Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 31' 51" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 17' 29" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 08° 32' 14" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 48' 38" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 00' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 04' 18" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 48' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 23' 32" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 23' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 59' 55" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 35" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/2

Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν, ο άνθρωπος όμως ναι.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παρόλο που έχετε την τάση των ξεκάθαρων συζητήσεων αλλά και των ανατροπών, πιθανόν να μην κάνετε μια τελική κίνηση γιατί θα προτιμήσετε τον ρόλο του ισορροπιστή.
Έρωτας: Κάνετε ξεκαθαρίσματα τα οποία πιθανόν να μην είστε έτοιμοι αλλά τελικά να μην αντέχετε άλλο είτε την καταπίεση είτε την παράλογη συμπεριφορά ενός προσώπου. Ο Ζυγός είναι στο στόχαστρο γιατί βλέπετε ότι δεν κάνει κάτι ώστε να κινητοποιηθεί. Ο Καρκίνος πιθανόν να αναζητάει περισσότερο συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια καινούργια δουλειά που ίσως να είναι στα σκαριά θα σας ενθουσιάσει αλλά για να την διαχειριστείτε ίσως να χρειαστείτε προς το παρόν συνεργασία και συμβουλές γιατί δεν έχετε ακόμα την κατάλληλη γνώση.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Ενώ δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, χωρίς να τα μοιράζεστε ή να ανταλλάσετε γνώμες, εσείς επιμένετε να μην ζητάτε βοήθεια από τους άλλους ή να έχετε την διπλωματία που χρειάζεστε.
Ερωτικά: Ενώ έχετε στο μυαλό σας ένα πρόσωπο πολύ έντονα ίσως να μην δεχτείτε να το δείξετε εύκολα γιατί φοβόσαστε ότι θα εκτεθείτε. Η μυστική σκέψη για ένα Κριό σας παιδεύει αλλά προς το παρόν παραμένετε άπραγοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε την στήριξη και ενός συνεργάτη και είναι κάτι που τις πιο πολλές φορές σας δυσκολεύει γιατί είστε απόλυτοι στον τρόπο που σκέφτεστε και χειρίζεστε κάποια οικονομικά θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Ξεκινάει μια καινούργια ημέρα για σας η οποία είναι περισσότερο φωτεινή και εύκολη για όλα αυτά που έχετε να διαχειριστείτε. Εσάς ο ψυχισμός σας είναι αέρας και όταν εκδηλώνεται στην ζωή σας με επικοινωνία σας εκφράζει περισσότερο από όλα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας πείρα ίσως βοηθήσει να διαχειριστείτε μια καινούργια γνωριμία μ' ένα άτομο που βλέπετε ότι ταιριάζετε, τουλάχιστον σε κάποια βασικά θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι μια ιδανική ημέρα να ρισκάρετε ακόμα και κάτι πολύ σταθερό για να κάνετε επέκταση, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες ιδανικές προϋποθέσεις, ακόμα και για να πάρετε πίσω και κάποια χρήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Η προσωπική σας αναζήτηση σε θέματα τέχνης, επικοινωνίας αλλά και δικαιοσύνης ίσως να σας αναγκάσει να κάνετε για λίγο πίσω όλες αυτές τις συναισθηματικές ευαισθησίες και να γίνετε πιο κοσμοπολίτες και διπλωμάτες.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα αποφασίσετε μέσα σας να γίνετε ή όχι αποδεκτοί από τον Κριό ή Ζυγό. Το ζητούμενο είναι η φινέτσα και ίσως να την χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγκαστική προσγείωση μέσα σε μια συνεργασία που η επαφή δεν σας πολυαρέσει και πολύ γιατί νιώθετε ότι θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε και αυτό σας ενοχλεί υπερβολικά.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Περιμένετε να ακούσετε κάτι καλό και σίγουρα θα το πετύχετε γιατί κρατάτε τις δημόσιες σχέσεις σε καλή κατάσταση. Η γνώση της τέχνης αλλά και της ζωής ίσως να είναι αυτό που θα σας δώσει την ανάγκη για να ανοίξετε περισσότερο τα φτερά σας προς πολλές κατευθύνσεις.
Ερωτικά: Η αναβάθμιση θα έρθει μετά από την δική σας την προσπάθεια να γίνετε λιγότερο απαιτητικοί και να περνάτε τις γραμμές σας με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. Ίσως μια νέα ξαφνική γνωριμία με Κριό να ταρακουνήσει τα βαρετά νερά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναγκαιότητα για μια συνεργασία θα πρέπει να σας βάλει να σκεφτείτε και πιο πρακτικά. Δηλαδή δεν κάνουν όλοι για συνεργάτες κυρίως αν έχετε σκεφτεί κάτι πρωτοποριακό. Θα χρειαστεί να μετρήσετε καλά τι σας κάνει και τι όχι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η σκέψη σας σίγουρα απέχει από την παλιά κατάσταση. Ίσως να έχετε καταλάβει ότι αν δεν κάνετε νέες δηλώσεις και πιθανόν και πολύ διαφορετικά πράγματα, να γίνετε θύματα της μονότονης ζωής που τώρα έχετε αρχίσει και την βαριέστε παράφορα.
Ερωτικά: Πιθανόν με τον τρόπο σας να δείξετε ότι έχετε το πάνω χέρι γιατί διεκδικείτε και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο. Δεν θέλετε από εδώ και πέρα να πάει τίποτε χαμένο. Η σχέση με Κριό ή Υδροχόο είναι πολύ διαφορετικές από τις άλλες.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως χρειάζεται να δείξετε ότι τελικά ενδιαφέρεστε για κάτι παραπάνω γιατί μερικές φορές δεν δείχνετε το αληθινό σας εύρος. Τώρα όμως θα δείξετε με τον τρόπο σας τι μπορείτε να κάνετε.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η ενδυνάμωση σε προσωπικό επίπεδο θα σας γλυτώσει από καταστάσεις που σας υποχρεώνουν να μην είστε ο εαυτός σας και παρόλο που κάποια πρόσωπα πολύ κολλητά σας δεν είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε αυτό, εσείς επιμένετε για να κάνετε την διαφορά.
Ερωτικά: Θέλετε με κάποιο τρόπο να έχετε το πάνω χέρι για αυτό δεν εκπλήσσεστε, αν δείτε το πρόσωπο που είστε μαζί να μην υπολογίζει την γνώμη σας γιατί δεν έχετε συνηθίσει να μην του δίνετε πλήρη αναφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Τώρα έτσι όπως είναι οι ημέρες θα δυναμώσετε περισσότερο παρ' όλα αυτά θα θέλετε να μην παίρνετε μόνο εσείς τις αποφάσεις γιατί πιθανόν να μην έχετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν σας μένει και πολύς χρόνος να δραστηριοποιηθείτε γιατί μπορεί να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε ή να αλλάξετε ακόμα και τρόπο ζωής, επηρεαζόμενοι από ένα πρόσωπο που δεν παίζει και τόσο ενεργό ρόλο στην ζωή σας.
Ερωτικά: Η διαμάχη που υπάρχει με ένα Κριό λόγω ανταγωνιστικότητας ίσως τώρα να οριοθετηθεί από την πλευρά σας ώστε να σταματήσει πλέον να σας βάζει τρικλοποδιές.
Καριέρα & Οικονομικά: Από την στιγμή που υπάρχει εξέλιξη μπορεί να πάρετε αποφάσεις με μεγαλύτερο ζήλο από την πλευρά σας χωρίς να σημαίνει ότι θα φανερώσετε ανοικτά τις κινήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Η περίοδος αυτή σας πηγαίνει γιατί βλέπετε ότι κάποιες προσπάθειες αρχίζουν και πιάνουν τόπο χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Οι σχέσεις που έχετε και είναι σε καλό επίπεδο θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά γιατί θα υπάρχει ποικιλία προτάσεων.
Έρωτας: Περνάτε ωραία και κάτι να είπατε ή να ακούσατε που σας πείραξε θα το πείτε αμέσως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναρωτιέστε τι θα πρέπει να κάνετε για να πάρετε πίσω χρήματα και μάλιστα κάποια που σας τα οφείλουν. Μην αρνείστε μια επαφή με το εξωτερικό γιατί κάτι θα γίνει σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα και θα είναι πιο εύκολο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Εδώ χρειάζεται να δείξετε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και να είστε πιο εύκολοι στην επικοινωνία με στόχο την εξάλειψη λαθών σε συνδυασμό με την εξέλιξη σας. Το ταξίδι στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζετε.
Ερωτικά: Έχετε πέσει σε αντιφάσεις και ίσως αυτό να γκρεμίσει κάποιες στενές σχέσεις που έχετε αλλά δεν είστε σίγουροι για το αν μπορείτε να βγείτε από όλα αυτά αλώβητοι και χωρίς συμβιβασμό, κυρίως με Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Ό, τι και να κάνετε μόνοι σας δεν θα είναι δύσκολο αρκεί να έχετε το μέτρο υπόψη σας. Βέβαια σε ένα επιμέρους σχέδιο μπορεί να χρειαστεί πιθανή βοήθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Έχετε την τιμητική σας γιατί σιγά-σιγά παίρνετε το αίμα σας πίσω και αυτό σας ρυθμίζει και πάλι την ζωή με καλύτερο τρόπο.
Ερωτικά: Έχετε ένα ελαφρυντικό για αυτό θα δικαιολογήσουν τα δικά σας τερτίπια. Η επαφή με Καρκίνο ή Παρθένο είναι δύσκολη γιατί έχει πέσει το μπαλάκι πάνω σας και ίσως να κάνετε διπλό κόπο για να το αποφύγετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορείτε να κάνετε θαύματα, γιατί έχουν ανοίξει μεγάλες πόρτες τις οποίες πιθανόν να μην τις έχετε καταλάβει ούτε εσείς. Για αυτό, αντί να τρέχετε από εδώ και από εκεί, ακολουθήστε και μια φορά αυτά που ξέρετε να κάνετε σίγουρα.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Είναι δύσκολο για σας να γίνετε κατά κάποιο τρόπο αέρινοι και επικοινωνιακοί αλλά συνήθως όταν το κάνετε δεν υπάρχει κάτι που σας να εμποδίζει να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Εκεί χωλαίνετε γιατί και λύση να βρείτε πάντα θα έχετε κάτι που σας βαραίνει και θα πιέζει να το παίζετε θύματα.
Ερωτικά: Το ότι πρέπει και εδώ να γίνετε πιο απλοί και εύκολοι με τα γύρω πρόσωπα θα είναι το διαβατήριο να κερδίσετε με το σπαθί σας ένα πολύ καινούργιο και ιδιαίτερο πρόσωπο, κυρίως μέσα στην δουλειά σας. Αλλά από την πλευρά σας χρειάζεται πίστη και αφοσίωση.
Καριέρα & Οικονομικά: Ευτυχώς το αναγνωρίζετε και δεν θέλετε να κάνετε κάτι που θα σας χαλάσει την σειρά που τα έχετε βάλει. Μια παρορμητική κίνηση πιθανόν να φέρει λύσεις που δεν πιστεύατε.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved