Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 22' 14" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 40' 00" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 18° 18' 09" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 13° 38' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 01° 22' 48" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 14' 17" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 20' 22" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 37' 09" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 34' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 04' 57" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 20' 36" ΤΑΥΡΟΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/2

Μην βιάζεσαι να αποκτήσεις φίλους και όσους αποκτήσεις, μην βιάζεσαι να τους διώξεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να είστε κάπως καχύποπτοι και να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Μην ανακατέψετε φιλίες με οικονομικά γιατί θα γίνουν λάθη και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να τα ξεμπερδέψετε.
Έρωτας: Το πάθος ίσως να είναι απαραίτητο σε μια σημαντική σχέση που έχετε γιατί μερικές φορές δείχνετε την βαθιά σας ενέργεια που κυρίως σας τη βγάζει ένας Σκορπιός. Το σεξουαλικό στοιχείο πάντως σας ενώνει αλλά δημιουργεί και εμπλοκές από ζήλεια και τάση για εξουσία.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας εκτίμηση για μια κατάσταση η οποία ίσως να δημιουργεί ανασφάλεια από το παρελθόν πιθανόν να ξεπεραστεί με την δική σας παρέμβαση αλλά και την έντονη προσπάθεια που κάνετε αυτή την περίοδο. 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Είστε σε φάση που θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή άτομα που σας εκφράζουν περισσότερο από άλλους, πιθανόν όμως να βγουν στην επιφάνεια κάποιες επιθυμίες οι οποίες δεν θα είναι και τόσο εύκολες να διαχειριστείτε.
Έρωτας: Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και ο λόγος είναι ότι δεν έχετε σταματήσει να σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει και τι είναι αυτό που σας χωρίζει γιατί μερικές φορές δεν εμπιστεύεστε και τόσο εύκολα οτιδήποτε σας λέει. Η επαφή με Σκορπιό είναι πολύ μοιραία αλλά και πολύ δύσκολη μερικές φορές. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες δεν βιώνετε τόσο δύσκολα συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά θα γίνουν μέσω των άλλων και ίσως να επωφεληθείτε και εσείς. Το καλύτερο είναι να μην κολλήσετε σε θέματα και καταστάσεις που δεν σας πάνε παρακάτω γιατί τότε δεν θα έχετε πρόοδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Η ανάγκη μερικές φορές μπορεί να σας κάνει δραματικούς ή ακόμα και πολύ μοιραίους σε κάποιες καταστάσεις που με τίποτα δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από πάνω σας. Ίσως η δεύτερη σκέψη να λειτουργήσει και σε εσάς.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό θα σας βάλει να βουτήξετε στα βαθιά. Παρόλο που δεν είναι εύκολη, τουλάχιστον εκτονώνετε το παραπανίσιο συναίσθημα που έχετε αυτή την περίοδο οπότε θα λυθεί η ευαισθησία σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προχωράτε με μικρά βήματα αλλά έχετε και αναφορές στο παρελθόν. Κάποια χρέη ή υποχρεώσεις που θα βγουν ξαφνικά θα σας αγχώσουν παραπάνω αλλά αν κινηθείτε και πάλι με διπλωματία θα τα λύσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Έχετε ανάγκη να βιώσετε κάποιες εμπειρίες πιο προσωπικές για να βγάλετε συμπεράσματα. Για αυτόν τον λόγο θα επιδιώξετε συναντήσεις κι επαφές που θα βγάλουν στην επιφάνεια την δημιουργική έκφραση.
Έρωτας: Προκειμένου να δείξετε τα συναισθήματά σας θα κάνετε τα πάντα για να δείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επειδή από ένστικτο το γνωρίζετε, θα δείτε ότι θα γίνουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Η επαφή με Ταύρο ή Σκορπιό σας συγκινεί ιδιαίτερα. Επίσης οι συζητήσεις με Υδροχόο ίσως σας απομακρύνουν από κοντά του γιατί είναι πολύ θεωρητικός και εσείς θέλετε συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε να διαχειριστείτε πολλές ευκαιρίες οι οποίες θα σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας νέας περιόδου. Αν θέλετε να πουλήσετε πράγματα πιθανόν αυτή η περίοδος να είναι η πιο κατάλληλη.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Η αναφορά σε πράγματα και καταστάσεις που ίσως να σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ακόμα και θυμό με κάποια πεπραγμένα θα σας δυσκολέψουν για λίγο. Μέσα στο σπίτι σας μπορεί να υπάρχει ένταση από ένα μεγαλύτερο πρόσωπο.
Έρωτας: Η φροντίδα που θα δώσετε σε ένα πρόσωπο ίσως να δημιουργήσει άρρηκτους δεσμούς που όμως θα έχει και τον ρόλο της εξάρτησης. Ταύρος, Σκορπιός και Υδροχόος είναι τα άτομα που θα σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε ευκαιρίες να ξεφύγετε από κάτι που δεν σας αρέσει αλλά βλέπετε ότι μπορεί να επανέρχεται μία κατάσταση που βγάζει σε αδιέξοδο. Καλό είναι να μην κολλήσετε γιατί θα βρεθούν λύσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά φορτισμένοι με το να ελέγξετε μια κατάσταση την οποία νιώθετε ότι έχει ξεφύγει από τα χέρια σας. Η προσωρινή σας πάντως αποχή από κάτι που δεν σας αρέσει ίσως να σας προστατεύσει από τα βέλη πολλών.
Έρωτας: Διεκδικείτε και ίσως να γίνετε και αρκετά εκδικητικοί με τον δικό σας τρόπο γιατί πιστεύετε ότι έχετε αδικηθεί. Η συμπόνια όμως για ένα πρόσωπο δεν θα σας αφήσει να συνεχίσετε και να κάνετε πράγματα που κατά βάθος δεν θέλετε. Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να επανέλθει πάλι σε φυσιολογικά επίπεδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Το μοντέλο της ομαδικότητας δεν σας πολυαρέσει αν και καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν σκοπιμότητες πάνω σε αυτό. Ίσως να είστε αρκετά ευέλικτοι και να βλέπετε πιο μακριά από αυτό που εμφανίζεται, οπότε με τον τρόπο σας θα προστατευτείτε.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σας απασχολεί πολύ η ταυτότητά σας μέσα σε κάποιες σχέσεις γιατί πιστεύετε ότι έχουν διαταραχθεί ή έχουν αλλάξει στάση απέναντί σας. Ίσως να βλέπετε ότι δεν υπάρχουν όρια και εσείς χρειάζεστε να τα βάλετε για να έχετε καλύτερη στάση απέναντι σε οτιδήποτε σε προκύπτει.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να έχει πάρει άλλες διαστάσεις και να σας εμποδίζει την έκφραση. Ο θυμός πιθανόν να είναι γόνιμος μερικές φορές αλλά θα πρέπει να τον βγάζετε στην επιφάνεια αν νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο προσπαθείτε να ελέγξετε ένα πρόσωπο που πιθανόν να συνεργάζεστε που δεν είναι απαραίτητο να είστε στην ίδια δουλειά αλλά σας εξυπηρετεί, τόσο θα βλέπετε και κάποιες αδυναμίες του που σας είχαν ξεφύγει. Για αυτό πάρτε τα μέτρα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σας κάνει καλό όταν είστε με κόσμο γιατί εκφράζεστε και λειτουργείτε πιο δραστικά. Η καλαισθησία, η τέχνη αλλά και να αποδοθεί δικαιοσύνη σε κάτι που έχετε αδικηθεί θα είναι αυτό που θα προσπαθήσετε περισσότερο.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ισορροπία και ίσως και μια πολύ αρμονική στάση για να μην έχετε δυσκολίες με τον Κριό. Πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις για να μην υπάρχουν εντάσεις. Η επικοινωνία με τον Αιγόκερω είναι σημαντική για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν θέματα τα οποία δεν έχετε ακόμα διευθετήσει και ίσως για να γίνει αυτό θα χρειαστεί και η σύμπνοια ενός Κριού. Για αυτό το καλύτερο από όλα είναι να συμβιβαστείτε χωρίς όμως να αδικήσετε το άλλο πρόσωπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Η εμβέλειά σας θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε σε φιλίες και γνωριμίες με στόχο να περάσετε καλά αλλά και να επεκταθείτε και σε μια επαγγελματική φάση. Επειδή οι δημόσιες σχέσεις πάντα σας βοηθάνε, όσο μπορείτε να επεκτείνεστε.
Έρωτας: Το να ομορφύνετε τον εαυτό σας θα σας δώσει μια καλή ώθηση να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Η σχέση με τον Ζυγό θα σας κάνει καλό γιατί δεν αντιστέκεται και πάρα πολύ στα δικά σας χέρια και αυτό σας αρέσει. Να είστε πολύ συγκεκριμένοι με έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μπορεί να έχετε κάποιες σκέψεις για συνεργασίες χρειάζεται να δράσετε γρήγορα χωρίς όμως να χάνετε και τον στόχο σας γιατί μερικές φορές στην πορεία τον μεταβάλλετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Το να γυρίσετε σε κάποια θέματα του παρελθόντος μπορεί και να βοηθήσουν στην προκειμένη φάση την κατάστασή σας γιατί θα αντλήσετε δύναμη από αυτό. Η ευαισθησία σε εσάς τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα είναι πολύ έντονη.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πάθος μέσα σας το οποίο δεν φαίνεται και πολύ έντονα γιατί το κρύβετε λόγω της μυστικότητας που έχετε ανάγκη να κρατήσετε. Η σχέση με Σκορπιό μπορεί ξαφνικά να φουντώσει και να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η θετική στάση απέναντι σε μια συνεργασία σας δίνει την ώθηση να συγκρίνετε το τώρα και το παρελθόν και να βγάλετε κάποια σημαντικά συμπεράσματα, όπως το να μην γίνουν λάθη επειδή έχετε την εμπειρία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Όσο και να προσπαθείτε μερικές φορές αφήνετε να κυριαρχήσει το παρελθόν στην ζωή σας και αυτό είναι δύσκολο γιατί δεν είναι σίγουρο ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε. Για αυτό τα έντονα συναισθήματα θα κυριαρχήσουν για σήμερα.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα βγει και πάλι στην επιφάνεια και μάλιστα δριμύτερη ακόμα κι αν πια δεν είστε μαζί και έχετε βάλει υποτίθεται ένα Χ στην ζωή σας. Ξαφνικά ξεχνάτε τις αποφάσεις σας και πάλι από την αρχή. Η ζήλεια μπορεί να είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο και να χαλάσει ισορροπίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λύσετε άμεσα. Επειδή έχετε βάλει στοίχημα για κάποιους συνεργάτες, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε γιατί μάλλον θα πέσετε έξω.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Έχετε μια σημαντική λύση στο τσεπάκι σας που σημαίνει ότι θα κάνετε μια κίνηση και θα σας δοθούν καλά αποτελέσματα. Το συναίσθημά σας θα βοηθήσει να επιλύσετε τουλάχιστον μέσα σας κάποια οικογενειακά θέματα ή μια φιλική σχέση η οποία σας έχει προβληματίσει.
Έρωτας: Όταν είστε σε θετική συναισθηματική φάση, τότε καταφέρνετε μια ευκολότερη επικοινωνία η οποία σας δίνει πολλά καλά πράγματα και γεμίζετε από ερωτική ενέργεια. Αυτό δε σημαίνει ότι αφαιρεί το πάθος που μπορεί να έχετε για έναν Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε καλύτερη ανταπόκριση απέναντι σε συνεργάτες αλλά και σε ένα στόχο που έχετε βάλει εδώ και καιρό. Τώρα παρουσιάζεται η ευκαιρία να ξεδιαλύνετε όλες τις καταστάσεις και να φανερωθεί μπροστά σας ακριβώς τι χρειάζεται να κάνετε.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved