Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/1

Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μην θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι, για αυτό θα πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Επειδή έχετε κατά κάποιο τρόπο έχετε εξαντλήσει την ενέργειά σας καταναλώνοντάς την στους άλλους, σήμερα ίσως να είστε εσείς περισσότερο αυτόνομοι σε όλες σας τις εκδηλώσεις.
Έρωτας: Νιώθετε μεγαλύτερη άνεση μέσα σας, για αυτό δεν δέχεστε να συμβιβαστείτε ή να ακολουθήσετε απόλυτα τις ανάγκες του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Κυρίως αν είναι Λιοντάρι, Ζυγός ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπλοκάρει αρκετά εδώ και καιρό, αλλά βλέπετε ότι «τα πάντα ρεί» και κυρίως για οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερο και στις αρχές του δεύτερου. Σίγουρα θα χρειαστεί να δείτε όλα τα πράγματα με μια καινούργια και ανανεωμένη ματιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα χρειάζεται να γίνετε περισσότερο επεκτατικοί και γιατί όχι και άκρως κοινωνικοί, κάτι που δεν συνηθίζετε σε γενικές γραμμές, αλλά το χρειάζεστε πολύ.
Έρωτας: Η καλή διάθεση ή ακόμα και το χιούμορ θα βοηθήσουν στο να κρατήσετε σε επαφή τη συναισθηματική σας κατάσταση, Μερικές φορές δεν υποχωρείτε και συνήθως σας λένε ξεροκέφαλους. Τουλάχιστον για σήμερα κάντε την υπέρβαση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επαγγελματική σας κατάσταση είναι πολύ ιδιαίτερη, γιατί το θέμα σας είναι να πάρετε αποφάσεις οι οποίες πιθανόν να μην σας καλύπτουν σε όλους τους τομείς. Οι συζητήσεις με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό μπορεί να σας δώσουν καινούργιες ελπίδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μια μοναδικότητα, γιατί όταν το θέλετε μπορείτε να μαγνητίσετε τους άλλους με το λόγο σας και κυρίως με τις γνώσεις σας. Πιθανόν να κάνετε επαφές με άτομα που είναι πολυταξιδεμένα.
Έρωτας: Αναρωτιέστε τι άλλο πρέπει να κάνετε για να ξεπεράσετε αυτή την βαθιά κρίση που περνάτε μέσα σας, η οποία μπορεί να μην αφορά το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά την εν γένει στάση ζωής σας. Σήμερα όμως μπορεί να νιώσετε και πάλι ο καλός παλιός εαυτός σας. Οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να περάσετε καλύτερα με τον/την σύντροφό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν νέες προοπτικές οι οποίες έρχονται πιο εύκολα αυτές τις ημέρες. Αν πάντως διατηρήσετε τον τρόπο της δράσης σας θα είναι το καλύτερο αυτή την στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσετε τα χαρτιά σας και το στόμα σας κλειστό για να μην υπάρχουν διαρροές από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το πολύ συναίσθημα δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα και τα προβλήματα της τα οποία είναι πολύ δύσκολα να τα διαχειριστείτε. Για αυτό αν δεν χρησιμοποιήσετε κάποιες θεωρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βλέπετε τα πράγματα χωρίς άγχος θα είστε κάπως υπερβολικοί.
Έρωτας: Η σχέση με το πρόσωπο που είστε μαζί μερικές φορές μπορεί να κάνει κοιλιά είτε γιατί βαριέστε, είτε γιατί δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Για αυτό πιθανόν να χρειαστείτε ένα γενικό... ρεκτιφιέ, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, που θα περιλαμβάνει διασκέδαση και καλοπέραση. Η επαφή με ένα πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς σας πιθανόν να είναι έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την τάση να σπαταλάτε τα χρήματά σας και ο λόγος είναι ότι θέλετε να είστε πάνω από όλα γενναιόδωροι με τον εαυτό σας. Επειδή μπορεί να κάνετε κάποιες τρέλες, προσέξτε για να έχετε. Πιθανόν οι συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό ή που έχουν επιστρέψει από κάποιο ταξίδι θα σας δώσουν νέες πληροφορίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε γενικά γενναιόδωροι και πιθανόν να κερδίσετε κάποιο στοίχημα που έχετε βάλει. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε πολύ ανοικτοί και θετικοί.
Έρωτας: Το ερωτικό σας ένστικτο είναι πολύ ισχυρό, για αυτό θα κινηθείτε σωστά σαν λαγωνικό και θα κερδίσετε το στοίχημα, χωρίς να φοβάστε ότι θα εκτεθείτε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν θέλετε να επαναφέρετε ένα πρόσωπο κοντά σας. Κυρίως αν είναι Κριός, Τοξότης ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρετε χρήματα εύκολα ή θα κλείσετε κάτι καλό που θα σας φέρει χρήματα. Αν όχι άμεσα, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα. Πάντως οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε κάποιες απορίες σας ή να ξεμπλοκάρετε από αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ ανοικτοί σε κάθε νέα περιπέτεια. Ακόμα και το σπίτι σας είναι πολύ ανοικτό σε φίλους ή σε νέες γνωριμίες. Το ενδιαφέρον σας για μια ξένη γλώσσα ή για να διδάξετε κάποια πράγματα που γνωρίζετε θα σας αναβαθμίσει.
Έρωτας: Η δυνατότητα να αλλάξετε την αρνητική κατάσταση μιας σχέσης θα σας δείξει τη διάσταση της συγχώρεσης. Η πιθανή γνωριμία με έναν Τοξότη μπορεί να είναι νέος σταθμός στη ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ έχετε από μόνοι σας δυνατή λογική, επιρροές τρίτων και κυρίως των ατόμων του σπιτιού σας θα σας βοηθήσουν σ' ένα δικαστικό αγώνα ή σε κάποιες υποθέσεις που χρειάζεστε χέρι βοηθείας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ενώ αμφιβάλετε αν κάνετε το σωστό, γιατί τα πρότυπα σας μπορεί να είναι υπερβολικά στερεότυπα, η διάθεση και η εσωτερική σας δυναμική συγκρούεται με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις. Τελικά θα νικήσει η δύναμη και θα δράσετε άμεσα.
Έρωτας: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μια σχεδόν πολύ νέα σχέση σας. Και ίσως θα είναι ότι καλύτερο έχετε να κάνετε γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν αφήνετε και πολλά περιθώρια για λάθη. Το ίδιο μπορεί βέβαια να συμβεί και σε μια μακροχρόνια σχέση σας. Οτιδήποτε σας πηγαίνει κοντά στον εαυτό σας και την αλήθεια σας είναι πάντα χρήσιμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι έχει αρχίσει και διαφαίνεται στην ατμόσφαιρα και αυτό τουλάχιστον σαν δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε την ανηφορική σας πορεία. Ένας συνεργάτης που μπορεί να είναι Αιγόκερως πιθανόν να ηρεμήσει μαζί σας και να μην έχετε τόσο μεγάλη κόντρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η γενική σας εικόνα παρουσιάζει βελτίωση και θα έχετε την διάθεση της επέκτασης ή ακόμα και μια πιο ανοικτή συμπεριφορά σε όλους. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε αρκετά δεκτικοί σε κάθε νέα εμπειρία. Το ταξίδι που ονειρεύεστε μπορεί να γίνει εύκολα, μην αποκλείετε τίποτε.
Έρωτας: Μπορεί να νιώσετε ζήλεια για το πρόσωπο που είστε μαζί, αλλά το καλό είναι ότι θα δώσει μια νότα πιπεράτη στη σχέση σας γιατί θα έχετε και αναπτυγμένο χιούμορ. Η πιθανή περιέργεια, ίσως σας κάνει να ψάχνετε ακόμα και για αποδείξεις που δεν υπάρχουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και έντονες επιθυμίες τις οποίες θέλετε οπωσδήποτε να τις εκπληρώσετε στο εδώ και τώρα. Ίσως να έχετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο το οποίο μπορεί να σας αποφέρει κάποια χρήματα, αλλά προσέξτε μην δώσετε περισσότερα απ' όσα θα βγάλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε σε φυσική φόρμα σήμερα, για αυτό οι δυνατότητες σας θα είναι πολύ μεγάλες. Πιθανόν να μην σταματήσετε αυτή την φορά εύκολα τους στόχους σας, γιατί υπάρχει σταθερότητα από όλους τους παράγοντες, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Παρόλο που διασκεδάζετε με την αυτονομία σας, δεν την πληρώνει το άτομο που είστε μαζί, γιατί συγχρόνως κρατάτε την επικοινωνία και την καλή σχέση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πετύχετε μια πολύ δυνατή γνωριμία που μπορεί να είναι άκρως ερωτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σχέση σας με το χρήμα το ξέρετε ότι ίσως δεν είναι και πολύ καλή. Όχι ότι δεν τα αγαπάτε αλλά δεν τα υπολογίζετε πάρα πολύ. Για αυτό οι περισσότεροι είτε κάποια στιγμή έχετε χρήματα είτε κάποια άλλη καθόλου. Σήμερα πάντως μπορεί να βρεθείτε με χρήματα. Το ζητούμενο είναι που θα τα δώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Φίλοι και γνωστοί μπορεί να γίνουν ένα, επειδή μερικές φορές δείχνετε πολύ σοβαροί και δεν είστε τόσο ανοικτοί όσο σήμερα. Η παραπληροφόρηση ίσως είναι αυτή που θα σας βγάλει από τα ρούχα σας, για αυτό φροντίστε να μην μπλεχτείτε σε τέτοιες καταστάσεις.
Έρωτας: Έχετε αισιοδοξία για το μέλλον σας. Κυρίως όσοι είστε μόνοι και θέλετε να βρεθείτε με ένα πρόσωπο, σήμερα το σκέφτεστε, γιατί μπορεί να πιστεύετε βαθιά ότι είστε καλύτερα ελεύθεροι. Αυτή βέβαια δεν είναι η βαθιά σας επιθυμία, αλλά υπάρχουν και αναλαμπές.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνετε να σας κυριαρχούν χαοτικές σκέψεις και καταστάσεις. Αν μπορείτε να ακολουθήσετε τη λαϊκή παροιμία «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει» να το κάνετε εδώ και τώρα και να μην παρασύρεστε από τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας μεταφέρει τα μηνύματα σε εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Φροντίστε να μετασχηματίσετε τις πληροφορίες του για το καλό σας.
Έρωτας: Υπάρχει μια αρμονία μεταξύ της δράσης και του τρόπου σκέψης σας και το καλό είναι ότι δένει πολύ καλά με τα συναισθήματά σας, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε καταλάβει ότι κάτι καλό πάει να γίνει γιατί εμπνέεστε και δεν περιμένετε να δράσετε μετά από καιρό. Αντίθετα κινείστε γρήγορα και σε καλό επίπεδο συνεργασιών.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Επειδή διασκορπίζεστε σε χίλια κομμάτια, θα προσπαθήσετε να κάνετε συγχρόνως πολλά πράγματα, τα οποία στο τέλος ίσως να μην είναι εύκολο να τα προλάβετε όλα μαζί. Χρειάζεστε συνέχεια το μάθημα της διάκρισης, κυρίως για το τι σας χρειάζεται και τι όχι.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να είστε πιο ανοικτοί και γενικά διαθέσιμοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε και την πιο καλή συμπεριφορά. Αν βγείτε έξω με παρέα μπορεί να μην έχετε και την πιο πειθαρχημένη στάση. Κυρίως αν πιείτε κάτι παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλώνεστε σε συζητήσεις και σε διάφορες καταστάσεις οι οποίες δεν σας κάνουν και το μεγαλύτερο καλό, ενώ επιφανειακά φαίνεται ότι θα προκύψει κάτι καλό. Αν δεν δείτε πως θα γίνει πράξη οτιδήποτε σας αφορά, μην επενδύσετε αλλά ούτε και να χάσετε τον χρόνο σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved