Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/2

Αυτό που μπορώ να πετύχω με την φιλοσοφία είναι να κάνω με την θέλησή μου αυτά που άλλοι τα κάνουν επειδή φοβούνται τους νόμους.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και πιθανόν να δείξετε έναν χαρακτήρα μαινόμενο. Ίσως θα πρέπει να είστε όμως σκεπτόμενοι ώστε ο περιορισμός να είναι κάπως φυσικός γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ανεπανόρθωτα.
Έρωτας: Σήμερα θα δώσετε ένα μήνυμα στον άλλον μέσα από μεγάλο αυθορμητισμό και ίσως να μην έχετε και πολύ ευγένεια. Αν έχετε κτίσει μια καλή σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω μην σας πιάσουν οι τρέλες σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεστε να κάνετε κάτι καινούργιο και σίγουρα θα εκπλαγείτε από το περιβάλλον γύρω σας που τελικά μπορεί να μην σας ακολουθήσει. Το σπάσιμο μιας συνεργασίας μπορεί να μην είναι και το καλύτερο για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ακολουθείτε μια πολιτική πολύ δυναμική αλλά θέλετε να την κρατήσετε κρυφή. Η ξαφνική ανακοίνωση ενός νέου γεγονότος που θα έχει να κάνει με την συμπεριφορά κάποιου φίλου μπορεί να σας δημιουργήσει αναστάτωση.
Έρωτας: Θέλετε να κάνετε ακόμα και μια έκπληξη η οποία όμως μπορεί να φανεί κάπως χοντροκομμένη στο άλλο πρόσωπο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός Κριού που είχε χαθεί θα σας αναστατώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχετε ένα βουβό ανταγωνισμό ο οποίος μπορεί να δημιουργηθεί μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Ίσως να είναι το ξέσπασμα μιας ολόκληρης κατάστασης. Επίσης, μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε κάποια άτομα που έχετε ακόμα και μια νομική συνεργασία από κοινού και ο λόγος είναι ότι υπάρχει ανεπάρκεια και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η αποτελεσματικότητα της αιφνίδιας αντίδρασής σας θα είναι πολύ καλή για να αυτό που θέλετε να κάνετε. Συνήθως πολλά πράγματα τα μαρτυράτε και ανοίγετε μόνιμα τα χαρτιά σας ενώ τώρα είναι διαφορετικά γιατί θα κάνετε τους φίλους σας να σας υπολογίζουν πολύ περισσότερο. Μια ξαφνική γνωριμία με ένα πρωτοπόρο πρόσωπο θα σας παρασύρει σε τρέλες.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να ανακοινώσετε σε κόσμο αυτά που νιώθετε ή να δείξετε στο άτομο που είστε μαζί και ίσως να προκαλέσετε εντάσεις με τον τρόπο σας. Η φιλική διάθεση ενός ατόμου μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθετε ότι το ένστικτο σας οδηγεί σωστά αλλά ίσως παίξει και τον ρόλου του σαμποτέρ μέσα σας, να χαλάσετε αλλά χωρίς να νιώθετε τύψεις ή ενοχές κάτι που δεν σας αρέσει γιατί θα πείτε πολλές αλήθειες σε συνεργάτες και ίσως να τους δυσαρεστήσετε, αλλά θα ξέρετε ποιοι θα είναι με το μέρος σας. Μπορεί να βγάλετε χρήματα από μια ξαφνική δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα κάνετε τρέλες και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ξεκόψετε ξαφνικά με φιλίες, παρέες ή με ένα πρόσωπο από την οικογένεια που έχετε δυσκολίες. Το ζητούμενο είναι να πείτε τις αλήθειες που θέλετε χωρίς όμως να είστε πολύ επιθετικοί.
Έρωτας: Δεν κρατιέστε και είστε ελαφρώς επιθετικοί αλλά και με τάση για να επαναφέρετε την ανανέωση στην σχέση σας. Αν όλα τα πορίσματά σας δείχνουν ότι έχετε μια καλή σχέση μην την χαλάσετε επειδή θα υπάρξουν έντονες διαφωνίες της στιγμής, κυρίως με Κριό που ίσως να είναι και νεώτερος σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να έχετε μια ανησυχία ότι κάτι θα γίνει και ίσως να εντείνετε κάποια γεγονότα και τελικά να φέρετε τον εαυτό σας προ τετελεσμένων γεγονότων. Είναι σημαντικό να κρατήσετε τα νεύρα σας αν δεν θέλετε να χαλάσετε την συνεργασία. Από την άλλη αν δεν αλλάζει, να σκεφτείτε ότι όλα γίνονται μερικές φορές για το καλό σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε την διάθεση να αναλάβετε κάποια πράγματα πολύ δυναμικά και να δείξετε τελικά τον πραγματικό σας εαυτό, χωρίς αυτό να σας εμποδίζει να κάνετε κάποια καινούργια πράγματα τα οποία θα σας κάνουν πολύ καλό. Η διάθεσή σας για ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να γίνει ξαφνικά πραγματικότητα.
Έρωτας: Έχετε αναλάβει εσείς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα για αυτό θα κινηθείτε με όλη την ειλικρίνεια των συναισθημάτων σας, είτε καλά είτε κακά, για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Η σχέση σας με Αιγόκερω αν δεν προσέξετε μπορεί να διαταραχθεί τελείως. Ίσως να σας απασχολούν νομικά προβλήματα από κοινού.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σας καλέσουν για κάτι καινούργιο και ίσως να μην προλάβετε να οργανωθείτε όσο θα θέλατε αλλά τελικά εσείς θα δείξετε τις προθέσεις σας και τα προσόντα και είναι αυτό που τελικά χρειάζεται να γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα μπορεί κάποιος να σας βγάλει έξω από τα ρούχα σας γιατί μπορεί να σας λέει ή να κάνει πράγματα εξωφρενικά. Ίσως τα νεύρα σας να είναι κάπως τεντωμένα και να είστε πολύ εξαγριωμένοι με κάποιες αλήθειες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.
Έρωτας: Μερικές φορές δεν γκρινιάζετε γιατί μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα μεγάλο αυθορμητισμό και με αυτόν τον τρόπο θα βγάλετε κάποιες αλήθειες που αφορούν τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Μετά μπορεί να το μετανιώσετε για αυτό χρειάζεστε διάκριση αν δεν θέλετε να εκτεθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ξαφνική διακοπή συνεργασίας με ένα άτομο ίσως να σας προβληματίσει κατά κάποιο τρόπο αλλά επίσης μπορεί να είναι και για το καλό σας γιατί πιθανόν να μην είχε δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Επίσης κάτι που μπορεί να βγει ξαφνικά να πληρώσετε μην χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί θα βρεθεί λύση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε πάρει φόρα και είστε κάπως δυναμικοί με θέματα που έχετε με άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Ίσως να αφήσετε τις ευγένειες και τα πολλά «ναι» και να επαναστατήσετε.
Έρωτας: Μπορεί να συναντήσετε ξαφνικά ένα πρόσωπο που το μέσα σας να πει ότι είναι το άλλο σας μισό αλλά πιθανόν να είναι δύσκολες οι ισορροπίες και να μην μπορείτε να κρατήσετε εύκολα την σχέση. Από την άλλη μια ξαφνική έκρηξη από την πλευρά σας και αντίδραση απέναντι στην καταπίεση από έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιδράτε πολύ δυναμικά και ίσως να χαλάσετε μια συμφωνία που την έχετε καταφέρει με ένα δύσκολο τρόπο. Η ξαφνική συνεργασία με ένα πρόσωπο πιθανόν να σας αλλάξει κάποια δεδομένα και τελικά να ακολουθήσετε ακόμα και από σήμερα αυτή την δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ενώ θέλετε να είστε κατά κάποιο τρόπο ήρεμοι μάλλον δεν κρατιέστε και παίρνετε πρωτοβουλίες οι οποίες μπορεί να φανούν πολύ δυναμικές. Τελικά αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα αναγνωρίσετε τις δυνάμεις σας μέσα όμως από έναν περίεργο τρόπο.
Έρωτας: Ενώ έχετε κατά νου να κρατήσετε χαμηλούς τόνους τελικά από μια αποκάλυψη που μπορεί να γίνει ξαφνικά θα δείτε ότι θα κτυπήσετε κόκκινο και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Από την άλλη η γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο ίσως να σας καλύπτει αλλά να φοβάστε να εκτεθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να αυτονομηθείτε και λίγο και να μην περιμένετε την έγκριση μιας ομάδας. Ίσως να σας βγει η επιθυμία να δείξετε ότι θέλετε να παραμείνετε μόνοι σας και να προσπαθήσετε εσείς αυτά που πιστεύετε ότι είναι τα σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες ξαφνικές εκλάμψεις και γίνεστε από αυτό πολύ δυνατοί. Για αυτό θα αντιδράσετε έντονα σε κάποια πράγματα που μέχρι τώρα σας καταπίεζαν. Πιθανόν να είστε πολύ εκκεντρικοί τουλάχιστον για σήμερα.
Έρωτας: Μπορεί να είστε πολύ έντονοι και κυριαρχικοί. Θα διεκδικήσετε πάντως με ένα τρόπο τα δικά σας δίκια και δεν θα σηκώσετε μύγα στο σπαθί σας αν νιώθετε ότι δεν σας φέρονται όπως σας αξίζουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ διεκδικητική και με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξετε ένα πολύ σημαντικό δρόμο. Η δράση σας θα είναι πολύ έντονη και θα πετύχετε ακόμα και να βγάλετε κάποια χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε σε επιφυλακή γιατί θέλετε να βγάλετε από πάνω σας ένα κομμάτι που σας καταπιέζει. Ίσως να πείτε λόγια τα οποία μπορεί να ενοχλήσουν κάποια άτομα αλλά αυτό θα σας κάνει να ξελαφρώσετε. Ένα ξαφνικό ταξίδι σίγουρα θα σας αναστατώσει. Να είστε προσεκτικοί με τις συγγενικές σχέσεις. Επίσης να είστε προσεκτικοί την οδήγηση.
Έρωτας: Νιώθετε αναστάτωση και πιθανόν να επαναστατήσετε και με μικρά πράγματα. Είναι σαν τα έχετε μαζεμένα και τώρα δεν μπορείτε να τα κρατήσετε μέσα σας. Για αυτό αν δεν θέλετε να χαλάσετε την σχέση σας απομακρυνθείτε για λίγο από Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό για να κρατηθούν οι ισορροπίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που είχατε αποφασίσει να λειτουργήσετε με ένα συγκεκριμένο τρόπο θα δείτε ότι μπορεί να εκραγείτε ξαφνικά και να φύγετε από εκεί που συνεργάζεστε ή να κάνετε ξαφνικά κάτι δικό σας γιατί θέλετε την αυτονομία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αποκτάτε θάρρος και δυνάμεις στο να δράσετε με στόχο να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή την αρχηγία πάνω σε ένα θέμα που χρειάζεται να επιλύσετε. Μπορεί να διακόψετε ξαφνικά με μια παρέα από φίλους που είστε μαζί τους για τυπικούς λόγους και όχι στην ουσία γιατί θα πιστέψετε ότι δεν σας κάνουν πλέον.
Έρωτας: Έχετε συντονιστεί με κάτι καινούργιο το οποίο θα σας ανεβάσει το ηθικό. Για αυτό μην χάνετε την πίστη σας ότι δεν θα γνωρίσετε νέο πρόσωπο. Αντίθετα κάτι καλό σας περιμένει στην γωνία. Αν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα με Καρκίνο να είστε προσεκτικοί σε αυτά που πείτε ή θα κάνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ευκαιρία την οποία πρέπει να αρπάξετε από τα μαλλιά μπορεί να σας παρουσιαστεί από το πουθενά και να σας κάνει να καταργήσετε κάποια άλλα σταθερά σχήματα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε αποφασισμένοι να κάνετε επανάσταση και να μην δεχτείτε οτιδήποτε είναι εύπεπτο και εύκολα προσαρμόσιμο. Η πιθανή αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματά σας ίσως να σας προϊδεάσει για κάτι πολύ καλύτερο.
Έρωτας: Ξυπνάτε από τον λήθαργο και αντιδράτε πολύ δυναμικά. Πάνω από όλα ζητάτε την αυτονομία σας και αυτό σας κάνει καλό. Δεύτερον, τα λέτε ωμά όπως ακριβώς είναι χωρίς πολλές ευαισθησίες. Ίσως με αυτόν τον τρόπο το πρόσωπο σας δει με άλλο μάτι. Κυρίως ο Ζυγός αν φερθείτε με αυτόν τον τρόπο μπορεί να δημιουργήσει άλλη εικόνα για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή νιώθετε ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια πάνω σε μια συνεργασία και η υπομονή σας έχει λήξει, πιθανόν να χρειάζεται από την πλευρά σας να πάρετε δυναμικές αποφάσεις με στόχο την ατομική σας εξέλιξη. Μια ξαφνική πληρωμή πιθανόν να σας αναστατώσει αλλά θα βρείτε τρόπο να την αντιμετωπίσετε. Επίσης η αγορά ηλεκτρονικών ειδών ίσως να σας κάνει να βάλετε το χέρι στην τσέπη βαθιά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved