί έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης και συναισθηματικής έκφρασης. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μια καλή σχέση με Παρθένο, Σκορπιό ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ κάτι πάει να γίνει αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σας μια μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και αέρας επικοινωνίας γιατί κατά κάποιο τρόπο χάνετε την επαφή με τους άλλους, αν δεν συζητάτε και τα αφήνετε όλα να εννοούνται.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Κάνετε προσπάθειες να βρείτε ισορροπίες μεταξύ της προσωπικότητάς σας και μεταξύ των εξωτερικών συνθηκών που φαίνονται χαοτικές για την δική σας κατάσταση. Ίσως να παρασύρεστε από συναισθήματα λύπης και πόνου και να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας σχέση έχει κάτι πολύ δυνατό και βλέπετε ότι συνέχεια εξελίσσεται αλλά τώρα δοκιμάζεστε αν τελικά αξίζει να είστε μαζί με ένα πρόσωπο και στα καλά και στα κακά.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ότι χρειάζεστε πλάνο οργάνωσης και κυρίως πειθαρχία στον στόχο σας θα είναι αυτό που θα σας δώσει το έναυσμα για να περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο. Μακάρι να τα καταφέρετε. Πάνω από όλα χρειάζεστε να μην χάνετε την πίστη σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και τι ζητάτε κι από τους άλλους γιατί οι γεννημένοι από τις 27 έως και τις 29.8 θα δείτε ότι υπάρχει μια θολούρα πάνω σε αυτό που νομίζετε ότι είστε σε σχέση με την αληθινή σας εικόνα. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη και να δείτε κάπως ένα κομμάτι της πραγματικότητας.
Ερωτικά: Μπορεί να σας έχει πιάσει η μανία να είστε μαζί με ένα πρόσωπο που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρος ο ρόλος του στην ζωή σας. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί κυρίως οι γεννημένοι τις παραπάνω ημερομηνίες. Η συζήτηση με έναν Υδροχόο θα σας προσγειώσει σε πολλά θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να χειριστείτε καλύτερα κάποιες ψευδαισθήσεις που μπορεί να τρέφονται από έναν συνεργάτη σας. Οι προχωρημένες γνώσεις και οι αναζητήσεις σε θέματα ενέργειας ή κάτι διαφορετικό από τα δεδομένα σας θα σας ενθουσιάσει.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είχατε κατά κάποιο τρόπο κολλήσει περιμένοντας κάτι το μαγικό ή κάτι πολύ εντυπωσιακό και σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είναι τελικά αυτό που περιμένατε. Θα πάρετε πολύ καλές πληροφορίες αλλά το συναίσθημά σας μπορεί να σας προδώσει γιατί θα έχετε συντηρητική διάθεση.
Ερωτικά: Η επαφή με Αιγόκερω πιθανόν να είναι πιο αληθινή γιατί θα έχουν φύγει τα πέπλα από πάνω σας. Ο Υδροχόος θέλει να σας μιλήσει και τελικά θα βρει τρόπο να σας εξηγήσει αυτό που θέλετε να ακούσετε. Θα βάλετε φρένο σε έναν Καρκίνο, χωρίς όμως να τον απορρίψετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσπάθειά σας να ενταχθείτε στον κοινωνικό χώρο μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολη γιατί δεν συμβιβάζεστε σε κάτι που δεν πηγαίνει στην εσωτερική σας αρμονία. Αν περιμένετε κάτι από το εξωτερικό ή έχετε δώσει χρήματα για να ξεκινήσετε κάτι ίσως να χρειαστεί από την πλευρά σας μεγάλη προσοχή και διάκριση της αλήθειας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες αντιρρήσεις τις οποίες δεν φοβάστε να εκφράσετε, παρόλο που νιώθετε την ενέργειά σας ακινητοποιημένη και δεν μπορείτε να δράσετε παρά μόνο στο παρασκήνιο. Μερικοί θα προσπαθήσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας σχέση μπορεί να έχει μια μοναχικότητα γιατί εσείς ίσως να νιώθετε κάπως περίεργα ή απομονωμένοι. Καλό είναι να έχετε πιο πολιτισμένη σχέση με τον Κριό για να τα βρείτε όσο μπορείτε πιο εύκολα. Ο Υδροχόος ανταποκρίνεται αλλά θέλει τον δικό του χρόνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως ν προσπαθήσετε σήμερα να ικανοποιήσετε με ένα πολύ δυναμικό τρόπο τις απαιτήσεις σας και με αυτή την κίνηση θα κερδίσετε κάτι που έπρεπε να είχατε λάβει εδώ και καιρό. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αγορές προσωπικών ειδών γιατί μπορεί να σας πιάσει η μανία του shopping therapy.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε κάποιες κινήσεις πολύ θετικές σε σχέση με άλλα πρόσωπα. Πιθανόν οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι πολύ σημαντικές για την μελλοντική σας εξέλιξη.
Ερωτικά: Ίσως δεν έχετε διάθεση για καβγάδες και φασαρίες και θα διαφωνήσετε με τρόπο πολύ πολιτισμένο και ιδιαίτερο, αν βέβαια υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί. Η επαφή με Ζυγό έχει μια ιδιαίτερη γοητεία η οποία πάντα σας τραβάει σαν μαγνήτης.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνύπαρξη με κάποια άλλα άτομα που μερικές φορές σας δημιουργούν ένταση ή μεγαλύτερη πίεση για συμβιβασμό ίσως να είναι μεν το καλύτερο για σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες. Καλό είναι να βρείτε την χρυσή τομή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε, θα χρειαστείτε να είστε πιο συνεργάσιμοι και συμβιβαστικοί με φίλους αλλά και άτομα που πιστεύετε ότι σας έχουν βλάψει γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα επέλθει εσωτερική εξέλιξη.
Ερωτικά: Η προσωπική σας γνώμη ίσως να έχει και ένα κομμάτι ζήλειας και να μην βλέπετε καθαρά την πραγματικότητα. Η επαφή με τον Δίδυμο καλό θα ήταν να μην έχει καθόλου οικονομικό αλισβερίσι.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνετε υποχωρήσεις για να μπείτε εκεί που θέλετε. Δεν σημαίνει να μην είστε ο εαυτός σας. Αντίθετα μαθαίνετε τι σημαίνει «μοιράζομαι από κοινού με άλλα άτομα». Ο Ζυγός πιθανόν να σας το βγάζει παραπάνω ή η συνεργασία σας να είναι απολύτως αναγκαία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Η προσωπική σας ταύτιση με τις γνώσεις, την ψυχολογία και γενικά οτιδήποτε δίνετε στους άλλους και τους βοηθάτε να γίνουν περισσότερο δυνατοί είναι μια καλή κίνηση γιατί και εσείς παίρνετε γνώση και εξελίσσεστε.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έρθετε πολύ κοντά με έναν Ζυγό και οποιαδήποτε παρεξήγηση να υπήρχε μεταξύ σας θα λυθεί με έναν πολιτισμένο τρόπο. Μια κρυφή σχέση με Καρκίνο ή Αιγόκερω σας έχει προβληματίσει προς το παρόν. Από την άλλη εσείς που έχετε με ένα Λιοντάρι απωθημένα θα σας δοθεί ευκαιρία να κάνετε κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κρατάτε ερμητικά κλεισμένη την ατζέντα με τις ισχυρές γνωριμίες σας. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να δώσετε οτιδήποτε έχετε γιατί συνήθως εσείς βοηθάτε και μετά μένετε στον άσσο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια απάντηση από έναν συνεργάτη.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Κάνετε συγχρόνως πολλά πράγματα γιατί πιστεύετε ότι πρέπει να τα τελειώσετε για να είστε ήσυχοι. Μερικές φορές ίσως να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και να ανοίγεστε σε πολλά μέτωπα τα οποία στο τέλος ή τα απορρίπτετε λόγω έλλειψης χρόνου ή σας απορρίπτουν.
Ερωτικά: Μπορεί να πείτε σήμερα υπεραισιόδοξα λόγια και την στιγμή που τα λέτε να βγαίνουν από την καρδιά σας γιατί το άτομο σας εμπνέει. Αν όμως δείτε την πραγματικότητα θα ανακαλύψετε ότι σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεχίσετε έτσι. Πιθανόν ο Ζυγός να είναι το άτομο που θα πείτε πολλά και τελικά να απέχετε και οι δυο.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι στις 23 και 24.2 θα έχετε μια ιδιαίτερη επιρροή και ίσως να βλέπετε τα πάντα μέσα από παραμορφωτικά γυαλιά. Για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά σας γιατί μπορεί να μπλέξετε χωρίς να το καταλάβετε. Μην βάζετε πουθενά την υπογραφή σας και ζητήστε ακόμα και με την συμβουλή ενός ειδικού.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved