Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/2;

Στα ερωτικά, η ανάδρομη φορά του Ερμή ευνοεί να ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία

Όταν διαλέγεις τον δρόμο της καρδιάς, θα σε πηγαίνει εκεί που θες να πας. Όταν διαλέγεις τον δρόμο της καρδιάς, θα σε φωτίζει όπου και να πας!

~Σελήνη στους Διδύμους~

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου και η Σελήνη συνεχίζει από χτες το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων. Μετακινήσεις, βόλτες, έξοδοι και μικρές διαδρομές θα είναι στα φόρτε τους. Σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από καθυστερήσεις ή ασυνεννοησίες, καθότι μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής έχει γυρίσει ανάδρομος! Διπλοτσεκάρετε, λοιπόν, το ραντεβού σας, ελέγξτε το δείκτη βενζίνης, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο όντως έχει κλείσει και μην βασίζεστε υπερβολικά στο σήμα ή τις λειτουργίες του κινητού σας ή άλλης συσκευής επικοινωνίας.

Στα ερωτικά, η ανάδρομη φορά του Ερμή ευνοεί να ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία, να τον/την συναντήσετε τάχα... τυχαία, να ανοίξετε εκείνη τη συζήτηση που είχε μείνει στη μέση με το έτερο ήμισυ, να πάτε πάλι ένα ρομαντικό ταξίδι σε εκείνο το μέρος που σας έχει μείνει... αξέχαστο!

~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό~

Λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει τέσσερις το μεσημέρι, η Σελήνη -που βρίσκεται στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων- συναντά τον Ουρανό και ευνοεί ιδιαίτερα το socializing και την κοινωνική δικτύωση. Καλή ώρα για να κανονίσετε μια έξοδο για το βράδυ, να συναντήσετε φίλους, να κάνετε μια γνωριμία, να φλερτάρετε όπως και να φύγετε από μία κατάσταση που σας εγκλωβίζει και να απολαύσετε την ελευθερία... στις κινήσεις, τις αποφάσεις, στις φιλίες, τις ερωτικές επιλογές... στα πάντα!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Τοξότες, Λέοντες, Κριοί που έχετε γεννηθεί το α' δεκαήμερο και στις αρχές του β'.

Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σάββατο και να θυμάστε ότι κάθε μέρα φέρνει κάτι νέο, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να το δείτε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved