Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

Το να μην μπορείς να βοηθήσεις τους φίλους δείχνει πως είσαι σε δύσκολη θέση, το να μην θέλεις όμως δείχνει πως έχεις κακία.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αντιδρώντας θετικά με μια και μοναδική κίνηση και κάνοντας αισθητή την παρουσία σας σε κύκλους φιλικούς, θα δείτε ότι περνάει η γνώμη σας και είναι και πολύ σημαντική. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε καλές ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν την προσωπική σας εξέλιξη
Έρωτας: Μπορεί να μην φαίνεται αλλά ίσως να περνάτε μια κρίση εφ όλης της ύλης η οποία σίγουρα θα βγει σήμερα στην επιφάνεια και θα μπορέσετε με ήρεμο τρόπο να την διαχειριστείτε. Πιθανόν η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω να χρειαστεί αναθεώρηση. Ο φιλικός τόνος και η εσωτερική ηρεμία θα είναι αυτά που θα σας δώσουν ένα καινούργιο τρόπο επικοινωνίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ευκαιρία η οποία μπορεί να έρθει από φιλικό κύκλο θα είναι καλή γιατί θα πηγαίνει στα μέτρα σας. Από την άλλη θα μπορέσετε να κερδίσετε το στοίχημα που θα σας οδηγήσει μακριά από το πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε διαισθανθεί ότι χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες σας δυσκολεύουν να πιστέψετε ότι υπάρχει μια καινούργια πραγματικότητα. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, αρκεί να τολμήσετε.
Έρωτας: Μπορεί να μην αναγνωρίζετε τα συναισθήματά σας και να τα σπρώχνετε προς τα μέσα γιατί πιθανόν να φοβόσαστε να τα αντιμετωπίσετε. Κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που διαφέρει πολύ από εσάς ίσως θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Ο Υδροχόος έχει ένα τρόπο να σας γοητεύει, αρκεί να μην συγκρούεστε με τη διαφορετικότητα απόψεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα στην δουλειά σας που θα πρέπει να αντιδράσετε με πιο ανοικτό τρόπο. Δηλαδή να δεχτείτε και νέες γνώμες ή ακόμα και συνεργάτες που διαφέρετε πολύ. Προσέξτε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μια πολύ καλή αίσθηση ότι θα γίνει κάτι καλό. Για αυτό θα επιτύχετε με μεγάλη άνεση ό, τι θέλετε να κερδίσετε. Τα καλά νέα πάντως εύκολα θα διαδοθούν και πιθανόν να μάθετε κάτι που θα έχει σχέση με τις σπουδές σας ή με ένα δημιουργικό σας κομμάτι.
Έρωτας: Αναμφισβήτητα θα έχετε κάποιες προσωπικές επιτυχίες οι οποίες θα σας δώσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση η οποία θα σας βγάλει από κάποιες περιπέτειες του παρελθόντος. Η σχέση με Τοξότη θα είναι πιο κοντινή. Με τον Σκορπιό χρειάζεται να έχετε κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο ίσως να σας φέρει μια λύση που δεν την περιμένατε. Απλά καλό θα είναι να είστε αναζητητές της πρωτοπορίας γιατί μπορεί και να σωθείτε από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η φύση σας είναι καθαρά ευαίσθητη και συναισθηματική. Ό, τι άλλο κάνετε που σας απομονώνει νιώθετε κάπως άβολα. Όμως για να είστε πάντα μέσα στο παιχνίδι, θα χρειαστεί να μάθετε να συνδιαλέγεστε πιο εύκολα και να αντιλαμβάνεστε ότι έξω από τον μικρόκοσμό σας υπάρχει και ο μακρόκοσμος.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε το άλλο σας μισό και ίσως αυτόν τον καιρό να είστε πιο κοντά στο να το βρείτε. Πιθανόν να γυρίσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σας καλύπτει απόλυτα. Όμως μπορεί να νιώθετε μοναξιά με το άτομο που είστε μαζί και κυρίως αν είναι Υδροχόος ή κάπως περίεργα. Για αυτό πρέπει να είστε πιο ανοικτοί μαζί του και πάνω από όλα χωρίς να τον κρίνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορες πρακτικές εκκρεμότητες τις οποίες ίσως να μην πρέπει να δείτε με μάτι συναισθηματικό αλλά με ένα ιδεολογικό υπόβαθρο το οποίο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ασχολείστε περισσότερο με άτομα που είναι γύρω σας παρά με τον εαυτό σας. Βέβαια θα είστε πολύ απασχολημένοι να καλύψετε κάποια κενά τα οποία μερικές φορές τα αφήνετε γιατί δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε. Τώρα όμως θα κινηθείτε με ανθρωπιστικές διαθέσεις οι οποίες σας εξελίσσουν.
Έρωτας: Υπάρχει ανάγκη από την πλευρά του συντρόφου σας να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του χωρίς όμως να είστε απόμακροι ή πολύ αντίθετοι με τις ιδέες του. Η σχέση με Υδροχόο έχει τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα της αλλά στο τέλος, αν υπάρχει αγάπη το ξεπερνάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε μια κίνηση που μπορεί να εκπλήξει και εσάς για την τόλμη σας γιατί ίσως προπορευτείτε σε κάτι που δεν το είχατε σκεφτεί. Για αυτό θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναστατώνεστε με κάποια πράγματα που γίνονται ξαφνικά και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να τα κατανοήσετε αλλά επειδή έχετε κάποια αντιπαράθεση ίσως να σας χρειαστεί να είστε ανοικτοί και πάνω από όλα φιλελεύθεροι.
Έρωτας: Παρόλο που είχατε έρθει κοντά με ένα πρόσωπο μπορεί ξαφνικά να σας ζητήσει χωρισμό ή απομάκρυνση γιατί έχει, κυρίως από την πλευρά του, κάποια θέματα τα οποία δεν μπορεί να επιλύσει. Καλό είναι να είστε ψύχραιμοι και να μην απομακρυνθείτε γιατί μπορεί η κρίση να περάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ανατροπή σε συνεργασία ή από κάτι που είχατε να λαμβάνατε πιθανόν να σας αναστατώσει ή να σας στεναχωρήσει. Όμως να μην το βάζετε κάτω γιατί μερικές φορές βλέπουμε μια αλήθεια που ίσως να μην υπήρχε άλλος τρόπος την δούμε. Αφού το ξέρετε ότι πολλά πράγματα τα οποία χαλάνε μερικές φορές είναι απαραίτητα για να φτάσουμε τελικά στον αληθινό στόχο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Εντυπωσιάζεστε από τον τρόπο που θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Από το πουθενά θα κάνετε την δική σας κίνηση και θα νιώσετε πολύ δυνατοί αφού θα εκτονωθείτε με κάποιο τρόπο.
Έρωτας: Η κοινή συμπόρευση με ένα πρόσωπο που σας αρέσει και σας κάνει να νιώθετε επιθυμητοί αφού δείχνετε να ταιριάζετε, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις σας και στον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να αναθεωρήσετε και πάλι κάποιες προτάσεις τις οποίες λόγω κάποιας αλλοιωμένης πληροφορίας να μην έχετε κοστολογήσει σωστά το κέρδος που θα έχετε. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να αποφεύγετε τις φρούδες ελπίδες που δεν έχουν αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να έχετε νεύρα με τους γύρω σας γιατί πιθανόν να βλέπετε ότι δεν έχετε πιθανότητες να ολοκληρώσετε κάτι με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πιθανόν μια κατάσταση που είναι να αντιμετωπίσετε να σας βγάλει έξω από την πεπατημένη και από την σταθερότητα και αυτό σας κουράζει αφάνταστα. Κυρίως αν έχετε θέματα σπιτιού και κυρίως αλλαγής χώρου θα σας ζορίσει αρκετά.
Έρωτας: Οι συνθήκες σας επιβάλλουν να έχετε κατανόηση, χωρίς όμως εσείς να το θέλετε από την καρδιά σας γιατί μπορεί να έχετε εκνευρισμό ή γενικά μια κακή διάθεση. Η επαφή με Ταύρο, Λιοντάρι θα δημιουργήσει εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε μερικές φορές ότι είστε στο μάτι του κυκλώνα και επειδή είστε και ανικανοποίητοι, αν γίνει κάτι που θα το θεωρήσετε δυσνόητο για την δική σας θεωρία, πιθανόν να το βιώσετε σαν μεγάλο πρόβλημα. Το άγχος μπορεί να είναι έντονο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε μια καλή αίσθηση των πραγμάτων η οποία σας βοηθάει στο να ανοίγετε το μυαλό σας ακόμα πιο πολύ. Για αυτό μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα γνώση ακόμα και μέσα από ένα ταξίδι που θα είναι ωφέλιμη. Όσοι έχετε σχέση με ψυχολογία θα σας βοηθήσει.
Έρωτας: Ανταποδίδοντας αυτά που έχετε πάρει, θα κινηθείτε πιο ελεύθερα αλλά ίσως πιο φιλικά γιατί δεν θέλετε να εκτεθείτε σε ένα πρόσωπο που δεν σας δίνει και πολλές ελπίδες. Το καλό είναι ότι θα δείξετε πιο εύκολα τα αληθινά σας συναισθήματα γιατί σας αρέσει να είστε αυθόρμητοι και κυρίως αεράτοι. Η σχέση με Υδροχόο πάντως θα είναι καλή. Αντίθετα σε Ταύρο ή Καρκίνο μπορεί να μην αρέσει ο τρόπος που θα λειτουργήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίστε τις αληθινές σας ανάγκες και τότε θα δείτε ότι θα γίνουν όλα πιο εύκολα και κυρίως πιο γρήγορα. Τα κέρδη από μια συνεργασία είναι δεδομένα, άσχετα που μπορεί να σας έχει βγει μια υποχρέωση από το παρελθόν και θα πρέπει να πληρώνετε. Τουλάχιστον θα έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η αναγνωριστική κίνηση που θα κάνετε θα σας δημιουργήσει μια τάση για ελευθερία αλλά και να δείτε με έναν άλλο τρόπο τις ανάγκες σας. Έχετε την τάση να είστε εξαρτημένοι από τα ωραία και ακριβά ρούχα και πιθανόν σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο μοντέρνοι και απλοί.
Έρωτας: Η ανατροπή θα έρθει από ένα Λέοντα που εδώ και καιρό μπορεί να μην σας έδινε αυτά που θέλατε και ξαφνικά να σας διεκδικήσει τόσο δυνατά που και εσείς οι ίδιοι θα μπερδευτείτε τελικά για το τι πρέπει να αποφασίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δώσετε σάρκα στα σχέδια πιθανόν ενός ατόμου που παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Αν όμως εμπλέκεστε συναισθηματικά θα πρέπει να βάλετε τις οριακές γραμμές μεταξύ δουλειάς και συναισθήματος γιατί θα χαθείτε σε πιθανά λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η επήρεια της Νέας Σελήνης θα είναι σημαντική γιατί θα σας δώσει το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να κάνετε κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες πραγματικότητα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αυτονομηθείτε σε θέματα που παλιά δεν μπορούσατε.
Έρωτας: Και εδώ θα έχετε το προβάδισμα γιατί θα αποκτήσετε μια προσωπική ανεξαρτησία η οποία θα σας βοηθήσει να έχετε ξεκάθαρη στάση απέναντι σε όλα τα θέματα που απασχολούν την σχέση σας. Η υποστήριξη από ένα στενό πρόσωπο της οικογένειάς σας θα είναι πολύτιμη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια καλή διαίσθηση η οποία σας βοηθάει να φύγετε από συνθήκες που σας πνίγουν χωρίς να δημιουργηθούν κενά στην απόδοσή σας. Αν έχετε μια ιδιαίτερη πρόταση μην την απορρίψετε, μελετήστε και δεύτερη φορά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να προστατεύσετε τα προσωπικά σας θέματα για αυτό μπορεί να θέλετε να βρεθείτε μόνοι σας ή με πολύ στενούς φίλους. Είναι σημαντικό για σας να μην είστε μπερδεμένοι και κυρίως να μην αναλώνεστε σε τόσο πολύ συναίσθημα.
Έρωτας: Η προσωπική σας ελευθερία είναι αντανάκλαση μιας προσωπικής επιθυμίας την οποία μερικές φορές την κρύβατε. Πιθανόν ένα πρόσωπο από την δουλειά σας να σας αρέσει και συγχρόνως να σας δημιουργεί αίσθημα οικειότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο κάνοντας όμως κινήσεις πολύ μυστικές για να μην ανακατευτείτε μαζί με άλλα πρόσωπα τα οποία πιθανόν να δείχνουν ότι είναι μαζί σας και τελικά σαμποτάρουν το έργο σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved