Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 52' 51" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 58' 33" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 27° 07' 46" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 21' 48" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 24° 04' 42" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 13' 39" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 21' 13" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 34' 35" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 53' 33" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 55' 54" ΚΡΙΟΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/2

Μια σημαντική Πανσέληνος γίνεται σήμερα στις 1:52 τα ξημερώματα η οποία οριοθετεί κάποια πράγματα σε σχέσεις, ομάδες και σε προσωπικές επαφές. Είναι σημαντικό για σας Λιοντάρια ή Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να πάρετε αποφάσεις μέσα από κάποιες πολύ δικές σας κρυφές πτυχές που θα βγουν στην επιφάνεια της προσωπικότητάς σας.

Δεν ξέρεις ποτέ πόσο δυνατός είσαι, αν δεν έρθει ένα εμπόδιο για να χρησιμοποιήσεις την δύναμη αυτή.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα βρεθείτε με φίλους που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες που έχετε με ένα οικογενειακό θέμα ή με ένα πρόβλημα που δεν έχει λυθεί από το παρελθόν. Πιθανόν σήμερα να πρέπει να κάνετε μια γενική εκκαθάριση σε ντουλάπια, τσάντες και συρτάρια για να βάλετε μεγαλύτερη τάξη.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή έχει κάποιες εντάσεις τουλάχιστον για σήμερα, όμως ίσως να μην είναι και τόσο τρανταχτές, αλλά περισσότερο μπορεί εσείς να τις βιώσετε μέσα σας, σκεφτόμενοι κάποια πράγματα που άλλες ημέρες τα είχατε αμελήσει. Η σχέση με Παρθένο θα χρειαστεί χρόνο και περισσότερο κατανόηση ο ένας για τον ψυχισμό του άλλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφού τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις που ήταν άμεσες τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να μπείτε σε κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες ίσως να μην τις καταλαβαίνετε με την πρώτη και να χρειάζεστε μεγαλύτερη εμπειρία ή υπομονή.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Αφού θα περάσετε την ένταση και την υπερβολή σε όλο τους το μεγαλείο, θα ηρεμήσετε σιγά-σιγά. Θα εμπεδώσετε ότι τα πάντα περνάνε ακόμα και τα πιο δύσκολα και μετά θα ψάχνετε για άμεσες και πολύ πρακτικές λύσεις. Αν καταφέρατε να ανοίξετε την καρδιά σας για ένα πρόσωπο, έχετε κάνει μεγάλα βήματα γιατί θα σπάσετε την αλυσίδα της απομόνωσης.
Ερωτικά: Είστε αρκετά επιφορτισμένοι με το τι θα πρέπει να κάνετε και με ποιο τρόπο θα φερθείτε σε έναν άλλο Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο. Αν είστε αληθινοί και δεν έχετε πολλά ταμπού ή οργή μέσα σας θα δείτε ότι θα αλλάξουν όλα αυτά. Από το πρωί της νέας ημέρας θα φωτιστείτε με περισσότερο λογική και δεν θα έχετε τόσες έντονες τάσεις πάθους που δεν είναι πάντα θετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσοι θα κόψετε τον γόρδιο δεσμό από μια παλιά κατάσταση που σας απασχολεί και δεν σας πιάνουν συνέχεια οι ενοχές σας θα διαπιστώσετε ότι γρήγορα και πιο εύκολα θα αλλάξετε σελίδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Είστε στο κέντρο κάποιων θετικών αλλαγών και τον βασικό ρόλο θα τον παίξει ένας φίλος ή μια ομάδα από άτομα που σας επηρεάζουν άμεσα. Πιθανόν η αναγνώριση κάποιων κενών λόγω έλλειψης της παρούσας πραγματικότητας ίσως να σας αγχώσει κάπως παραπάνω αν το συνειδητοποιήσετε.
Ερωτικά: Η θετική στάση από έναν Υδροχόο που δεν σας προδιαθέτει μόνο για φιλία αλλά και για κάτι παραπάνω πιθανόν να σας κάνει να αφεθείτε και να μιλήσετε περισσότερο για σας. Όχι ότι δεν το συνηθίζετε αλλά τώρα θα είναι κάπως πιο εύκολο γιατί θα βρείτε ένα κομμάτι του εαυτού σας. Από την άλλη κάποιες πρακτικές υποθέσεις μπορεί να σας αφαιρέσουν αυτό το θάρρος και το πάθος αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχετε ενδιαφέρον. Η επαφή με Ιχθύ ίσως να είναι πιο επιφανειακή και πεζή από ό, τι περιμένατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλύτερα να περιμένετε λίγο γιατί προς το παρόν μαζεύετε πληροφορίες οι οποίες σας δείχνουν ότι τα πράγματα άλλαξαν και ότι θα γίνει κάτι που θα σας βγάλει από τα σκοτάδια χωρίς όμως να σας εξασφαλίζει την επιτυχία. Για αυτό να κάνετε υπομονή μέχρι να πάρετε όλες τις γνώσεις για να έχετε συνολική εικόνα. Μια συνεργασία μπορεί να σας βγάλει από τις αυταπάτες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Είστε κάπως ανήσυχοι αλλά αυτό θα ξεπεραστεί μέσα στη μέρα γιατί αλλάζουν τα δεδομένα πολύ γρήγορα. Μην αφήνετε πάντως πίσω σας κενά και κυρίως με πρόσωπα που δεν καταλαβαίνετε τις συμπεριφορές τους. Καλύτερα να μιλήσετε και να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.
Ερωτικά: Η προσωπικότητά σας μερικές φορές είναι τόσο καταλυτική και παρόλο που στην αρχή φαίνεστε πολύ εύκολοι, όταν σας πιάσει η ανασφάλεια ή τα ανάποδα τότε γίνεστε δύσκολοι για όλους. Αυτό χωρίς να το θέλει σας το βγάζει ένας Κριός ή ένας Υδροχόος. Όσο περνάει η ημέρα θα νιώθετε ότι έχει επέλθει η αποκατάσταση των συναισθημάτων σας οπότε δεν θα είστε τόσο πολύ αναστατωμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι απαραίτητη η ανανέωση αλλά και συγχρόνως η συντήρηση. Η ανανέωση έρχεται μέσα από νέα πρόσωπα, ομάδες ή ακόμα και κάποιες συνεργασίες που δεν τις καταλαβαίνετε τι τις χρειάζεστε αλλά σας τις έχουν επιβάλλει. Η σχέση με Παρθένο θα βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερο την λογική πλευρά της συνεργασίας.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σας περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα θα φέρει σίγουρα αναστάτωση σε όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γιατί θα καταλάβετε τις μεγάλες διαφορές και αποκλίσεις που έχετε με πρόσωπα τα οποία είναι μάλιστα πολύ κοντά σας. Όσο προχωράει η ημέρα θα βλέπετε με καλύτερο μάτι όλα τα θέματα που έχουν προκύψει.
Ερωτικά: Μπορεί να πάρετε αποφάσεις που ίσως να μην και τόσο δίκαιες για ένα κομμάτι που αφορά στην σχέση σας με έναν Σκορπιό και ίσως σχετίζεται και με κάποια οικονομικά. Αν έχετε πάντως κάποια ανασφάλεια με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και Υδροχόος ίσως θα πρέπει να δουλέψετε κάπως παραπάνω την αποδοχή του.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύεστε με πολλά θέματα και ίσως να γίνετε χίλια κομμάτια για να μπορέσετε να τα τελειώσετε. Πιθανόν να χρειαστεί να μιλήσετε παραπάνω με τα άτομα που συνεργάζεστε. Από το μεσημέρι και μετά θα δείτε ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Κάνετε κάποιες τρέλες οι οποίες δεν αποδεικνύουν και τόσο την κανονική σας ταυτότητα αλλά ίσως ένα απωθημένο που έχετε βαθιά μέσα σας. Είναι όμως αναλαμπές τις οποίες όμως όσο περνάει η ημέρα θα τις εξισορροπήσετε περισσότερο. Να είστε λοιπόν ήσυχοι γιατί η εφηβική επανάσταση σας θα κρατήσει ώρες και όχι συνέχεια.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα πρόσωπο που είχατε φιλική σχέση στο παρελθόν μπορεί ξαφνικά να βγει στην επιφάνεια και να σας κάνει να σκεφτείτε άλλα πράγματα για το άτομο του. Περισσότερο ερωτικά και με μεγαλύτερο πάθος τουλάχιστον από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να είναι η ημέρα που είχατε υπολογίσει ότι θα σταματήσετε για να ξεκουραστείτε και τελικά να κάνετε τις περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες επαφές.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά ενεργοποιημένοι με στόχο να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι θα πρέπει να έχετε γύρω σας, κοντά σας και μέσα στην ζωή σας. Όμως από το πρωί και μετά θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες, ένα θέμα με απόλυτη λογική και ίσως να σταματήσετε να τροφοδοτείτε μια κατάσταση που δεν σας πηγαίνει.
Ερωτικά: Θέλετε να είστε όσο μπορείτε πιο φιλικοί με το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα το τραβήξετε και θα είναι κοντά σας. Ίσως να υπάρχουν πολλά «γιατί» από την πλευρά του όσον αφορά σε κάποιες αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενδιαφέρεστε να κάνετε κάτι που θα είναι πολύ πρωτοποριακό και όλο το συζητάτε αλλά τελικά δεν καταλήγετε. Ίσως κάποια άτομα να σας έχουν τάξει πράγματα και να σας παίρνουν χρήματα για αυτό τον σκοπό και να είστε σε μια συσκότιση που θα την ξεκαθαρίσετε αν αρχίσετε και ψάχνετε μόνοι σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά στρεσαρισμένοι αλλά με την αρχή της καινούργιας ημέρας όλα μπαίνουν στην θέση τους και οι δράκοι που μπορεί να βγήκαν από μέσα σας να πάνε τελικά για ύπνο. Σίγουρα οι φίλοι θα σας εξυπηρετήσουν σε ένα κομμάτι και θα είναι αρκετά κοντά σας.
Ερωτικά: Ίσως να σας περάσει μια μεγάλη κρίση που είχατε με ένα πρόσωπο και αν αρχίσετε να βλέπετε πιο λογικά. Για αυτό μπορεί να επανέλθετε σε σχέση με έναν Παρθένο ή με έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι ευκαιρία να αποσαφηνίσετε κάποια ερωτηματικά που είχατε μέσα στο κεφάλι σας. Ο χρόνος μπορεί να μετρήσει θετικά από εδώ και πέρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Μετά την Πανσέληνο και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο και πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να βάλετε σε εφαρμογή πολλές ιδέες που ίσως να θεωρούνται και από κάποιους ιδανικές. Αλλά το ζητούμενο είναι εσείς τι πιστεύετε και τι νιώθετε. Η πρακτικότητα και η λογική σε συνδυασμό σας βοηθάει να κάνετε βήματα.
Ερωτικά: Θέλετε να περνάτε καλά και ίσως θα χρειαστεί να κάνετε την αγάπη σας πράξη σε θέματα που μπορεί να μην σας αρέσουν. Όπως πχ να ταΐσετε τον/την αγαπημένη με σούπα κουταλάκι, κουταλάκι. Και αυτό μπορεί να σας κουράζει αλλά έτσι θα έρθετε πιο κοντά και θα πάτε στην ουσία των πραγμάτων.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες υποθέσεις άλυτες και ίσως να έχετε αφήσει και πίσω κάποιους λογαριασμούς που είναι απλήρωτοι. Όλα αυτά χρειάζεται να τα συντονίσετε με γρήγορες κινήσεις για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Αφού περάσατε μια μεγάλη περιπέτεια, τώρα σαν να έχουν όλα σιγήσει και είστε πολύ ανεβασμένοι και γενικά πολύ θετικά διακείμενοι σε οτιδήποτε σας αφορά άμεσα. Η προσπάθεια που κάνετε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό σίγουρα θα πετύχει και τα διαδικαστικά θα τα φέρετε εις πέρας.
Ερωτικά: Είστε μαζί με την λογική και δεν λέτε να την εγκαταλείψετε γιατί φοβάστε μήπως και πληγωθείτε. Όμως αυτές τις ημέρες συμβαίνουν κάποια παράξενα πράγματα. Φροντίστε να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας κυρίως με Καρκίνο, Παρθένο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε να λαμβάνετε και ίσως να σας το κοινοποιήσουν ακόμα και σήμερα για τις επόμενες ημέρες Η οικογένεια σίγουρα θα παίξει ένα θετικό ρόλο ή ακόμα θα σας παρακινήσει να κάνετε πράγματα που θα σας αναπτύξουν περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σας κι έτσι η ένταση δεν θα είναι και τόσο μεγάλη αφού ήδη θα έχει ξεφουσκώσει κάπως τις προηγούμενες ώρες. Η παρουσία του Ερμή και μάλιστα ανάδρομου στο ζώδιό σας θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε συζητήσεις που ίσως να είχατε ξεκινήσει σε μια άλλη χρονική περίοδο αλλά τώρα βλέπετε ότι οι καταστάσεις είναι πιο ώριμες και πιθανόν να γίνουν και κάποιες αποκαλύψεις από την πλευρά σας.
Ερωτικά: Στόχος σας είναι να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα μέσα στην σχέση που σας αφορά και τώρα θα κορυφωθεί αυτή όλη η ενέργεια με στόχο την εκπλήρωση ενός συντροφικού σκοπού. Η εξομολόγηση που θα κάνετε σε ένα πρόσωπο ίσως να μην είναι μόνο με λόγια αλλά με κάποιες αποφάσεις που θα σας κάνουν να ξεδιπλωθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες θα αρπάξετε άμεσα χωρίς να περιμένετε και να ψειρίζετε τι και αν θα γίνει μετά. Φροντίστε για την σταθερή ροή των πραγμάτων και μην είστε ήξεις αφήξεις στις συνεργασίες σας.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Έχετε αποσυρθεί και το μόνο που θέλετε είναι να συζητάτε με φίλους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κυρίως μεταφυσικού περιεχομένου. Το να κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα σας κουράζει για αυτό θέλετε για λίγο να είστε εσείς και ο εαυτός σας.
Ερωτικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις τις οποίες προσπαθείτε να τηρήσετε αλλά μάλλον σας ξεγελάει η καρδιά σας. Η ευαισθησία σας ίσως να κρυφτεί σήμερα γιατί θα πάρετε κάποιες πρακτικές υποθέσεις στα χέρια σας και πιθανόν να ξεχαστείτε κάπως. Η επαφή με Παρθένο σας κάνει γενικά καλό. Από την άλλη το Λιοντάρι ίσως να θέλει οπωσδήποτε να είναι κοντά σας αλλά δεν έχει τον τρόπο να σας προσεγγίσει αλλά ούτε κι εσείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως προσεκτικοί σε επιλογές γιατί μπορεί να μην θέλετε να επενδύσετε ακόμα και με το συναίσθημά σας σε μια δουλειά που τελικά ίσως να μην σας ταιριάζει. Καλό είναι να ακούσετε αυτό που έχουν να σας πουν και άποια πρόσωπα που είναι περισσότερο πρακτικά από εσάς.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved