Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/2

Καλό Μήνα!
Μόνο αυτοί που θα ρισκάρουν να πάνε μακριά, θα δουν τελικά μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι χρειάζεστε απομόνωση και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό θα γίνετε κάπως πιο χαλαροί. Ίσως βέβαια η χαλαρότητα να σας φέρνει και μια αδράνεια. Η διαίσθησή σας θα είναι πάντως πολύ δυνατή.
Έρωτας: Κατά καιρούς δίνετε πολλά πράγματα τα οποία όμως ασυνείδητα περιμένετε να τα πάρετε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε μέσα σας απλοχεριά. Η διαφορετική αίσθηση που σας δίνει ένας Παρθένος μπορεί να σας δημιουργήσει την διάθεση να γίνετε και πάλι κυνηγοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Προτιμάτε να σκεφτείτε ή να είστε πιο άνετοι γιατί έχετε ανάγκη κατά κάποιον τρόπο την ηρεμία σας για να πάρετε αποφάσεις. Μπορεί να μην σας πολυαρέσουν κάποια πράγματα κυρίως από την ατμόσφαιρα που περιβάλλεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Τώρα μπορείτε να καλμάρετε και να βιώσετε μια καλύτερη πραγματικότητα η οποία σας εκφράζει πολύ περισσότερο γιατί δεν νιώθετε εντάσεις και πιέσεις από φίλους ή από το περιβάλλον της δουλειάς σας.
Έρωτας: Η αισθαντικότητα θα είναι μια πολύ προσωπική σας έκφραση που θα βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Η επαφή με Σκορπιό ή Ιχθύ θα γίνει σίγουρα πολύ καλύτερη. Αντίθετα με τον Τοξότη θα έχετε κάποιες σημαντικές διαφορές και μπορεί να υπάρχει απόσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί σήμερα να βαριέστε αρκετά και ίσως να είστε πολύ νωθροί σε σχέση με άλλες ημέρες. Το θετικό είναι ότι χωρίς να κάνετε κάτι θα δείτε ότι θα έχετε μια σημαντική εύνοια σαν να σας μίλησε η τύχη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε κάπως μπερδεμένοι και δεν μπορείτε να βάλετε σε μια τάξη τις πολλές δραστηριότητες που έχετε. Ίσως να μην ξέρετε ακόμα τι να κάνετε σε κάποιες εκδηλώσεις ή σε κοινωνικά θέματα που θα σας απομακρύνουν από τους πιθανούς σας στόχους.
Έρωτας: Προσέξτε τα λόγια που θα ακούσετε αλλά και θα πείτε. Μπορεί να μεταφερθούν λάθος και να σας ενοχλήσουν. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε ότι δεν θα έχετε ξεκάθαρη γνώμη για οτιδήποτε γίνεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να έχετε σήμερα μια διάσπαση προσοχής και αυτό θα σας εμποδίσει σε κάποιες συναλλαγές ή ακόμα και σε πληρωμές απλών πραγμάτων. Να προσέχετε τα πορτοφόλια σας και εν γένει όλα τα πράγματα που κουβαλάτε πάνω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε στις καλές σας σήμερα αφού σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε μια καλή διάθεση η οποία θα σας αλλάξει όλα τα αρνητικά μηνύματα.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να φροντίσετε, να αγαπήσετε και να χουχουλιάσετε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Όταν είστε στα καλά σας όλοι θέλουν να είναι δίπλα σας και αυτό δεν πρέπει με τίποτε να το χάνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ότι από εκεί που δεν σας άνοιγε κάτι εύκολα, ξαφνικά σας δίνεται η ευκαιρία και σας ανοίγονται δρόμοι από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε μια μεγάλη χαλάρωση γιατί θέλετε η καθημερινότητά σας να είναι πιο εύκολη έως και πολύ απλή. Ο Ιχθύς θα σας καταπιέσει με τον δικό του τρόπο. Πάντως μερικοί θα είστε πολύ ανάλαφροι ψυχολογικά και θα θέλετε να δείξετε την ευαισθησία σας.
Έρωτας: Είστε πολύ ανοικτοί και ίσως να βγάλετε τα εσώτερά σας σε ένα πρόσωπο που σας δείχνει προσωπική ευαισθησία. Πιθανόν η συναισθηματική κατάσταση ενός προσώπου να σας παρασύρει σε εξομολογήσεις που μπορεί να μην είναι και τόσο από αγάπη αλλά από λύπηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την στήριξη από ένα πρόσωπο κι αυτό μπορεί να σας δώσει παροχές που δεν τις είχατε καν υπολογίσει. Να είστε όμως προσεκτικοί με τον τρόπο που θα ξοδέψετε τα χρήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Από εκεί που είχατε τα μυαλά σας στην θέση τους, θα σας παρασύρει το συναίσθημα και δεν θα έχετε την λογική να σας προφυλάξει. Για αυτό οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και κύριοι του λόγου και της συμπεριφοράς σας.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη ευαισθησία και πιθανόν να περνάτε από κάποια στάδια τα οποία μπορεί να σας βγάλουν στην επιφάνεια ένα δικό σας βαθύ κομμάτι. Αυτά που κρύβετε και δεν τα αναγνωρίζετε σε εσάς να σας τα βγάλει ένα άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας ανοίγονται κάποιες πόρτες μέσω των άλλων για αυτό θα χρειαστεί από την πλευρά σας να βάλετε και την προσωπική σας σφραγίδα για να μην γίνουν λάθη γιατί κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από υποσχέσεις του αέρα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεστε σε ένα σημείο που βλέπετε ότι χρειάζεται να φροντίσετε τους άλλους ή να γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί το οποίο μπορεί να σας φέρει και πιθανόν μια αδράνεια ψυχική.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε το ιδανικό σας και ίσως να πέσετε σε κάποιες παγίδες που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Καλό είναι να μπορέσετε να κόψετε ένα αρρωστημένο δεσμό και κυρίως αν αφορά σε έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ρίσκο είναι μερικές φορές πολύ εύκολο για σας γιατί δεν το καταλαβαίνετε. Επειδή θα ασχοληθείτε με χίμαιρες που τελικά δεν είναι της ψυχοσύνθεσής σας ίσως να οδηγηθείτε σε λάθος κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η ηρεμία σας θα βοηθήσει στο να οριοθετήσετε κάποια πράγματα τα οποία ίσως έπρεπε να είχατε κάνει εδώ και καιρό αλλά τώρα που σας παρουσιάζεται η ευκαιρία επειδή έχετε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και θα το κάνετε άμεσα.
Έρωτας: Η συγκεντρωτική σας προσωπικότητα μερικές φορές χαλαρώνει και αφήνετε κατά κάποιο τρόπο την σχέση στα χέρια του άλλου. Αυτό είναι ας το πούμε ένα τρικ για να μπορέσει και το άλλο πρόσωπο να χαλαρώσει και να μπορεί να ανασάνει ελεύθερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ολοκληρώσετε μια δουλειά η οποία σας είχε παιδέψει αυτές τις ημέρες που θα βοηθήσει στο να εισπράξετε πιο γρήγορα χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναθεωρείτε κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην μπορείτε να τα ξεπεράσετε εύκολα. Για αυτό βάζετε το συναίσθημα να δράσει για να μπορέσετε να συγχωρήσετε ή να είστε ανοικτοί απέναντι σε συμπεριφορές που σας ενοχλούν.
Έρωτας: Μπορεί να νιώθετε και λύπηση για ένα πρόσωπο που είστε μαζί και μέσα από αυτό να μπερδέψετε κάποια πράγματα, μη μπορώντας να βάλετε φρένο σε συμπεριφορές που δεν σας αρμόζουν ή μπορεί να τρέφετε κάποιες ψευδαισθήσεις για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κυρίως με τον Ταύρο και Καρκίνο θα έρθετε κοντά, όμως με Δίδυμο θα υπάρχει ένα μπέρδεμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι έχετε μια ευκαιρία την οποία όμως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε. Το καλό είναι ότι έχετε κόσμο που σας πιστεύει αλλά τις προσπάθειες πρέπει να τις κάνετε εσείς κατ' ιδίαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανοίγεστε περισσότερο και δείχνετε το πιο ανθρώπινο πρόσωπό σας. Για αυτό μπορεί να έχετε μια ανοικτή κοινωνική ζωή με φίλους και με άτομα που σας έχουν σε εκτίμηση όχι για αυτό που κάνετε αλλά για αυτό που είστε.
Έρωτας: Όλα μπορείτε να τα συγχωρήσετε αρκεί να υπάρχει υπόσχεση από το πρόσωπο που είστε μαζί ότι θα σας σέβεται και θα σας εκτιμάει όπως το έχετε ανάγκη. Η τρυφερή επαφή με έναν Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό θα σας αναπτερώσει το ηθικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας υπόθεσης όχι μόνο για σήμερα αλλά για ένα μεγάλο διάστημα επειδή δείχνετε ότι μπορεί να φροντίσετε με καλό τρόπο αυτούς που συνεργάζεστε. Χωρίς να είναι απαραίτητα η δική σας δουλειά αλλά κάπου σας έχουν εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο αυτοί που θέλετε να μαζέψετε με ένα ιδιαίτερο τρόπο όλα τα φώτα πάνω σας και όχι σε δημοσιότητα αλλά από την άποψη να κερδίσετε σε ό, τι και να κάνετε. Θέλετε μερικές φορές να είστε εσείς που θα έχετε επιτέλους την επιτυχία χωρίς να την μοιράζεστε με άλλους.
Έρωτας: Το βλέπετε καθαρά ότι όταν δείχνετε έστω και λίγο πιο κοντά στον άλλον και δεν έχετε αυτή την μάσκα να σας προστατεύει τότε γίνονται θαύματα κυρίως από την πλευρά του Καρκίνου και Σκορπιού.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ταυτότητά σας είναι πολύ δυναμική και δραστήρια και καλά θα κάνετε να μην την χαλάσετε με υπαναχωρήσεις ή ακόμα από συναισθήματα αναποφασιστικότητας. Αφού θέλετε να κερδίσετε να το κάνετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς, από την στιγμή βέβαια που δεν θίγετε κανέναν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε μια εσωτερική δύναμη η οποία σας βοηθάει να αντιληφθείτε πιο εύκολα τις λύσεις που δεν αφορούν μόνο εσάς αλλά και τους άλλους. Το να φτιάξετε τα μαλλιά σας ή να ξεκουράσετε τα πόδια σας με μασάζ ή πεντικιούρ θα είναι ένα ωραίο δώρο για τον εαυτό σας.
Έρωτας: Ακόμα και η αγάπη έχει τους κανόνες της και εσείς αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να την βρείτε πρώτα για τον εαυτό σας και να μην τον βασανίζεστε, παίζοντας τον ρόλο του θύματος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει στόχο να εξαντλήσετε όλες τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας με αφορμή ότι υπάρχουν άτομα που σας υποστηρίζουν. Αρκεί να μην φοβηθείτε να κάνετε κάποιες συνεργασίες οι οποίες σας φαίνονται επιφανειακά δύσκολες αλλά τελικά μπορεί να μην είναι και τόσο πολύ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved