Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 04' 37" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 53' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 09° 38' 48" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 28' 09" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 16' 39" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 12' 10" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 52' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 25' 02" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 25' 09" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 31" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 17" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/2

Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κάπως την συνείδησή σας ήσυχη γιατί δεν έχετε δώσει και πολλά δικαιώματα και κυρίως είστε πολύ ήρεμοι. Πιθανόν να σας ενδιαφέρει το παρασκήνιο χωρίς όμως να εκτίθεστε πάρα πολύ.
Έρωτας: Έχετε αφήσει πίσω σας ένα παλιό κομμάτι το οποίο δεν σας κάνει αλλά και δεν σας εξυπηρετεί κιόλας. Η δέσμευση από μια κατάσταση δεν σας πηγαίνει αλλά το να υπάρχει αληθινή αγάπη θα το θεωρήσετε σαν αναγκαία προϋπόθεση για να γίνουν πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται ίσως να είστε πιο δυναμικοί αν κάνετε μια συζήτηση έστω και σήμερα γιατί δείχνετε σαν να παραδίνεστε και οι άλλοι να κάνουν αυτό που θέλουν. Όχι βέβαια ότι θα συμβεί αυτό γιατί εσείς είστε άτομα που δεν το βάζετε κάτω εύκολα.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Νιώθετε ηρεμία και αυτό μερικές φορές σας ανακουφίζει. Δεν είστε τα άτομα που αντέχετε τις ενοχές. Το καλό είναι ότι θα διασκεδάσετε ή θα χαλαρώσετε περισσότερο από άλλες φορές.
Έρωτας: Είστε κάπως πιο χαλαροί ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις που σας πιέζουν γιατί έχετε πάρει αποφάσεις να είστε κάπως πιο διαλλακτικοί. Για αυτό η σχέση με Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό θα μπει σε πολύ καλή φάση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ευκολία που αντιμετωπίζετε κάποια θέματα θα σας δώσει μια σημαντική ευκαιρία ακόμα και μέσω φίλων. Για αυτό οι συζητήσεις θα σας αλλάξουν μια γνώμη που έχετε και κάποια κολλήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Έχετε ένα χαοτικό συναίσθημα και σας μπερδεύει στο τι πρέπει να κάνετε γιατί πιθανόν να έχετε πει σε πολλά άτομα «ναι» και τελικά να μην μπορείτε να τα εκπληρώσετε όλα. Τουλάχιστον να συμμετέχετε σε παρέες ή με άτομα που σας ταιριάζουν.
Έρωτας: Έχετε ένα συναισθηματικό κομφούζιο γιατί όταν νιώθετε έτσι εσείς μπερδεύεστε και δεν ξέρετε ποια είναι τα αληθινά σας αισθήματα, κυρίως όταν έχετε να ξεκαθαρίσετε κάτι με Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται σήμερα να μην πάρετε αποφάσεις γιατί ίσως να μην είναι ό, τι καλύτερο για σας. Μπορεί να γίνετε πολύ ρομαντικοί και να μην βοηθάει την υπάρχουσα κατάσταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μετράει περισσότερο από άλλες φορές γιατί θα έχετε μια καλύτερη αντιμετώπιση από τους γύρω σας και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό. Σήμερα θα υπολογίσετε πολύ την εικόνα σας και επειδή νιώθετε άνετα να δείξετε τα συναισθήματά σας θα περάσετε μια πολύ καλή φάση με όλους γύρω στα πόδια σας.
Έρωτας: Είστε σε μια καλή συναισθηματική κατάσταση γιατί έχετε καταφέρει να ισορροπήσετε με το μέσα σας και με το πώς το άλλο πρόσωπο σας συμπεριφέρεται. Για αυτό σίγουρα θα νιώσετε σιγουριά.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα σχέδιά σας είναι πολύ ελπιδοφόρα για αυτό θα κάνετε σκέψεις πολύ θετικές που θα βοηθήσουν να κάνετε βήματα την επόμενη εβδομάδα.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Έχετε κάπως αφεθεί γιατί δεν έχετε και πολλές αντοχές. Για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε και σωματικά αλλά και ψυχικά. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να γαληνέψετε το μέσα σας για να μην περνάτε εσωτερικές φουρτούνες.
Έρωτας: Θέλετε να κάνετε μια στάση για να ξεκουραστείτε από τις εντάσεις. Είναι πολύ σοφό αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βγει έντονα το συναίσθημά σας χωρίς αυτό να σας προδιαθέτει ότι ντε και καλά δεν θα είστε ο εαυτός σας. Οι αισθήσεις σας πάντως για τον Ιχθύ δουλεύουν πολύ έντονα.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι σήμερα αφού ξεκουράζεστε να τα αφήσετε όλα και να μην σκέφτεστε και πολλά πράγματα που σας μπερδεύουν ή δεν σας επιτρέπουν να προσαρμόζεστε με την τρέχουσα λογική. Η υποστήριξη από έναν Ιχθύ είναι δεδομένη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε στο νου σας πως θα είναι οι άλλοι για να νιώσετε και εσείς καλά. Η ευαισθησία σας μπορεί να κτυπήσει κόκκινο αυτή την ημέρα αλλά δεν πειράζει καλό σας κάνει, αρκεί να μην παρασύρεστε πάρα πολύ από τα λόγια και τις πράξεις των άλλων.
Έρωτας: Νιώθετε έντονα ότι δεν μπορείτε να ζήσετε μόνοι σας και έχετε ανάγκη να βρεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Η σχέση με Ιχθύ θα αναπτυχθεί ιδιαιτέρως.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ποιες είναι οι αληθινές ανάγκες των ατόμων που συνεργάζεστε μαζί. Για αυτό θα είστε πιο χαλαροί αλλά και περισσότερο στενά συνδεδεμένοι μαζί τους.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μερικές φορές μπορεί να επικαλύπτεται από τις ανάγκες του περιβάλλοντος και μπορεί να χαθείτε μέσα από αυτό. Ίσως να παρασυρθείτε από τους γύρω σας και να κάνετε κραιπάλες.
Έρωτας: Έχετε να αντιμετωπίσετε τα βέλη ενός Ιχθύ που είναι μέσα στην δουλειά σας και ενώ λέτε ότι είστε αδιάφοροι τελικά σας τραβάει σαν μαγνήτης. Για αυτό όσο περισσότερο αρνείστε να δεχτείτε τα αληθινά σας συναισθήματα τόσο δεν βάζετε κάποια όρια σε αυτή την κατάσταση. Το ίδιο θα μπορεί να συμβεί και με έναν Ταύρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ έχετε μπει σε ένα καλό δρόμο σήμερα μπορεί να μπερδευτείτε και να μην έχετε κατά νου τον σωστό στόχο. Ίσως το συναίσθημά σας να σας επηρεάζει και να μην έχετε σωστή κρίση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Καλύτερα να χαλαρώσετε και να μην κάνετε και πολλά πράγματα γιατί θα γίνουν λάθη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια αισιοδοξία η οποία μπορεί και με ένα τρόπο να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες που έχετε. Το καλό είναι ότι θα έχετε μια εσωτερική αίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.
Έρωτας: Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε κάτι καινούργιο με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα έντονα και μνήμες νοσταλγικές που θα σας θυμίσουν οικογενειακές στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να σηκωθείτε και να στέκεστε όσο μπορείτε στα πόδια σας. Πιθανόν να κάνετε κάποια σχέδια τα οποία ίσως να μην μπορούν τελικά να γίνουν γιατί είναι λάθος ώρα. Καλό είναι να μην ρισκάρετε εύκολα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα ταξίδι αλλά με την παρέα που έχετε πάει ίσως να είναι όλα μπερδεμένα και κατά κάποιο τρόπο να χαθείτε μέσα στις πληροφορίες και τις διάφορες καταστάσεις που δεν έχουν να κάνουν με την δική σας φιλοσοφία. Πιθανόν ο καιρός να μην σας πηγαίνει και να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι. Καλό είναι να βρείτε ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.
Έρωτας: Οι καταστάσεις γύρω σας μπορεί να σας κάνουν, να αδρανείτε ή να είστε πολύ χαλαροί και συγχωρητικοί. Αυτό βέβαια θα κάνει καλό και στους δυο σας αλλά συγχρόνως η σχέση μπορεί να μην έχει συντροφική συνοχή κυρίως αν είστε με Λιοντάρι ή Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα κάνετε σήμερα κάποιες γνωριμίες οι οποίες μπορεί στο μέλλον να σας φανούν πολύ χρήσιμες. Ο λόγος είναι ότι τα άτομα που θα γνωρίσετε θα είναι καλοπροαίρετα. Και σίγουρα θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Όσο είστε ήρεμοι και θετικοί απέναντι στα πράγματα και τις καταστάσεις θα δείτε ότι όλα θα σας πηγαίνουν με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Κυρίως οι γεννημένοι δεύτερο δεκαήμερο θα περάσετε όμορφα σε μια οικογενειακή ή κοινωνική συγκέντρωση. Το καλό είναι ότι θα δώσετε και θα πάρετε αγάπη και αυτό θα σας γεμίσει τις μπαταρίες.
Έρωτας: Έχετε μέσα σας βαθιά κρυμμένα κάποια συναισθήματα που χρειάζεται μερικές φορές να τα βγάζετε. Πρέπει να εμπιστεύεστε και να μην φοβάστε ότι θα μείνετε στα κρύα του λουτρού. Ένα πρόσωπο που ήθελε παλιά να κάνει κάτι πολύ σοβαρό μαζί σας πιθανόν να επιστρέψει και να έχει πολύ θετικές προθέσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενθουσιάζεστε με κάτι που είναι να γίνει και ίσως να έχετε μέσα σας αισιοδοξία για μια εσωτερική κατάσταση η οποία θα δείτε ότι θα σας βγει σε καλό. Ό, τι πάντως και να νιώθετε μέσα σας θα πρέπει να το κρατήσετε για να μην χαθεί μετά από κάποιες παρεμβάσεις ξαφνικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Παρόλο που δεν γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς θα θέλατε, τελικά θα βρείτε πολλά πράγματα μπροστά σας τα οποία θα σας κάνουν ένα κλικ. Η οικογενειακή πίεση δεν είναι πάντα εύκολη για σας αλλά τουλάχιστον σήμερα θα την δείτε με καλό μάτι. Η διάθεσή σας για κατανάλωση γλυκών ή ποτών μπορεί να είναι υπερβολική.
Έρωτας: Έχετε μια ευαισθησία και μπορεί να λυπάστε ένα πρόσωπο αντί να είστε μαζί του ερωτικά. Για αυτό θα χρειαστεί να είστε ο εαυτός σας. Πάντως η σχέση με Καρκίνο έχει μερικές φορές συγκρούσεις αλλά σήμερα θα έχετε μια καλύτερη επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχετε και πολύ συγκεντρωμένο το μυαλό σας γιατί έχετε ανάγκη κάπου να χαλαρώσετε και να είστε πάνω από όλα αισιόδοξοι. Μπορεί οι ανάγκες σας αν είναι κάπως μπερδεμένες να σας αποπροσανατολίζουν αλλά από την άλλη εβδομάδα θα γίνουν πιο εύκολα πράγματα.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Νιώθετε πολύ καλά μέσα σας και αυτό τα λέει όλα. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα εισπράξετε αυτά που επιθυμείτε από τους γύρω σας και αυτό θα σας φέρει μια εσωτερική πληρότητα. Αρκεί όμως να έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας και να έχετε αποδεχτεί πολλά δικά σας πράγματα.
Έρωτας: Έχετε μια προσωπική λάμψη και αυτό βοηθάει να κερδίζετε τις εντυπώσεις και τις ματιές θαυμασμού πάνω σας. Το καλό είναι ότι δείχνετε ποιοι είστε και έχετε τον τρόπο σας να μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες. Η επιστροφή ενός Καρκίνου θα σας κάνει πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε πολλά πράγματα και κυρίως τα ανακοινώνετε στα άτομα που είστε μαζί. Η προσωπική σας άποψη θα είναι έντονη και ισχυρή γιατί θα στηρίζεται στην διαίσθησή σας αρκεί να την κρατήσετε και να μην παρασύρεστε από άλλα πρόσωπα. Η διάθεση για ρίσκο και κυρίως για να παίξετε μικρά τυχερά παιχνίδια θα σας ευχαριστήσουν πολύ.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved