Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/1

Είναι αδύνατο να βελτιωθεί ο κόσμος, αν πρώτα δεν βελτιωθεί ο άνθρωπος!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα παίξουν μεγαλύτερο ρόλο αυτή την στιγμή τα άτομα που σχετίζονται στενά μαζί σας για αυτό θα πρέπει να αυξήσετε την πιθανότητα να κάνετε κάτι από κοινού ή μια αυθαίρετη γνώμη σας θα χρειαστεί να την βάλετε σε τάξη.
Έρωτας: Θέλετε να κάνετε κάτι από κοινού και ίσως να υπάρχουν αντιστάσεις για να κινηθείτε γιατί εσείς έχετε διαφορετική άποψη. Το καλύτερο είναι να ακούσετε και μετά να προσπαθήσετε να έχετε μια πιο συντροφική άποψη. Η σχέση σας με έναν Ζυγό θα είναι πολύ έντονη. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι πολύ θετικοί μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές αλλά μερικοί δεν ξέρετε προς ποια πλευρά. Για αυτό το πρώτο που ίσως σκεφτείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε τους συνεργάτες σας όμως αντ' αυτού θα ήταν καλύτερο να αλλάξετε τον τρόπο συνεργασίας ή να προωθήσετε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό για να έχετε άμεσα κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ενώ διαφωνείτε με κάποια πράγματα τελικά μπορεί να υποκύψετε σε ένα επικοινωνιακό κώδικα ο οποίος σας βγάζει και από ατυχή συμβάντα. Για αυτό μην αρνηθείτε επαφές με φίλους ή ακόμα και κοινωνική συμμετοχή.
Έρωτας: Είστε κάπως μπερδεμένοι και κυρίως εσείς που έχετε στην καρδιά σας και ένα άλλο πρόσωπο γιατί δεν ξέρετε καθόλου πώς να το χειριστείτε και μερικοί κλίνετε και στα δυο. Αυτό σίγουρα είναι δύσκολο γιατί εσείς χρειάζεστε ασφάλεια. Η επαφή με Ζυγό ή Υδροχόο θα είναι κάπως περίεργη.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερους χειρισμούς και κυρίως να γίνετε διπλωμάτες για να πετύχετε ένα στόχο ή ακόμα και μια συμφωνία η οποία πιθανόν να μην είναι και τόσο εύκολη να γίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα γιατί θα δείτε ότι θα πάνε όλα τα πράγματα πιο εύκολα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα βρεθείτε σε ένα δημιουργικό περιβάλλον. Ίσως να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφορτίζεστε. Το να γίνετε μικρά παιδιά για λίγο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στο καλύτερο.
Έρωτας: Η φυσική σας τάση είναι να ανοιχτείτε περισσότερο και να έχετε αρμονική συνύπαρξη. Για αυτό μην χάνετε χρόνο γιατί θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε με το πρόσωπο που ίσως είχατε προβλήματα στο παρελθόν. Μια νέα γνωριμία θα σας καθηλώσει γιατί θα σας συγκινήσει υπερβολικά και κυρίως αν είναι Ζυγός ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε μια εύκολη λύση σε ένα θέμα που εδώ και λίγο καιρό σας απασχολεί. Η δράση σας θα είναι άμεση και πολύ γρήγορη και αυτό πιθανόν να σας φέρει χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η εναρμόνισή σας με το περιβάλλον θα είναι άμεση γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Η πιθανή σας προσωπική υποχώρηση κυρίως στο θέμα ενός σπιτιού θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το περιβάλλον σας.
Έρωτας: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με γλυκύτητα χωρίς να πληγώνετε το άλλο πρόσωπο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε πόντους και δεν θα υπάρχουν ανατροπές και αλλαγή διάθεσης. Το καλό είναι ότι θα τα πάτε καλά με έναν Υδροχόο. Ο Ζυγός θα είναι πολύ κοντά σας αρκεί να ακούσετε και τα δικά του θέλω.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι εσείς είτε φοβάστε, είτε δεν κάνετε αυτά που πρέπει για τον εαυτό σας. Και ενώ χρειάζεστε να είστε σε εγρήγορση μερικές φορές η συναισθηματική σας ευαισθησία δεν σας αφήνει. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να ακούσετε τον όμορφο λόγο αλλά και να περάσετε καλά με παρέες ή με συγγενικά πρόσωπα. Η ισορροπία είναι το ζητούμενο και ίσως να την επαναφέρετε εύκολα στην ζωή σας, αν όμως σταματήσετε τις συγκρίσεις. Ένα ταξίδι πιθανόν να το βλέπετε στην αρχή δύσκολο αλλά τελικά θα σας ευχαριστήσει.
Έρωτας: Είστε εκλεπτυσμένοι για αυτό θα ακολουθήσετε όμορφες διαδρομές με λεπτούς χειρισμούς. Η διάθεσή σας να ανταλλάξετε ερωτικά λόγια θα είναι μια καλή αρχή για συνένωση αλλά και για θετική βελτίωση της σχέσης σας. Μην αφήνετε να σας επηρεάσουν τα εξωτερικά γεγονότα. Καλό είναι μερικές φορές να έχετε κλειστό κύκλωμα για να προστατεύεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ένα ταξίδι θα σας φέρει μια ευκαιρία η οποία μπορεί να έχει και άλλες προεκτάσεις. Επειδή έχετε την τάση να ρισκάρετε αλλά κάτι σας συγκρατεί γιατί δεν ξέρετε αν οι εποχές είναι καλές ή όχι, θα πάρετε και την γνώμη κάποιων άλλων ατόμων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μια διάθεση για υπερβολή κι ίσως οι κινήσεις σας να φανούν στους άλλους χωρίς μέτρο. Ένας πιθανός ναρκισσισμός θα σας μειώσει τα περιθώρια για να έχετε ξεκάθαρη κρίση.
Έρωτας: Μπορεί να θέλετε να προσφέρετε είτε ένα μικρό δώρο είτε μια μικρή παροχή που ευχαριστεί τον άλλον γιατί με κάποιο τρόπο έχετε ανάγκη να κινηθείτε λίγο διπλωματικά. Ο Κριός μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία τον οποίο ίσως να τον γνωρίσετε μέσα από παρέα.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ότι έχετε ανάγκη να μαζέψετε χρήματα και καλό είναι να μην τα ξοδέψετε για λόγους προβολής ή κάποιας άλλης υπερβολής. Η ευγένεια και η επικοινωνία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η διάθεσή σας να δράσετε και να δημιουργήσετε μια δική σας προσωπική ταυτότητα και να την επιβάλετε με κάθε τρόπο, θα είναι ό, τι καλύτερο έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Η εμφάνισή σας και γενικά η όλη σας παρουσία θα σας δώσει μια μεγάλη ώθηση.
Έρωτας: Μια ξαφνική αλλαγή στις αντιλήψεις σας και γενικά σε οτιδήποτε έχετε πάνω στην σχέση σας που δεν σας αρέσει θα σας βάλει σε ένα προβληματισμό για το τι πρέπει να αλλάξετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Από την άλλη θα γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σας ξαφνιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να κάνετε μια νέα στροφή η οποία θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό. Να είστε προσεκτικοί όμως με τις ξαφνικές αποφάσεις γιατί μπορεί να σπάσετε κάτι που ίσως μετά να μην μπορείτε να το δομήσετε και πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να προστατεύετε όλα τα δικά σας δεδομένα για αυτό είστε επιλεκτικοί και πολύ ποιοτικοί με τις φιλίες σας. Η αναζήτηση νέων ιδεών και θεωριών θα σας δώσει την ασφάλεια της αυτογνωσίας.
Έρωτας: Η προσωπική σας σχέση έχει μια μικρή εξέλιξη και αυτό σας δίνει την διάθεση της επικοινωνίας αλλά και της συντροφικότητας. Το συναίσθημά σας είναι πολύ δυνατό και έχετε ανάγκη να προστατεύσετε το πρόσωπο που είστε μαζί και συγχρόνως να προστατευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Το καλό είναι ότι έχετε την διάθεση να συζητήσετε και να λύσετε κάποια προβλήματα με ένα πολύ όμως ιδιαίτερο τρόπο. Η πρωτοτυπία στην δουλειά σας πρέπει να δεχτείτε ότι θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει. Αν δουλέψετε ομαδικά θα δείτε ότι θα πάρετε βοήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είναι μια καλή στιγμή για σας και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον στο οποίο θα νιώσετε άνετα. Η προσπάθεια πάντως που κάνετε για να εναρμονίσετε το σώμα σας και γενικά την εμφάνισή σας ή την διάθεσή σας θα σας βοηθήσει στο να νιώσετε πολύ καλά.
Έρωτας: Ο ρομαντισμός είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα δώσει μια νότα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Το καλό είναι ότι έχετε διάθεση να ακούσετε και να νιώσετε πιο κοντά με το πρόσωπο που είστε μαζί και αυτό θα βοηθήσει στην μεταξύ σας εξέλιξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες που σας δίνουν την δυνατότητα να βρεθείτε μαζί με άλλα άτομα και να συνεργαστείτε με ένα πολύ καλό τρόπο και από κει θα κερδίσετε χρήματα άμεσα και γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θα βρεθείτε σε μια φάση που για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες είτε οι δικές σας, είτε και των υπολοίπων θα πρέπει να κάνετε κινήσεις που θα έχετε επίγνωση. Η τάση σας για καλλιτεχνικές προσπάθειες πιθανόν να δώσουν μια ευκαιρία για να αποφύγετε το στρες το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο λόγω της βιασύνης και της χρονικής πίεσης που έχετε.
Έρωτας: Αποφύγετε καβγάδες και προβλήματα τα οποία θα μεγαλώσουν το χάσμα στη σχέση σας. Πιθανόν να έχετε βαρεθεί να λέτε πάντα «ναι» και ίσως να μιλήσετε κάπως απότομα. Το καλό είναι ότι μέσα σας θέλετε να ακούσετε και τον άλλον. Η νέα γνωριμία με έναν Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό θα σας ενθουσιάσει αλλά καλό είναι να μην βιάζεστε και πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε ανήσυχοι και πολύ αγχωμένοι για το τι θα γίνει στο μέλλον, κυρίως αν σας υποχρεώνουν από την εργασία σας να κάνετε ένα βήμα το οποίο μπορεί να το φοβάστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Όσο θα προχωράει ο Ήλιος στον Υδροχόο τόσο θα νιώθετε ότι έχετε πάρει την κατάσταση στα χέρια σας και μπορείτε να ελέγξετε περισσότερο όλα τα θέματα που σας προβληματίζουν γιατί αποκτάτε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Πάντως το να είστε αρμονικοί και γενικά ποιοτικοί βοηθάει σε ό, τι κάνετε.
Έρωτας: Είστε πιο εύκολοι σε πρόσβαση και για αυτό θα κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να προέρχεται είτε από μια σχολή είτε από ένα φιλικό κύκλο. Οι υπόλοιποι θα περάσετε πολύ καλά γιατί θα έχετε διάθεση να είστε όσο μπορείτε ανοικτοί, επικοινωνιακοί και ίσως και ρομαντικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πιθανότητα να κερδίσετε κάτι πολύ εύκολα στην δουλειά σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Το καλό είναι ότι μπορεί να ακούσετε μια πρόταση που ίσως να σας κάνει το κλικ για μια συνεργασία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μπορεί να νιώθετε άβολα γιατί πιθανόν να μην βρείτε το περιβάλλον που σας ταιριάζει. Εσείς γενικά νιώθετε όμορφα όταν υπάρχει μπόλικο συναίσθημα και πιθανόν να μην σας αρέσει όταν θα πρέπει να κάνετε πολλές συζητήσεις ή με ένα τρόπο που επιβάλλεται από τους τρίτους. Θα βρεθείτε είτε να φροντίζετε το σώμα σας είτε τα ρούχα σας και γενικά οτιδήποτε αφορά στην εμφάνισή σας. Από την άλλη νομικές υποθέσεις μπορεί να σας απασχολήσουν και εδώ χρειάζεστε μια μέση λύση για να μην υπάρχουν προβλήματα.
Έρωτας: Η αναγνώριση ότι θα πρέπει να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες δεν είναι και πολύ εύκολη σε συναισθηματικά άτομα όπως εσείς. Για αυτό πιθανόν ένας Ζυγός που σας απασχολεί ίσως να φρενάρει την φόρα που έχετε πάρει και ο λόγος είναι ότι δεν δίνετε ξεκάθαρο μήνυμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να αλλάξετε κάποιες προσωπικές αντιρρήσεις για να καταλάβετε τον λόγο μιας συνεργασίας. Η επικοινωνία, η επαφή αλλά και το ξεκαθάρισμα σε διάφορα θέματα που είναι φλου ίσως να είναι αναγκαία.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved