Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/2

Η Απουσία κάνει την αγάπη να ελίσσεται, η Παρουσία της δίνει δύναμη.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ενώ περάσατε δυο δυναμικές ημέρες καιρός είναι να μαζευτείτε και να κοιτάξετε με ποιο τρόπο θα βάλετε σε ένα καλό δρόμο όλες τις καταστάσεις που εκκρεμούν.
Ερωτικά: Υπάρχει ένας Σκορπιός στη ζωή σας που μπορεί να σας παιδεύει για οικονομικά θέματα. Για αυτό θα πρέπει να χειριστείτε με εξυπνάδα το θέμα αυτό για να μην χαλάσει τελείως η σχέση σας. Από την άλλη η επαφή με Υδροχόο είναι πολύ καλή και για αυτό θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε διάφορες εκκρεμότητες που θα πρέπει να προσέξετε καλά με ποιο τρόπο θα τις χειριστείτε γιατί μπορεί να υπάρχουν παραλείψεις από την πλευρά σας. Πάντως θα έρθετε σε επαφή με το χρήμα και θα κάνετε μάλιστα και σωστή διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είναι σημαντικό να μαζέψετε όλες τις δυνάμεις σας γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβετε από ποιο σημείο χάνετε την δύναμή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα διεκδικήσετε οτιδήποτε δεν έχει έρθει ακόμα στα χέρια σας, αφού θα έχετε το θάρρος να πείτε πράγματα που άλλες φορές τα φοβόσαστε.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε εύκολα σε ένα άτομο που μπορεί να έχει ξεκινήσει και πάλι να σας προσεγγίζει και να προέρχεται από το παρελθόν σας. Αυτό βέβαια ισχύει μόνο αν είστε μόνοι σας γιατί αλλιώς θα μπερδευτείτε πολύ και εσείς δεν είστε άτομα που μπορείτε να έχετε δυο σχέσεις για πολύ καιρό.
Καριέρα & Οικονομικά: Δουλεύετε με το ένστικτό σας για αυτό και δεν θα χάσετε χρήματα ή ακόμα και μια δουλειά που είναι στα σκαριά και θα βοηθήσει στο να έχετε την υποστήριξη από αξιόλογα άτομα. Το μόνο δύσκολο είναι οι διαφορές ιδεών που μπορεί να σας δημιουργούν κόντρες και κυρίως επιβράδυνση των σχεδίων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να χρειάζεστε λίγο ξεκούραση και ίσως να προτιμήσετε την ησυχία σας παρά να παραβρίσκεστε σε πολλές συζητήσεις και σε παρέες, από εδώ και από εκεί. Ο ρομαντισμός σας αλλά και το να οραματίζεστε πράγματα που δεν είναι και πολύ εύκολα μπορεί να κάνουν καλό στο άγχος σας.
Έρωτας: Αποκαλύψτε τις ευαίσθητες πλευρές σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χωρίς να φοβάστε ότι θα πέσετε στα μάτια του άλλου. Θα είναι μια καλή κίνηση για συναισθηματική επαφή. Η σκέψη ενός Σκορπιού πιθανόν να σας βασανίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες δεν θέλετε να τις γνωρίζουν οι γύρω σας και προσπαθείτε να τις κρύψετε όσο μπορείτε. Για αυτό μπορεί να κάνετε κάποιες κρυφές δοσοληψίες κι ίσως να κρατήσετε για εσάς κάποια χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η θετική σας στάση θα βοηθήσει στο να διαπραγματευτείτε πιο εύκολα αυτά που θέλετε να κάνετε. Η φιλία με ένα πρόσωπο πιθανόν να γίνει πιο σταθερή, παρόλο που έχετε αντιθέσεις στην σκέψη και στην νοοτροπία.
Ερωτικά: Το να είστε μαζί με κόσμο βοηθάει στο να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί αλλά και να έχετε και ένα σημείο αναφοράς. Η σχέση με Παρθένο ή Αιγόκερω θα είναι πολύ σημαντική για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Επαναπροσδιορίζετε την θέση σας και αυτό σας δίνει μια ιδιαίτερη ταχύτητα κίνησης. Εσείς όταν θέλετε να τελειώσετε κάτι περιμένετε να το νιώσετε με το ένστικτό σας και τελικά δεν θα πέσετε έξω με τίποτε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Πιθανόν να είστε αρκετά στατικοί και να μην θέλετε να κάνετε βήμα παραπάνω. Αυτό θα το καταλάβετε όταν είναι να κάνετε μια κίνηση και δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε γιατί ο στόχος σας είναι να βρείτε την ποιότητα και ίσως να δυσκολεύεστε να την βρείτε.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να είστε αισθησιακοί αλλά με τον τρόπο σας ίσως να μην δείχνετε τις αληθινές σας ανάγκες και αυτό πιθανόν να σας κουράζει. Η σχέση με Υδροχόο είναι κάπως δύσκολη γιατί δεν έχετε καλή επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλο σας το ενδιαφέρον είναι στραμμένο με ποιο τρόπο να κερδίσετε χρήματα και ίσως η συμπεριφορά σας να είναι αρκετά αγχωτική. Για αυτό θα προσπαθήσετε να κάνετε κινήσεις που θα σας εξασφαλίσουν τις υποχρεωτικές πληρωμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η ημέρα σήμερα θα έχει θετικά αποτελέσματα σε πρακτικό επίπεδο. Για αυτό θα δείτε ότι θα καταλάβετε άμεσα τι πρέπει να κάνετε για να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας. Η συζήτηση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα κάνει καλό στην διάθεσή σας.
Ερωτικά: Θα νιώσετε ένα βαθύ συναίσθημα ασφάλειας και μέσα από αυτό θα εκδηλώσετε την αγάπη σας για το πρόσωπο που είστε μαζί. Το καλό είναι ότι επειδή θα νιώσετε ήρεμοι θα γοητεύσετε πιο εύκολα ένα πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει κάποια έξτρα καθήκοντα τα οποία όμως θα σας απελευθερώσουν από την ανασφάλεια και θα σας δώσουν έξτρα ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές σας φαίνεται δύσκολο να κάνετε υπομονή γιατί συνήθως βιάζεστε και δεν είστε έτοιμοι για να κάνετε υποχωρήσεις ή διαπραγματεύσεις. Η σταθερότητα των απόψεων σας θα μετρήσει ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας άποψη μερικές φορές δεν μπορεί να ταυτιστεί με τις ακλόνητες απόψεις και θέσεις κυρίως ενός Ταύρου. Εσείς έχετε ανάγκη από διπλωματία και από επικοινωνία. Αν περιμένετε από έναν Ιχθύ να ξεκαθαρίσει την μεταξύ σας σχέση μάλλον κάνετε λάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι ευκαιρία να καταλάβετε ποιος σας υποστηρίζει οικονομικά και ποιος τελικά από τους συνεργάτες σας είναι κόντρα σε κάποια κοινά συμφέροντα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι εύκολο να το αναγνωρίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως αναστατωμένοι γιατί προσπαθώντας να βάλετε κάποια καινούργια πράγματα σε αυτά που θέλετε να κάνετε, βλέπετε ότι τελικά πιέζεστε να αναβαθμίσετε το πεδίο της σκέψης σας. Όσο όμως περνάει η ημέρα θα χρειαστεί να αποδείξετε με πρακτικό τρόπο αυτά που θέλετε να γίνουν.
Ερωτικά: Ενώ έχετε πάρει φόρα και είστε αρκετά δυναμικοί αλλά και τολμηροί, ίσως να πιάσετε από ένστικτο ότι θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και περισσότερο συνεργάσιμοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα, κυρίως αν είναι Κριός ή Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε ίσως να μην είναι ο τελικός σας στόχος και σκοπός. Μπορεί να βοηθήσουν να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα αλλά η επιτυχία θα φανεί αν μπορείτε να τα βάλετε όλα σε μια εφαρμογή και να κερδίσετε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η φυσική σας κατάσταση είναι άψογη και σε αυτό βοηθάει το ότι παίρνετε πρωτοβουλίες. Όμως όσο περνάει η ημέρα θα δείτε ότι θα γίνετε λιγότερο παρορμητικοί και ίσως να επικρατήσει η λογική σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Η τρυφερή επαφή με έναν Ταύρο σίγουρα θα σας ξεσηκώσει αλλά πιθανόν προς το παρόν να μην υπάρχουν λύσεις που θα σας φέρουν το σωστό αποτέλεσμα. Χρειάζεται να συγκρατηθείτε και να περιμένετε να δείτε και τι θα κάνει και το άλλο πρόσωπο. Εσείς μέχρι τότε κρατήστε φιλική συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ παίρνετε πρωτοβουλίες οι οποίες δείχνουν ότι θα προχωρήσετε ένα θέμα πολύ σύντομα, τελικά με το πέρασμα της ημέρας βγαίνουν πρακτικές δυσκολίες τις οποίες πιθανόν να μην είχατε αντιληφτεί και με αυτόν τον τρόπο να φρενάρει κάτι που θέλετε να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ενώ εξαντλήσατε κάποια περιθώρια και κινηθήκατε αρκετά δυναμικά ίσως και πολύ αυταρχικά, τώρα θα ηρεμήσετε και θα περιμένετε οι κινήσεις σας να σας δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Το σπίτι σας είναι ένα θέμα που σίγουρα σας απασχολεί. Με το πέρασμα της ημέρας θα δείτε ότι όλα θα τακτοποιηθούν χωρίς να το καταλάβετε εύκολα.
Ερωτικά: Η σχέση με Κριό ή Λιοντάρι έχει πάρει κατά κάποιο τρόπο τον δρόμο της. Μερικοί έχετε πάρει ανάποδες και οι αποφάσεις σας μπορεί να είναι πολύ εξτρήμ. Το σίγουρο είναι ότι καλύτερα να αποφασίσετε οριστικά από το απόγευμα και μετά γιατί θα δείτε ότι θα έρθει μια ηρεμία στο συναίσθημά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ κάνατε πράγματα τα οποία δεν είχαν κάποιο άμεσο αντίκτυπο, θα δείτε ότι τελικά από σήμερα θα αρχίσουν να ανταμείβονται οι προσπάθειες σας και να βλέπετε αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η προσωπικότητά σας αναζητάει μερικές φορές να έχετε και την υλική εξασφάλιση για να νιώθετε καλά. Για αυτό θα κάνετε σήμερα πράγματα που αφορούν περισσότερο την γείωση σας και το πρακτικό κομμάτι που μερικές φορές ξεχνάτε γιατί σας είναι δύσκολο να το υπολογίσετε.
Ερωτικά: Από εκεί που δεν το περιμένατε μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλειες ή ακόμα και μεγάλη καχυποψία και ίσως να εκπλήξετε το πρόσωπο που είστε μαζί. Η επαφή με Ταύρο θα είναι πιο δυνατή αλλά και ο Σκορπιός θα ακολουθήσει πολύ δυναμικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να πατάτε γερά στα πόδια σας και για αυτό τον λόγο δεν παρασύρεστε από λόγια και υποσχέσεις ατόμων που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν ή να σας δείξουν. Το θέμα ενός ακινήτου θα σας ταλαιπωρήσει για λίγο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η προσωπική σας πείρα είναι αυτό που θα μετρήσει παραπάνω από άλλες φορές. Για αυτό θα δικαιωθείτε, αν δείτε ότι η γνώμη σας θα μετρήσει ακόμα και σε άτομα που δεν έδιναν σημασία σε αυτά που λέγατε ή κάνατε.
Ερωτικά: Είναι αναγκαίο να αφοσιωθείτε σε όποιο άτομο είστε μαζί για να έχει μια καλή συνοχή η σχέση σας. Ενώ δυσκολεύεστε να είστε σταθεροί αυτές τις ημέρες επειδή θα έχετε ηρεμία και γαλήνη θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σχετίζεστε και θα ζήσετε από κοινού όμορφες εμπειρίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχετε κατά νου να κάνετε κάτι καινούργιο που απαιτεί όμως και την προσωπική σας συμμετοχή με ιδέες ή με χρήματα τα οποία θα πρέπει να βάλετε εσείς, καλό θα ήταν οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ή να περιμένετε ή να αναθεωρήσετε την συνεργασία με ένα άτομο που μπορεί να σας τάζει λαγούς με πετραχήλια αλλά να μην καταφέρνει τελικά να σας πείσει με έργα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved