Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/1

Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται από την αγάπη και καθοδηγείται από την γνώση.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε στην τελική ευθεία για κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν είναι εύκολο να πάρετε γιατί πιθανόν να πρέπει να λειτουργήσετε πολύ διαφορετικά από την μέχρι τώρα νοοτροπία σας. Το καλό είναι ότι αλλάζουν πολύ τα πράγματα και πιθανόν να είστε πολύ καλύτερα προς το βράδυ, χωρίς αυτή την μεγάλη πίεση που νιώθετε τις τελευταίες ημέρες.
Ερωτικά: Η επαφή με Καρκίνο ή Σκορπιό για όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είναι μια νέα μοναδική εμπειρία για σας, κυρίως βαθιά συναισθηματική, αφού θα σας βγάλει από τα κοινότυπα και δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αποκτάτε εμπειρία η οποία σας δυναμώνει αλλά και σας βάζει να σκεφτείτε περισσότερο πρακτικά. Καλό είναι να ενδυναμώσετε περισσότερο και να ακολουθήσετε την πεπατημένη για να είστε μέσα στα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μετά από τις υπερβολές ίσως να προσπαθήσετε να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί μπορεί να είχατε κατά κάποιο τρόπο σταματήσει την επαφή ή ακόμα και τις πληροφορίες που μερικές φορές βρίσκεται σχεδόν μπροστά σας. Η εναλλακτική θεραπεία μπορεί να σας πηγαίνει γάντι αυτή την ημέρα. Πιθανόν βιταμίνες και υγιεινή διατροφή να σας βοηθήσουν.
Ερωτικά: Έχετε ένα μικρό εκνευρισμό γιατί πιστεύετε ότι δεν ελέγχετε και πάρα πολύ το άτομο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό μπορεί να κρίνετε σκόπιμο να σταθείτε στην άκρη ή να κρατήσετε τα λόγια σας για να βολιδοσκοπήσετε καταστάσεις και γενικά κινήσεις του άλλου ατόμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει εύνοια και κυρίως αν διαπραγματεύεστε ένα ακίνητο κοντά σε νερό θα δείτε ότι τα πράγματα κινούνται πιο εύκολα για αυτό και υπάρχει μεγάλη ευκολία στο να δημιουργούνται εκ νέου γνωριμίες ή επαφές επαγγελματικές που είναι ξεχωριστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μια προσωπική δύναμη και γοητεία την οποία δεν μπορεί κανένας να την αμφισβητήσει γιατί πετάτε και νιώθετε μοναδικοί. Είναι όμορφο αυτό το συναίσθημα γιατί έχετε επιτέλους μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Ερωτικά: Είναι κάποιες στιγμές πιο εύκολες για σας, επειδή έχετε τις προϋποθέσεις να εξηγήσετε τι θέλετε ακριβώς από το άτομο που είστε μαζί και ακόμα να εκφραστείτε περισσότερο ελεύθερα χωρίς να παρεξηγηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ένα προσωπικό συμβόλαιο ή ακόμα και μια συζήτηση η οποία θα σας ξεμπλοκάρει μπορεί να βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να αναλάβετε την προσωπική σας ευθύνη για κάποια οικονομικά θέματα για τα οποία μπορεί να κριθείτε αν αφορά οικογενειακή υποχρέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ ευέλικτοι και προσπαθείτε να περάσετε πιο εύκολα κάποιες προσωπικές σας απόψεις γιατί μπορείτε να τις μοιραστείτε εύκολα και ανώδυνα. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε κάποιες λογικές αποφάσεις.
Ερωτικά: Είστε ανάλαφροι και πολύ απλοϊκοί με τις απαιτήσεις σας κι ίσως να φανείτε κάπως επιπόλαιοι και επιφανειακοί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αντίθετα ο Τοξότης είναι ένα άτομο που θα του αρέσει η πολυλογία σας και ίσως το ενδιαφέρον του να εστιαστεί περισσότερο σε εσάς.
Καριέρα & Οικονομικά: Επιτέλους έχετε αφήσει την μιζέρια και τους συναισθηματικούς περιορισμούς κι αυτό σας βοηθάει στο να είστε ευέλικτοι με τις συνεργασίες σας και τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε γιατί είστε πολύ άνετοι ακόμα και μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση. Έχετε την δύναμη να την τακτοποιήσετε και να βγείτε και από πάνω χωρίς να έχετε μεγάλες αντιδράσεις. Οι φίλοι είναι τα πρόσωπα που θα σας κάνουν να περάσετε πολύ ωραία, τουλάχιστον για σήμερα.
Ερωτικά: Αντιδράτε στην ασχήμια και στην αχαριστία για αυτό δεν θέλετε δίπλα σας σκληρά άτομα που σας κρίνουν. Κυρίως ο Αιγόκερως μπορεί να είναι πολύ απόλυτος μαζί σας και να μην βρίσκετε κάποιο κοινό σημείο αναφοράς. Το καλό είναι ότι μπορείτε πιο εύκολα να ανταλλάσετε ακόμα και μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον τα εσώψυχά σας, χωρίς να υπάρχει φόβος να εκτεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητάτε, και πάλι συζητάτε για να καταλήξετε κάπου που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για σας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα απελευθερωθείτε από όλα τα δεινά αυτής της στιγμής γιατί το καλούπι που κατά κάποιο τρόπο σας έχει επιβληθεί από τις εξωτερικές καταστάσεις είναι κάπως δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μια αναστάτωση γιατί δεν μπορείτε να βγάλετε πέρα όλες τις υποχρεώσεις ή τις επαφές που έχετε κλείσει για να συναντήσετε. Κυρίως προς το απόγευμα και μετά θα το παρακάνετε.
Ερωτικά: Περνάτε καλά και είστε πολύ άνετοι αλλά και φιλικοί. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ το να σταματήσετε τις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες οι οποίες όταν συνδέονται με συμπεριφορές που σχετίζονται με το παρελθόν σας δημιουργείται αδιέξοδο. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα αρκεί να μην πείτε και πάρα πολλά γιατί μπορεί να σας ξεφύγουν λόγια που δεν χρειάζονται.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλώνεστε με συζητήσεις και επαφές που ίσως να μην είναι και τόσο απαραίτητες. Εσείς έχετε ανάγκη την αληθινή πραγματικότητα αλλά και μια ξεχωριστή συνεργασία για να είστε ευέλικτοι και γενικά νεωτεριστές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη ανησυχία γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε εντός σας όλα τα υπαρξιακά τα οποία σας αναστατώνουν προς το παρόν. Βέβαια τακτοποιείτε με πιο εύκολο τρόπο όλα τα πρέπει και τα μη που σας επιβάλλονται.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο σας προβληματίζει γιατί δεν είναι και τόσο πολύ εύκολη. Επειδή δεν σας αρέσει να κουράζεστε δεν θέλετε να απασχολείστε και πολύ με καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν και ίσως επιδείξετε υπομονή και επιμονή χωρίς όμως αυτό να σας φέρνει δυσκολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να βάλετε ένα στόχο. Δηλαδή να κάνετε αποταμίευση έστω και μικρή γιατί νιώθετε ότι θα αυτό θα βοηθήσει την ψυχολογία σας. Η συνεργασία με ένα πρόσωπο που είναι για σας πολύ απόλυτο ίσως να σας κουράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Συνεχίζετε να ψάχνετε και να ερευνάτε χωρίς όμως να κάνετε πολύ σοβαρές τομές που ίσως να χρειάζεστε. Επειδή η εποχή είναι αρκετά θετική, αν τολμήσετε να διακόψετε οτιδήποτε σας ενοχλεί, θα δείτε μεγάλες αλλαγές.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ταύρο σας φαίνεται κάπως δύσκολη και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τρίτο δεκαήμερο. Βάζετε φρένο γιατί πιθανόν να νιώθετε μια είδους ψυχρότητα ή ακόμα και φόβο να ξεπεράσετε τα όρια σας. Από την άλλη ένα νεώτερο πρόσωπο πιθανόν αν σας έχει συνεπάρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ ώριμοι και σοβαροί σε οτιδήποτε είναι να αγοράσετε ή ακόμα και να πληρώσετε γιατί φροντίζετε να είστε προσεκτικοί και ώριμοι. Χρειάζεται να προστατεύσετε τα δικά σας κεκτημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η προσωπικότητά σας είναι πολύ επίμονη αυτές τις ημέρες για αυτό μπορεί να έχετε μια ξεροκεφαλιά για κάποια θέματα τα οποία δεν σας κάνουν και πολύ καλό. Από την άλλη όμως δικαιολογείται όλη αυτή η εμμονή επειδή έχετε καεί στο χυλό, φυσάτε και το γιαούρτι.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο, Παρθένο ή Σκορπιό μπορεί και να σας απογοητεύσει γιατί άλλα περιμένατε και άλλα δείχνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν εσείς να περιμένετε μεγαλύτερη αυτοθυσία, δόσιμο και ενδιαφέρον και να εισπράττετε λιγότερα από αυτά που έχετε υπολογίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρήματα με κάποιο τρόπο σας έρχονται εύκολα και κάπως ανώδυνα. Η υπόθεση ενός ακινήτου και οι λογαριασμοί του σας απασχολούν και σίγουρα όσο μπορείτε και εκεί που μπορείτε θα τους καλύψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Περιμένατε εδώ και καιρό να γίνει κάτι καλό κι αυτό ίσως να έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε. Η εσωτερική χαρά και η διάθεση που έχετε να παίξετε και να ρισκάρετε θα σας κατακλύσει. Κυρίως οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να περιμένετε κάτι πολύ θετικό.
Ερωτικά: Όλα βαίνουν εύκολα και πιθανόν από εκεί που τα είχατε βάψει μαύρα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που έρχεται και δένει με τα καινούργια γούστα σας και θα σας συνεπάρει τόσο πολύ που θα γεμίσετε τα κενά που υπάρχουν αυτή την στιγμή.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια θέματα που τα είχατε βάλει στην άκρη και δεν τα είχατε υπολογίσει καθόλου γιατί δεν ήταν και πολύ οργανωμένα από την πλευρά σας ίσως να βγουν υπό τύπου ρίσκο και να κερδίσετε κάποια χρήματα από το πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορεί να έχετε θυμώσει με ένα πρόσωπο που σας βάζει τρικλοποδιές κάθε λίγο και λιγάκι. Επειδή έχετε αποφασίσει όμως να υπάρχει μια μεγαλύτερη διαφάνεια στην ζωή σας ίσως να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο και να δείτε τα πράγματα όπως είναι.
Ερωτικά: Επειδή πιθανόν να νιώθετε ότι μπορεί να σας αλλάξουν οι εξωτερικές καταστάσεις προσπαθείτε να αντισταθείτε και να είστε αντικειμενικοί. Παρόλα αυτά υπάρχουν συγκρούσεις, κόντρες ακόμα και αποσύρσεις ή μούτρα, κυρίως με Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας για αυτό προσπαθείτε με όση δύναμη έχετε να δικαιωθείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δυσκολευτείτε από μια συνεργασία γιατί μπορεί να υπάρχει ένα τείχος που να σας εμποδίζει. Μεταξύ εσάς και ενός μεγαλύτερου προσώπου που είναι συνεργάτης σας πιθανόν να υπάρχει διαφωνία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και κυρίως πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Για αυτό θα γεμίσετε τις ώρες σας με άτομα και με ομάδα φίλων που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς αλλά συγχρόνως θα έχετε και ένα κοινωνικό σκοπό που θα σας ενώνει.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να μιλήσετε και τα λόγια σας να δημιουργούν ασφάλεια ή ακόμα και ισχυρή απήχηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν ένα ταξιδάκι ή μια ερωτική συνομιλία να δημιουργήσει ανανέωση στην σχέση. Η επαφή με Σκορπιό που βρίσκεται σε ταξίδι θα είναι πολύ δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την δυνατότητα να αφουγκράζεστε τις ανάγκες των άλλων και γενικά όλων των ατόμων που συνεργάζεστε και είστε πολύ κοντά. Ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να σας βοηθάει στο να πάρετε μια απόφαση για ένα ακίνητο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved