Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 47' 22" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 26' 56" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 25' 16" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 38' 13" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 24° 40' 33" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 24' 48" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 08' 35" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 50' 58" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 57' 02" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 50' 11" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 53' 48" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/2

Αναρίθμητα είναι τα προβλήματα των ανθρώπων και διαφορετικές οι μορφές τους. Δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς στην ανθρώπινη ζωή μια ευτυχία μακράς διάρκειας.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Όταν είστε ανάλαφροι γίνεστε λιγότερο απαιτητικοί και αυτό σας βοηθάει να έχετε καλύτερες δημόσιες σχέσεις. Η πιθανότητα να κάνετε ένα μικρό ταξίδι με φίλους θα σας κάνει καλό γιατί θα ξεσκάσετε. Αν επίσης λάβετε μέρος σε μια έκθεση εμπορική ή σε ένα σεμινάριο θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέα πράγματα.
Ερωτικά: Είστε περισσότερο ανοικτοί, πρόθυμοι και εύκολοι στο να ανοίξετε κουβέντες που άλλες φορές θα σας ενοχλούσαν. Τώρα όμως θα τα πείτε όλα χύμα και αυτό ίσως να βοηθήσει και να σπάσετε τον πάγο, κυρίως με έναν Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή κάνετε συνέχεια αλλαγές και αναλαμβάνετε νέα consept ή δημιουργείτε νέες προοπτικές ακόμα και με πρωτότυπες συνεργασίες, θα σας φανούν στην αρχή συναρπαστικές γιατί έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Αν επιμείνετε θα βρείτε άκρη και θα κερδίσετε και χρήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Θα γίνετε πιο ανοικτοί και θα έχετε την διάθεση να πειραματιστείτε περισσότερο. Ίσως να αναζητάτε περισσότερο την επαφή παρά την ουσία. Η φίλοι θα σας βοηθήσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το εμπορικό σας πνεύμα θα βοηθήσει ακόμα και τις προσωπικές σας αγορές.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε ακόμα και στην πολύ στενή σας σχέση που είστε πολύ καιρό μαζί. Ο λόγος είναι νιώθετε μερικές φορές έφηβοι και ίσως να θέλετε να είστε όσο μπορείτε πιο εύκολοι στην επικοινωνία. Με τον Τοξότη επειδή έχει χιούμορ περνάτε καλά μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε με κάποιο τρόπο εμπορικά και αυτό θα σας βοηθήσει να διαπραγματευτείτε ακόμα και κάποιες δύσκολες συνεργασίες ή οικονομικές δοσοληψίες. Η σχέση με συγγενικό πρόσωπο μπορεί να βελτιωθεί αν εσείς είστε περισσότερο ανεκτικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Έχετε φαντασία για αυτό η καλλιτεχνική σας φλέβα είναι πολύ ενεργοποιημένη αυτές τις ημέρες. Όταν νιώθετε ότι μπορείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας θα δείτε ότι θα έχετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και θα ρυθμίσετε καλύτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις.
Ερωτικά: Η ευκολία στην επικοινωνία είναι το μεγάλο σας ατού, παρόλο που μερικές φορές αυτόν τον καιρό είστε κάπως βαρείς γιατί δεν βλέπετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε εύκολα κι όλο και κάτι βαθύ υπαρξιακό σας απασχολεί. Είναι όμως καλό τουλάχιστον σήμερα και αύριο να γίνετε ανοικτοί και να κάνετε και γνωριμία που θα κυριαρχεί το μυαλό γιατί αυτό χρειάζεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί που έχετε μείνει χωρίς δουλειά έχετε κάποιες μικρές ευκαιρίες να ανανεώσετε το προφίλ σας, γνωρίζοντας άτομα που μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με κάποιο σχήμα. Επειδή ο Ερμής είναι ο πλανήτης σας και είναι τώρα ανάδρομος θα δείτε ότι μπορεί να καθυστερούν κάποιες υποθέσεις σας, αλλά τελικά θα γίνουν αρκεί να έχετε υπομονή. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Επειδή νιώθετε ότι θέλετε κατά κάποιον τρόπο να απομονωθείτε, δεν σημαίνει ότι θα μείνετε μόνοι σας. Μπορεί να χρειάζεται να βοηθήσετε ένα πρόσωπο το οποίο ίσως να μην θέλετε να το ανακοινώσετε. Πιθανόν να ενδιαφερθείτε να μάθετε χωρίς να το ξέρει ο άλλος κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Τοξότη που βρίσκεται στο χώρο της δουλειάς σας θα δείτε ότι θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης. Αλλά για να έρθετε πιο κοντά, θα χρειαστεί να σεβαστείτε την θρησκευτικότητα ή την διάθεση για μεταφυσικές και φιλοσοφικές του ανησυχίες. Ο Ζυγός και ο Αιγόκερως θέλουν να είναι μαζί σας όμως υπάρχει προς το παρόν μεγάλη διακύμανση συναισθηματική.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή σας ενδιαφέρει να πάρετε κάποιες πληροφορίες για ένα κομμάτι της δουλειάς σας ίσως να κάνετε μια κρυφή επαφή για να δείτε πως πάνε τα πράγματα. Όμως να είστε συντηρητικοί με αυτά που θα ακούσετε και να ψάξετε και από μόνοι σας να τα διασταυρώσετε.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Μπορεί να νιώθετε πιο ελεύθεροι από τις υποχρεώσεις χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχετε ακόμα εκκρεμότητες. Τουλάχιστον θα έχετε την ελευθερία να βρεθείτε με τους φίλους σας και θα έχετε τον χρόνο να περάσετε καλά μαζί τους.
Ερωτικά: Πιθανόν η φιλική σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη να σώσει μια προσωπική επαφή γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ελαφρώσετε από την βαριά ατμόσφαιρα. Το γέλιο είναι πολύ θετικό γιατί θα είστε πιο χαλαροί.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι καλό για σας να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες αλλά με την προϋπόθεση της συνεργασίας γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε κάτι στα επαγγελματικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε ήξεις αφήξεις και δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε. Από την μια δείχνετε ότι είστε με το μέρος του ενός και από την άλλη ότι είστε με τον άλλον. Μπλέκεστε με πολύ κόσμο και ίσως να πιάσετε τον εαυτό σας να λέει πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύετε κιόλας. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος δεν σας βοηθάει να βλέπετε τον άλλον όπως είναι με το αληθινό του πρόσωπο.
Ερωτικά: Από την μια θέλετε να δείξετε ότι μπορεί να σχετιστείτε ακόμα και με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι πολύ διαφορετικό από εσάς, κυρίως Κριό ή Υδροχόο και από την άλλη έχετε μια πολύ συμβατική συμπεριφορά και δεν δέχεστε να αλλάξετε τίποτε. Η σχέση με Δίδυμο σας έλκει πάρα πολύ αλλά ίσως να μην είναι έντονα συναισθηματική. Προσέξτε την επικοινωνία μεταξύ σας αυτές τις ημέρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο όμως προς το παρόν για να γίνει χρειάζονται μεγάλες διεργασίες. Από την άλλη το μπλέξιμο με ένα νομικό θέμα να σας φάει αρκετό από τον χρόνο σας. Αποφύγετε τις συναλλαγές που δεν είναι καθαρές.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε μια ξεκάθαρη άποψη και αυτό σας βοηθάει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Για αυτό θα γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και ευέλικτοι στις συγκρούσεις με άτομα της οικογενείας σας. Επειδή έχετε ανάγκη πάντα να βρίσκετε το δίκαιο και το καλό, τουλάχιστον για σήμερα θα κάνετε τον προσωπικό σας αγώνα ακόμα και σε μικρά θέματα να υπάρχει ισορροπία.
Ερωτικά: Είστε αρκετά εύκολοι σε νέες γνωριμίες αλλά και σε μια σχέση που υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Εσείς με μια σταθερή συμπεριφορά θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από τους καυγάδες και τις συγκρούσεις. Η επαφή με Ταύρο είναι κάπως δύσκολη αλλά πολύ εξελικτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα κερδίσετε χρήματα ή θα νιώσετε τόσο δυνατοί ώστε θα μπορέσετε εύκολα να κατανικήσετε κάποια εμπόδια τα οποία ίσως να προέρχονται και από την σχέση που έχετε με ένα πρόσωπο από την οικογένεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε ανοικτοί να διαπραγματευτείτε πολλά εσωτερικά σας θέματα και να τα βγάλετε στην επιφάνεια για να δείτε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Ίσως να καταφέρετε πάντως να βρείτε κάποια άκρη και να φωτίσετε ένα δύσκολο εσωτερικό σημείο.
Ερωτικά: Επειδή μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβει το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί τι ακριβώς θέλετε, θα ήταν πιο εύκολο να είστε όσο μπορείτε πιο ανάλαφροι για να καταλάβει ότι κάτι επιτέλους αρχίσετε και δείχνετε. Αν είναι Δίδυμος θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Δείχνετε τι ακριβώς θέλετε να πάρετε από τους συνεργάτες σας χωρίς να νιώθετε ότι θέλετε να εκτεθείτε. Πιθανόν να το διαχειριστείτε περισσότερο επικοινωνιακά και να ανοίξετε τα χαρτιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δείτε ότι θα είστε αρκετά μπερδεμένοι ως προς την κρίση σας για πρόσωπα και καταστάσεις. Πιθανόν να είστε περισσότερο παθητικοί για αυτό να χάσετε κάποιες επαφές.
Ερωτικά: Ίσως ένα δίλημμα που έχετε μεταξύ δυο ατόμων να σας προβληματίζει πάρα πολύ γιατί δεν ξέρετε αυτή την στιγμή που τελικά είναι η καρδιά σας και που νιώθετε λύπη. Το καλό όμως είναι ότι γρήγορα θα το ξεκαθαρίσετε και ο Δίδυμος τελικά θα σας κερδίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να βγάλετε εις πέρας μια προσωπική συνεργασία. Για αυτό θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στις δημόσιες σχέσεις και τελικά θα τα καταφέρετε να γνωρίσετε πολλά άτομα, κυρίως αν βρεθείτε σε ένα μεγάλο χώρο που μπορεί να είναι επαγγελματικός ή ακόμα και μιας ομάδας. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν στην συνεργασία που θέλετε να κάνετε γιατί θα γίνετε περισσότερο γνώστες μιας κατάστασης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μπορεί να είναι κάπως λανθασμένη ή πολύ επιφανειακή για αυτό θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε σε άλλα άτομα γιατί μπορεί να γίνετε στόχος και να μην εισπράξετε και τόσο αρνητικά σχόλια.
Ερωτικά: Φέρεστε κάπως περίεργα και ίσως να μην μπορείτε να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο. Μερικές φορές νιώθετε θιγμένοι και ίσως τώρα να βγάλετε τα απωθημένα σας με έναν Δίδυμο. Ο Καρκίνος από την άλλη είναι ένα πρόσωπο που θα σας συστηθεί και θα σας δώσει καλά δείγματα γραφής.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε ανυπόμονοι γιατί θέλετε να τελειώσετε μια δουλειά η οποία χρειάζεται να γίνει από την πλευρά σας με μια διάθεση ευελιξίας για να βγείτε από τις δυσκολίες. Η προσωπική σχέση μπορεί να μετράει για μια συνεργασία για αυτό χρειάζεται να είστε περισσότερο διπλωμάτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Η ενέργεια σας μεταβάλλεται και για αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι πολύ δυνατό και μέσα από αυτό θα βρεθείτε με άτομα που σας αρέσουν και σας κάνουν να νιώθετε πολύ άνετα.
Ερωτικά: Είστε σε μια φάση που θα θέλετε κυρίως οι αδέσμευτοι να πάρετε πιο πολλές εμπειρίες και να δράσετε όσο μπορείτε μέσα από μια προσωπική ελευθερία. Με τον Καρκίνο βέβαια δεν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ελεύθερη συνύπαρξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την διάθεση να διαπραγματευτείτε και να μιλήσετε με κάποια άτομα προκειμένου να καταλήξετε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος για σας. Η προοπτική πάντως είναι καλή αν γίνετε του ρίσκου και της γρήγορης σκέψης γιατί μπορεί να κερδίσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας και έχει γίνει Ανάδρομος από την Πέμπτη ίσως να ξεκινήσει να σας κάνει κάποια τσαλίμια ή καθυστερήσεις σε επαφές και προσωπική επικοινωνία. Για αυτό για καλό και για κακό να είστε όσο μπορείτε προετοιμασμένοι και καλά οργανωμένοι.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση ενός Παρθένου που μπορεί να έρθει ξαφνικά μετά από ένα διάστημα που είχατε σταματήσει την επικοινωνία. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τελικά και εσείς τι θέλετε γιατί τα πράγματα μέσα σας τις πιο πολλές φορές είναι πολύ συγκεχυμένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να διασπαστείτε είτε από αφηρημάδα είτε από έλλειψη ενός οργανωμένου σχεδίου και να σας δυσκολέψει. Παρόλα αυτά θα μάθετε πολλά αρκεί να μην αλλάξετε μετά γνώμη. Φροντίστε να έχετε συνέχεια στο νου σας τα κλειδιά, πορτοφόλια, χαρτιά κλπ.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved