Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/1

Για τους ανθρώπους δεν είναι το καλύτερο να γίνουν όσα θέλουν αλλά να γίνονται μόνο όσα αφορούν στην προσωπική τους αποστολή γιατί αλλιώς μετά χάνουν τον δρόμο τους.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Το γενικό πρόσταγμα που θα δοθεί από την αναγκαιότητα των πραγμάτων είναι η συντήρηση αλλά και η πειθαρχία σε όλα τα ζητήματα που έχετε να επιλύσετε άμεσα. Επειδή πάντα σας ενδιαφέρουν τα θέματα με την υγεία σας και γενικά με την πρόληψη πιθανόν σήμερα να κάνετε κούρα σε μαλλιά, δέρμα και οτιδήποτε άλλο έχετε ανάγκη.
Έρωτας: Μπορεί το πρόσωπο που είστε μαζί να χρειάζεται την βοήθεια σας ή την συμβουλή σας. Θα δείξετε ενδιαφέρον με ένα τρόπο που δεν το συνηθίζετε αλλά είναι αναγκαίο. Ακόμα και με το μαγείρεμα ενός απλού φαγητού θα δείξετε την αγάπη σας γιατί όπως ξέρετε ο έρωτας μερικές φορές περνάει από το στομάχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να ανοίξετε μια συζήτηση με ένα άλλο πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σας με στόχο να γίνει μια εξερεύνηση τοπίου. Αυτό μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο αλλά πιθανόν από την πίεση που νιώθετε στο τέλος να βγάλετε κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ καλά και με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Η αφέλεια πάνω σε ένα θέμα που μπορεί να έχετε, πιθανόν να μην σας αφήνει να δείτε την ουσία των πραγμάτων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε έξω από τα όρια σας.
Έρωτας: Μπορεί να σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο και ίσως να βγει ξαφνικά με ένα πρόσωπο που είναι στο εξωτερικό ή μακριά σας αλλά τελικά δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα δείτε ότι αυτά που έχετε είναι πολύ καλά για σας. Η επαφή με Ζυγό είναι κάπως παράξενη και αδιευκρίνιστη. Η τέχνη ή κάποιες συζητήσεις που είναι πολύ δημιουργικές σας αφυπνίζουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προτάσεις οι οποίες είναι πολύ πρωτοποριακές και εσείς θα χρειαστεί να τις δείτε και από άλλη οπτική γωνία για να μην βγείτε εκτός παιχνιδιού. Αυτό θα βοηθήσει τουλάχιστον για σήμερα να βρείτε τρόπο για να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις οι οποίες είναι αναγκαίες και χρήσιμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η επικοινωνία σας είναι τόσο έντονη που μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με φίλους και με άτομα που είναι γύρω σας. Ο λόγος είναι ότι αυτά που λέτε θα χρειαστεί να τα αποδείξετε. Αυτό θα σας δώσει την ώθηση να δράσετε και είναι ένα θετικό στοιχείο για την κατανόηση των πραγμάτων.
Έρωτας: Είστε πολύ θετικοί με ένα πρόσωπο αλλά μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά να βλέπετε κάτι που ίσως να μην σας αρέσει γιατί θα εκνευριστείτε με συμπεριφορές ή ακόμα και με κάποια μπερδέματα που μπορεί να γίνουν. Ψυχραιμία όλα λύνονται.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να ακούσετε και κάποια άτομα που μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη σχέση μαζί τους αλλά με κάποιο τρόπο τους εμπιστεύεστε. Ίσως η προσπάθεια να εξελίξετε ένα πείραμα ας το πούμε θα σας δώσει τα φόντα για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Επιτέλους γίνεστε πρακτικοί και μπορείτε εκείνο το δυνατό και παθιασμένο συναίσθημα να το ελέγξετε έστω για λίγο και να σκεφτείτε πιο λογικά. Αυτό θα βοηθήσει σε όλες σας τις σχέσεις και κυρίως σε ένα οικογενειακό θέμα. Μικρά προβλήματα με το στομάχι ίσως σας αναγκάσουν να κόψετε τελείως τις λιπαρές τροφές.
Έρωτας: Η προσωπική σας σχέση είναι πολύ δυνατή για αυτό μερικές φορές χρειάζεται να βγαίνετε σε ένα πεδίο πιο λογικό για να αποφορτίζεστε από την ένταση. Το να μαθαίνουν οι γύρω σας ένα μυστικό και μάλιστα με ένα τρόπο άκομψο σας εκνευρίζει πάρα πολύ. Πιθανόν ο Κριός να κάνει μια τέτοια γκάφα και εσείς να νευριάσετε μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ότι υπάρχουν και στιγμές που όταν είστε συνεργάσιμοι αποδίδουν πολύ περισσότερο τα πράγματα παρά να είστε τελείως μόνοι σας ακόμα και μέσα στην καθημερινότητά σας. Πάντως κάτι καλό θα μάθετε πιθανόν την Κυριακή και θα μείνετε ευχαριστημένοι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπορεί να γίνετε πολύ τετράγωνοι και αυτό σίγουρα ίσως να μην αρέσει σε πολλούς αλλά εσείς σήμερα θα αφιερωθείτε περισσότερο στο να λύσετε κάποια πρακτικά θέματα που σας ταλαιπωρούν. Η πιθανή απόφαση που ίσως πάρετε για να κόψετε φαγητό ή τσιγάρο θα σας βοηθήσει στο να νιώσετε πιο αναζωογονημένοι. Το περπάτημα σίγουρα θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.
Έρωτας: Θέλετε να βρεθείτε με το άλλο πρόσωπο αλλά ίσως να έχετε ανάγκη να ολοκληρώσετε μια συζήτηση που μπορεί να αφορά σε κάποια σχέδια για την επόμενη εβδομάδα. Γενικά έχετε μια κατανόηση για τον άλλον και είστε περισσότερο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Η επαφή με Ιχθύ θα σας προσγειώσει απότομα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντλείτε κάποια αποθέματα γιατί έχετε ανάγκη να περάσετε καλά. Πιθανόν να χαλάσετε χρήματα αν κάνετε το τραπέζι σε φίλους αλλά μπορεί να έχει και συγχρόνως επαγγελματικό χαρακτήρα. Το ξέρετε ότι για να πάρετε πρέπει και να δώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα επικρατήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως η ανάγκη σας για να μείνετε μόνοι καθόλου δεν θα σας ενοχλήσει. Αντίθετα θα σας δώσει μεγαλύτερη διάθεση για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Παρόλο αυτά μπορεί να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο και να γίνει ένας πολύ σταθερός φίλος.
Έρωτας: Ο Υδροχόος κάτι έχει να σας πει. Καλό θα ήταν να μην το αμφισβητήσετε γιατί μερικές φορές κρίνετε πολύ εύκολα ακόμα και από την εξωτερική εμφάνιση και ίσως να έχετε κάνει λάθος. Μια ξαφνική πληροφορία για ένα άτομο που ξέρατε από παλιά πιθανόν να σας κάνει να αναθεωρήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να μείνετε έστω και για λίγο μόνοι σας για να κάνετε τον απολογισμό της εβδομάδας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε τις επόμενες ημέρες με στόχο μόνο το κέρδος γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις που έχουν βγει ξαφνικά και σας έχουν κατά κάποιο τρόπο φοβίσει. Μέσα στην εβδομάδα όμως θα κάνετε μια σωστή κίνηση και κάτι θα καταφέρετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο πιθανόν να συνειδητοποιήσετε κάτι άμεσα και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί πιθανόν να είχατε κάποιες αυταπάτες. Είναι σημαντικό πάντως να είστε ξεκάθαροι γιατί από εδώ και πέρα τα βήματά σας θα χρειαστεί να είναι βασισμένα πάνω σε πρακτικές λύσεις.
Έρωτας: Ο Παρθένος που μπορεί να είχατε σχέση μαζί του στο παρελθόν σας ξεκαθαρίζει τι ακριβώς θέλει από εσάς. Μπορεί να τον θεωρείτε άδικο απέναντι σας αλλά τουλάχιστον ξέρετε με τι έχετε να κάνετε. Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σας βοηθάει στο να έχετε καλύτερη στάση και άποψη για την σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα κάνετε ανοικτές συζητήσεις και ίσως να βγάλετε κάποια άκρη γιατί μερικοί περιμένατε πάρα πολύ και δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Προσέξτε από τα άτομα που σας τάζουν πολλά και δεν βλέπετε κάτι χειροπιαστό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οι φίλοι και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με ασχολίες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα τετριμμένα πιθανόν να είναι αυτό που θα σας ανακουφίσει περισσότερο. Όταν εσείς γενικά προσφέρετε αλλά υπάρχει και μια τάξη τότε νιώθετε πολύ ισορροπημένοι.
Έρωτας: Όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση στην ζωή σας καλό είναι να την προσέξετε και να μην αφήσετε να σας επηρεάσει το οικονομικό ή το επαγγελματικό θέμα σας γιατί με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε απομόνωση. Αν θέλετε να μην φτιάχνετε τείχη τότε να τα μοιράζεστε. Ο Παρθένος πάντως έχει καλό αυτί και μπορεί να σας ακούσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγκαστικά εξαιτίας τρεχόντων γεγονότων θα χρειαστεί να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι γιατί πιθανόν χωρίς αυτό ίσως να μην μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με ένα σχέδιο το οποίο θέλετε πάση θυσία να το ολοκληρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε πολλά πρακτικά θέματα να αντιμετωπίσετε και να λύσετε που μπορεί να είχατε αφήσει πίσω λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας. Πιθανόν να μην σας αρέσει που ακόμα και σήμερα έχετε δουλειές αλλά χρειάζεστε ένα νοικοκύρεμα.
Έρωτας: Πιθανόν ένα πρόσωπο που σας αρέσει να το βλέπετε με ένα δικό σας τρόπο. Ίσως τελικά αναγνωρίσετε και κάποια τρωτά του σημεία. Πάντως ό, τι συνειδητοποιείτε είναι καλό γιατί τουλάχιστον για σήμερα δεν έχετε χίμαιρες να σας παιδεύουν και ίσως καλύτερα να δείτε κάποια θέματα όπως είναι κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο, Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν βάζετε κάτι σαν στόχο χρειάζεται να τον δείτε από όλες τις πλευρές γιατί μερικές φορές πρέπει να είστε πολύ λογικοί και προσγειωμένοι. Μια υπόθεση πληρωμών που σας απασχολεί θα δείτε ότι από βδομάδα θα την τακτοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε βάλει προτεραιότητες οι οποίες θα βοηθήσουν στο να κερδίσετε το στοίχημα και να έχετε μια προσωπική επιτυχία. Η επαφή με το ανώτερο κομμάτι του εαυτού σας θα σας ξεκολλήσει από τα μικρά και γήινα.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή μπαίνει τουλάχιστον για σήμερα σε μια τάξη γιατί δεν θα έχετε μεγάλα μέτωπα να παλέψετε τα οποία σας αποπροσανατολίζουν. Η σχέση με Καρκίνο είναι πολύ ιδιαίτερη γιατί σας κάνει να είστε μέσα στην ουσία σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ανάγκες τις οποίες θα χρειαστεί να καλύψετε και μάλιστα με ένα εύκολο τρόπο. Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που δεν σας αρέσει και κυρίως η επιβολή διαφόρων συνεργατών για αυτό πιθανόν η επαφή με έναν Ζυγό να σας δημιουργεί την διάθεση να κάνετε κάτι από κοινού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα που θα χρειαστεί να καταλάβετε βαθιά γιατί αν την κατανοήσετε, θα κάνετε μεγάλα άλματα στην προσωπική σας εξέλιξη. Το σημαντικό είναι να μάθετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους άλλους γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πραγματική, ανθρώπινη ψυχική επαφή.
Έρωτας: Η ανατροπή μιας κατάστασης θα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να δείτε σε βάθος μια αλήθεια. Η επαφή με τον Παρθένο θα σας δώσει μια ευκολία στο να υλοποιήσετε ακόμα και τα συναισθήματά σας. Ο Ερμής πάντως σας βοηθάει να σκέφτεστε τι θέλετε και να μην απομονώνεστε από την προσωπική σας αλήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια κρυφή κίνηση που ετοιμάζεστε να κάνετε, κυρίως με κάποια πρόσωπα που έχετε μια κοινή πολιτική και ας είστε σε διαφορετικά στρατόπεδα, θα δείτε ότι θα σας βοηθήσει και δεν θα σας φέρει σε αντιπαλότητα. Χρειάζεστε να κερδίζετε και με ένα άλλο τρόπο τον οποίο πιθανόν να τον μαθαίνετε τώρα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η προσωπική σας ζωή είναι πολύ έντονη και πιθανόν να βρεθείτε με κάποια άτομα τα οποία θα σας προσφέρουν μια όμορφη παρέα. Το καλό είναι ότι είστε αγαπητοί και σας καλούν συνέχεια σε συντροφιές και σε γιορτές. Η παιδικότητά σας είναι η ενέργεια που βοηθάει στο να ανοίγετε νέες πόρτες.
Έρωτας: Είναι σημαντικό η συντροφικότητα να σας εξασφαλίζει και τον ρομαντισμό που έχετε ανάγκη για να αναπνεύσετε ψυχικά. Όμως αν δεν γίνεται αυτό συνέχεια δεν είναι λόγος να απογοητεύεστε ούτε και να τα βάψετε μαύρα. Όλα είναι στιγμές και δεν υπάρχει κάτι που είναι συνεχόμενο. Αυτό χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχετε κατά νου να μιλήσετε ανοικτά με ένα πρόσωπο ίσως θα ήταν καλύτερα σήμερα να το σκεφτόσασταν για να μην γίνουν λάθη από την πλευρά σας. Επειδή μερικές φορές παρασύρεστε από την επιρροή των άλλων πιθανόν να μην έχετε ξεκάθαρη άποψη. Καλό είναι να παραμείνετε σταθεροί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved