Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22 έως 26 Ιανουαρίου

Αγαπάει ο Θεός τον Άρη αλλά αγαπάει και τον Κρόνο!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22 έως 26 Ιανουαρίου

Πολλές και ποικιλότροπες είναι οι πλανητικές επαφές του τριημέρου, με τον Άρη και τον Κρόνο -τα θέλω και τα πρέπει, δηλαδή- να διαγωνίζονται στο ποιός από τους δύο θα επικρατήσει. Μόνον που αυτήν την φορά δεν πρόκειται για μια απ' ευθείας αντιπαράθεση τους αλλά για έμμεσες ή παράλληλες δράσεις.

Κι ας ξεκινήσω από τις τελευταίες...
Ενώ λοιπόν ο Αρούκος κηρύσσει γενική επιστράτευση στους τομείς που άπτονται της υγείας και της εργασίας μας, ο μπάρμπα-Κρόνος επιχειρεί να... κλαδέψει τις συνεργασίες μας ή να δρομολογήσει νομικούς-πολιτικούς περιορισμούς, ενίοτε πολύ αυστηρούς ή σκληρούς.

Εφ' όσον πετύχουν τελικά τους στόχους τους δεν νομίζω ότι θα μας αρέσει και τόσο, ας δούμε όμως κατ' αρχήν ποιοί αναμένεται να είναι οι εμπλεκόμενοι σε κάθε περίπτωση.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι καλούνται πρώτοι να ενδυθούν την στρατιωτική τους στολή, αφού η επιδρομή του Άρη στα λημέρια τους δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αδράνειας. Η αντίθεση του «κόκκινου πλανήτη» με την Έριδα είναι μια όψη με αρκετές εν δυνάμει ενοχλητικές επιπτώσεις, όπως είναι για παράδειγμα η προσβολή από εξόχως επιθετικά μικρόβια αλλά και οι σοβαρές ζημιές ή «αστοχίες» σε μηχανήματα ή μονάδες παραγωγής. Μαζί «κολλάνε» και τα εργατικά ατυχήματα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να διαταράξει τις εργασιακές μας σχέσεις.
Και βέβαια, η δική μας απάντηση σε όλα αυτά τα ενδεχόμενα δεν είναι παρά η εγρήγορση μας, ο τεχνικός έλεγχος και η σωστή πρόληψη.

Σε συλλογικό πια επίπεδο, τα «βέλη» του Άρη στοχεύουν σε παραγωγικές μονάδες, σε φορείς και ιδρύματα που σχετίζονται με τον ιατρικό κλάδο, χωρίς να αποκλείονται και οι αναταραχές στο στράτευμα.

Στο μέτωπο του Κρόνου τώρα, η άμεσα εμπλεκόμενη είναι η Δήμητρα, με την οποία ο πλανήτης των περιορισμών σχηματίζει μια «κρυφή» σύνοδο στις εσχατιές του Ζυγού. Εδώ οι πρωταγωνιστές είναι πρωτίστως οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), που βιώνοντας το «δίκαιο του ισχυροτέρου», καλούνται να υποχωρήσουν σε βασικές επιθυμίες ή απαιτήσεις τους, εκτός πια κι αν είναι εκείνοι που το επιβάλλουν.
Μαζί τους και όσες ή όσοι εκπρόσωποι των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 28η μοίρα του ζωδίου τους.

Εκείνο που πρέπει να θυμόμαστε όλοι μας είναι ότι κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες οι συνεργασίες... απαγορεύονται διά ροπάλου, εκτός κι αν θέλουμε να τρέχουμε και να μην φτάνουμε, για χρόνια...
Αν πάλι μια τρέχουσα συνεργασία μας φτάσει στο «αμήν», ίσως χρειαστούν πολύ δραστικές αποφάσεις.

Ας δούμε τώρα τις έμμεσες δράσεις του Άρη και του Κρόνου, που... βρίσκουν και τα κάνουν στον Ερμή!
Ο πλανήτης της επικοινωνίας εξακολουθεί να παίζει με την καθημερινότητα μας, εμπλουτίζοντας την σε υλικό και εμπειρίες, μόνον που το σύμπαν του βάζει δύσκολα.

Κατ' αρχήν, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε πλήθος πρωτοβουλιών, ικανών να ταράξουν τα νερά αλλά και να... εκνευρίσουν κόσμο! Αρκεί για παράδειγμα να θυμίσω ότι κάτω από ένα τέτοιο ουράνιο καθεστώς η έννοια της «κοινής ησυχίας» κατατροπώνεται συχνά από... αγριοφωνάρες, κτύπους, γδούπους και ότι άλλο υποκινήσει η αδρεναλίνη του homo barbaricus.

Αλλά και στους δρόμους ή τις απανταχού «ουρές» αναμένεται μεγάλο... πάρτι, με τους ανυπόμονους να κάνουν σφήνες κερδίζοντας μέτρα και χρόνο σε βάρος των υπολοίπων.
Και ας μην μας ξεγελά ο «αρμονικός» χαρακτήρας της όψης, αφού ο συγκεκριμένος προσδιορισμός αναφέρεται πρωτίστως στην αβίαστη ροή της ενέργειας -του τύπου, έτσι μου ήρθε- και όχι στα αποτελέσματα των ενεργειών μας. Έτσι λοιπόν, κάποιοι μπορεί να βιαστούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει, αγνοώντας πάνω στην φούρια μας κώδικες, δεοντολογίες ή κανόνες ασφαλείας και αποκομίζοντας τελικά είτε τα... κουλουβάχατα της καθημερινότητας μας, είτε ένα, δύο, τρία... πολλά τσιρότα!
Από την άλλη πλευρά, σίγουρα θα υπάρξουν και οι ευνοημένοι της υπόθεσης που λειτουργώντας υπό πίεση, όπως οι επίδοξοι πρωταθλητές, θα πετύχουν και με το παραπάνω τους σκοπούς τους.
Γενικά, το δίδυμο Ερμή-Άρη, είναι συνώνυμο της αγωνιστικότητας, του συναγωνισμού, του φιλότιμου αλλά και του άκρατου εγωισμού ή της αυθαιρεσίας. Διαλέγουμε και παίρνουμε λοιπόν...

Εδώ, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις με τα αποτελέσματα να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα καλά ή όχι αντανακλαστικά τους. Και με την ευκαιρία να επαναλάβω ότι με τον Άρη οδηγό οι συνήθεις συμβουλές περί «υπομονής και ψυχραιμίας» είναι πρακτικά άστοχες, αφού το ζητούμενο είναι να αναλάβουμε δράση, ιδιαίτερα σε τομείς που γνωρίζουμε καλά. Κι αν τυχόν εμφανιστεί ο «εχθρός», εκείνο που του πρέπει δεν είναι η αδράνεια μας αλλά ένα πολύ καλό μάθημα.

Αλλά αν το τρίγωνο Ερμή-Άρη κινείται στην κατεύθυνση του «φύγαμε κι ότι βγει», οι υπόλοιπες επαφές του μικρού μας φίλου συνηγορούν σε πιο μετρημένες ή συντηρητικές επιλογές. Ο αυστηρός μπάρμπα-Κρόνος, ο αρκούντως παραδοσιακός Χείρων αλλά και η λεπτολόγος Έρις μπορεί να μην δουν με καλό μάτι τις «αέρα-πατέρα» πρωτοβουλίες του Άρη, αφού η πολιτική τους είναι όλως διόλου διαφορετική. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια ενεργειακή διελκυστίνδα, που απειλεί να μας μεταφέρει από το ένα άκρο στο άλλο, από την διέγερση δηλαδή στην καταστολή κι από την γοργή εξέλιξη των πραγμάτων στο «κόλλημα».
Γι' αυτό κι εμείς, αν θέλουμε να μην σπάσει το «σκοινί» και να βρεθούμε έρμαιο των κοσμικών κυμάτων, θα πρέπει να κινηθούμε με μέτρο συνδυάζοντας την δυναμική ορμή με το πρακτικό πνεύμα και την πρωτοτυπία με τον ρεαλισμό.

Όσο για τις πιθανές επιπτώσεις της «κρυφής» συνόδου του Ερμή με τον αστρικό Χείρωνα μπορείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα στα «SOS της εβδομάδος».
Γενικά, αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος και εδώ οι βασικοί εμπλεκόμενοι είναι οι Καρκίνοι, οι Ιχθύες, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι αλλά και όσες ή όσοι εκ των σταθερών έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved